Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τον τελευταίο καιρό κάνει και το άλλο το ψιψιρί μου αφήνω κάτι ρούχα μου στο κρεββάτι για να ξυπνήσω το πρωί και να τα βρω αλλά η γάτα μου με έχει προλάβει και κοιμάται πάνω σε αυτά και απολαμβάνει τον ύπνο της.Και το πρωί τα ρούχα είναι μες στην τρίχα και το κακό και είναι για πλύσιμο,τα έχει ζημώσει κιόλας και ξεπουπουλιάσει μια χαρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
.... Όταν διαβάζω ανεβαίνει επάνω μου και σκαρφαλώνει στον ώμο μου όπου και κοιμάται... Επίσης πάλι όταν διαβάζω έρχεται και κοιμάται πάνω στο γραφείο ακριβώς δίπλα μου... Αφού πρώτα προσπαθεί να πιάσει το μολύβι ή το στυλό την ώρα που γράφω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
) και πάει στο κρεβάτι του. Το πρωί βέβαια δεν τον έχουμε προλάβει ποτέ να κοιμάται γιατί απο τις 6 το πρωί βγαίνει στο μπαλκόνι να δει τι κάνει η γειτονιά 

natalo9
Δραστήριο μέλος
Κανονικά θα έπρεπε να γράφουμε που δεν κοιμούνται, θα ήταν πιο εύκολο.![]()
Αυτό ξαναπές το..Ο Λαζαράκος οταν ηταν πιο μικρός ανεβαινε στη βιβλιοθήκη και κοιμόταν πάνω στη "Διπλωματία" του Κισινγκερ!

(πιο ασχετο μερος απο αυτο δεν υπάρχει!)Ο βούλης μας που είναι μικρουλης ακόμη κοιμάται μέσα στη ντουλάπά μου και αμα ζεσταθεί, στο σκαμπό του πιάνο..

sabbas
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως εμένα δε με αφήνει να διαβάσω....Παίζει και παρατηρεί πώς γυρίζει το χέρι μου τη σελίδα και ορμάει ο μικρούλης μου...Ε΄λπίζω όταν γίνει κύριος να μαθει τρόπους....

prince
Διάσημο μέλος
να που κοιμάται το πριν πριν μου όταν εγώ φορουμιάζομαι.... Πάνω στο ρούτερ (δεν φαίνεται). Αν παρατηρήσει κανείς όμως την στάση στην οποία είναι ξαπλωμένος θα δεί ότι το πίσω μέρος είναι σε άλλο επίπεδο από τα μπροστινά πόδια ή το κεφάλι

efterpi
Νεοφερμένο μέλος
Δεν πειραζει μωρε χειμωνας ερχεται...χεχε
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στο καναπε..
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στπ μαξιλαρι τους..
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Στο πατωμα..
Οπου τους καλει το καθηκον..

Συνημμένα
prince
Διάσημο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
το κορυφαιο ομως το ειδα προχτες που ειχε μετατοπισει καπως τα μαξιλαρια σε μια πολυθρονα που εχω και τα ειχε κανει σαν "σπηλια" και ειχε μπει απο κατω μαλλον για να ζεσταινεται
υγ: επισης στην κοιλια του "μπαμπα" οταν ειναι ξαπλωμενος και βλεπει τηλεοραση
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
[και όταν κάθομαι επίσης]Ο Ωρίωνας είτε στο διπλανό μαξιλάρι είτε κάπου δίπλα μου.
Επίσης προτιμούν και την καρέκλα του γραφείου μου.
Όταν δέ είμαι στον υπολογιστή και δεν κοιμούνται πάνω μου, κοιμούνται κάτω στα πόδια μου ή δίπλα στην μπαλκονόπορτα (που είναι πάλι δίπλα μου)

Μόνο το καλοκαίρι με αποχωρίζονται για ν'αράξουν στα πλακάκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool