Πού κοιμάται η γάτα σας;

Πάντως ηρέμησα νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω απειθάρχητο το ψιψιρί μου και με κάνει ότι θέλει όπου θέλει κοιμάται κ αφήνει παντού τις τρίχες του.Τελικά όλα τα ψιψιριά είναι από την φύση τους άρχοντες!:P
Τον τελευταίο καιρό κάνει και το άλλο το ψιψιρί μου αφήνω κάτι ρούχα μου στο κρεββάτι για να ξυπνήσω το πρωί και να τα βρω αλλά η γάτα μου με έχει προλάβει και κοιμάται πάνω σε αυτά και απολαμβάνει τον ύπνο της.Και το πρωί τα ρούχα είναι μες στην τρίχα και το κακό και είναι για πλύσιμο,τα έχει ζημώσει κιόλας και ξεπουπουλιάσει μια χαρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Λουλούκα στο μπαλκόνι, στο χαλάκι του μπάνιου, πάνω στο γραφείο μου, στο κρεβάτι της, και όταν παίρνει ο ύπνος τη μαμά μου στον καναπέ το μεσημέρι ή το βράδυ όταν πάρακουλουθεί τηλεόραση πάνω της:lol:.... Όταν διαβάζω ανεβαίνει επάνω μου και σκαρφαλώνει στον ώμο μου όπου και κοιμάται... Επίσης πάλι όταν διαβάζω έρχεται και κοιμάται πάνω στο γραφείο ακριβώς δίπλα μου... Αφού πρώτα προσπαθεί να πιάσει το μολύβι ή το στυλό την ώρα που γράφω...:lol::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης η Σίσυ μπορεί άνετα να κοιμηθεί μέσα σε γλάστρες, μικρές, μεγάλες, ότι λάχει. Κανονικά θα έπρεπε να γράφουμε που δεν κοιμούνται, θα ήταν πιο εύκολο.:)

Ιδού και η ανάλογη φωτό! Βέβαια τώρα είναι ξύπνια, αλλά μπορεί με άνεση να γίνει κουλούρι και να κοιμηθεί!

Συνημμένα

• Εικόνα005.jpg
    Εικόνα005.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 58
Τι κουκλί!

Ευχαριστούμε πολύ:cool:!!!

Ο Βιβίκος μου εμένα πάλι μόλις ξαπλώσουμε πάει για ''πατουσάκια'' στην κοιλιά του άντρα μου, εννοείται κάτω από σεντόνια, κουβέρτες.. ασχέτως εποχής και μόλις τελειώσει έρχεται στα πόδια μου. Όταν ζεσταθεί φεύγει σαν κύριος (γιατί δεν μας έχει πια ανάγκη βλέπεις :)) και πάει στο κρεβάτι του. Το πρωί βέβαια δεν τον έχουμε προλάβει ποτέ να κοιμάται γιατί απο τις 6 το πρωί βγαίνει στο μπαλκόνι να δει τι κάνει η γειτονιά :D:D

Κανονικά θα έπρεπε να γράφουμε που δεν κοιμούνται, θα ήταν πιο εύκολο.:)

Αυτό ξαναπές το..Ο Λαζαράκος οταν ηταν πιο μικρός ανεβαινε στη βιβλιοθήκη και κοιμόταν πάνω στη "Διπλωματία" του Κισινγκερ!:lol::lol:(πιο ασχετο μερος απο αυτο δεν υπάρχει!)
Ο βούλης μας που είναι μικρουλης ακόμη κοιμάται μέσα στη ντουλάπά μου και αμα ζεσταθεί, στο σκαμπό του πιάνο..:):lol:

οι δικες μ κοιμουνται οπου βολευονται η βαλεντινα μην δει ρουχα στο κρεβατη η στο μπανιο θα παει να τριφτει θα βολευτει κ στο τελος θα κοιμηθει οταν βρει την ντουλαπα δεν χανει ευκαιρια κ μπαινει μεσα ακομα κ μεσα στα συρταρια.ο περσεας μ ειναι ο αναποφασιστος ασε που νομιζει οτι ειμαι γατος κ ερχεται κ με πλυνει πριν πεσει για υπνο:/:

Ναι βρε παιδιά παραείναι δύσκολο..!!!Εγώ πάντως προτιμώ τώρεα που έχω το σπίτι μόνη μου με την κολλητή μου να κάθεται στο μαξιλάρι μου η Ήλια ακριβώς από πάνω μου δηλ.και ο Μάπας στα δεξιά μου να μας φυλάει και τις δύο από το κρύο!!!:D

Εμενα είναι και φουντωτούλης....ό,τι πρέπει για χειμώνα και αγκαλιές....Αλλά πιο πολύ γέλιο έχουν οι στάσεις που κοιμούνται........όλα τα λεφτά όμως.......
Πάντως εμένα δε με αφήνει να διαβάσω....Παίζει και παρατηρεί πώς γυρίζει το χέρι μου τη σελίδα και ορμάει ο μικρούλης μου...Ε΄λπίζω όταν γίνει κύριος να μαθει τρόπους....:P

prince0171.jpg

να που κοιμάται το πριν πριν μου όταν εγώ φορουμιάζομαι.... Πάνω στο ρούτερ (δεν φαίνεται). Αν παρατηρήσει κανείς όμως την στάση στην οποία είναι ξαπλωμένος θα δεί ότι το πίσω μέρος είναι σε άλλο επίπεδο από τα μπροστινά πόδια ή το κεφάλι :)

του εχω το μερος του,ενα μαξιλαρι που μεχρι στιγμης κοιμοταν εκει,αλλα το απογευμα που κοιμηθηκα λιγο οταν ξυπνησα τον βρηκα να κοιμαται μαζι μου στο κρεβαττι και απ οτι βλεπω και τωρα που ματαια προσπαθω να τον ξεκολλησω απο κει,πλεον ειναι ο δημοφιλης του προορισμος.
Δεν πειραζει μωρε χειμωνας ερχεται...χεχε

Η Μπασσέτ ,όσο είχε ζέστη κοιμόταν στη βεράντα, έπιασε κρύο και ,παρόλο που έβγαινε μόνη της να κοιμηθεί έξω, την λυπόμαστε και, πλέον, την βάζω μέσα, αρχίζει να συνηθίζει να κοιμάται στον καναπέ, καρέκλες κλπ με την άμμο έξω, βέβαια. Για το χειμώνα, οπότε θα είναι κλειστή η πόρτα, θα της πάρω μια χουζούρικη φωλίτσα και "δοχείο νυκτός", ήτοι, μια μικρή αμμολεκάνη, μόνο για νυχτερινή χρήση μέσα στο σπίτι. Έλεγα να της πάρω σπιτάκι, αλλά, προσγειώθηκα ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα. Μόνο οι σκύλοι έχουν σπίτι εξωτερικού χώρου. Οι γάτες, ας τουρτουρίζουν!!

στο ικέα έχει κάτι ωραία μπαμπού. φωλιά με εξώστη... θα το χτυπήσω. δυστηχώς δεν θυμάμαι τιμή. θα πάρω και μία από εκείνες τις τεράστιες μαξιλάρες ύπνου. και ψήνω το φίλο μου να μου φτιάξει βάση να κρεμάσω καλάθι στο καλοριφέρ (δεν γίνεται να ψωνίζουμε τα πάντα, εξάλλου πιάνουν τα χέρια του. όλο και κάποια λύση θα βρεί)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στο κρεβατι..

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στο καναπε..

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στπ μαξιλαρι τους..

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στο πατωμα..

Οπου τους καλει το καθηκον..:blink:

Συνημμένα

• krevati.JPG
    krevati.JPG
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • kanapes.JPG
    kanapes.JPG
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • maxilari.JPG
    maxilari.JPG
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • patoma.JPG
    patoma.JPG
    15 KB · Εμφανίσεις: 34
έτσι έτσι...θέλουμε φωτορεπορτάζ.. τι λέτε ότι κοιμάται το γατόνι σας... εμείς θέλουμε και να το δούμε :)

Στην πολυθρώνα αναμεσα στην πλάτη του μπαμπά και την καρέκλα σχεδόν αιωρούμενος στον αέρα :lol::lol:

εχουμε το κατω μερος της γατοφορου προς το παρον με ενα μαξιλαρι και κοιμαται εκει....βεβαια γατα ειναι,το βραδυ ανεβαινει και κοιμαται στα ποδια μου χωρις να τον καταλαβω
το κορυφαιο ομως το ειδα προχτες που ειχε μετατοπισει καπως τα μαξιλαρια σε μια πολυθρονα που εχω και τα ειχε κανει σαν "σπηλια" και ειχε μπει απο κατω μαλλον για να ζεσταινεται

υγ: επισης στην κοιλια του "μπαμπα" οταν ειναι ξαπλωμενος και βλεπει τηλεοραση

Ο Ορφέας ΠΑΝΤΑ στο μαξιλάρι μου, πάνω στα μαλλιά μου. Είναι η αγαπημένη του θέση :P [και όταν κάθομαι επίσης]
Ο Ωρίωνας είτε στο διπλανό μαξιλάρι είτε κάπου δίπλα μου.
Επίσης προτιμούν και την καρέκλα του γραφείου μου.

Όταν δέ είμαι στον υπολογιστή και δεν κοιμούνται πάνω μου, κοιμούνται κάτω στα πόδια μου ή δίπλα στην μπαλκονόπορτα (που είναι πάλι δίπλα μου) :P
Μόνο το καλοκαίρι με αποχωρίζονται για ν'αράξουν στα πλακάκια! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back