zanin
Διάσημο μέλος
Εμεις κοιμομαστε οπου μας παρει ο υπνος.
αχου τα μωρέ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

σημερα ομως τιμησαμε και το κρεβατακι μας..πρωτη φορα απο τοτε που συγκατοικουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κουκλα η δικια σου, κ μοιαζει κ του ερωτα μου κιολας! τρελαινομαι για το χρωματακι τουςη bailey μου τις τελευταιες μερες κοιμαται πανω στο μαξιλαρι μου και δεν βολευομαι καθολου εγω
![]()
σημερα ομως τιμησαμε και το κρεβατακι μας..πρωτη φορα απο τοτε που συγκατοικουμε!
![]()
εμενα κανει κ το εξης, αλλα δν ξερω πως να σας το δειξω. στρωνω ωραια ωραια το κρεβατι μου κ ο αχορταγος υπναρας, παει κ μου το ξεστρωνει κ χωνεται απο μεσα. δν του φτανει να ειναι πανω στο κρεβατι, θελει να ειναι κ σκεπασμενος τρομαρα του

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κουκλα η δικια σου, κ μοιαζει κ του ερωτα μου κιολας! τρελαινομαι για το χρωματακι τους![]()
εμενα κανει κ το εξης, αλλα δν ξερω πως να σας το δειξω. στρωνω ωραια ωραια το κρεβατι μου κ ο αχορταγος υπναρας, παει κ μου το ξεστρωνει κ χωνεται απο μεσα. δν του φτανει να ειναι πανω στο κρεβατι, θελει να ειναι κ σκεπασμενος τρομαρα του
![]()
ευχαριστουμε πολύ!! οντως το χρώμα τους ιδιο ειναι, κι εγω το λατρευω

εμενα συνηθως με αφηνει να ξαπλωσω στο μαξιλαρι και μολις με δει οτι βολευτηκα ερχεται και καθεται απο πανω μου μασοντας τα μαλλια μου και γλυφοντας το προσωπο μου

μαλλον το κανει για να παρει ολο το μαξιλαρι για παρτυ της

angela
Δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε πολύ!! οντως το χρώμα τους ιδιο ειναι, κι εγω το λατρευωεμενα συνηθως με αφηνει να ξαπλωσω στο μαξιλαρι και μολις με δει οτι βολευτηκα ερχεται και καθεται απο πανω μου μασοντας τα μαλλια μου και γλυφοντας το προσωπο μου
![]()

Μάλλον;

Hlianna
Διάσημο μέλος
ευχαριστουμε πολύ!! οντως το χρώμα τους ιδιο ειναι, κι εγω το λατρευωεμενα συνηθως με αφηνει να ξαπλωσω στο μαξιλαρι και μολις με δει οτι βολευτηκα ερχεται και καθεται απο πανω μου μασοντας τα μαλλια μου και γλυφοντας το προσωπο μου
![]()
εμενα η δικια μου οχι απλα εχει την απαιτηση του μαξιλαριου μου αλλα εχει τυχει να μην μπορω να αναπνευσω το βραδυ επειδη κοιμαται πανω στο προσωπο μου..και εχει τυχει και το αλλο..η μια στο προσωπο μου και ο αλλος στην κοιλια μου..

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Τώρα της πήρα την σκηνούλα από το ΙΚΕΑ και της έβαλα την κουβερτούλα της μέσα και που την χάνεις που την βρίσκεις εκεί μέσα αράζει!!Βέβαια υπάρχουν κι'άλλες θέσεις που αράζει για να βρεί την ησυχία της..Στις καρέκλες κάτω από το τραπέζι,πάνω στο γραφείο μου με θέα το παράθυρο και τις δεκαοχτούρες,στο υπνοδωμάτιο των γονιών μου πανω στο καλοριφέρ με το μεγαλύτερο παράθυρο...κοινώς όπου είναι πιο ζεστά κι'αναπαυτικά...Άλλωστε το καλύτερο σημείο του σπιτιού είναι αυτό που κάθεται η γάτα
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εμείς δυστυχώς την μπανιέρα την τιμούμε με άλλο τρόπο....Δεν ηταν δυνατον να μην την εχω βγαλει φωτογραφια
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
πανω στο προσωπο μου η αληθεια ειναι δν εχει κατσει να κοιμηθει, αλλα εχει βρει μια πιο βολικη θεση: οταν ξαπλωνω σε εμβρυικη σταση(με τα ποδια μαζεμενα στην κοιλια) ειναι στανταρ οτι θα πεσει, πως να το πω ευγενικα...στα οπισθια μου τελος παντων, για να κοιμηθει. υπαρχει πιο μαλακο μαξιλαρι?![]()
axaxaxa μου το κανει και εμενα αυτο..ή εκει που λες ή διπλα στη κοιλια μου οταν κοιμαμαι ετσι..αχαχαχα
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμ,βέβαια ξέρουν που κάθονται τ'άτιμαπανω στο προσωπο μου η αληθεια ειναι δν εχει κατσει να κοιμηθει, αλλα εχει βρει μια πιο βολικη θεση: οταν ξαπλωνω σε εμβρυικη σταση(με τα ποδια μαζεμενα στην κοιλια) ειναι στανταρ οτι θα πεσει, πως να το πω ευγενικα...στα οπισθια μου τελος παντων, για να κοιμηθει. υπαρχει πιο μαλακο μαξιλαρι?![]()

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο κρεβάτι δεν έχει διανοηθεί να ανέβει και παρόλο που το καλαθάκι του το βράδυ το παίρνω στην κρεβατοκάμαρα δεν έρχεται μέσα. Γενικά δεν πάει από την κρεβατοκάμαρα καθόλου.

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Πάντα τη τιμάει δεν έχω παράπονο...Βέβαια αγαπάμε και καναπέ και βιβλιοθήκη και πάτωμα και καρέκλα...Αλλά τα χειμωνιάτικα κρύα βράδια, που αν και φουντωτοί κρυώνουμε, αγαπάμε να κοιμόμαστε στην αρχή τουλάχιστον με τη μαμάκα μας..Χμμμ όπω ς μου έχει πει και η σχέση μου απορεί πώς βολεύεται ο Ραφαέλ πάνω στο κεφάλι μου και πώς εγώ δε ξυπνάω..Όμως λατρεύω πολύ να έρχεται το πρωί για χάδια και να κάθεται...Αχχχχχ

Korkofilaki
Νεοφερμένο μέλος
ειχα πεσει για υπνο ενα μεσημερι και ο γατος μου ο Τομ κοιμοταν κλασικα παρεα μου, συνηθως καπου στα ποδια μου. Σε καποια φαση ξυπναω γιατι για καποιο λογο με ποναγε ο λαιμος μου, και ανακαλυπτω πως ετσι οπως κοιμομουν ανασκελα και ειχα γυρισει το κεφαλι στο πλαι, με καποιο τροπο ο Τομ ειχε κουλουριαστει ολοκληρος πανω στο κεφαλι μου. Απορω πως βολευτηκε εκει, και κυριως ΓΙΑΤΙ ειδικα εκει 
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πλέον έμαθε και το κρεβάτι μόνον όταν είμαι εκεί και εγώ. Κάθε πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι έρχεται και με σκουντάει στ χέρι με το ποδαράκι του και είναι πλέον το καλύτερο εγερτήριο μου!
phantom
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι να τα κάνουμε τα ξυπνητήρια όταν έχουμε τα γατόνια μας?????Τρελλές φάσεις αυτές.
Εμένα πλέον έμαθε και το κρεβάτι μόνον όταν είμαι εκεί και εγώ. Κάθε πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι έρχεται και με σκουντάει στ χέρι με το ποδαράκι του και είναι πλέον το καλύτερο εγερτήριο μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool