Πού κοιμάται η γάτα σας;

ο naruto ειναι οτι να 'ναι! Την ημερα κοιμαται κατω απο κρεββατια, στον καναπε, στο κρεββατι του, πανω σε κρεββατια, στο πατωμα, σε τραπεζι/γραφεια, σε καρεκλες και καμμια φορα στο παραθυρο. Το βραδυ κοιμαται μονο στο κρεββατι μου, ακριβως διπλα στο μαξιλαρι μου (βλεπετε θελει να ακουμπαει το κεφαλι του και να στηριζει το μπροστινο του ποδι καπου). Αυτο το κανει επιτηδες γιατι θελει να με ξεπαστρεψει. Ετσι και ξυπνησω το βραδυ θα με πιασει η αλλεργια μου και αντε να κοιμηθω μετα. Θα το υποστουμε και αυτο :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε γενικές γραμμές ..όπου του κάνει κέφι και ..μπορεί να σκαρφαλώσει δηλαδή..παντού:DΤα βράδια όμως που κάνει κρύο έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο κρεβάτι μου.Τρυπώνει κάτω απο το πάπλωμα και αφού μου καταδαγκώσει τα πόδια έρχεται και τρυπώνει στην αγκαλιά μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ του έχω δικό του δωματιάκι, μιας και περίσευε μια αποθηκούλα στο σπίτι....!!!
Εκεί έχει το καλαθάκι του και κοιμάτε κάθε νύχτα.....αν τον άφηνα ελεύθερο θα μου έκανε το σπίτι καλοκαιρινό...χι χι χι !!!
Αλλά στην κρεβατοκάμαρα δεν τον αφήνω, λόγο τρίχας !!! Μου έχουν πει γιατροί πως δεν είναι ότι καλύτερο....!!!
Θα μου άρεσε βέβαια να νιώθω κοντά μου τον μικρούλη...αλλά το θεωρώ λίγο υπερβολικό από άποψη υγειηνής-υγείας....!!!
Για να μην γίνει παρεξήγηση, δεν κατακρίνω όσους το κάνουν, απλά εγώ έχω το δικό μου δωμάτιο και εκείνος το δικό του...!!! ;)

Η Μυρτώ κοιμάται στο κρεβατάκι της κοντά στο καλοριφέρ;) και δίπλα στο κρεβάτι της αλλά συνήθως το πρωί με ξυπνάει το έντονο γουργουρητό της, μιά που συνηθίζει να κάθεται δίπλα στο κεφάλι μου και να περιμένει να ξυπνήσω.:up:
Ο Αρης συνήθως κοιμάται στα πόδια μου και το πρωί με ξυπνάει τρίβωντας το κεφαλάκι του στην παλάμη μου:up: η χώνοντας το κεφάλι του στην μασχάλη μου.:blink:
Την μέρα κοιμούνται ΟΠΟΥ θέλουν!;)
Αυτήν την στιγμή ο Αρης κοιμάται στην πολυθρόνα και η Μυρτώ στο καλαθάκι της κάτω από το έπιπλο του υπολογιστή.:D

Συνημμένα

• Τέντα 28-02-09 018 α.jpg
    Τέντα 28-02-09 018 α.jpg
    158,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Τέντα 28-02-09 019 α.jpg
    Τέντα 28-02-09 019 α.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Τέντα 28-02-09 021 α.jpg
    Τέντα 28-02-09 021 α.jpg
    242,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Τι αγαπησιαρικο που ακουγεται αυτο.Η δικια μου η ρουφιανιτσα Μπριζιτ ,πριν τον πρωτο της οιστρο ,περιπου πριν 4 μηνες ,ερχοταν στο κρεβατι μας ,στα ποδια μου και χουχουλιαζε εκει.Το πρωι βεβαια την ευρισκα αλλου νταλλου.Τωρα θεωρησε οτι μεγαλωσε και εχει κανει καταληψη σε ολα τα σημεια,επιπλα,συρταρια κλπ του σπιτιου. Το κρεβατι της το καταδεχεται μονο οταν θελει να απομονωθει και να βρει την ησυχια της απο μας που διαρκως την ζουζουνιζουμε.Ακομα και μεσα στο μισανοιχτο συρταρι του γιου μου τη βρικαμε να κοιμαται ,αφου ειχαμε κανει το σπιτι αναστατο να τη βρουμε.

[url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=9476&c=DSC000303-1 Ο Σπίθας μου εδώ και 9 χρόνια (τόσο είναι),κοιμάται τα βράδια ανάμεσα σε μένα και τον άνδρα μου:/:.Τις άλλες ώρες ,πάνω στο καλοριφέρ,στο κάτω μέρος του κρεβατιού,κάτω απο το πάπλωμα η την κουβέρτα;).Πάντα όμως μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας.ΟΙάλλες 3 γάτες που έχω στο υπόλοιπο σπίτι.Σε καναπέδες,σε πολυθρόνες και οπου αλλού βάλει ο νούς σας:confused:.Σωστή κατάληψη:up::up::up:.

Η Μπιλιο μου κοιμαται τα βαρδια στο κρεβατι μου. Πάντοτε θελει να ακουμπαει πανω μου οποτε ή θα ειναι στη κοιλια μου ή στη πλατη μου ή στα ποδια μου. Αλλες παλι φορες θελει να ειναι στην αγκαλια μου. Εχει και ενα ειδικο νιαουρισμα που το ζηταει. Με το που το ακουω ξερω οτι θελει αγκαλια και τσουπ σηκωνω παπλομα και μπαινει απο κατω. Λετε να την εχω κακομαθει;;
Τι καλα που θα ταν να ηταν τοσο γλυκια κι ολες τις υπολοιπες ωρες της ημερας. Ενα τερας ειναι...μες στο νευρο και το παιχνιδι. Γι αυτο την αγαπαω. Μπορει τη μια στιγμη να με γλυφει (και να λες τι γλυκια που ειναι) και την αλλη καπακι να με δαγκωνει (μεχρι που ακουει τη φωνη και σταματαει)...Την αγκαλια και το χαδι μονο οποτε το θελει εκεινη (στον υπνο). Μια φορα μονο που μου ζηταγε συνεχεια αγκαλιες και χαδια με παραξενευσε. Λεω δεν ειναι το γατι μου αυτο. Κατι παραξενο γινεται εδω περα...Και ναι ειχα δικιο για την (εφημερη ) αλλαγη της. Ειχε οιστρο η ρουφιανα (ο πρωτος της) και γι αυτο οι γλυκες και τα χαδια. Τωρα που της τον εκοψα και αυτον (στειρωση γαρ) πανε και αυτα...
Αλλα δεν πειραζει..Ευελπιστω οτι οταν μεγαλωσει θα σοβαρεψει (λεμε τωρα)

Ο Μόργκαν, όσο ζούσαμε μαζί, κοιμόταν στα πόδια μου κ όπου υπήρχε, έστω κ διπλωμένο, πάπλωμα ή κουβερτάκι. Εκεί που είναι συνεχίζει να κοιμάται σε ποδαράκια κ το χειμώνα, άρχοντας, μπροστά στο αναμμένο τζάκι. Ο Μπαμπαγκίτα κοιμάται, όποτε με πετυχαίνει, με τα μουστάκια του στο στόμα μου...οπότε τελικά εγώ δεν πολυκοιμάμαι...η Σπίθα όπου βρει ζεστασιά, στην πλάτη μου το καλοκαίρι, στην κοιλιά μου το χειμώνα κ όταν απουσιάζω, πάνω στη γιαγιά ή δίπλα στη γιαγιά, πάνω στο Μπαλού κ πάνω στη Μπουμπού. Τώρα που έγινε μανούλα, όμως, δεν αποχωρίζεται τα μικρά παρά μόνο για τα βασικά (μαμ-κακά). Ο Μπαλού θέλει άπλες, οπότε αρκείται στο να ακουμπάει την ομολουγουμένως μεγάλη κεφάλα του στο πόδι μου κ η Μπουμπού θέλει να κοιμάται σαν άνθρωπος, με μαξιλάρι κ κουβέρτα, παράλληλα με'σένα κ σε σφιχτό εναγκαλισμό. Περιττό να σας πω οτι με το ζόρι μας παίρνει το υπέρδιπλο....

Η Μπιλιο μου κοιμαται τα βαρδια στο κρεβατι μου. Πάντοτε θελει να ακουμπαει πανω μου οποτε ή θα ειναι στη κοιλια μου ή στη πλατη μου ή στα ποδια μου. Αλλες παλι φορες θελει να ειναι στην αγκαλια μου. Εχει και ενα ειδικο νιαουρισμα που το ζηταει. Με το που το ακουω ξερω οτι θελει αγκαλια και τσουπ σηκωνω παπλομα και μπαινει απο κατω. Λετε να την εχω κακομαθει;;
Τι καλα που θα ταν να ηταν τοσο γλυκια κι ολες τις υπολοιπες ωρες της ημερας. Ενα τερας ειναι...μες στο νευρο και το παιχνιδι. Γι αυτο την αγαπαω. Μπορει τη μια στιγμη να με γλυφει (και να λες τι γλυκια που ειναι) και την αλλη καπακι να με δαγκωνει (μεχρι που ακουει τη φωνη και σταματαει)...Την αγκαλια και το χαδι μονο οποτε το θελει εκεινη (στον υπνο). Μια φορα μονο που μου ζηταγε συνεχεια αγκαλιες και χαδια με παραξενευσε. Λεω δεν ειναι το γατι μου αυτο. Κατι παραξενο γινεται εδω περα...Και ναι ειχα δικιο για την (εφημερη ) αλλαγη της. Ειχε οιστρο η ρουφιανα (ο πρωτος της) και γι αυτο οι γλυκες και τα χαδια. Τωρα που της τον εκοψα και αυτον (στειρωση γαρ) πανε και αυτα...
Αλλα δεν πειραζει..Ευελπιστω οτι οταν μεγαλωσει θα σοβαρεψει (λεμε τωρα)

Απολύτως φυσιολογική και υπέροχη γατούλα τη βρίσκω την Μπήλιω σου! Κι ο Στέφανός μου έτσι κάνει. Βάλε καμιά φωτογραφία να τη χαζέψουμε λιγάκι... Το "Μπήλιω" πώς το εμπνεύστηκες; :rolleyes:

Μπιλιο απο τη Μπιρμπιλο Και το μπιρμπιλο απο το μπιρμπιλοματα γιατι εχει 2 τεραστια στρογγυλα ματακια!!!! Εβαλα Φωτογραφιες και ιστροια της Μπιλιος /Μπηλιως (δεν ξερω πως ειναι σωστα ορθογραφικα το ονομα της) στο thread
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=992018#post992018 Δες εκει τις φωτος της να μη τα ξαναβαζω

καταρχήν μαζί μου (στο μαξιλάρι, στα πόδια μου, στη πλάτη μου) πάνω στο πληκρολογιο, στα ηχεία, στο dvd, στη κουζίνα(θα καεί καμια μέρα), πλυντήριο, πάγκο, τραπέζι, καρέκλες, μέσα στη τουλαπα, στο νιπτήρα το καλοκαίρι,στη βιβλιοθήκη, στα πρεβάζια, πάνω απο τη τουαλέτα της (και απο τη δική μου), στη λεκάνη με τα πλυμένα ρούχα, στη σιδερώστρα(όταν την έχω ανοιχτή), σε ρούχα μου, στις παντόφλες μου,τσαντες, σε περιοδικά.. παντού εκτός από το καλαθάκι της!!!
:lol::lol::lol::lol:

Εμένα η περσίας μου κοιμάται όπου βρεί και της αρέσει. Συνεχώς παρακαλάω την μαμά μου να κοιμηθώ με τον Κόκο (έτσι τον έχουμε ονομάσει) αλλα δεν με αφήνει. Κι εκείνος λίγουρευεται το κρεβάτι μου...
Στην πραγματικότητα δεν θέλω να κακομάθει. Μια χαρά καλό είναι τώρα.:greycat:

Εμείς κοιμόμαστε χώρια εδώ και κάτι μήνες αφού πρώτα πιάνουν θέση τα γατάκια στο κρεβάτι και αν χωράμε θα ξαπλώσουμε και οι δύο αλλιώς θα ξαπλώσει μόνο όποιος χωρά.Η τσίνι κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι δίπλα μου και ο τσώκος στην πλευρά του συντρόφου μου.Αρα απο το κρεβάτι φεύγει ο συντροφός μου και κοιμάται στον ξενώνα.Ποτέ ομως δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό.

Εμείς κοιμόμαστε χώρια εδώ και κάτι μήνες αφού πρώτα πιάνουν θέση τα γατάκια στο κρεβάτι και αν χωράμε θα ξαπλώσουμε και οι δύο αλλιώς θα ξαπλώσει μόνο όποιος χωρά.Η τσίνι κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι δίπλα μου και ο τσώκος στην πλευρά του συντρόφου μου.Αρα απο το κρεβάτι φεύγει ο συντροφός μου και κοιμάται στον ξενώνα.Ποτέ ομως δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό.

χμμ..η μικρη εχει μαθει να κοιμααι διπλαμου αλλα όποτε ερχεται ο φιλος μου κ κοιμαται μαζι μας πιανει ολο το χορο του κρεβατιου (ημιδιπλο) κ η μικρη μου δυσκολευεται να κοιμηθει..οπου βρει κενο σημειο καθεται αλλα κινδυνευει καθε φορα που αλλαζουμε πλευρο. Οποτε αυτοεξοριζεται στο πατωμα ε καρεκλα οπου βρει τελος παντων

Ο τυφλός μου γατούλης κοιμάτε το βράδυ μαζί μας και τις πρωινές ώρες σε κάτι μαξιλάρια δίπλα στο καλοριφέρ. Η μπιχλίτσα μου κοιμάτε σταθερά σε μία καρέκλα, ο γκριζούλης μου σε ένα κουτάκι που του έχουμε τοποθετήσει πάνω σε έναν εκτυπωτή και γκριζούλα μου κοιμάτε όπου βολεύεται. Γενικά όμως κοιμούνται όπου βρούνε. Για παράδειγμα η μπιχλίτσα μερικές φορές κοιμάτε σε σορούς από χαρτιά στο γραφείο του πατέρα μου.

η μια [αδυναμιες ειναι αυτες]μαζι μας ,για την ακριβεια διπλα μου η στο μαξιλαρι μου η στα ποδια:blink:οπου βολευτει τελος παντων και ο μικρος που υποτιθεται ειναι φιλοξενουμενος[εδω κ 2 μηνες]στη σοφιτα ειτε στο καλαθι του η στον καναπε
:lol:καλα αμα μπορεις κανε και διαφορετικα!σου παει η καρδια?δε νομιζω με το γλυκουλινι

η δικια μου αθηνα στο ονομα κοιμαται στο καλαθακι της το χειμωνα διπλα στο καλοριφερ και οταν σβησουν ανεβαινει στο κρεβατι μου και αμα δεν βολευετε η μου κραταει ποζα παει στους γονεις μου αφου κτυπησε παντα διακριτικα την πορτα και απαιτη να της ανοιξουν βεβαια γιατι τολμανε να την εχουν κλειστει η μεσα στις ντουλαπες!το μεσημερι κοιμαται στο σαλονι στη μονη πολυθρονα της μιας και κανεις δε τολμαει να την ενοχλησει και παρακολουθει τα κουτσομπολιστικα με την μανα μου!

.Η τσίνι κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι δίπλα μου και ο τσώκος στην πλευρά του συντρόφου μου.Αρα απο το κρεβάτι φεύγει ο συντροφός μου και κοιμάται στον ξενώνα.Ποτέ ομως δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό.
:lol:
:lol:

Ο μικρος(ενος ετους)dudu μου συνηθως κοιμαται κατω απο την κουβερτα μου,κολλημενος πανω μου.Τωρα τελευταια κοιμαται και πανω στο ενυδρειο οπου του εβαλα ενα πουλοβερ για να εχει κατι σαν κρεβατακι αφου του αρεσει τοσο εκει πανω...!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back