Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τα βράδια όμως που κάνει κρύο έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο κρεβάτι μου.Τρυπώνει κάτω απο το πάπλωμα και αφού μου καταδαγκώσει τα πόδια έρχεται και τρυπώνει στην αγκαλιά μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
Εκεί έχει το καλαθάκι του και κοιμάτε κάθε νύχτα.....αν τον άφηνα ελεύθερο θα μου έκανε το σπίτι καλοκαιρινό...χι χι χι !!!
Αλλά στην κρεβατοκάμαρα δεν τον αφήνω, λόγο τρίχας !!! Μου έχουν πει γιατροί πως δεν είναι ότι καλύτερο....!!!
Θα μου άρεσε βέβαια να νιώθω κοντά μου τον μικρούλη...αλλά το θεωρώ λίγο υπερβολικό από άποψη υγειηνής-υγείας....!!!
Για να μην γίνει παρεξήγηση, δεν κατακρίνω όσους το κάνουν, απλά εγώ έχω το δικό μου δωμάτιο και εκείνος το δικό του...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και δίπλα στο κρεβάτι της αλλά συνήθως το πρωί με ξυπνάει το έντονο γουργουρητό της, μιά που συνηθίζει να κάθεται δίπλα στο κεφάλι μου και να περιμένει να ξυπνήσω.
Ο Αρης συνήθως κοιμάται στα πόδια μου και το πρωί με ξυπνάει τρίβωντας το κεφαλάκι του στην παλάμη μου
η χώνοντας το κεφάλι του στην μασχάλη μου.
Την μέρα κοιμούνται ΟΠΟΥ θέλουν!

Αυτήν την στιγμή ο Αρης κοιμάται στην πολυθρόνα και η Μυρτώ στο καλαθάκι της κάτω από το έπιπλο του υπολογιστή.

Συνημμένα
brigite
Διάσημο μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Τις άλλες ώρες ,πάνω στο καλοριφέρ,στο κάτω μέρος του κρεβατιού,κάτω απο το πάπλωμα η την κουβέρτα
.Πάντα όμως μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας.ΟΙάλλες 3 γάτες που έχω στο υπόλοιπο σπίτι.Σε καναπέδες,σε πολυθρόνες και οπου αλλού βάλει ο νούς σας
.Σωστή κατάληψη

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι καλα που θα ταν να ηταν τοσο γλυκια κι ολες τις υπολοιπες ωρες της ημερας. Ενα τερας ειναι...μες στο νευρο και το παιχνιδι. Γι αυτο την αγαπαω. Μπορει τη μια στιγμη να με γλυφει (και να λες τι γλυκια που ειναι) και την αλλη καπακι να με δαγκωνει (μεχρι που ακουει τη φωνη και σταματαει)...Την αγκαλια και το χαδι μονο οποτε το θελει εκεινη (στον υπνο). Μια φορα μονο που μου ζηταγε συνεχεια αγκαλιες και χαδια με παραξενευσε. Λεω δεν ειναι το γατι μου αυτο. Κατι παραξενο γινεται εδω περα...Και ναι ειχα δικιο για την (εφημερη ) αλλαγη της. Ειχε οιστρο η ρουφιανα (ο πρωτος της) και γι αυτο οι γλυκες και τα χαδια. Τωρα που της τον εκοψα και αυτον (στειρωση γαρ) πανε και αυτα...
Αλλα δεν πειραζει..Ευελπιστω οτι οταν μεγαλωσει θα σοβαρεψει (λεμε τωρα)
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Η Μπιλιο μου κοιμαται τα βαρδια στο κρεβατι μου. Πάντοτε θελει να ακουμπαει πανω μου οποτε ή θα ειναι στη κοιλια μου ή στη πλατη μου ή στα ποδια μου. Αλλες παλι φορες θελει να ειναι στην αγκαλια μου. Εχει και ενα ειδικο νιαουρισμα που το ζηταει. Με το που το ακουω ξερω οτι θελει αγκαλια και τσουπ σηκωνω παπλομα και μπαινει απο κατω. Λετε να την εχω κακομαθει;;
Τι καλα που θα ταν να ηταν τοσο γλυκια κι ολες τις υπολοιπες ωρες της ημερας. Ενα τερας ειναι...μες στο νευρο και το παιχνιδι. Γι αυτο την αγαπαω. Μπορει τη μια στιγμη να με γλυφει (και να λες τι γλυκια που ειναι) και την αλλη καπακι να με δαγκωνει (μεχρι που ακουει τη φωνη και σταματαει)...Την αγκαλια και το χαδι μονο οποτε το θελει εκεινη (στον υπνο). Μια φορα μονο που μου ζηταγε συνεχεια αγκαλιες και χαδια με παραξενευσε. Λεω δεν ειναι το γατι μου αυτο. Κατι παραξενο γινεται εδω περα...Και ναι ειχα δικιο για την (εφημερη ) αλλαγη της. Ειχε οιστρο η ρουφιανα (ο πρωτος της) και γι αυτο οι γλυκες και τα χαδια. Τωρα που της τον εκοψα και αυτον (στειρωση γαρ) πανε και αυτα...
Αλλα δεν πειραζει..Ευελπιστω οτι οταν μεγαλωσει θα σοβαρεψει (λεμε τωρα)
Απολύτως φυσιολογική και υπέροχη γατούλα τη βρίσκω την Μπήλιω σου! Κι ο Στέφανός μου έτσι κάνει. Βάλε καμιά φωτογραφία να τη χαζέψουμε λιγάκι... Το "Μπήλιω" πώς το εμπνεύστηκες;

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=992018#post992018 Δες εκει τις φωτος της να μη τα ξαναβαζω
marlou
Νεοφερμένο μέλος

e107
Νεοφερμένο μέλος
Στην πραγματικότητα δεν θέλω να κακομάθει. Μια χαρά καλό είναι τώρα.:greycat:
Ιωάννα Τζανή
Νεοφερμένο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς κοιμόμαστε χώρια εδώ και κάτι μήνες αφού πρώτα πιάνουν θέση τα γατάκια στο κρεβάτι και αν χωράμε θα ξαπλώσουμε και οι δύο αλλιώς θα ξαπλώσει μόνο όποιος χωρά.Η τσίνι κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι δίπλα μου και ο τσώκος στην πλευρά του συντρόφου μου.Αρα απο το κρεβάτι φεύγει ο συντροφός μου και κοιμάται στον ξενώνα.Ποτέ ομως δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό.
χμμ..η μικρη εχει μαθει να κοιμααι διπλαμου αλλα όποτε ερχεται ο φιλος μου κ κοιμαται μαζι μας πιανει ολο το χορο του κρεβατιου (ημιδιπλο) κ η μικρη μου δυσκολευεται να κοιμηθει..οπου βρει κενο σημειο καθεται αλλα κινδυνευει καθε φορα που αλλαζουμε πλευρο. Οποτε αυτοεξοριζεται στο πατωμα ε καρεκλα οπου βρει τελος παντων
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
ΑΘΗΝΑ2
Νεοφερμένο μέλος
η μια [αδυναμιες ειναι αυτες]μαζι μας ,για την ακριβεια διπλα μου η στο μαξιλαρι μου η στα ποδιαοπου βολευτει τελος παντων και ο μικρος που υποτιθεται ειναι φιλοξενουμενος[εδω κ 2 μηνες]στη σοφιτα ειτε στο καλαθι του η στον καναπε
καλα αμα μπορεις κανε και διαφορετικα!σου παει η καρδια?δε νομιζω με το γλυκουλινιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΘΗΝΑ2
Νεοφερμένο μέλος
Lethe
Νεοφερμένο μέλος
.Η τσίνι κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι δίπλα μου και ο τσώκος στην πλευρά του συντρόφου μου.Αρα απο το κρεβάτι φεύγει ο συντροφός μου και κοιμάται στον ξενώνα.Ποτέ ομως δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό.

dudu
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
!