superfle
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
χιχι τάκις! είσαι όντως κούκλος!
μπορεί να μοιράζονται τα ενδιαφέροντα ωστόσο, να θέλουν να δούνε τί κάνουμε τόσες ώρες... ίσως τους τραβάει και η αφοσίωση που δείχνουμε πάνω στα ενδιαφέροντά μας...συχνά πυκνά η φιλενάδα μου, κυνηγάει το pointer στην οθόνη... αφού όμως όλα τα γατοφιλαράκια αφήνετε τα καλούλια σας να κάθονται στα laptop, θα αρχίσω να το αφήνω κι εγώ!
δεν θα το εκανα στην θεση σου. Στο δικο μου λαπτοπ πιθανον να χαλασε ο σκληρος επειδη αφηνα τον ναρουτο να πηδαει και να αλωνιζει πανω του. Ισως να εφταιγε και η hp (ειχα πολλα προβληματα με το συγκεκριμενο λαπτοπ). Στο καινουριο μου λαπτοπ δεν τον αφηνω να ανεβαινει και το εχει πιασει το νοημα ο μικρος. Περπαταει απο διπλα με προσοχη μη πατησει πανω. Αν δεν θες να κλαις τα χρηματα σου και πιθανον τα χαμενα data σου, μην την αφηνεις πανω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
άσε που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 2 χρόνια εγγύηση, οπότε μέχρι να μεγαλώσει η μουσταρδούλα [και η ασπρούλα μη σου πω] είμαστε καλυμμένες!

Συνημμένα
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
...Απο τοτε το λαπτοπ μενει κλειστοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ευτυχώς που ήξερες τη θέση τους γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο... πάρτης ένα απλό keyboard να παίζει και να βγάζει όσα πλήκτρα θέλει.. αλλά μην είναι επικίνδυνο και τα καταπιει...
Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος

Το βράδυ πάντως κοιμόμαστε ο καθένας στο κρεββάτι του σα καλά παιδάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα μου εβγαζε τα πληκτρα του λαπτοπ...Γυριζα και το εβρικα λες και ειχε πεσει ατομικη βομβα...Ευτυχως βρηκα πως ξαναμπαινουν στη θεση τους. Το προβλημα ήταν μεχρι να βρω σε πια θεση μπαινουν τα πληκτρα...Απο τοτε το λαπτοπ μενει κλειστο
αυτο με το λαπτοπ και τα πληκτρα το εχω παθει κι εγω..
αλλη ερωτηση..μηπως ρε παιδια δεν ειναι και τοσο υγιεινο να κοιμουνται στα μαξιλαρια μας??

υπαρχει περιπτωση να παθουμε τιποτα απο την τοση τριχα που αναπνεουμε??

natalouko
Επιφανές μέλος
αλλη ερωτηση..μηπως ρε παιδια δεν ειναι και τοσο υγιεινο να κοιμουνται στα μαξιλαρια μας??υπαρχει περιπτωση να παθουμε τιποτα απο την τοση τριχα που αναπνεουμε??
![]()
Δεν παθαίνουμε τίποτα...

Εγώ κοιμάμαι με δύο γάτες πάνω στο πρόσωπο μου και είμαι μια χαρούλα...

billio
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασχετο αλλα εχτες ειχα πεθανει στα γελια...Ειχε ανεβει πανω στο λαπτοπ μου (κλειστο βεβαια...) και έβλεπε τηλεόραση. Ειχα βαλει το Σκαι που ειχε ενα ντοκυμαντερ με τίγρεις...Μιλαμε ειχε αφοσιωθει. Σιγουρα πρωη φορα έβλεπε ΤΟΣΕΣ μεγαλες γατες!!!Τις ακολουθουσε με το βλεμα της παντου...Κι οταν σε καποια στιγμη έγινε ενα κοντινο πλανο σε μια που βρηχοταν τρομαξε χαχαχαχα....Μετα εδειχνε τη τιγρη εν ωρα κινυγιου που εστινε καρτερι στο ελαφι....Και η δικια μου πηρε την ιδια σταση λες και κινυγαγε και αυτη εικονικα...Νομιζα οτι θα ορμιξει στην τηλεοραση...Μιλαμε ηταν αφασια...ειχα χαζεψει δεν ηξερα τι να παρακολουθησω το ντοκυμαντερ ή την Μηλιω...Και φυσικα το ολο σκηνικο μας το χαλασαν οι διαφημισεις...ξενερωσε η γατα μου και ηρθε για υπνο.
αλλη ερωτηση..μηπως ρε παιδια δεν ειναι και τοσο υγιεινο να κοιμουνται στα μαξιλαρια μας??υπαρχει περιπτωση να παθουμε τιποτα απο την τοση τριχα που αναπνεουμε??
![]()
Tωρα είναι σαν να ακουω την μανα μου "ΘΑ πάθεις τιποτα με τις τριχες. Ολα αυτα στα πνευμονια σου πανε!!!!"

Λετε να γεμισω κι εγω τριχομπαλες;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Tωρα είναι σαν να ακουω την μανα μου "ΘΑ πάθεις τιποτα με τις τριχες. Ολα αυτα στα πνευμονια σου πανε!!!!"
Λετε να γεμισω κι εγω τριχομπαλες;![]()

αρα να υποθεσω οτι ειπα μπουρδα??

zanin
Διάσημο μέλος
σκέφτομαι ότι μπαίνει στην κλειστή αμμολεκάνη και σηκώνεται άμμος... και μετά ακουμπα στο μαξιλάρι
φοβάμαι γιατί καμια φορά βγάζω σπυράκια και μη μολυνθώ το παιδίιιιιιιιιιιι μου κοιμάται στο κρέβατι του στο υπνοδωμάτιο της,
στην μπρεζέρα , στο κρεββάτι της που έβαλα στο υπνοδωμάτιο μου.

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα καποιες τριχες σιγουρα θα εισπνέουμε, το κατα ποσο ειναι βλαβερες για την υγεια μας αυτο μονο ενας γιατρος μπορει να μας απαντησει. Μπορει και να μη παθαινουμε τιποτα ή μπορει και να μην εισπνεουμε και τιποτα...
Οτι και να ειναι απο ολα αυτα μπορεις να κανεις κατι γι αυτο;Πχ θα διωξεις τη γατα σου? Δεν θα την αφηνεις να σε πλησιαζει; Θα κυκλοφορεις με την ηλεκτρικη παραμασχαλα?? Σιγουρα τιποτα απο ολα αυτα

Πντως καπου ειχα διαβασει τοι ειναι μυθος...δε θυμαμαι που αλλα συγκρατησα το "μυθος" (αυτο που με συμφερει δηλαδη) Οχι την μπυρα φυσικα
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ κάπου το έχω διαβάσει, ότι είναι μύθος εισπνέοντας τις τρίχες των γατιών να πάθουμε κάτι....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα το παιδί μου να κοιμάται στο μαξιλάρι μου...
σκέφτομαι ότι μπαίνει στην κλειστή αμμολεκάνη και σηκώνεται άμμος... και μετά ακουμπα στο μαξιλάριφοβάμαι γιατί καμια φορά βγάζω σπυράκια και μη μολυνθώ
το παιδίιιιιιιιιιιι μου κοιμάται στο κρέβατι του στο υπνοδωμάτιο της,
στην μπρεζέρα , στο κρεββάτι της που έβαλα στο υπνοδωμάτιο μου.![]()
σ'αυτο δεν εχεις και αδικο..

αφου πολλες φορες ο Λουκουμας μυριζει Biocats
ειναι το νεο του αρωμα!

Mπα μην υποθετεις τίποτα...ή η μάνα μου ειναι υποερβολική όπως όλες οι μαναδες ή εχει δίκιο...
Κοιτα καποιες τριχες σιγουρα θα εισπνέουμε, το κατα ποσο ειναι βλαβερες για την υγεια μας αυτο μονο ενας γιατρος μπορει να μας απαντησει. Μπορει και να μη παθαινουμε τιποτα ή μπορει και να μην εισπνεουμε και τιποτα...
Οτι και να ειναι απο ολα αυτα μπορεις να κανεις κατι γι αυτο;Πχ θα διωξεις τη γατα σου? Δεν θα την αφηνεις να σε πλησιαζει; Θα κυκλοφορεις με την ηλεκτρικη παραμασχαλα?? Σιγουρα τιποτα απο ολα αυτα
Πντως καπου ειχα διαβασει τοι ειναι μυθος...δε θυμαμαι που αλλα συγκρατησα το "μυθος" (αυτο που με συμφερει δηλαδη) Οχι την μπυρα φυσικα

εχεις δικιο..δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.. μονο να κυκλοφορουμε με ειδικες μασκες!

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Όλες οι γάτες μου κοιμόντουσαν αγκαλιά με μένα ή στα πόδια του κρεβΑτιού, ή κάτω από το πάπλωμα το χειμώνα ή και στο μαξιλάρι δίπλα!
Απορώ ΠΩΣ δεν έπαθα τίποτα με τόση τρίχα στο μαξιλάρι!!!
Που κοιμούνται συνήθως τα δικά σας γατέλια;
Θυμάμαι ο Πελοπίδας ότι έκανε και φοβερό γουργουριτό με αποτέλεσμα όταν πέφταμε για ύπνο να μας ενοχλεί. Και του λέγαμε, 'έλα φτάνει πια, κοιμήσου τώρα'. Τελικά το συνηθίσαμε και από ένα σημείο και μετά δε μας ενοχλούσε.
Όταν μεγάλωσε και έγινε σα σκυλί (από τα κιλά και το ύψος) θυμάμαι που ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου από το βάρος του, καθώς κάποιες φορές ανέβαινε και κοιμόταν πάνω μου. Τον έσπρωχνα και τον έριχνα κάτω από το κρεβάτι, αλλά αυτός ξανανέβαινε πάνω μου. Τι ωραίες εποχές...
![]()
κι εμενα ολε στο κρεβατι κοιμουντε... δεν πα να τουσ εχω κρεβατια κλπ, αυτεσ δεν αλαζουν γνωμη με τιποτα!!!
Λοξίας
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε την μαλλώνω και αυτή σηκώνεται όλο νεύρα, πάει να φάει, για την πρωϊνή της τουαλέτα και έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι να κολλήσει την μούρη της στην δικιά μου να δει τί κάνω. Έτσι και ξεγελαστώ και κουνήσω έστω και λίγο το φρύδι, μου τραβάει ένα χαστούκι και ορμάει στα πόδια μας με ελαφρές δαγκωνιές να μας σηκώσει...βρε πείσμα!
Και μόλις σηκωθούμε και στρώσουμε το αντιτριχικό(!) σεντόνι πάει και θρονιάζεται πάνω στα μαξιλάρια...
Η πρηγούμενη γατούλα μας, η Λουλού, είχε την μανία να κοιμάται πάλι στα πόδια μας, αλλά κάτω από τα σκεπάσματα. Τον χειμώνα απορώ πως δεν έσκαγε όλη τη νύχτα κάτω από το πάπλωμα!
avvavo
Νεοφερμένο μέλος
Όπου Ασπασία η γατα, Περικλής ο σκυλος.
Δεν κανω πλακα παιδια! Μαλιστα οταν δεν βολευεται, διωχνει τον Περικλή απο το κρεβατακι ΤΟΥ και κοιμαται εκεινη!

Και για του λόγου το αληθες.... (προσπάθησα να βαλω φωτο, αλλα μαλον δεν τα καταφερα
)
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ασπασία κοιμαται με τον Περικλή.
Δεν κανω πλακα παιδια! Μαλιστα οταν δεν βολευεται, διωχνει τον Περικλή απο το κρεβατακι ΤΟΥ και κοιμαται εκεινη!
Και για του λόγου το αληθες.... (προσπάθησα να βαλω φωτο, αλλα μαλον δεν τα καταφερα)
![]()

Koρυφαια η Ασπασια...κριμα μονο ο Περικλης που καθεται και τα υπομενει ολα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avvavo
Νεοφερμένο μέλος
Αλήθεια παιδια.... μπορει να μου πει καποιος πως ανεβαζουμε φωτο???
και avatar.... ασχετηηηηηηη.........
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Ασπασία κοιμαται με τον Περικλή.
Και για του λόγου το αληθες.... (προσπάθησα να βαλω φωτο, αλλα μαλον δεν τα καταφερα)
![]()
συγκλονιστικη η Ασπασια...πολυ μου αρεσει!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool