Πολύ ζωηρό γατάκι

Παίζω το ίδιο και με τις δυο μάλιστα με την lousy λιγο παραπάνω γτ καθεται πιο πολυ στο χωρο που βρισκόμαστε και οτι οταν ήταν 4 μηνων έπεσε απο το 3 όροφο και εσπασε το χέρι της...οποτε δεν πήγα στη δουλειά για αρκετές μέρες για να μπορώ να την φροντισω. Η sissy είναι πιο ανεξάρτητη. Οσο για την τιμωρία ειχα διαβασει οτι αυτο με το κλουβι ειναι ο μονος τροπος αλλα δε βλεπω να γίνεται τπτ... τον αλλον μηνα ειναι να τις στειρωσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίγο ακόμα υπομονή λοιπόν, μέχρι τον άλλο μήνα. Πιστεύω οτι η στείρωση θα βοηθήσει, ώστε τα "πνεύματα" να ηρεμήσουν αρκετά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τη στείρωση θα ηρεμήσουν σίγουρα. Όπως σίγουρα θα συνεχίσουν να είναι τιγράκια τσέπης. Γάτες και ζημιές πάνε παρέα. Καναπέδες, κουρτίνες, τραπεζομάντιλα... Σε μένα μου έσχιζε όλα τα ρούχα. Και ειδικά τα δικά μου...Τώρα απλά ανοίγει τη ντουλάπα και κοιμάται πάνω. Καταλαβαίνει. Ολα τα τραπέζια είναι γεμάτα μπιμπελό και γυάλινα. Δε σπάει κανένα. Τώρα...Το πριν ας το ξεχάσουμε. Αυτό που δε θα ξεχάσω είναι τους γύρους του θανάτου στα κάγκελα. Μου κόβοταν το αίμα...Έκλεινα τα μάτια. Μένουμε στον 4ο και σε μια χαμηλή ταράτσα υπάρχει και ντόπερμαν. Έχω και πρόσθετα λόγω του παιδιού. Περπατούσε στη κουπαστή και έκανε και φιδακι ανάμεσα στα κενά. Φρίκη. Μετά το χρόνο σταμάτησε να κάνει τον κασκαντέρ. Ζημιές δε κάνει ΚΑΜΜΙΑ. Μόνο κρύβει αντικείμενα. Με αγάπη και υπομονή, όλα γίνονται. Στο μέτρο του δυνατού πάντα. Σε τιμωρίες δε πιστεύω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back