Περσίας maniacs

Εννοω τα αρκουδια βρε...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε πολυ!!!:D:D:D......μωρε...ηθελα να σας στειλω καρτες...αλλα δεν ξερω ακομα να φτιαχνω...:mad::lol:...απο το απογευμα λοιπον προσπαθω να στεισω τα ζωντοβολα μαζι για αυτη την φωτο.,ηθελα να ειναι και οι δυο,...αφου μου εβγαλαν την πιστη...ας πουμε οτι τα καταφερα...:lol::lol:
οχι ας πουμε είναι καταπληκτική κ πολύ ατμοσφαιρική η φωτογραφία σας, την έσωσα κ την έβαλα wallpaper:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βαζω και εδω μηπως δεν το δει η θεια Ελενα στο θεμα μας..:redface:
Σαν σημερα πριν ενα χρονο γεννηθηκε το ονειρο μου.. :)
Δεν ξερω που.. Δεν ξερω πως..
Βρεθηκε σε ενα πετ σοπ και απο εκει σε ενα σπιτι.. Στο οποιο δεν ηταν αποδεκτο απο ολους και ετσι μπηκε αγγελια "χαριζεται η σαλυ" 2 ανθρωποι που ηξεραν τον ποθο μου κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα να δω τι γατακι χαριζοταν.. Ηταν Πρωταπριλια.. Δεν ηθελα να χαρω.. πιστεψα οτι ηταν πλακα..
Την ιδια νυχτα το γατακι βρεθηκε στο σπιτι μου και απο εκει μπηκε για παντα στην καρδια μου..:rolleyes::rolleyes:
Ηταν αυτο που παντα ονειρευομουν.. Το γατακι που αγαπησα τις γατες.. Ενας ποθος 6 ετων και εγινε πραγματικοτητα τοσο απλα.. Μεσα σε μια νυχτα χωρις να το εχω καν προγραμματισει..:D
Αγαπουλα μου, μωγιουλι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ σ αγαπαω παρα πολυ!!:inlove::inlove:
Η πρωτη φωτο που σε εβγαλα διπλα μου ζωη μου..
100_1541.jpg

Ευχαριστω και τα δυο κοριτσια που με ενημερωσαν αμεσως Νανσυ και Ελενακι θα σας ευγνωμονώ για παντα..

ειναι κουκλος ο γατουλης σου.
ειναι ακριβος ιδιος με τον δικο μου που εχασα πριν 4 χρονια.
ειναι υπεροχα ζωα να τον εχεις μαζι σου πολλα πολλα χρονια και να περασετε ομορφες στιγμες...

ειναι κουκλος ο γατουλης σου.
ειναι ακριβος ιδιος με τον δικο μου που εχασα πριν 4 χρονια.
ειναι υπεροχα ζωα να τον εχεις μαζι σου πολλα πολλα χρονια και να περασετε ομορφες στιγμες...

κοριτσακι ειναι:redface:

Να τη χαιρεσαι Αντωνια,και να περασετε πολλα αγαπημενα χρονια με την κουκλα σου!

Eυχαριστω πολυ Δωρι..:D
Τη χαιρομαι την κορακλα μου..:rolleyes::rolleyes:

Αφιερωμένο σε όλους τους περσίας-maniacs που πρεπει να κάνουν κράτει με τα μελομακάρονα! Γλυκαθείτε!!
Ενα βίντεο γεμάτο περσικά-ζαχαρωτά :P από εκθεση γάτας στην Ισπανία.

https://www.youtube.com/watch?v=GRCmdjcNcPw

100_1541.jpg

Χρόνια πολλά!!!
Σαλάκι μου μικρό
Αντωνία μου συγκινήθηκα παρα πολύ που ξαναθυμηθηκες εκείνη τη νύχτα είχα τόσο άγχος να πάρεις εσύ το γατάκι όχι μόνο γιατί ήξερα ότι σου άρεσαν πολύ τα περσάκια αλλά γιατί ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη οικογένεια για την μικρή, αυτό βέβαια τώρα είναι εμφανές σε όλους γιατί η Σάλυ είναι μία αφρατουλα κουκλίτσα
Happy-Birthday-98.gif

Για όποιον ενδιαφέρεται για περσικά ή αν γνωρίζεται να θέλει κάποιος περσικό υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο κοριτσάκια 1 με 1,5 έτους στειρωμένες εξαιρετικής εκτροφής κ με καταπληκτικό χαρακτήρα κ η δύο. Θα δοθούν μόνο σε πολύ φιλόζωους κ σε ανθρώπους που να έχουν γνώσεις της φυλής

• Η Μία είναι choco point με γαλάζια ματάκια
  • και η δεύτερη είναι Λιλά τάμπυ (εξαιρετικά σπάνιο χρώμα για περσικό)
Σε λίγο θα έχω κ φωτογραφίες τους για όποιον ενδιαφέρετε μπορώ να στείλω το τηλέφωνο της κυρίας που τις έχει σε ΡΜ

μας κολαζεις:rolleyes::rolleyes:

Είμαι κολαστερή:lol::lol::P

100_1541.jpg

Χρόνια πολλά!!!
Σαλάκι μου μικρό
Αντωνία μου συγκινήθηκα παρα πολύ που ξαναθυμηθηκες εκείνη τη νύχτα είχα τόσο άγχος να πάρεις εσύ το γατάκι όχι μόνο γιατί ήξερα ότι σου άρεσαν πολύ τα περσάκια αλλά γιατί ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη οικογένεια για την μικρή, αυτό βέβαια τώρα είναι εμφανές σε όλους γιατί η Σάλυ είναι μία αφρατουλα κουκλίτσα

Eλενακι μου γλυκο αν δεν ησουν εσυ και η Νανσυ ισως τη μικρη να την ειχε προλαβει καποιος αλλος.. Αυτη τη νυχτα τη θυμαμαι καθε φορα που βλεπω τις φωτο απο την πρωτη μας μερα μαζι..:)
Οπως θυμαμαι τη πρωτη μερα που απεκτησα τη πρωτη μου γατουλα και ολα τα γατουλια πως βρεθηκαν κοντα μας..
Μπορω να σου περιγραψω σε ολα τη πρωτη μερα μαζι τους..:rolleyes::rolleyes:

Αντε μαρη θα βαλεις φωτο να κολαστουμε κι εμεις;

εσυ αδυσοπητη(αν το γραφω καλα:P) εκτροφεα ασε ησυχα τα περσακια..δεν σου φτανει που εχεις την breena και δεν με αφηνεις να την υιοθετησω εικονικα θες να κολαζεσαι και με περσακια τωρα:mad::P

Eλενακι μου γλυκο αν δεν ησουν εσυ και η Νανσυ ισως τη μικρη να την ειχε προλαβει καποιος αλλος.. Αυτη τη νυχτα τη θυμαμαι καθε φορα που βλεπω τις φωτο απο την πρωτη μας μερα μαζι..:)
Οπως θυμαμαι τη πρωτη μερα που απεκτησα τη πρωτη μου γατουλα και ολα τα γατουλια πως βρεθηκαν κοντα μας..
Μπορω να σου περιγραψω σε ολα τη πρωτη μερα μαζι τους..:rolleyes::rolleyes:
Ευτυχώς βρεθήκαμε όλες την κατάλληλη στιγμή Αντωνία μου κ τελικά την πήρες εσύ κ έκανες το θαύμα σου. Πολύ θα ήθελα να ακούσω όλες αυτές τις ιστορίες το πως βρήκες ή πήρες τα γατάκια σου;
Αντε μαρη θα βαλεις φωτο να κολαστουμε κι εμεις;
Ναι ναι θα βάλω είμαι αδικαιολογητη γιατί περιμένει η γυναίκα το μειλ μου για να μου τις στείλει κ εγώ ακόμα δεν το έχω στείλει θα το κάνω όμως τώρα για να ανεβάσω τις φωτογραφίες γιατί κ εγώ έχω μεγάλη περιέργεια για το πως είναι, αν κ σίγουρα θα είναι κούκλες γιατί είμαστε κ ομορφόσογο:up:

Απο τινος τη γραμμη ειναι Ελενα;
Ηλιαννα σε αγνοω,θα κολαζομαι με ο,τι θελω η κακιστη εκτροφεας,οριστε μας!:P

δεν θελω να δω φωτο δεν θελω να δω φωτο..βαλε φωτο pleaseeeeeeeeee δεν θελω να δω φωτο θελωωωωωωω αχχ δωρα κολαζομαι κι εγωωωωω

Αχ αυτο το καημενο ηταν καλα πριν μπλεξει μαζι μας,τωρα παει,χαζεψε κι αυτο...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back