black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά τους δεν υπάρχει, θέλω να τις φάω κι εγώ!

Μάλλον γι' αυτό και είναι αρκετά τσιμπημένες σε τιμή.
Επίσης πάρα πολύ καλες τις Naturest που έχουν και μεγάλη ποικιλλία όπου έχει το τρομερό αβαντάζ τα 100gr να κάνουν 1€ και τα 200gr 1,3€ (!!!)
Αν πειραματιστεί κάποιος και αρέσει στο γατί του τότε προφανώς και πηγαίνει σε αγορά 200gr
Τέλος θέλω να δηλώσω ότι ο γάτος μου είναι μπουχέζας και αν δεν του κόψω κομματάκια την κονσέρβα δεν την τρώει.
(Στην περίπτωση της Applaws αυτό δεν ισχύει μιας και είναι σαν ψιλοκομμένη από μόνη της)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
η shanti μας τρώει ό,τι κονσέρβα κι αν της έχω δώσει!

έχουμε δοκιμάσει whiskas-purina kitten-gourmet gold για γατάκια-gourmet gold(διάφορες γεύσεις)-gourmet diamant(κυρίως ζελέ με τόνο και γαρίδες ή σολομό και γαρίδες)-kitekat(κοτόπουλο, αρνί, κουνέλι, μοσχάρι-κοτόπουλο-σάλτσα),sheba(τόνος και αρνί) και royal canin φακελάκια.
Από όλες τις δοκιμές έχω καταλήξει σε 2-3 φορές τη βδομάδα να της δίνω τελικά gourmet diamand-kitekat(παίρνω όχι τόσο συχνά, την 4πλη που κάνει 1,5 ευρώ)-gourmet gold πιο σπάνια και royal canin sterilised(πια), επίσης σπάνια.
Εκτός από τις gourmet που είναι με κομματάκια και σάλτσα,που μας κάνουν...αέρια, όλες τις άλλες τις τρώει χωρίς παρενέργειες.
Γενικά μεγαλύτερη προτίμηση έχει σε αυτές που είναι ολόκληρα κομμάτάκια τόνου ή κοτόπουλου, κι όχι τόσο στα πατέ.
υ.γ. τελευταία δοκιμάσαμε και κονσέρβα naturea με τόνο και γαρίδες, μιας και βρήκαμε προσφορά 2+1 δώρο, και τις έφαγε με όρεξη. επίσης κάθε μήνα φροντίζω να μαγειρεύω κοτοπουλάκι με λίγο ρύζι και καρότο και το αποθηκεύω σε μερίδες που επίσης λατρεύει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raman
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
χθες ψώνισα στο lidl και πήρα για δοκιμή μια κονσέρβα opticat(400 gram.) πουλερικά+κυνήγι, μιας κι έκανε περίπου 0,60ευρώ.
περιττό να σας πω πως η γάτα μου, που καταβροχθίζει από κονσέρβες μέχρι και τις kitekat και τη whiskas σε έκτακτες περιπτώσει, αυτήν ούτε να τη φτύσει!
πήγαινε, τη μύριζε, την "έθαβε" κι έφευγε.. παρότι από ένα σημείο και μετά πεινούσε σίγουρα!
αναγκαστικά την άφησα σε ένα σημείο που αφήνω μήπως περάσει καμμιά αδεσποτούλα της γειτονιάς.
όχι ότι θα έπαιρνα συστηματικά μια κονσέρβα που δεν ξέρω πού κρατάει η σκούφια της αλλά θα ξέρω σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις να μην παίρνω αυτήν πάντως!

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον θα ειναι χειρότερες απο τις whiskas για να μην θέλησε να τη δοκιμασειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Έκτοτε μόνο τις δυο πρώτες μάρκες και την Stuzzy, ειδάλλως μόνο ξηρή για όσο διάστημα δεν έχω τη δυνατότητα (για οποιοδήποτε λόγο) να της αγοράσω κονσέρβα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
'Οχι τόσο για τους κτηνιάτρους που θα κοστίσουν, όσο, και κυρίως, για την υγεία των γατιών μας που είναι ανεκτίμητη. Προσοχή λοιπόν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος

φαντάσου πώς μύρισε στην ανεπτυγμένη όσφρηση της δικιάς μου και δεν την δοκίμασε καν!

απαπαπαπαπα εγώ δεν (ξανα)κάνω τέτοια πράματα, που λέει και το άσμα!
υ.γ. σήμερα έκανα μια παραγγελία σε online πετ σοπ κι είπα να δοκιμάσουμε κάτι νέο σε κονσέρβες, οπότε παρήγγειλα μια bozita(ταρανδο νομίζω χαχα) και μια stuzzy για στειρωμενα. εις έχετε δοκιμάσει?
rouli726
Δραστήριο μέλος
λοιπόν η γάτα μου έφαγε με λίγη διστακτικότητα(στην αρχή) και τις δυο.
επειδή η συσκευασία της bozita ειναι 370 γραμ φυσικά δεν τελείωσε χθες, συμφέρει. την πήρα 1.4 και την βλέπω να κρατάει 3 μέρες συνολικά. έτσι κι αλλιώς δεν κάνει να μείνει και περισσότερο ανοιχτή, αλλά βολεύει και η συσκευασία της γτ δν είναι εντελώς ανοιχτή στο ψυγείο, είναι σαν εκείνα τα χαρτόκουτα των τοματοχυμών.
και αν και τάρανδος(ιδιαίτερη γεύση λογικά) η μικρή μου σήμερα που της έβαλα τη 2η δόση, την τσάκισε!
θα δοκιμάσω και τις άλλες γεύσεις. φαίνονται πραγματικά σαν να έχει κομματάκια κρέατος και μυρίζει ωραία, μου ήρθε να τη δοκιμάσω κι εγώ χαχαχαχα

rouli726
Δραστήριο μέλος

μόλις μας έφερε ο διανομέας την παραγγελία τις βγάζω με χαρά να της δώσω να δοκιμάσει, οκ για τον τάρανδο ήμουν επιφυλακτική αλλά έχει φάει και κονσέρβα αρνί που δεν την τρώνε πολλά γατιά, της βάζω στο πιατάκι πρώτα τη stuzzy..μυρίζει...σκάβει..φεύγει!

εγκεφαλικό εγώ.. λέω θα την αφήσω εδώ μέχρι να πεινάσεις!
και τελικά έβαλα μερικά σποράκια ξηρή από πάνω και το κατέβασε όλο!
με τον τάρανδο την έφαγε αμέσως την κουταλιά αλλά και πάλι όχι τόσο λαίμαργα όσο άλλες!
μα της λέω "βρε τρελόγατο τρως με λαχτάρα την kitekat και δε σου αρέσει αυτή που λέει 93% κρέας!"
και φαίνεται κιόλας με το που το ανοίγεις!τις επόμενες δόσεις όμως και από τη stuzzy κι από την bozita τις τσάκισε ως συνήθως.
παίζουν με το μυαλό μας εντελώς τελείως!

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
Είναι εξαιρετική η ποιότητα τους σε παρόμοια μορφή με τις Applaws την οποία προσπαθούν και να ανταγωνιστούν.
Μεγάλη ποικιλλία και όπως θα δείτε στο site βγαίνουν σε "in water", "in gravy", "in soft jelly" και ... "in cream" (!!!) εκδόσεις με διαφορετικές γεύσεις.
Έχψ δοκιμάσει διάφορες, όλες φαίνονται οπτικώς και από μυρωδιά ότι είναι απίστευτης ποιότητας και ειδικά οι ιδιαίτερς in cream κονσερβούλες είναι κάτι το ξεχωριστό. Θα γλείφουν την κρέμα μέχρι και στον ύπνο τους

Μεγάλο αρνητικό:
Η τιμή. Νομίζω βγαίνουν μόνο σε 70γρ μέγεθος και είναι 1€ το τεμάχιο.
Απαγορευτική αν δίνεις μισό ξηρά-μισό υγρή.
Τσιμπημένη αλλά ok, αν την δίνεις για συμπλήρωμα.

αλλά μια στο τόσο δεν πειράζει. Προς το παρόν δοκίμασε το ψάρι και του άρεσε, τώρα μένει η γαλοπούλα. Εδώ έχει και λεπτομέρειες https://www.lilyskitchen.co.uk/products/cat/wet-cat-food .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτησω μια απορια που εχω σχετικα με τις κονσερβες για γατες τοννου;Εμενα η Μινι ειναι δυσκολη στις κονσερβες και πηρα κατι κονσερβακια με θαλασσινα της schesir για να τις δοκιμασει να δουμε αν θα φαει και τυχαια ειδα οτι η μια ηταν τοννος και εκανε σαν τρελη η μοναδικη που εφαγε!Αλλα εχω διαβασει οτι δεν κανει να τρωνε τοννο γιατι μπορει να τους δημιουργησει λιπος στο συκωτι.Εννοουν το τοννο που τρωμε εμεις οι ανθρωποι σε κονσερβα η και για αυτες που ειναι για γατες;![]()
Νομιζω το τοννο που τρωμε εμεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα συμφωνήσω με την Nicole, αυτό που έχεις ακούσει ισχύει για τον τόννο που τρώμε εμείς. Τα κονσερβάκια της schesir είναι ειδικά για γάτες και μάλιστα θεωρούνται και από τις καλές τροφές.Νομιζω το τοννο που τρωμε εμεις!

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool