εχω ενα περσικο γατακι και τα εχω βρει λιγο "δυσκολα".
Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με:
1/ Tριχα. εχετε βρει καποια χτενα-τροπο- διασικασια-τροφη -σκουπα - ο,τι δηποτε! για να περιοριστει ολο αυτο που συμβαινει? το σπιτι ειναι ΓΕΜΑΤΟ.
2/ λερωμενο στο λαιμο. ειναι ΜΟΝΙΜΑ καφε απο κροκκετες, κονσερβα και νερο στο λαιμο. δεν καθαριζει. καμια ιδεα?
3/ κουρεμα-κομποι - μπανιο. καθε ποτε κανετε μπανιο και κουρεμα σε καποια σημεια? με τους κομπους?
Να το χαιρεσαι το περσακι σου και θα θελαμε πολυ να το δουμε ....Βαλε μας φωτογραφια του.
Η τριχα ειναι ενα θεμα που απασχολει ολους οσους εχουμε περσικο γατακι.
Η ηλεκτρικη σκουπα για το σπιτι ειναι η μονη λυση και πανακι με μικροινες λιγο βρεγμενο για το ξεσκονισμα.
Για τα ρουχα υπαρχουν ρολλα με αυτοκολλητη ταινια και ανταλλακτικα ,που αφαιρουν τις τριχες.
Τις τριχες στο λαιμο της που ειναι λερωμενες ,μπορεις πολυ προσεχτικα να τις κουρεψεις ,μιας και δεν καθαριζουν και κατα διαστηματα
να τις κοβεις τοσο οσο να μην ακουμπανε στις κροκκετες.
Οι κομποι απο το τριχωμα της αφαιρουνται με βουρτσα που προμηθευεσαι απο πετ σοπ.Χτενιζεις καθημερινα ,κι ετσι αποφευγεται η δημιουργια τους.
Μπανιο,εγω τουλαχιστον δεν την κανω.Πλενεται μονη της ,ολη την ωρα.Αν εσυ μπορεις να την καταφερεις,μια φορα το μηνα ειναι αρκετη.
Κουρεμα,μονο σε σημεια που ειναι πολυ λερωμενα......Καμμια φορα οταν λερωνεται στο πωπακι της ,οταν καποιος κομπος ειναι μεγαλος και δεν ξεμπερδευεται με τη βουρτσα....Αυτα.(Το κοψιμο των τριχων ,με πολυ μεγαλη προσοχη και με ψαλιδι με στρογγυλες μυτες,σαν αυτο που κοβαμε χειροτεχνιες στο δημοτικο...)