chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ωραία θα περάσετε!!!!! μου θυμίζει την Μπλάκυ μου όταν την βρήκα..
...αν και αυτός ειναι πιο χνουδωτός!!!!!!! άντε, καλώς τον δέχτηκες και καλώς σε βρήκε!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειναι μαυροκαφε ομως ε? Οχι μαυρο καταμαυρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
ρε παιδια αποτι καταλαβα ο μικρος εχει ερωτευθει ενα ντουλαπακι που εχει η βιβλιοθηκη μου.. τι να κανω?? μολις το ειδε ουτε κρεβατακι θελει ουτε τιποτα... μολις τον βγαζω τρεχει ξανα με την πρωτη μεσα στο ντουλαπι.. (ειναι συρταρωτο και οταν κλεινω το ενα ανοιγει το αλλο) οποτε παντα θα εχει ενα ανοιχτο.. δεν με χαλαει βεβαια αλλα θα χανω το ομορφο θεαμα του υπνου του...

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Μου αρεσει που ξεχωριζει μεσα στο μαυρο μια ροζ γλώσα και δυο στρογγυλές ματάρες!
Ειναι μαυροκαφε ομως ε? Οχι μαυρο καταμαυρο
ναι εχεις δικιο.. δεν ειναι καταυμαρο.. μαλλον οταν μεγαλωσει θα κανει ενα χρωμα αλλο πραμα.. κατι σαν σκατουλι...

δεν πειραζει.. υγιεστατο να ειναι και οτι θελει ας βγει..

Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αρήθα, την πρώτη μέρα, κρυβόταν στο wc. Μετά άρχισε σιγά σιγά να εξερευνεί το υπόλοιπο σπίτι και να εξοικειώνεται με τις μυρωδιές και τους ήχους. Αλλά είχε πολύ πλάκα γιατί μόλις την τρόμαζε κάτι, έτρεχε βολίδα για το wc!
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
ναι εχεις δικιο.. δεν ειναι καταυμαρο.. μαλλον οταν μεγαλωσει θα κανει ενα χρωμα αλλο πραμα.. κατι σαν σκατουλι...
δεν πειραζει.. υγιεστατο να ειναι και οτι θελει ας βγει..![]()
Δεν ενοουσα οτι ειναι ασχημο χρωμα! (Προσωπικα μου αρεσουν ολα τα χρωματα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως είναι λίγο τρομαγμένο τώρα, αφού είναι η πρώτη του μέρα, και θέλει ένα ήσυχο μέρος να κρυφτεί. Δεν πειράζει, άφησέ τον να κάνει ότι θέλει. Σε λίγο καιρό θα συνηθίσει και δεν θα ξεκολλάει από το κρεβάτι σου! Είναι και καλοκαίρι...θα σκάσετε με τέτοια γούνα!![]()
επειδη οπως ειπες ερχεται καλοκαιρι και θα εχουμε καλες ζεστες.. εχουν προβλημα τα γατακια με το air-condition??
Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...αν κρίνω απο τα δικά μου!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
λιγακι ναι. Διαβασε εδω
ελά ρέ,......
εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα......βεβαια ενοείται ότι δεν το βάζω σε καμιά κουλή θερμοκρασία!!!!!!!!
40 έξω και 15 μέσα εεεε??????
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ευτυχως εχουμε δροσια στο σπιτι. Μονο ανεμιστηρα βαζω με τις πολλες ζεστες.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
βασικα θα το προσεξω στην χρηση του το κλιματιστικο... αν ειναι να μου αρρωστησει καλυτερα να μειωσω την χρηση του..
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και εγώ το ίδιο κάνω.......μόνο τις πολύ ζεστές βραδιές που χρειάζομαι απεγνωσμένα να κοιμηθώ για θα μπορέσω να ξυπνήσω την επόμενη 6 το πρωί..!!!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool