prince
Διάσημο μέλος
πάντως έχω ναπώ τα γατιά στη δουλειά κοιμούνται πάνω στην κληματαριά ο κάρλος και πάνω στην πορτοκαλιά η κάρλα (με τα τρισίμιση ποδαράκια της)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συνημμένα
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα... Εμεις τις κουρτινες δεν τις εχουμε για υπνο,τις χρεισημοποιουμε για καθημερινη γυμναστικη ως μονοζυγο...Εμένα αυτό το κάνει πάνω στη καρέκλα...έχει θέα...βλέπει και τα πουλάκια και γυρνάει το κεφάλι του και αν ξυπνήσει έχει αμεση επίγνωση τησ κατάστασης...και εμένα ανεβαίνει στη βιβλιοθήκη μου αλλά προσ το παρόν δεν έχει κοιμηθεί..επίσης διατρέχει και το lap top και παίζουμε κρυφτούλη αφού κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη....Αλλά αγαπημένη μαααας κρυψώνα είναι οι κουρτίνες...!!!!όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο!

Τι κι αν κανουμε παρατηρησεις τιποτα...Καθε μερα προσπαθει να ανεβει και πιο ψηλα...

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα, μια και μοναδική φορά , που δεν την έβλεπα (3 μηνών θα ήταν), έπαιζε με την κουρτίνα ,πήδαγε και τη δάγκωνε. Κάποια στιγμή σκάλωσε το δόντι της και ,όπως είχε πηδήξει, έμεινε κρεμασμένη στον αέρα από το ένα δόντιΑαα... Εμεις τις κουρτινες δεν τις εχουμε για υπνο,τις χρεισημοποιουμε για καθημερινη γυμναστικη ως μονοζυγο...Τι κι αν κανουμε παρατηρησεις τιποτα...Καθε μερα προσπαθει να ανεβει και πιο ψηλα...
![]()
.Ευτυχώς την πήρα χαμπάρι και την ξεκρέμασα αμέσως. Από τότε, δεν πλησίασε κουρτίνα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμας το εχει παθει αυτο αλλα με νυχι. Και παλυ δεν καταλαβε Χριστο... Το ξανακανει...Εμένα, μια και μοναδική φορά , που δεν την έβλεπα (3 μηνών θα ήταν), έπαιζε με την κουρτίνα ,πήδαγε και τη δάγκωνε. Κάποια στιγμή σκάλωσε το δόντι της και ,όπως είχε πηδήξει, έμεινε κρεμασμένη στον αέρα από το ένα δόντι.Ευτυχώς την πήρα χαμπάρι και την ξεκρέμασα αμέσως. Από τότε, δεν πλησίασε κουρτίνα
![]()
Για αυτο θελαμε να του παρουμε την πολυκατοικια αλλα δυστυχως ομως δεν την προλλαβαμε...
Ελπιζω να ξαναφερουν γιατι ειναι σιγουρο πως θα ξετρελαθει...!!! 
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος

HAILANDER
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Κι ο Μορφέας κοιμάται στα βιβλία
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
... καλα εκει μου κοιμαται στο μπωλ της ολα τα λεφτα
και ο μορφεας κουκλος
αν και δεν ειναι πρωτοτυπει ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστώ...Κυρια η Καλυψω αυτα ειναι ξαπλαρωμενη στην τουαλετα... καλα εκει μου κοιμαται στο μπωλ της ολα τα λεφτα
και ο μορφεας κουκλος
αν και δεν ειναι πρωτοτυπει ...

πάντως συνήθως κοιμάται στο καλάθι της

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημειωτέον ότι μάλλον πάει τόσο ψηλά γιατί όταν κοιμόταν στα χαμηλά εγώ προσωπικά δεν την άφηνα ήσυχη.Είναι τόσο γλυκούλα όταν κοιμάται που θέλω να της ζουλήξω το κεφαλάκι!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, είναι πραγματικά πολύ αστείο θέμα. Θα έπρεπε να κάνουμε ένα ολόκληρο φάκελο με τις θέσεις τους! Εμένα οι δικιές μου κοιμούνται πάνω στον καναπέ, κάτω απ'τον καναπέ, πάνω στο κρεβάτι, κάτω απ'το κρεβάτι, πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, κάτω απ'το τραπέζι του σαλονιού, πάνω στο ψυγείο, μέσα στις ντουλάπες, πάνω στο μαξιλάρι μου, πάνω στα ρούχα μου, πάνω στις τσάντες μου........ουφ

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
τρελαίνεται να χώνεται μέσα στις τσάντες, μέσα στη μαξιλαροθήκη και φυσικά μέσα στα σκεπάσματα.....Και άντε να τον βρεις μετά
.Επίσης κοιμόμαστε πάνω στη καλοκαιρινή ξαπλώστρα και γενικότερα όπου βρούμε.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ
Νεοφερμένο μέλος
όλο ερχεται και γουργουριζει διπλα μας στον καναπε και μετα ξαπλαρει αρχοντας......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool