Περσίας maniacs

Απο τινος τη γραμμη ειναι Ελενα;
Ηλιαννα σε αγνοω,θα κολαζομαι με ο,τι θελω η κακιστη εκτροφεας,οριστε μας!:P
Δεν ξέρω αν είναι από το σοι του Μπατμαν ή το σόι της Κάντυ αλλά από όποιον κ να είναι θα είναι κούκλες:up: επίσης περιττό να πω ότι έχουν κ εξαιρετικό χαρακτήρα κ είναι πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένες όχι μόνο για τα βασικά αμμο κλπ αλλά κ θέμα χαρακτήρα κ συμπεριφοράς
δεν θελω να δω φωτο δεν θελω να δω φωτο..βαλε φωτο pleaseeeeeeeeee δεν θελω να δω φωτο θελωωωωωωω αχχ δωρα κολαζομαι κι εγωωωωω
κολάσου - καλάσου άλλωστε όλα τα καλά πράγματα είναι ή παράνομα ή αμαρτωλά ή παχαίνουν
Αχ αυτο το καημενο ηταν καλα πριν μπλεξει μαζι μας,τωρα παει,χαζεψε κι αυτο...:P
Είδες τι κάνει η παρατεταμένη έκθεση μαζί μας;:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι, παει η παλια ψιλονορμαλ εβελυν..θα κανω μυνηση για διαταραξη ψυχικης ισορροπιας!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βαζω και εδω μηπως δεν το δει η θεια Ελενα στο θεμα μας..:redface:
Σαν σημερα πριν ενα χρονο γεννηθηκε το ονειρο μου.. :)
Δεν ξερω που.. Δεν ξερω πως..
Βρεθηκε σε ενα πετ σοπ και απο εκει σε ενα σπιτι.. Στο οποιο δεν ηταν αποδεκτο απο ολους και ετσι μπηκε αγγελια "χαριζεται η σαλυ" 2 ανθρωποι που ηξεραν τον ποθο μου κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα να δω τι γατακι χαριζοταν.. Ηταν Πρωταπριλια.. Δεν ηθελα να χαρω.. πιστεψα οτι ηταν πλακα..
Την ιδια νυχτα το γατακι βρεθηκε στο σπιτι μου και απο εκει μπηκε για παντα στην καρδια μου..:rolleyes::rolleyes:
Ηταν αυτο που παντα ονειρευομουν.. Το γατακι που αγαπησα τις γατες.. Ενας ποθος 6 ετων και εγινε πραγματικοτητα τοσο απλα.. Μεσα σε μια νυχτα χωρις να το εχω καν προγραμματισει..:D
Αγαπουλα μου, μωγιουλι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ σ αγαπαω παρα πολυ!!:inlove::inlove:
Η πρωτη φωτο που σε εβγαλα διπλα μου ζωη μου..
100_1541.jpg

Ευχαριστω και τα δυο κοριτσια που με ενημερωσαν αμεσως Νανσυ και Ελενακι θα σας ευγνωμονώ για παντα..
:):) Τι γλυκα πλασματακι ειναι αυτο;Ετσι ητανε μικρουλα και η Μπριζιτ μου.Εχει πολυ ωραιο και ιδιεταιρο χρωμα.Φτου,φτου!!!!:):)

χρονια μας πολλα περσακια..με υγεια και χαρα..καλα χριστουγεννα:D

μερικές φωτογραφίες μας
Μπαίνω και τι να δωωωωωωωωωωω!!!! Τον αγαπημένο μου μπουμπούκο Σάλαζαρ τον δεύτερο Περσούλη μου φάτσα κάρτα να ομορφαίνει την οθόνη!!!!
Ελενάκι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ ειναι ΘΕΟΣ ειναι περσάκι ζουζουνάκι πανέμορφο!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ η ομορφιά αυτή!!!!
Τι μουτράκι πονηρό ειναι αυτο!!! Ζουληξέ τον απο τη θεία Αναστασία και δώστου ένα μεγάαααααααααααααααλοοοοο φιλάκι!!!!:up::up:

Κατι ξερω εγω που σου ελεγα απο την αρχη οτι μου μοιαζει με δικτατορα.
:lol::lol:Για σε παρακαλώ για σε παρακαλώ τον μπουμπούκο μου δικτάτορα ορίστε μας:lol:

Μακάριος;;; Αυτός παιδί μου δεν είναι ο Μακάριος αυτός είναι ο Αττίλας :lol:

κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας κ τα καλά σας λόγια αλλά κ για την φωτογραφία με τους χαμένους μας συγγενής:lol:
Οσο για τα μαμπου μην ανησυχείς Γιουλη έχουμε πάρα πολλα καρέκλες τραπέζια άσε που κοντά στο σπίτι έχουμε κ μία μπαμπουδερί το πολύ πολύ θα πάω εκεί το αρκούδι μου για ανεφοδιασμό
:lol::lol::lol: ωραία παρακαλώ θέλουμε κι εμεις την πρόσκλησή σας για την μπαμπουδερί μετά τετραπόδων για να σας την ξύσουμε:lol::lol:

Η πουπουλινα,ο μπουκακος και η πουπουλινομπουκακομανα,ευχονται στην πολυ γλυκια Ελενα...και στα πανεμορφα ζουζουνια της χρονια πολλα..καλα και ευτυχισμενα ...και οτι επιθυμει...στην αγκαλια της να το βρει!!!!!!

dsc01001800x600640x480.jpg

ΥΓ....επειδη δεν εχεις θεματακι.....σου στελνω τις ευχες μου για τα χριστουγεννα απο εδω....:D:D
σορυ απο τα περσακια που μπηκαν εδω και φατσουλες μη περσικες!!!:lol::lol:
Μα τι λες Εφουλα μου!!! Ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ αυτές οι υπέροχες φατσουλες και ομορφαίνουν την οθόνη μας!!! Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές και ανταποδίδουμε. Θα αξιωθώ να βγάλω κι εγώ τα νινάκια μου κάποια στιγμή να σας αφιερώσω μερικές:)

Το βαζω και εδω μηπως δεν το δει η θεια Ελενα στο θεμα μας..:redface:
Σαν σημερα πριν ενα χρονο γεννηθηκε το ονειρο μου.. :)
Δεν ξερω που.. Δεν ξερω πως..
Βρεθηκε σε ενα πετ σοπ και απο εκει σε ενα σπιτι.. Στο οποιο δεν ηταν αποδεκτο απο ολους και ετσι μπηκε αγγελια "χαριζεται η σαλυ" 2 ανθρωποι που ηξεραν τον ποθο μου κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα να δω τι γατακι χαριζοταν.. Ηταν Πρωταπριλια.. Δεν ηθελα να χαρω.. πιστεψα οτι ηταν πλακα..
Την ιδια νυχτα το γατακι βρεθηκε στο σπιτι μου και απο εκει μπηκε για παντα στην καρδια μου..:rolleyes::rolleyes:
Ηταν αυτο που παντα ονειρευομουν.. Το γατακι που αγαπησα τις γατες.. Ενας ποθος 6 ετων και εγινε πραγματικοτητα τοσο απλα.. Μεσα σε μια νυχτα χωρις να το εχω καν προγραμματισει..:D
Αγαπουλα μου, μωγιουλι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ σ αγαπαω παρα πολυ!!:inlove::inlove:
Η πρωτη φωτο που σε εβγαλα διπλα μου ζωη μου..
100_1541.jpg

Ευχαριστω και τα δυο κοριτσια που με ενημερωσαν αμεσως Νανσυ και Ελενακι θα σας ευγνωμονώ για παντα..
Αντωνία μου ΧΡΟΝΙΑ πολλα στη νυφουλα μου και ευτυχισμένα. Συγκινήθηκα με την ιστορία ξανά. Πραγματικά ειναι υπέροχο που εχεις αυτο το πλασματάκι κοντά σου!!!:up::up::up:
birthday_cake.gif

ναι, παει η παλια ψιλονορμαλ εβελυν..θα κανω μυνηση για διαταραξη ψυχικης ισορροπιας!!!:P
Η ψυχική ισορροπία ειναι μια χαρά.!!!! Ετσι σε θέλουμε αγαπητή!!!! και πού εισαι ακόμα:lol:

Ευτυχισμενα Χριστουγεννα απο τους φιλους σας τους Βιρμανους Περσακια :)

MoveXmasPellerox.gif

Η ψυχική ισορροπία ειναι μια χαρά.!!!! Ετσι σε θέλουμε αγαπητή!!!! και πού εισαι ακόμα:lol:

αυτο το ακομα φοβαμαι κι εγω:lol::lol: μου φαινεται οτι οταν τελικα θα ερθω μονιμα κυπρο, καθε φορα που θα βλεπω ενα γατιδιο, θα περνω το πρωτο αεροπλανο για να το φερω εδω:P:P:P

Μπαίνω και τι να δωωωωωωωωωωω!!!! Τον αγαπημένο μου μπουμπούκο Σάλαζαρ τον δεύτερο Περσούλη μου φάτσα κάρτα να ομορφαίνει την οθόνη!!!!
Ελενάκι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ ειναι ΘΕΟΣ ειναι περσάκι ζουζουνάκι πανέμορφο!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ η ομορφιά αυτή!!!!
Τι μουτράκι πονηρό ειναι αυτο!!! Ζουληξέ τον απο τη θεία Αναστασία και δώστου ένα μεγάαααααααααααααααλοοοοο φιλάκι!!!!:up::up:

:lol::lol::lol: ωραία παρακαλώ θέλουμε κι εμεις την πρόσκλησή σας για την μπαμπουδερί μετά τετραπόδων για να σας την ξύσουμε:lol::lol:
Εννοείτε ότι τον ζουλάω κάθε τόσο αλλά ένα ζουληγμα σπέσιαλ θα ρίξω κ για σένα:up:
Βρε Αναστασία τι πρόσκληση θέλεις εσύ; Αφου ξέρεις ότι έχεις ελευθέρας ;)

MoveXmasPellerox.gif
Έχουμε τους πιο όμορφους φίλους τελικά:up: χρονια πολλά χρωματιστά μουσουδάκια

Αναστασία μου γλυκιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ εύχομαι όλα να έρθουν όπως τα θες εσύ. Εύχομαι επίσης τα γλυκά σου πλασματάκια να είναι είναι όλα ευτυχισμένα κ υγιή πάντα κ να σαρώνουν τα βραβεία στις εκθέσεις :up:

Αναστασία μου γλυκιά Χρόνια πολλά
κ ευτυχισμένα σε σένα κ σε όλη την υπέροχη οικογένειά σου εύχομαι πάντα να είστε ευτυχισμένοι κ με υγεία κ τα χνουδωτά σου πλασματάκια να σαρώνουν πάντα τα βραβεία :up::up:

happy-birthday-card-2-3.jpg

MoveXmasPellerox.gif
Ευχαριστουμε φιλαράκια μας γλυκά!!! :up:Ευτυχισμένα Χριστουγεννα και σ΄εσάς!!!:up:

αυτο το ακομα φοβαμαι κι εγω:lol::lol: μου φαινεται οτι οταν τελικα θα ερθω μονιμα κυπρο, καθε φορα που θα βλεπω ενα γατιδιο, θα περνω το πρωτο αεροπλανο για να το φερω εδω:P:P:P
Μια χαρά θα εισαι μια χαρά μην ανησυχείς!:lol:

Εννοείτε ότι τον ζουλάω κάθε τόσο αλλά ένα ζουληγμα σπέσιαλ θα ρίξω κ για σένα:up:
Βρε Αναστασία τι πρόσκληση θέλεις εσύ; Αφου ξέρεις ότι έχεις ελευθέρας ;)

Έχουμε τους πιο όμορφους φίλους τελικά:up: χρονια πολλά χρωματιστά μουσουδάκια
Ευχαριστουμεεεεεεεε θεία Έλενα το ξέρουμε πως έχουμε ελευθέρας αλλά μας αρέσει να χαϊδευόμαστε καλέ! Τι όμορφα που ειναι τα βρετανάκια καλέ που μας βαλατε!!:up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αναστασια απο μενα και την Bailey!!!:)

Χρονια πολλα περσακια και περσομαμαδες!!!!

Χρονια πολλά κουραμπιεδομπιζουδάκια εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι για σας πιο στεγνή:lol: και με υγεία πάνω απ' όλα.
ΥΓ ο Ραμσής αυτό το διάστημα είναι πολύ επίκαιρος:up::up:

Τα δύο κοριτσάκια που σας είχα υποσχεθεί να ανεβάσω φωτογραφίες τους

1.jpg 23/12/09 18:10

και μερικές ακόμη
4.jpg 23/12/09 18:11

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    92,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 3.jpg
    3.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 4.jpg
    4.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 5.jpg
    5.jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 31
Εχω μεινει αναυδη!

Αυτο το καπνιστο με πεθανε!!!!!:blink::blink::blink:

ΥΓ. Ευχαριστω για τις ευχες....;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back