moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ααα ήταν το δωμάτιο του αγοριού μουΕννοω τα αρκουδια βρε...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
οχι ας πουμε είναι καταπληκτική κ πολύ ατμοσφαιρική η φωτογραφία σας, την έσωσα κ την έβαλα wallpaperευχαριστουμε πολυ!!!......μωρε...ηθελα να σας στειλω καρτες...αλλα δεν ξερω ακομα να φτιαχνω...
...απο το απογευμα λοιπον προσπαθω να στεισω τα ζωντοβολα μαζι για αυτη την φωτο.,ηθελα να ειναι και οι δυο,...αφου μου εβγαλαν την πιστη...ας πουμε οτι τα καταφερα...
![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος

Σαν σημερα πριν ενα χρονο γεννηθηκε το ονειρο μου..

Δεν ξερω που.. Δεν ξερω πως..
Βρεθηκε σε ενα πετ σοπ και απο εκει σε ενα σπιτι.. Στο οποιο δεν ηταν αποδεκτο απο ολους και ετσι μπηκε αγγελια "χαριζεται η σαλυ" 2 ανθρωποι που ηξεραν τον ποθο μου κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα να δω τι γατακι χαριζοταν.. Ηταν Πρωταπριλια.. Δεν ηθελα να χαρω.. πιστεψα οτι ηταν πλακα..
Την ιδια νυχτα το γατακι βρεθηκε στο σπιτι μου και απο εκει μπηκε για παντα στην καρδια μου..

Ηταν αυτο που παντα ονειρευομουν.. Το γατακι που αγαπησα τις γατες.. Ενας ποθος 6 ετων και εγινε πραγματικοτητα τοσο απλα.. Μεσα σε μια νυχτα χωρις να το εχω καν προγραμματισει..

Αγαπουλα μου, μωγιουλι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ σ αγαπαω παρα πολυ!!

Η πρωτη φωτο που σε εβγαλα διπλα μου ζωη μου..
Ευχαριστω και τα δυο κοριτσια που με ενημερωσαν αμεσως Νανσυ και Ελενακι θα σας ευγνωμονώ για παντα..
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
ειναι ακριβος ιδιος με τον δικο μου που εχασα πριν 4 χρονια.
ειναι υπεροχα ζωα να τον εχεις μαζι σου πολλα πολλα χρονια και να περασετε ομορφες στιγμες...
avtwvia
Διάσημο μέλος
ειναι κουκλος ο γατουλης σου.
ειναι ακριβος ιδιος με τον δικο μου που εχασα πριν 4 χρονια.
ειναι υπεροχα ζωα να τον εχεις μαζι σου πολλα πολλα χρονια και να περασετε ομορφες στιγμες...
κοριτσακι ειναι

moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Τη χαιρομαι την κορακλα μου..

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Ενα βίντεο γεμάτο περσικά-ζαχαρωτά
από εκθεση γάτας στην Ισπανία. https://www.youtube.com/watch?v=GRCmdjcNcPw
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά!!! Σαλάκι μου μικρό
Αντωνία μου συγκινήθηκα παρα πολύ που ξαναθυμηθηκες εκείνη τη νύχτα είχα τόσο άγχος να πάρεις εσύ το γατάκι όχι μόνο γιατί ήξερα ότι σου άρεσαν πολύ τα περσάκια αλλά γιατί ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη οικογένεια για την μικρή, αυτό βέβαια τώρα είναι εμφανές σε όλους γιατί η Σάλυ είναι μία αφρατουλα κουκλίτσα
elvenstar
Επιφανές μέλος
- Η Μία είναι choco point με γαλάζια ματάκια
- και η δεύτερη είναι Λιλά τάμπυ (εξαιρετικά σπάνιο χρώμα για περσικό)
Hlianna
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
![]()
Χρόνια πολλά!!! Σαλάκι μου μικρό
Αντωνία μου συγκινήθηκα παρα πολύ που ξαναθυμηθηκες εκείνη τη νύχτα είχα τόσο άγχος να πάρεις εσύ το γατάκι όχι μόνο γιατί ήξερα ότι σου άρεσαν πολύ τα περσάκια αλλά γιατί ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη οικογένεια για την μικρή, αυτό βέβαια τώρα είναι εμφανές σε όλους γιατί η Σάλυ είναι μία αφρατουλα κουκλίτσα
Eλενακι μου γλυκο αν δεν ησουν εσυ και η Νανσυ ισως τη μικρη να την ειχε προλαβει καποιος αλλος.. Αυτη τη νυχτα τη θυμαμαι καθε φορα που βλεπω τις φωτο απο την πρωτη μας μερα μαζι..

Οπως θυμαμαι τη πρωτη μερα που απεκτησα τη πρωτη μου γατουλα και ολα τα γατουλια πως βρεθηκαν κοντα μας..
Μπορω να σου περιγραψω σε ολα τη πρωτη μερα μαζι τους..

moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
) εκτροφεα ασε ησυχα τα περσακια..δεν σου φτανει που εχεις την breena και δεν με αφηνεις να την υιοθετησω εικονικα θες να κολαζεσαι και με περσακια τωρα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς βρεθήκαμε όλες την κατάλληλη στιγμή Αντωνία μου κ τελικά την πήρες εσύ κ έκανες το θαύμα σου. Πολύ θα ήθελα να ακούσω όλες αυτές τις ιστορίες το πως βρήκες ή πήρες τα γατάκια σου;Eλενακι μου γλυκο αν δεν ησουν εσυ και η Νανσυ ισως τη μικρη να την ειχε προλαβει καποιος αλλος.. Αυτη τη νυχτα τη θυμαμαι καθε φορα που βλεπω τις φωτο απο την πρωτη μας μερα μαζι..
Οπως θυμαμαι τη πρωτη μερα που απεκτησα τη πρωτη μου γατουλα και ολα τα γατουλια πως βρεθηκαν κοντα μας..
Μπορω να σου περιγραψω σε ολα τη πρωτη μερα μαζι τους..![]()
Ναι ναι θα βάλω είμαι αδικαιολογητη γιατί περιμένει η γυναίκα το μειλ μου για να μου τις στείλει κ εγώ ακόμα δεν το έχω στείλει θα το κάνω όμως τώρα για να ανεβάσω τις φωτογραφίες γιατί κ εγώ έχω μεγάλη περιέργεια για το πως είναι, αν κ σίγουρα θα είναι κούκλες γιατί είμαστε κ ομορφόσογοΑντε μαρη θα βαλεις φωτο να κολαστουμε κι εμεις;

moukelis
Επιφανές μέλος
Ηλιαννα σε αγνοω,θα κολαζομαι με ο,τι θελω η κακιστη εκτροφεας,οριστε μας!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool