Πού κοιμάται η γάτα σας;

• Thread starter Thread starter Ioanna82
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Λουλού μου κοιμάται φυσικά στο κρεβάτι μαζί μου. Έχουμε μάλιστα συγκεκριμένη ιεροτελεστία. Όταν ξαπλώσω ανεβαίνει στο κρεβάτι και ακουμπάει δυο-τρεις φορές τη μύτη μου με το ποδαράκι της για να σηκώσω το σκέπασμα και να μπει από κάτω!!! Μερικές φορές πάντως μου κάνει απιστίες και κοιμάται στο δωμάτιο της αδερφής μου. Α, και όταν βρέχει πολύ επειδή φοβάται τους κεραυνούς ανοίγει μία ντουλάπα (της οποίας η πόρτα είναι λίγο ξεχαρβαλωμένη) και κοιμάται μέσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ θα θέλαμε να κοιμόταν στο κρεβάτι μας αλλά εκείνη κοιμάτε αποκλειστικά και μόνο στο δικό της σε μια πολυθρόνα μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας .Ξύπνάει και έρχετε στο δικό μας μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι μας.Πάντα το βάζουμε 15 λεπτά νωρίτερα για να την πάρουμε αγκαλιά.Τι να πεις γάτα είναι.......ποτέ δεν θα κάνει αυτό που θέλουμε εμείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη vasilios αλλα βρισκω τη γατα σου αριστοκρατικοτατη και με τροπους...σωστη κυρια!!!:blink::blink::blink:η δικια μου ,η πουπουλινα κοιματε παντου εκτος απο το δικο της κρεβατι:lol::lol: εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαπλωσω στο κρεβατι μου και να μην ερθει σε χρονο dt το.Το κακο ειναι οτι δεν με αφηνει να κοιμηθω γιατι πηγαινοερχεται σαν διαολακι και ενοχλει και εμενα και τον μπουκακο(βλεπε υπογραφη)

πουπουλίνα , ζηλέυω αυτό σου λέω μόνο.Δεν λένε ότι όταν δεν έχεις κάτι τότε το αναζητάς .Αυτό ισχύει και στην περίπτωση.Γενικά είναι ΚΥΡΙΑ το κορίτσι μου αλλά και στον ύπνο? εκεί θα ήθελα να ήταν κακομαθημένη αλλά είπαμε γάτα είναι....

το γατακι στο οποιο αναφερομαστε ,ειναι αυτο που βλεπω στη φωτο?

ναι είναι η Έρση μου είναι 10 μηνών και Sphynx από ότι κατάλαβες

αυτο προσπαθουσα να θυμηθω το ονομα της ρατσας,αν θυμαμαι καλα,ειναι γατες εργαστηριου η οχι? και νομιζω πως ειναι ατριχες,πως ειναι στην αφη?

Η Κριστυ λιγο καιρο αφου εμεινε εκγυοσ αλλαξε συνηθειες.Τωρα πια κοιμαται πανω στο κρεβατι μου και πανω στο πλυντηριο.

ελπιζω να μην κοιμαται και μεσα στο πλυντηριο!!!:lol::lol::lol:

αυτο ελειπε καλε:lol:παλι καλα οχι:cool:

Η Κριστυ λιγο καιρο αφου εμεινε εκγυοσ αλλαξε συνηθειες.Τωρα πια κοιμαται πανω στο κρεβατι μου και πανω στο πλυντηριο.

Έμεινε έγκυος τελικά;Συγχαριτήρια!Έχω χάσει επεισόδια.Πόσο καιρός πέρασε αό τότε που έμεινε έγκυος;

oχι δεν είναι ακριβώς έτσι.Υπήρχαν από την αρχαιότητα άτριχες φυλές γάτας στην Αίγυπτο αλλά και στην νότια αμερική απλά για κάποιο διάστημα δεν υπήρχαν σχεδόν καμμία και πρόσφατα έπειτα από διασταυρώσεις κάπου στο 1960 εμφανίστηκαν πάλι στον Καναδά , γι'αυτ'ο και λέγονται CANADIAN SPHYNX . Eίναι απίστευτή όσο αφορά χαρακτήρα , είχα πάντα γάτες αλλά αυτή είναι το ΠΑΙΔΙ μου.Να φανταστείς τριήμερο μείναμε Αθήνα γιατί δεν θέλαμε να μείνει μόνη της.... φαντάσου

Τα πρωινά απλώνεται πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού μέσα σε μία φωλιά που έχω βάλει, ή πάνω σε έναν ξύλινο μεγάλο κύβο-σκαμπώ κοντά στα κάγκελα και κόβει κίνηση. Γενικά μπορεί να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας της έξω στο μπαλκόνι τώρα που ο καιρός είναι καλός και ειδικά αν την έχει σνομπάρει ο σκύλος... (χεχε)
Στο σπίτι μέσα κατά τη διάρκεια της μέρας κοιμάται πάνω στις καρέκλες κάτω από το τραπέζι της κουζίνας, ή πάνω στον καναπέ, ειδικά όταν ο καιρός είναι μουντός και πιο "χουχουλιάρικος".
Την τιμητική του έχει και το κρεβάτι μου φυσικά, όπου στρώνω ένα φλις και το λατρεύει.

Το βράδυ κοιμόμαστε μέσα στο μπάνιο, στο γατομαξιλάρι μας από το ΙΚΕΑ. Είναι ανάμεσα από το πλυντήριο και τη μπανιέρα και είναι η γωνίτσα της. Εκεί θα πάει και αν έχει κουραστεί όλη τη μέρα και ουσιαστικά θέλει να ηρεμήσει ή δε θέλει κοινωνικές συναναστροφές με κανέναν. :P

βέβαια είναι νωρίς ακόμα καθώς την έχουμε μόνο 2,5 βδομάδες...αλλά κοιμάται στο μαξιλάρι της....

και ναι δεν την θέλω στο κρεβάτι... γιατί έτσι κακομαθαίνει :) και θα ανεβαίνει παντού;)

...και πριν από λίγο έψαχνα πάντού μέσα στο σπίτι τον Spike!!! Δεν τον έβρισκα πουθενά και είχα αρχίσει να φρικάρω. Και μπαίνω στο μπάνιο.. και βλέπω το τέρας να είναι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ στο νιπτήρα και να με κοιτάει μισοκοιμησμένο!!! Δεν πάμε καλάαααα!!!! Το γατί μου νομίζει ότι είναι πάπια! Του άνοιξα ελάχιστα τη βρύση και ούτε καν μετακινήθηκε!!!!
Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου μ αυτό του ζούδι??????

εμενα κοιμουνται κυριολεκτηκα παντου

...και πριν από λίγο έψαχνα πάντού μέσα στο σπίτι τον Spike!!! Δεν τον έβρισκα πουθενά και είχα αρχίσει να φρικάρω. Και μπαίνω στο μπάνιο.. και βλέπω το τέρας να είναι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ στο νιπτήρα και να με κοιτάει μισοκοιμησμένο!!! Δεν πάμε καλάαααα!!!! Το γατί μου νομίζει ότι είναι πάπια! Του άνοιξα ελάχιστα τη βρύση και ούτε καν μετακινήθηκε!!!!

χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

εμένα κοιμάται ακόκμα στην μαξιλάρα κρεβάτα αλά τζάμπο, στον καναπεδάκο στο καπνιστήρι, όπου είναι και το δωματιο της,
και 1 φορά την είδα που το είχε σκάσει και κοιμόταν στα πόδια του μπαμπά μου στο σαλόνι :mad: :lol:

Ζεσταινεται μαλλον για αυτο....:lol::lol:
Και ο Σιμπα εκει την βγαζει τα καλοκαιρια ειδικα...:P 'Η κατω απο απλωμενα ρουχα...:up:

η δικη μου χτες το βραδυ κοιμοταν μεσα στο κουβα του σφουγγαρισματος. αυτη η εφευρητικοτητα της ειναι το κατι αλλο:lol::lol:

Ωωωω... ωραίο μέρος! απορώ η δικιά μου η σκατούλα πώς και δεν το έχει ανακαλύψει. Τώρα τελευταία πάει και κοιμάται μέσα στο καλάθι για τα φρούτα-λαχανικά. (αυτά τα πλαστικά που είναι το ένα πάνω στο άλλο)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back