spring
Νεοφερμένο μέλος
πχ. 1) όταν το χαιδεύω βγάζει νύχια και δαγκώνει
( εγώ θέλω να μπορώ να το ευχαριστηθώ άφοβα και όχι να με τραυματίζει έτσι)επίσης κάνει πίσω τ'αυτιά και στρίβει το σώμα του έτοιμο για επίθεση, που φοβάμαι
2) οι κουρτίνες σύντομα θα αποκτήσουν νέο σχέδιο, με κρόσια...βάλαμε το ειδικό σπραίυ σε καναπέδες και κουρτίνες αλλά τίποτα...
3) το έχω στο μπαλκόνι αρκετές ώρες για το λόγο αυτό ( ξέρω τις απόψεις σας για το θέμα αυτό και θα το φροντίσω το θέμα της ασφάλειάς του το συντομώτερο) γιατι όταν είναι μέσα δεν μπορούμε να κάνουμε καμμία δουλειά επειδή το έχουμε το νου μας...
4) όταν του φωνάζω κάνει πολλές φορές πίσω τα αυτιά του και ετοιμάζεται για επίθεση και δεν καταλαβαίνω αν παίζει ή θυμώνει...έχει φάει βέβαια τις σφαλιαρίτσες του...απαλά βέβαια...
επίσης το ψεκάζω όταν πηγαίνει στις κουρτίνες και φέυγει ευτυχώς...
πείτε μου... μέχρι ποια ηλικία είναι πολύ ζωηρά?
θα σταματίσει τις αναριχήσεις στις κουρτίνες ή όχι?
λένε ότι όπως το μάθεις από μικρό...κάνω κάτι λάθος?
Ακόμα δεν μπορεί να πηδήξει σε τραπέζια, απλώς όπου ανεβαίνει, το κάνει με τα νύχια...να του τα κόψουμε? μεγαλώνουν πάλι?
Σας ζάλισα με τόσες απορίες αλλά έχω απογοητευθεί λίγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δοκιμασε να του κοψεις νυχακια και με βοηθεια γαντιων θα το κρατας οσο πιο πολυ μπορεις αγγαλια κρατωντας του τα χερακια μαζεμενα. Θα το κοιτας στα ματια θα του μιλας γλυκα και θα επιμενεις παρα τις επιθεσεις τις οποιες δεν θα περνεις ως προσωπικες. Θα δεις οτι θα αρχισει να γινεται αγγαλιτσας αλλα ισως χρειαστει ενας μηνας με ολοενα και περισοτερη τρυφεροτητα ως απαντηση στις επιθεσεις. Θα εισαι παραλληλα πολυ στακατη και αυστηρη με τις κουρτινες και πολυ σταθερα θα τον σβερκωνεις και θα τον πηγαινεις στο ονυχοδρομιο οπου και θα τον ανταμοιβεις αν συνεχισει με λιχουδια.
Εχει ζησει με γατες κυριως και δρα σαν νεαρο αρσενικο που παει να σου επιτεθει αυτα θ'αλλαξουν με τη στειρωση να ξερεις. Αλλα αυτος ειναι μικρουλινος ακομη και απλα θελει να τον αντεξεις και να εχεις ξεκαθαρα ορια , μην απογοητευτεις και θα ανταμοιφτεις εγω εφαγα πολυ γρατσουνια απο το ζυμωνουλη και να τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

gattina
Νεοφερμένο μέλος
Γράφεις ότι ο μικρός μένει αρκετές ώρες στο μπαλκόνι γιατί όταν είναι μέσα στο σπίτι, το έχετε στο νου σας και δεν μπορείτε να κάνετε καμία δουλειά. Ενώ όταν είναι στο μπαλκόνι μόνο του, δεν το έχετε στο νου σας; Θαρρώ πως θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Το γατάκι είναι μικρούλι κι ως εκ τούτου ζωηρό και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θα παραμείνει ζωηρό για κάμποσο καιρό ακόμα... Αυτή είναι και η χάρη τους, άλλωστε, όταν είναι μικρά και παιχνιδιάρικα. Γατάκι είναι, όχι επιπλάκι, ούτε λούτρινο ζωάκι.
Όσο για τα νυχάκια, γιατί δεν τοποθετείς στο σπίτι ένα μεγάλο κούτσουρο από αυτά που ρίχνουμε στο τζάκι και να το μάθεις σιγά σιγά να πηγαίνει εκεί να ξύνει τα νυχάκια του; Θα το προτιμήσει έτσι κι αλλιώς από οποιαδήποτε άλλη λεία επιφάνεια (έπιπλα για παράδειγμα) γιατί είναι άγριο ξύλο. Θα αποκτήσει και τη μυρωδιά του με τη χρήση. Μπορείς να το πάρεις αγκαλίτσα την επόμενη φορά που θα το δεις να ετοιμάζεται να ακονίσει τα νυχάκια του όπου να 'ναι και να δοκιμάσεις να του βάλεις τα ποδαράκια πάνω στο ξύλο. Υπάρχει φυσικά και το λεγόμενο ονυχοδρόμιο, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Εγώ θα πρότεινα να μην του τα κόψεις τα νυχάκια. Με σταθερά και αυστηρά "ΜΗ", χωρίς όμως πολλές φωνές και υστερίες -μην τρομοκρατηθεί το μικρό-, θα μάθει να μην πειράζει τις κουρτίνες. Το ίδιο ισχύει και για τις δαγκωματιές.
Και τέλος, μου φαίνεται λίγο αστείο να φοβάσαι πως θα σου επιτεθεί ο μικρός Μπιάνκο... Παιχνίδι κια αγάπη χρειάζεται. Απλά.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλο θα ηταν να σκεφτεις σοβαρα τα εξης :
Το γατακι ειναι νορμαλ για την ηλικια του και οντως το μπαλκονι δεν πρεπει να χρησιμοποιειται.
Εσυ ομως γιατι δεν μπορεις να το αντεξεις και να δεις σαν φυσιολογικα αυτα που κανει?
Μηπως παραεισαι ανχωδης και δεν εχεις ιδιαιτερες αντοχες στην στεναχωρια???Γατογονεις σαν και σενα δεν σταματανε ν ανησυχουν για το γατι αλλα με τροπο που το ανχωνει και το κανει ανυσηχο.
Αλλαξε τη σταση σου τον τονο φωνης και αυτα που σκεφτεσαι σκεψου το σαν φυσιολογικο κα καλο γατακι και θα δεις οτι θα το εντεξεις θα το αντεξεις και μεσα και θα εξελιχθει μια χαρα. Αν ομως δε αλλαξεις σταση θα εξελιχθει σε μεγαλο ταραξια γιατι υποψιαζομαι οτι δεν εχεις τη δυνατοτητα να το καθησυχασεις και να δρασεις ανακουφιστικα γι αυτο πχ περνοντας το στην αγγαλια κα νιοθωντας τρυφεροτητα για τα μικρα του καπριτσια.
Οντως θεωρω υπερβολικουσ τους φοβους σου και ειμαι σιγουρη 100% οτι θα γινει αγγελακι αν παψεις να φοβασαι. Ισως μαλιστα σε θελει πολυ αυτο και αντιδρα ετσι γιατι το κλεινεις δυο μηνων εξω στο κρυο.
Αυτο καλα καλα δεν ειναι απογαλακτισμενο πληρως ειναι πολυ μωρο αν ειχε τη μαμα του τωρα θα βυζαινε ακομη φαντασου.
Καλο θα ηταν να σκεφτεις αν θες οντως να το κρατησεις η αν δε το θες να το δωσεις σε καποιον που θα το αγαπαει πραγματικα και θα ειναι διατεθειμενος να δωσει αγαπη και υπομονη και στοργη αντι αποριψη. Σκεψου το.
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος
Κατ' αρχήν, πιστεύω οτι ηρθες στο σωστό μέρος για να λύσεις τις απορίες σου (εγώ έχω βοηθηθεί πάρα πολύ) και μπράβο σου που αν και νέα γατομαμά, δεν το βάζεις κάτω και ψάχνεις για τις καλύτερες λύσεις στα μικροπροβληματάκια που προκύπτουν! Λάθη όλοι κάνουμε στην αρχή, αλλά σημασία έχει η διάθεση να τα διορθώνουμε!!!
Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία, ίσως σου δώσω κάποιες ιδέες:
1)Μέχρι να ηρεμήσει, περιόρισέ τον σε δωμάτια που η ζημιά που,ίσως, θα προκαλέσει θα είναι μικρή, δηλαδή,πχ, το σαλόνι δεν είναι και ότι καλύτερο, ενώ η κρεβατοκάμαρα λογικά θα έχει λιγότερα ακριβά πράγματα για σπάσιμο.
2)Οι γρατσουνιές είναι στο πρόγραμμα όταν έχεις ένα γατί και ιδιαίτερα μικρό.
Μέχρι να στρώσει,λοιπόν, μακριά μανίκια και υπομονή αλλά όχι πανικός και απόρριψη γιατί αυτό το χαζούλι είτε νομίζει πως είναι παιχνίδι- κυνηγητό με τα χέρια (εσύ με σπρώχνεις - εγώ σε γραπώνω , πώς παίζουν τα μικρά τα γατάκια μεταξύ τους??? έτσι..) είτε φοβάται, αγχώνεται και φρικάρει.
3) Μία γάτα φοβισμένη δεν θα αντιδράσει όπως ένας άνθρωπως και άρα εσύ δεν θα μπορέσεις να ερμηνεύσεις σωστά την συμπεριφορά της και άρα, θα σου φαίνεται παράξενη και ιδιότροπη.

4) α. Πολύ-πολύ αγάπη και αγκαλιά, (στην ανάγκη και με γάντια όπως λέει κ η yasmin-που απ' ότι έχω καταλάβει είναι εξπέρ)
β. πολλά πολλά παιχνίδια (κορδέλες μπαλάκια ποντικάκια) για να εκτονώνει την ενεργητικότητά του και
γ. συνεχώς επαφή μαζί σας, να του μιλάτε, να το παίζετε,να μην το απομονώνετε, γιατι τώρα χτίζει την προσωπικότητά του και τις σχέσεις του με τους ανθρώπους
5) Πάνω άπ'όλα σεβασμός!!!! του χώρου του, του ύπνου του, της διάθεσής του
Ξέρω, ίσως είναι δύσκολο αλλά ,πίστεψέ με, αξίζει τον κόπο! Είναι όπως με τους ανθρώπους, οι καλές σχέσεις και φιλίες καλλιεργούνται, δεν χαρίζονται!
καλή επιτυχία!

spring
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μπορώ να κρύψω βέβαια ότι στεναχωρήθηκα πολύ με την προτροπή της Γιασμίν να το δώσω σε κάποιον που θα το αγαπάει πραγματικά...δεν τον απορρίπτω τον Μπιάνκο,απλά προσπαθώ να τον μάθω κάποια πράγματα τώρα που είναι μικρός...έτσι δεν λένε όλοι?
Τώρα αν ο τρόπος μου δεν είναι και ο σωστός, γιαυτό ακριβώς τον λόγο ζήτησα την βοήθειά σας...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας αλλά και για το ''κράξιμο'' ... εμπιστεύομαι τις ιδέες σας, γι αυτό άλλωστε και σας τις ζητώ...
Δεν μπορώ να κρύψω βέβαια ότι στεναχωρήθηκα πολύ με την προτροπή της Γιασμίν να το δώσω σε κάποιον που θα το αγαπάει πραγματικά...δεν τον απορρίπτω τον Μπιάνκο,απλά προσπαθώ να τον μάθω κάποια πράγματα τώρα που είναι μικρός...έτσι δεν λένε όλοι?
Τώρα αν ο τρόπος μου δεν είναι και ο σωστός, γιαυτό ακριβώς τον λόγο ζήτησα την βοήθειά σας...
καλημέρα, να τον προσέχεις πολύ όταν βγαίνει στο μπαλκόνι, ειδικά αν έχεισ καμιά απλώστρα με ρούχα....τα δικά μου, βγήκανε έξω που ειχε ήλιο και σκαρφάλωσαν στην απλώστρα απο τα ρούχα που κρεμόντουσαν και μια και δυό βρέθηκαν πάνω στην κουπαστή της βεράντας, 4ος ορόφος εεεε???? πήγα σιγά-σιγά και τα έπιασα, η καρδιά μου έφτασε στην κούλουρη!!!!
ειναι αταχτούλικα και ζωηρά σε αυτή την ηλικία, καλύτερα μέσα στο δωμάτιο κλεισμενο για λίγο και ασφαλή, παρά έξω....ποτέ δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψουν και τι θα σκαρφιστούν....και πίστέψέ με βρίσκουν και κάνουν τα "καλύτερα".....

Mika
Δραστήριο μέλος
καλημέρα, να τον προσέχεις πολύ όταν βγαίνει στο μπαλκόνι, ειδικά αν έχεισ καμιά απλώστρα με ρούχα....τα δικά μου, βγήκανε έξω που ειχε ήλιο και σκαρφάλωσαν στην απλώστρα απο τα ρούχα που κρεμόντουσαν και μια και δυό βρέθηκαν πάνω στην κουπαστή της βεράντας, 4ος ορόφος εεεε???? πήγα σιγά-σιγά και τα έπιασα, η καρδιά μου έφτασε στην κούλουρη!!!!
ειναι αταχτούλικα και ζωηρά σε αυτή την ηλικία, καλύτερα μέσα στο δωμάτιο κλεισμενο για λίγο και ασφαλή, παρά έξω....ποτέ δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψουν και τι θα σκαρφιστούν....και πίστέψέ με βρίσκουν και κάνουν τα "καλύτερα".....![]()
Εχεις απολυτο δικιο. Τα ατιμα οτι δεν σκεφτομαστε οτι θα κανουν το κανουν! Αυτο με το μπαλκονι ειδικα δες κι εδω τι εκανεο Κανελος μου.
https://www.mypetz.gr/threads/Κανέλος-ο-ιπτάμενος.219951/
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εχεις απολυτο δικιο. Τα ατιμα οτι δεν σκεφτομαστε οτι θα κανουν το κανουν! Αυτο με το μπαλκονι ειδικα δες κι εδω τι εκανεο Κανελος μου.
https://www.mypetz.gr/threads/Κανέλος-ο-ιπτάμενος.219951/
αμαν τι έπαθες βραδιάτικο.....η αλήθεια ειναι οτι το έχουμε πάθει και εμείς με τον Ρούπι μας, όταν έπεσε απο τον 4ο παρακαλώ.....ναι, απο τον 4ο με πυλωτή!!!!! ολο το βράδυ ψάχναμε να τον βρούμε, τίποτα....ψι-ψι....τιποτα....ειχαμε σκάσει απο την στεναχώρια μας,
ο γιός μου δεν πηγε σχολειο την επόμενη μέρα ήθελε να ψάξει να τον βρεί, είχαμε τυπώσει και αφισούλες να κολλήσουμε γύρω-γύρω, αλλά ευτυχώς σε μια βόλτα της μητέρας μου για ψώνια, μονολογώντας κάτω στην πυλωτή....ακούει την φωνούλα του!!!!!!!! ούτε γρατζουνιά ο δικός σου εεεε?? εμείς απλάείχαμε χάσει 10 χρονια απο την ζωή μας, απο την στεναχώρια!!!!!
απο τότε έχει ενα θέμα με την βεράντα και την κουπαστή, όχι οτι δεν ανεβαίνει, αλλά το αποφεύγει!!!!!! .....

spring
Νεοφερμένο μέλος
έχω και νεώτερα... σήμερα τον έπιανα πιο αποφασιστηκά και του μιλούσα ήρεμα κα γλυκα... δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο, ή ήταν σύμπτωση, νυχάκια δεν πολυένοιωσα...από δοντάκια βέβαια δεν έχω παράπονο
επίσης τα αυτάκια λίγο τα κατέβασε...εγώ κατέβαζα τα μανίκια κάτω κάτω, κι αυτό το άτιμο έψαχνε να βρει κρέας
Ένας λογος που φοβάμαι τις δάγκες και τις γρατζουνιές είναι αν είναι επικύνδινο για αρρώστιες... τα εμβόλια δεν τα έχει κάνει όλα ακόμα... διάβασα εδώ στο φόρουμ πόσο βρώμικο είναι το στόμα της γάτας αμα σε δαγκώσει και είναι πολύ επικύνδινο...
Όσο να ναι άμα φοβάσαι δεν κινείσαι με ηρεμία...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Με τρομαζετε μ'αυτά που διαβάζω... θα βαλω πλέγμα αυριο κι ολας...
έχω και νεώτερα... σήμερα τον έπιανα πιο αποφασιστηκά και του μιλούσα ήρεμα κα γλυκα... δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο, ή ήταν σύμπτωση, νυχάκια δεν πολυένοιωσα...από δοντάκια βέβαια δεν έχω παράπονοεπίσης τα αυτάκια λίγο τα κατέβασε...εγώ κατέβαζα τα μανίκια κάτω κάτω, κι αυτό το άτιμο έψαχνε να βρει κρέας
![]()
Ένας λογος που φοβάμαι τις δάγκες και τις γρατζουνιές είναι αν είναι επικύνδινο για αρρώστιες... τα εμβόλια δεν τα έχει κάνει όλα ακόμα... διάβασα εδώ στο φόρουμ πόσο βρώμικο είναι το στόμα της γάτας αμα σε δαγκώσει και είναι πολύ επικύνδινο...
Όσο να ναι άμα φοβάσαι δεν κινείσαι με ηρεμία...
Βρέ ναι, εχει δίκιο ο yasmin, μην ανγχώνεσαι τόσο πολύ, ειναι πολύ μικρούλη, τι αρρώστιες να έχει......
θέλει γλύκες και ηρεμιία και θα δείς που όλα θα φτιάχουν σιγά-σιγά!! οι μυτούλες ειναι αγαπημένες στα γατάκια, γιατί έχουν την ευκαιρία να έρχονται πολύ κοντά στα άτομα που τα αγαπούν , και έχουν και αυτή την υπερκινητική μυτούλα που συνέχεια εξερευνεί, μυρίζει, και έχει πολύ πλάκα όταν η υγρή μυτούλα ακουμπάει πάνω στο προσώπό μας!!!! θα δείς θα το καταυχαριστηθείς....δοκίμασε το!!!!!
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Θεωρώ κι εγώ αυτήν την αντιμετώπιση της Ασπασίας την πιο αποτελεσματική. Γενικά οταν βλέπουμε τα γατάκια μας σε κατασταση "λύσσας" το καλυτερο ειναι να τα αγνοουμε. Δεν ειναι καταλληλη ωρα για χαδακια και μαλωματα.Εμένα όποτε με δάγκωνε τον μάλωνα και μετά δάγκωνε με περισσότερη μανία! Τώρα τον πιάνω με το καλό ή απλά τον αγνοώ και δεν τον παίζω για λίγη ώρα και τα έχει κόψει τα πολλά-πολλά μόνο καμιά ξώφαλτση νυχιά και δαγκωνιά πάνω στο παιχνίδι.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά ΠΡΙΝ του το δώσω για μια βδομάδα του έλεγα συνεχεία "ΜΗ" για να καταλάβει ότι τα χεράκια μας δεν είναι παιχνίδι, την δεύτερη βδομάδα όταν πήγαινε να παίξει με τα χέρια μου, του έλεγα "ΜΗ" και του έδινα το αρκουδάκι το γράπωνε και έπαιζε μαζί του και δίπλα μου. Και τέλος την τρίτη βδομάδα όταν ήθελε να παίξει με τα χέρια μου, το σκεφτόταν και έπαιζε χωρίς να βγάλει νύχια
όταν θέλει να εκτονωθεί με νύχια πηγαίνει στο αρκουδάκι του από μόνο του.Μέχρι σήμερα, παίζει μαζί μας με τα ποδαράκια του αλλά ΠΟΤΕ δεν έβγαλε νύχια. Βέβαια μερικές φορές μετά την στείρωση του έβγαζε νύχια, ίσως επειδή βγαίνει έξω και μάλλον έχει "κακές" παρέες γι αυτό ξεσπάει πάνω μας. Την μάλωσα αρκετές φόρες για να συμμαζευτεί και υπάκουσε, τώρα είναι η γατούλα που ήξερα και αγαπούσα. Καταλαβαίνει πολύ καλά, ότι κάτι κακό έκανε και δεν το ξανακάνει. Βέβαια η τακτική της Ασπασίας είναι η καλύτερη. Το κάνω και εγώ ΠΟΛΛΕΣ φόρες τον τελευταίο καιρό και δουλεύει μια χαρά! Αλλά ο δικός σου είναι ακόμα μικρούλης
τρυφερότητες θέλει και να τον μαλώνεις όταν παει να κάνει κάτι που δεν θέλεις, π.χ. οι κουρτίνες. Ο καλύτερος τρόπος για να το μαλώνεις είναι να τον πιάνεις από τον σβέρκο και να ακουμπήσεις το κεφάλι του στο πάτωμα και να του πεις "ΜΗ" και μετά θα το αφήνεις να γλειφτεί για να ξαναβρεί την "αξιοπρέπεια" του. Μετά από π.χ. 10' να το πιάσεις και να το κατσιάσεις με όλη σου την αγάπη
Για τις δαγκωματιές, ο καλύτερος τρόπος είναι να το δαγκώσεις και εσύ στο πόδι π.χ (όχι δυνατά ε! έτσι να νιώσει ότι δεν είναι ωραίο να σε δαγκώνουν). Εγώ το έκανα γιατί είχα κουραστεί από τις δαγκωματιές της, αποφάσισα να της δαγκώσω το πόδι της. Έπαθε βέβαια αμόκ αλλά το ξεπέρασε και δεν ξαναδαγκωσε. Μου κάνει δαγκωματακια παιχνιδιάρικα όχι δυνατές.Όσο για τις δουλείες του σπιτιού. Εγώ την άφηνα ελεύθερη και συχνά - πυκνά την φώναζα και ερχόταν να μου κάνει παρέα. Όταν άπλωνα τα ρούχα, ερχόταν και με παρακολουθούσε, όταν τελείωνα έτρεχε και γράπωνε τα ποδιά μου και τότε έπαιζα μαζί του. Όταν σκούπιζα, σφουγγάριζα και ξεσκόνιζα πάντα ερχόταν και έπαιζε μαζί μου. Όταν μαγείρευα, καθόταν σε μια καρεκλά και με παρακολουθούσε. Ποτέ - ποτέ της έδινα μυτιές για να μην νιώθει παραμελημένη.
Όσο είναι μικρό μέχρι να γίνει 6 μηνών καλό είναι να του δίνεις την προσοχή σου όσο πιο πολύ μπορείς. Όταν έχει όρεξη για χαδάκια, που κάπου να του δίνεις και ένα πεταχτό φιλάκι πάνω στο κεφαλάκι του.
Για τα έπιπλα, καλό θα είναι να βάλεις ένα ΧΟΝΤΡΟ ριχταρι που να καλύπτει όλον τον καναπέ, έτσι μέχρι να μεγαλώσει και μπορεί να πηδάει. Θα σκαρφαλώνει πάνω στο χοντρό ριχταρι και όλα καλά. Το είχα πάρει από το ΙΚΕΑ και με έσωσε. Το Get - Off πάντως δεν έκανε τίποτα στην δικιά μου. Ίσως επειδή είναι συνεχεία έξω από το πρωί μέχρι το απόγευμα που γυρνάω από την δουλεία έχει μυρίσει τα ΠΑΝΤΑ και έχει συνηθίσει.
Μην ανησυχείς, θα ηρεμήσει και θα απολαβαίνετε μαζί τα παιχνιδάκια και τα χαδάκια. Αλλά να ξέρεις πως είναι και με τις ώρες τους τα γατάκια. Δεν θέλουν πάντα χαδάκια και παιχνίδια, γι αυτό όταν γίνεται αυτό καλό θα είναι να τα σεβόμαστε και να μην τα πολυζοριζουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool