Πού κοιμάται η γάτα σας;

η bailey μου τις τελευταιες μερες κοιμαται πανω στο μαξιλαρι μου και δεν βολευομαι καθολου εγω:P
DSC02377.jpg

σημερα ομως τιμησαμε και το κρεβατακι μας..πρωτη φορα απο τοτε που συγκατοικουμε!:D
DSC02414.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ραϊσούλα το καλοκαίρι με την πολύ ζέστη προτιμά τον νιπτήρα!!!:):)

Τον χειμώνα προτιμά τις ντουλάπες μας και τα συρτάρια!!!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η bailey μου τις τελευταιες μερες κοιμαται πανω στο μαξιλαρι μου και δεν βολευομαι καθολου εγω:P
DSC02377.jpg

σημερα ομως τιμησαμε και το κρεβατακι μας..πρωτη φορα απο τοτε που συγκατοικουμε!:D
DSC02414.jpg
κουκλα η δικια σου, κ μοιαζει κ του ερωτα μου κιολας! τρελαινομαι για το χρωματακι τους:up: :up:εμενα κανει κ το εξης, αλλα δν ξερω πως να σας το δειξω. στρωνω ωραια ωραια το κρεβατι μου κ ο αχορταγος υπναρας, παει κ μου το ξεστρωνει κ χωνεται απο μεσα. δν του φτανει να ειναι πανω στο κρεβατι, θελει να ειναι κ σκεπασμενος τρομαρα του:lol::lol:

κουκλα η δικια σου, κ μοιαζει κ του ερωτα μου κιολας! τρελαινομαι για το χρωματακι τους:up: :up:εμενα κανει κ το εξης, αλλα δν ξερω πως να σας το δειξω. στρωνω ωραια ωραια το κρεβατι μου κ ο αχορταγος υπναρας, παει κ μου το ξεστρωνει κ χωνεται απο μεσα. δν του φτανει να ειναι πανω στο κρεβατι, θελει να ειναι κ σκεπασμενος τρομαρα του:lol::lol:

ευχαριστουμε πολύ!! οντως το χρώμα τους ιδιο ειναι, κι εγω το λατρευω:D:D:D εμενα συνηθως με αφηνει να ξαπλωσω στο μαξιλαρι και μολις με δει οτι βολευτηκα ερχεται και καθεται απο πανω μου μασοντας τα μαλλια μου και γλυφοντας το προσωπο μου:lol::lol::lol: μαλλον το κανει για να παρει ολο το μαξιλαρι για παρτυ της:P:P

ευχαριστουμε πολύ!! οντως το χρώμα τους ιδιο ειναι, κι εγω το λατρευω:D:D:D εμενα συνηθως με αφηνει να ξαπλωσω στο μαξιλαρι και μολις με δει οτι βολευτηκα ερχεται και καθεται απο πανω μου μασοντας τα μαλλια μου και γλυφοντας το προσωπο μου:lol::lol::lol: μαλλον το κανει για να παρει ολο το μαξιλαρι για παρτυ της:P:P

:lol::lol::lol:

Μάλλον; :P

εμενα η δικια μου οχι απλα εχει την απαιτηση του μαξιλαριου μου αλλα εχει τυχει να μην μπορω να αναπνευσω το βραδυ επειδη κοιμαται πανω στο προσωπο μου..και εχει τυχει και το αλλο..η μια στο προσωπο μου και ο αλλος στην κοιλια μου..:mad:

Καλημέρα!!Η Κίκα μου μέχρι τώρα κοιμόταν στο κρεβάτι μου,όοοοχι στα πόδια,πήγαινε στο κέντρο και στρογγυλοκαθόταν η κυρία για να μη μπορώ να πιάσω θέση εγώ:mad:.Τώρα της πήρα την σκηνούλα από το ΙΚΕΑ και της έβαλα την κουβερτούλα της μέσα και που την χάνεις που την βρίσκεις εκεί μέσα αράζει!!Βέβαια υπάρχουν κι'άλλες θέσεις που αράζει για να βρεί την ησυχία της..Στις καρέκλες κάτω από το τραπέζι,πάνω στο γραφείο μου με θέα το παράθυρο και τις δεκαοχτούρες,στο υπνοδωμάτιο των γονιών μου πανω στο καλοριφέρ με το μεγαλύτερο παράθυρο...κοινώς όπου είναι πιο ζεστά κι'αναπαυτικά...Άλλωστε το καλύτερο σημείο του σπιτιού είναι αυτό που κάθεται η γάτα:P

πανω στο προσωπο μου η αληθεια ειναι δν εχει κατσει να κοιμηθει, αλλα εχει βρει μια πιο βολικη θεση: οταν ξαπλωνω σε εμβρυικη σταση(με τα ποδια μαζεμενα στην κοιλια) ειναι στανταρ οτι θα πεσει, πως να το πω ευγενικα...στα οπισθια μου τελος παντων, για να κοιμηθει. υπαρχει πιο μαλακο μαξιλαρι?:lol::lol:

Η Ραϊσούλα το καλοκαίρι με την πολύ ζέστη προτιμά τον νιπτήρα!!!:):)

Τον χειμώνα προτιμά τις ντουλάπες μας και τα συρτάρια!!!:P:P
:lol::lol:Κι εμενα το καλοκαιρι απεκτησε ιδιαιτερες φιλιες με την μπανιερα(χωρις νερο βεβαιως-βεβαιως).:lol::lol:

:lol::lol: Δεν ηταν δυνατον να μην την εχω βγαλει φωτογραφια:lol::lol:

Συνημμένα

• Εικόνα008.jpg
    Εικόνα008.jpg
    392,1 KB · Εμφανίσεις: 46
:lol::lol: Δεν ηταν δυνατον να μην την εχω βγαλει φωτογραφια:lol::lol:
Εμείς δυστυχώς την μπανιέρα την τιμούμε με άλλο τρόπο....:whistle::whistle::whistle:

πανω στο προσωπο μου η αληθεια ειναι δν εχει κατσει να κοιμηθει, αλλα εχει βρει μια πιο βολικη θεση: οταν ξαπλωνω σε εμβρυικη σταση(με τα ποδια μαζεμενα στην κοιλια) ειναι στανταρ οτι θα πεσει, πως να το πω ευγενικα...στα οπισθια μου τελος παντων, για να κοιμηθει. υπαρχει πιο μαλακο μαξιλαρι?:lol::lol:

axaxaxa μου το κανει και εμενα αυτο..ή εκει που λες ή διπλα στη κοιλια μου οταν κοιμαμαι ετσι..αχαχαχα

Εμ,βέβαια ξέρουν που κάθονται τ'άτιμα:lol:

Ο δικός μου κοιμάται ή στο καλαθάκι του με την fleece κουβέρτα του ή σε μία καρέκλα που έχει ένα μαξιλάρι ή στο πάτωμα :cool:
Στο κρεβάτι δεν έχει διανοηθεί να ανέβει και παρόλο που το καλαθάκι του το βράδυ το παίρνω στην κρεβατοκάμαρα δεν έρχεται μέσα. Γενικά δεν πάει από την κρεβατοκάμαρα καθόλου.
:happy::happy::happy:

Μα καλά υπάρχει γατάκι που δε τιμά τη κρεβατοκάμαρα;;;Εμένα αν δε περασει από το κρεβατι μου κάτι 8α έχει παθει:P!Πάντα τη τιμάει δεν έχω παράπονο...Βέβαια αγαπάμε και καναπέ και βιβλιοθήκη και πάτωμα και καρέκλα...Αλλά τα χειμωνιάτικα κρύα βράδια, που αν και φουντωτοί κρυώνουμε, αγαπάμε να κοιμόμαστε στην αρχή τουλάχιστον με τη μαμάκα μας..Χμμμ όπω ς μου έχει πει και η σχέση μου απορεί πώς βολεύεται ο Ραφαέλ πάνω στο κεφάλι μου και πώς εγώ δε ξυπνάω..
Όμως λατρεύω πολύ να έρχεται το πρωί για χάδια και να κάθεται...Αχχχχχ:up:

Αυτο με το κεφαλι μου ειχε τυχει κι εμενα :lol: ειχα πεσει για υπνο ενα μεσημερι και ο γατος μου ο Τομ κοιμοταν κλασικα παρεα μου, συνηθως καπου στα ποδια μου. Σε καποια φαση ξυπναω γιατι για καποιο λογο με ποναγε ο λαιμος μου, και ανακαλυπτω πως ετσι οπως κοιμομουν ανασκελα και ειχα γυρισει το κεφαλι στο πλαι, με καποιο τροπο ο Τομ ειχε κουλουριαστει ολοκληρος πανω στο κεφαλι μου. Απορω πως βολευτηκε εκει, και κυριως ΓΙΑΤΙ ειδικα εκει :blink:

Τρελλές φάσεις αυτές.
Εμένα πλέον έμαθε και το κρεβάτι μόνον όταν είμαι εκεί και εγώ. Κάθε πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι έρχεται και με σκουντάει στ χέρι με το ποδαράκι του και είναι πλέον το καλύτερο εγερτήριο μου!

Ο μικρούλης μου Αρούλης έχει ένα ωραίο καλαθάκι και κοιμάτε αλλά όχι μόνος.Από την μέρα που το βρήκα και επειδή είναι μωράκι για να μην του λείπει η μανούλα του του έχω βάλει μέσα μια λούτρινη γάτα.Κοιμάτε λοιπόν πάνω στην γάτα ή ανάμεσα στα πόδια της.Εχει πολυ μεγάλη πλάκα αμα τον δεις νομίζει ότι είναι η μαμά του και όταν τον μαλώσω για τις αταξίες πάει πάνω της και της πιπιλάει το αυτί.

Τρελλές φάσεις αυτές.
Εμένα πλέον έμαθε και το κρεβάτι μόνον όταν είμαι εκεί και εγώ. Κάθε πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι έρχεται και με σκουντάει στ χέρι με το ποδαράκι του και είναι πλέον το καλύτερο εγερτήριο μου!
Τι να τα κάνουμε τα ξυπνητήρια όταν έχουμε τα γατόνια μας?????:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back