Πού κοιμάται η γάτα σας;

ο Παρης θηρίο... 4.600, ο δικός μου πάλι κάνει δίαιτα... πάλι 4.700 έπεσε... τι να πώ.. ο πολύς ο ύπνος φταίει... αντί να τρώμε τις κροκέτες μας κοιμόμαστε.

πάντως έχω ναπώ τα γατιά στη δουλειά κοιμούνται πάνω στην κληματαριά ο κάρλος και πάνω στην πορτοκαλιά η κάρλα (με τα τρισίμιση ποδαράκια της)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιμούνται : πάνω στα κεφάλια μας,κάτω απο το επιπλο του μπανιου,στο πατακι του μπανιου,πανω στο καλαθι για τα απλυτα,πισω απο το σύνθετο της τηλεόρασης,πανω στο τάβλι,μέσα στο τάβλι,πάνω στην απλώστρα,πάνω στο laptop,πανω στην τραπεζαρια,αγκαλια με το modem,πανω στον καναπε,κατω απο τον καναπε,πανω στην καρεκλα της κουζινας,κατω απο το τραπεζι της κουζινας....ΠΑΝΤΟΥ:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καινούργια θέση ημερήσιου υπνάκου : Πίσω από τα πιο χοντρά βιβλία της βιβλιοθήκης, όπου βρήκε κενό χώρο (πώς τον βρήκε, άγνωστο). Σε θέση στρατηγική, γιατί μπορεί να κοιμάται και συγχρόνως να παρακολουθεί τα πάντα με λίγο ανασήκωμα του κεφαλιού όπως κατωτέρω

Συνημμένα

• DSCF1793.jpg
    DSCF1793.jpg
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 47
Εμένα αυτό το κάνει πάνω στη καρέκλα...έχει θέα...βλέπει και τα πουλάκια και γυρνάει το κεφάλι του και αν ξυπνήσει έχει αμεση επίγνωση τησ κατάστασης...και εμένα ανεβαίνει στη βιβλιοθήκη μου αλλά προσ το παρόν δεν έχει κοιμηθεί..επίσης διατρέχει και το lap top και παίζουμε κρυφτούλη αφού κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη....Αλλά αγαπημένη μαααας κρυψώνα είναι οι κουρτίνες...!!!!όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο!

Εμένα αυτό το κάνει πάνω στη καρέκλα...έχει θέα...βλέπει και τα πουλάκια και γυρνάει το κεφάλι του και αν ξυπνήσει έχει αμεση επίγνωση τησ κατάστασης...και εμένα ανεβαίνει στη βιβλιοθήκη μου αλλά προσ το παρόν δεν έχει κοιμηθεί..επίσης διατρέχει και το lap top και παίζουμε κρυφτούλη αφού κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη....Αλλά αγαπημένη μαααας κρυψώνα είναι οι κουρτίνες...!!!!όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο!
Ααα... Εμεις τις κουρτινες δεν τις εχουμε για υπνο,τις χρεισημοποιουμε για καθημερινη γυμναστικη ως μονοζυγο...:lol::lol::lol: Τι κι αν κανουμε παρατηρησεις τιποτα...Καθε μερα προσπαθει να ανεβει και πιο ψηλα...:happy::happy:

Ααα... Εμεις τις κουρτινες δεν τις εχουμε για υπνο,τις χρεισημοποιουμε για καθημερινη γυμναστικη ως μονοζυγο...:lol::lol::lol: Τι κι αν κανουμε παρατηρησεις τιποτα...Καθε μερα προσπαθει να ανεβει και πιο ψηλα...:happy::happy:
Εμένα, μια και μοναδική φορά , που δεν την έβλεπα (3 μηνών θα ήταν), έπαιζε με την κουρτίνα ,πήδαγε και τη δάγκωνε. Κάποια στιγμή σκάλωσε το δόντι της και ,όπως είχε πηδήξει, έμεινε κρεμασμένη στον αέρα από το ένα δόντι :(.Ευτυχώς την πήρα χαμπάρι και την ξεκρέμασα αμέσως. Από τότε, δεν πλησίασε κουρτίνα:D

Εμένα, μια και μοναδική φορά , που δεν την έβλεπα (3 μηνών θα ήταν), έπαιζε με την κουρτίνα ,πήδαγε και τη δάγκωνε. Κάποια στιγμή σκάλωσε το δόντι της και ,όπως είχε πηδήξει, έμεινε κρεμασμένη στον αέρα από το ένα δόντι :(.Ευτυχώς την πήρα χαμπάρι και την ξεκρέμασα αμέσως. Από τότε, δεν πλησίασε κουρτίνα:D
Και εμας το εχει παθει αυτο αλλα με νυχι. Και παλυ δεν καταλαβε Χριστο... Το ξανακανει...:rolleyes: Για αυτο θελαμε να του παρουμε την πολυκατοικια αλλα δυστυχως ομως δεν την προλλαβαμε...:( Ελπιζω να ξαναφερουν γιατι ειναι σιγουρο πως θα ξετρελαθει...!!! :D

Εμένα μου παίζει με αυτό που κρέμεται και ρυθμίζουμε μέχρι πού θέλουμε να πάει η κουρτίνα...τρελό παιχνίδι όμως!!!!!και με τη κουρτίνα....αχ....ευτυχώς οι δικές μου θέλουν άλλαγμα οπότε είναι μία καλή δικαιολογία:P

Εμάς οι γάτοι μας παίζουν με τον καινούριο μας καναπέ. Ελίζω να μην καταστραφεί μέχριν να προμηθευτούμε το νέο ονυχοδρόμιο...:lol::lol::lol:

O δικός μου αμα δεν τον λιώσουμε στα χάδια δεν κοιμάτε με τίποτα...

Ωπ,κι εσεις σιαμεζομανής;Περάστε από τους Σιάμ μάνιακς να σας γνωρισουμε!:)

Η Καλυψώ κοιμάται μέσα στο "μπωλ" της... :)

CIMG11042.JPG

Κι ο Μορφέας κοιμάται στα βιβλία:)

CIMG1513.JPG

Στη τουαλέτα του υπνοδωματίου μου... :)

CIMG1018.JPG

και σε 2 καρέκλες συγχόνως! :)

CIMG1464.JPG

Κυρια η Καλυψω αυτα ειναι ξαπλαρωμενη στην τουαλετα :up: ... καλα εκει μου κοιμαται στο μπωλ της ολα τα λεφτα:lol: και ο μορφεας κουκλος :up: αν και δεν ειναι πρωτοτυπει ...

Κυρια η Καλυψω αυτα ειναι ξαπλαρωμενη στην τουαλετα :up: ... καλα εκει μου κοιμαται στο μπωλ της ολα τα λεφτα:lol: και ο μορφεας κουκλος :up: αν και δεν ειναι πρωτοτυπει ...
Σ'ευχαριστώ...:)
πάντως συνήθως κοιμάται στο καλάθι της:lol:

Εμένα το ψιψιρί μου κοιμάται όπου βρει.Κάθε μήνα αλλάζουμε και θέση.Τώρα την έχει καταβρεί με το σύνθετο, το οποίο έχει μεγάλο ύψος και της αρέσει να ανεβαίνει εκεί και να ρεμβάζει.Το ωραίο όμως είναι και η διαδρομή που κάνει για να ανέβει τόσο ψηλά.Πατάει στην πολυθρόνα μετά πηδάει σε ένα μεγάλο ενυδρείο που έχουμε και μετά δίνει δυνατό σάλτο και τσουπ στο σύνθετο πολύ γέλιο.Μετά το βράδυ που θέλει να κατέβει ακούς μπαμ!μπαμ! πεταγόμαστε όλοι από τρομάρα μας.Μετά το πρωί μου γρατζουνάει την πόρτα για να έρθει να συνεχίσει τον ύπνο της στο κρεββάτι μου μέχρι εγώ να ξυπνήσω να πάω για δουλειά.:D

Σημειωτέον ότι μάλλον πάει τόσο ψηλά γιατί όταν κοιμόταν στα χαμηλά εγώ προσωπικά δεν την άφηνα ήσυχη.Είναι τόσο γλυκούλα όταν κοιμάται που θέλω να της ζουλήξω το κεφαλάκι!!!:P

ΠΑΝΤΟΥ!!!

Λοιπόν, είναι πραγματικά πολύ αστείο θέμα. Θα έπρεπε να κάνουμε ένα ολόκληρο φάκελο με τις θέσεις τους! Εμένα οι δικιές μου κοιμούνται πάνω στον καναπέ, κάτω απ'τον καναπέ, πάνω στο κρεβάτι, κάτω απ'το κρεβάτι, πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, κάτω απ'το τραπέζι του σαλονιού, πάνω στο ψυγείο, μέσα στις ντουλάπες, πάνω στο μαξιλάρι μου, πάνω στα ρούχα μου, πάνω στις τσάντες μου........ουφ:P

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!εγώ δε το προλαβαίνω να τον βγάλω φωτογραφία όταν κοιμάται γτ μου ξυπνάει....αλλά εκτός από τα συμβατικά μέρη που δε καταδέχεται :P τρελαίνεται να χώνεται μέσα στις τσάντες, μέσα στη μαξιλαροθήκη και φυσικά μέσα στα σκεπάσματα.....Και άντε να τον βρεις μετά :).Επίσης κοιμόμαστε πάνω στη καλοκαιρινή ξαπλώστρα και γενικότερα όπου βρούμε.....

Και εμεις το ιδιο προβλημα.... μονος ποτε δεν κοιμαται!!!!
όλο ερχεται και γουργουριζει διπλα μας στον καναπε και μετα ξαπλαρει αρχοντας......:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back