elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν είναι από το σοι του Μπατμαν ή το σόι της Κάντυ αλλά από όποιον κ να είναι θα είναι κούκλεςΑπο τινος τη γραμμη ειναι Ελενα;
Ηλιαννα σε αγνοω,θα κολαζομαι με ο,τι θελω η κακιστη εκτροφεας,οριστε μας!![]()
επίσης περιττό να πω ότι έχουν κ εξαιρετικό χαρακτήρα κ είναι πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένες όχι μόνο για τα βασικά αμμο κλπ αλλά κ θέμα χαρακτήρα κ συμπεριφοράςκολάσου - καλάσου άλλωστε όλα τα καλά πράγματα είναι ή παράνομα ή αμαρτωλά ή παχαίνουνδεν θελω να δω φωτο δεν θελω να δω φωτο..βαλε φωτο pleaseeeeeeeeee δεν θελω να δω φωτο θελωωωωωωω αχχ δωρα κολαζομαι κι εγωωωωω
Είδες τι κάνει η παρατεταμένη έκθεση μαζί μας;Αχ αυτο το καημενο ηταν καλα πριν μπλεξει μαζι μας,τωρα παει,χαζεψε κι αυτο...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Το βαζω και εδω μηπως δεν το δει η θεια Ελενα στο θεμα μας..
Σαν σημερα πριν ενα χρονο γεννηθηκε το ονειρο μου..
Δεν ξερω που.. Δεν ξερω πως..
Βρεθηκε σε ενα πετ σοπ και απο εκει σε ενα σπιτι.. Στο οποιο δεν ηταν αποδεκτο απο ολους και ετσι μπηκε αγγελια "χαριζεται η σαλυ" 2 ανθρωποι που ηξεραν τον ποθο μου κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα να δω τι γατακι χαριζοταν.. Ηταν Πρωταπριλια.. Δεν ηθελα να χαρω.. πιστεψα οτι ηταν πλακα..
Την ιδια νυχτα το γατακι βρεθηκε στο σπιτι μου και απο εκει μπηκε για παντα στην καρδια μου..
Ηταν αυτο που παντα ονειρευομουν.. Το γατακι που αγαπησα τις γατες.. Ενας ποθος 6 ετων και εγινε πραγματικοτητα τοσο απλα.. Μεσα σε μια νυχτα χωρις να το εχω καν προγραμματισει..
Αγαπουλα μου, μωγιουλι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ σ αγαπαω παρα πολυ!!
Η πρωτη φωτο που σε εβγαλα διπλα μου ζωη μου..
![]()
Ευχαριστω και τα δυο κοριτσια που με ενημερωσαν αμεσως Νανσυ και Ελενακι θα σας ευγνωμονώ για παντα..

Τι γλυκα πλασματακι ειναι αυτο;Ετσι ητανε μικρουλα και η Μπριζιτ μου.Εχει πολυ ωραιο και ιδιεταιρο χρωμα.Φτου,φτου!!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπαίνω και τι να δωωωωωωωωωωω!!!! Τον αγαπημένο μου μπουμπούκο Σάλαζαρ τον δεύτερο Περσούλη μου φάτσα κάρτα να ομορφαίνει την οθόνη!!!!μερικές φωτογραφίες μας
Ελενάκι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ ειναι ΘΕΟΣ ειναι περσάκι ζουζουνάκι πανέμορφο!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ η ομορφιά αυτή!!!!
Τι μουτράκι πονηρό ειναι αυτο!!! Ζουληξέ τον απο τη θεία Αναστασία και δώστου ένα μεγάαααααααααααααααλοοοοο φιλάκι!!!!

Κατι ξερω εγω που σου ελεγα απο την αρχη οτι μου μοιαζει με δικτατορα.

Για σε παρακαλώ για σε παρακαλώ τον μπουμπούκο μου δικτάτορα ορίστε μας
Μακάριος;;; Αυτός παιδί μου δεν είναι ο Μακάριος αυτός είναι ο Αττίλας![]()
κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας κ τα καλά σας λόγια αλλά κ για την φωτογραφία με τους χαμένους μας συγγενής
Οσο για τα μαμπου μην ανησυχείς Γιουλη έχουμε πάρα πολλα καρέκλες τραπέζια άσε που κοντά στο σπίτι έχουμε κ μία μπαμπουδερί το πολύ πολύ θα πάω εκεί το αρκούδι μου για ανεφοδιασμό

ωραία παρακαλώ θέλουμε κι εμεις την πρόσκλησή σας για την μπαμπουδερί μετά τετραπόδων για να σας την ξύσουμε

Μα τι λες Εφουλα μου!!! Ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ αυτές οι υπέροχες φατσουλες και ομορφαίνουν την οθόνη μας!!! Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές και ανταποδίδουμε. Θα αξιωθώ να βγάλω κι εγώ τα νινάκια μου κάποια στιγμή να σας αφιερώσω μερικέςΗ πουπουλινα,ο μπουκακος και η πουπουλινομπουκακομανα,ευχονται στην πολυ γλυκια Ελενα...και στα πανεμορφα ζουζουνια της χρονια πολλα..καλα και ευτυχισμενα ...και οτι επιθυμει...στην αγκαλια της να το βρει!!!!!!
![]()
![]()
ΥΓ....επειδη δεν εχεις θεματακι.....σου στελνω τις ευχες μου για τα χριστουγεννα απο εδω....
σορυ απο τα περσακια που μπηκαν εδω και φατσουλες μη περσικες!!!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Αντωνία μου ΧΡΟΝΙΑ πολλα στη νυφουλα μου και ευτυχισμένα. Συγκινήθηκα με την ιστορία ξανά. Πραγματικά ειναι υπέροχο που εχεις αυτο το πλασματάκι κοντά σου!!!Το βαζω και εδω μηπως δεν το δει η θεια Ελενα στο θεμα μας..
Σαν σημερα πριν ενα χρονο γεννηθηκε το ονειρο μου..
Δεν ξερω που.. Δεν ξερω πως..
Βρεθηκε σε ενα πετ σοπ και απο εκει σε ενα σπιτι.. Στο οποιο δεν ηταν αποδεκτο απο ολους και ετσι μπηκε αγγελια "χαριζεται η σαλυ" 2 ανθρωποι που ηξεραν τον ποθο μου κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα να δω τι γατακι χαριζοταν.. Ηταν Πρωταπριλια.. Δεν ηθελα να χαρω.. πιστεψα οτι ηταν πλακα..
Την ιδια νυχτα το γατακι βρεθηκε στο σπιτι μου και απο εκει μπηκε για παντα στην καρδια μου..
Ηταν αυτο που παντα ονειρευομουν.. Το γατακι που αγαπησα τις γατες.. Ενας ποθος 6 ετων και εγινε πραγματικοτητα τοσο απλα.. Μεσα σε μια νυχτα χωρις να το εχω καν προγραμματισει..
Αγαπουλα μου, μωγιουλι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ σ αγαπαω παρα πολυ!!
Η πρωτη φωτο που σε εβγαλα διπλα μου ζωη μου..
![]()
Ευχαριστω και τα δυο κοριτσια που με ενημερωσαν αμεσως Νανσυ και Ελενακι θα σας ευγνωμονώ για παντα..

Η ψυχική ισορροπία ειναι μια χαρά.!!!! Ετσι σε θέλουμε αγαπητή!!!! και πού εισαι ακόμαναι, παει η παλια ψιλονορμαλ εβελυν..θα κανω μυνηση για διαταραξη ψυχικης ισορροπιας!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η ψυχική ισορροπία ειναι μια χαρά.!!!! Ετσι σε θέλουμε αγαπητή!!!! και πού εισαι ακόμα![]()
αυτο το ακομα φοβαμαι κι εγω

μου φαινεται οτι οταν τελικα θα ερθω μονιμα κυπρο, καθε φορα που θα βλεπω ενα γατιδιο, θα περνω το πρωτο αεροπλανο για να το φερω εδω

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοείτε ότι τον ζουλάω κάθε τόσο αλλά ένα ζουληγμα σπέσιαλ θα ρίξω κ για σέναΜπαίνω και τι να δωωωωωωωωωωω!!!! Τον αγαπημένο μου μπουμπούκο Σάλαζαρ τον δεύτερο Περσούλη μου φάτσα κάρτα να ομορφαίνει την οθόνη!!!!
Ελενάκι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ ειναι ΘΕΟΣ ειναι περσάκι ζουζουνάκι πανέμορφο!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ η ομορφιά αυτή!!!!
Τι μουτράκι πονηρό ειναι αυτο!!! Ζουληξέ τον απο τη θεία Αναστασία και δώστου ένα μεγάαααααααααααααααλοοοοο φιλάκι!!!!
ωραία παρακαλώ θέλουμε κι εμεις την πρόσκλησή σας για την μπαμπουδερί μετά τετραπόδων για να σας την ξύσουμε
![]()

Βρε Αναστασία τι πρόσκληση θέλεις εσύ; Αφου ξέρεις ότι έχεις ελευθέρας

Έχουμε τους πιο όμορφους φίλους τελικάΕυτυχισμενα Χριστουγεννα απο τους φιλους σας τους Βιρμανους Περσακια
![]()
χρονια πολλά χρωματιστά μουσουδάκια
elvenstar
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
κ ευτυχισμένα σε σένα κ σε όλη την υπέροχη οικογένειά σου εύχομαι πάντα να είστε ευτυχισμένοι κ με υγεία κ τα χνουδωτά σου πλασματάκια να σαρώνουν πάντα τα βραβεία

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε φιλαράκια μας γλυκά!!!Ευτυχισμενα Χριστουγεννα απο τους φιλους σας τους Βιρμανους Περσακια
![]()
Ευτυχισμένα Χριστουγεννα και σ΄εσάς!!!
Μια χαρά θα εισαι μια χαρά μην ανησυχείς!αυτο το ακομα φοβαμαι κι εγωμου φαινεται οτι οταν τελικα θα ερθω μονιμα κυπρο, καθε φορα που θα βλεπω ενα γατιδιο, θα περνω το πρωτο αεροπλανο για να το φερω εδω
![]()

Ευχαριστουμεεεεεεεε θεία Έλενα το ξέρουμε πως έχουμε ελευθέρας αλλά μας αρέσει να χαϊδευόμαστε καλέ! Τι όμορφα που ειναι τα βρετανάκια καλέ που μας βαλατε!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλά κουραμπιεδομπιζουδάκια εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι για σας πιο στεγνή
και με υγεία πάνω απ' όλα.ΥΓ ο Ραμσής αυτό το διάστημα είναι πολύ επίκαιρος

elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ΥΓ. Ευχαριστω για τις ευχες....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool