DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
λιγο? τι λιγο? ο τακις δινει σημα κανενα μισαωρο νωριτερα! κ τα σαβ/κα..στις 8Τρελλές φάσεις αυτές.
Εμένα πλέον έμαθε και το κρεβάτι μόνον όταν είμαι εκεί και εγώ. Κάθε πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι έρχεται και με σκουντάει στ χέρι με το ποδαράκι του και είναι πλέον το καλύτερο εγερτήριο μου!

αλλα, ατιμος καθως ειναι, μου κανει τοοοοοσες γλυκες, τοοοοσα φιλια, χουρχουρητα κ πατουσακια, που χαλαλι του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και του λέω αγάπη μου βάλε στο παιδί φαγάκι...Αλλά κάθε μέρα μαρέσει να με ξυπνάει..έρχεται δίπλα μου και κάθεται-δε ξέρω τι άλλο μου κάνει πριν αρχίσει τα δαγκώματα-. Α! σήμερα τον πήρε λιγάκι διαμέσου ενός χαρτονένιου κουτιού καφετιέρας....
crazycat
Νεοφερμένο μέλος
Eεεεειιι!!!!εχουμε την ίδια γατούλα!!!!!Εμ,βέβαια ξέρουν που κάθονται τ'άτιμα![]()

ναι ναι ειμαι νεα χαζογατομαμα κι οπου δω γατουλι να μοιαζει στο παιδι μου τρελαινομαι!!!!!!!!μα δεν ειναι πανεμορφες????
:cat:Εμένα κοιμάται στο κρεβατάκι της που είναι στο σαλονι μονο το βραδυ τις υπολοιπες ωρες κοιμαται παντου αλλα προτιμαει να ειναι κατω απο το καλυμα του καναπε χωμενη ή πανω στην πλατη της πολυθρονας για να με βλεπει(είναι ακριβως απεναντι το γραφειο μου!!!!!!ενοειται οτι τρελενεται να ειναι πανω μου οταν κοιμαμαι στον καναπε και κοιμαται ατελειωτες ωρες και τσατιζεται και αμα κουνηθω και την ξυπνήσω

αλλα στην κρεβατοκαμερα δεν την εχω πάρει ακόμα γιατι δεν έχουμε κανει ολά τα εμβόλια!!αυριο τελιωνουμε!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θέλω να κοιμηθώ.... κακή ιδέα! Χαχα!! Άσε που μώλις με δεί να ξυπνήσω έρχεται και χώνεται κυριολεκτικά στα μούτρα μου!!! χαχαχα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tinkerbell όπως νιώθεις εσυ...δικιά σου είναι η γατούλα!
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
γενικά όμως έχω παρατηρίσει πως όταν κοιμάται πάντα ακουμπάει ένα μέρος του σώματός της πάνω μου. και μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση!!! Είτε αυτό θα είναι το πατουσάκι, ή η πλάτη της. και όταν αλλάζω πλευρά στο κρεβάτι έρχεται απο την άλλη μεριά και κοιμάται. 
και είναι κάτι που το λατρεύω. και τώρα με τις κουβέρτες την σκεπάζω κι'ολας... χαχαχαχαχ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω απολυταεγλω λατρεύω να την φιλάω στο κεφάλι ανάμεσα στα αυτιά!!!γενικά όμως έχω παρατηρίσει πως όταν κοιμάται πάντα ακουμπάει ένα μέρος του σώματός της πάνω μου. και μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση!!! Είτε αυτό θα είναι το πατουσάκι, ή η πλάτη της. και όταν αλλάζω πλευρά στο κρεβάτι έρχεται απο την άλλη μεριά και κοιμάται.
και είναι κάτι που το λατρεύω. και τώρα με τις κουβέρτες την σκεπάζω κι'ολας... χαχαχαχαχ.
και εγω τα φιλαω συνεχεια τα πουπουλενια μου
και μου αρεσει οταν κοιμουνται μαζι μου και νιωθω την ζεστασια τους
Αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι: 1) οτι με ξυπνανε παντα η ωρα 6 το πρωι και τα σαββατοκυριακα
2) οταν ο ρουτης αντι να κοιμιθει διπλα μου κοιμαται επανω μου (και ειναι και βαρετος ) και εχει το ποδι του στην μουρη μου 'η μου ζημωνει το κεφαλι με τα νυχια εξω.....3) οταν η γιασμινη μου την ωρα που κοιμαται θυμαται οτι πρεπει να μου δαγκωσει την μυτη για να παιξει....4) οταν ο ρουτης μου την ωρα που κοιμαμαι ερχεται να κοιμιθει επανω στο προσωπο μου ( πατωντας και τον λαιμο μου για να περασει) και τελος οταν τα γατια μου παιζουν και τσακονονται επανω μου την ωρα που κοιμαμαι .....
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) το έχει καταλάβει πλέον πως δεν είναι σωστό να με ξυπνάει το πρωί οπότε κοιμάται μέχρι να ξυπνήσω. Μόλις ξυπνήσω ξεκινάει το πανηγύρι. 2) εμένα είναι υπέρβαρη και μέχρι να το αποφασίσει μου έχει σπάσει 5 πλευρά απο το πήγενέλα. Αλλά όταν ξαπλώσει πάνω μου και ακούω το γουργουριτό της είναι όλα τα λεφτά!!! χαχαχααχα.... Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν όλα τα φώτα είναι σβησμένα που την ακούω να πλένεται... Που να κοιμηθείς μετά και απο τον ήχο και απο το ξεβόλεμα.Συμφωνω απολυτακαι εγω τα φιλαω συνεχεια τα πουπουλενια μου
και μου αρεσει οταν κοιμουνται μαζι μου και νιωθω την ζεστασια τους
Αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι: 1) οτι με ξυπνανε παντα η ωρα 6 το πρωι και τα σαββατοκυριακα2) οταν ο ρουτης αντι να κοιμιθει διπλα μου κοιμαται επανω μου (και ειναι και βαρετος ) και εχει το ποδι του στην μουρη μου 'η μου ζημωνει το κεφαλι με τα νυχια εξω.....3) οταν η γιασμινη μου την ωρα που κοιμαται θυμαται οτι πρεπει να μου δαγκωσει την μυτη για να παιξει....4) οταν ο ρουτης μου την ωρα που κοιμαμαι ερχεται να κοιμιθει επανω στο προσωπο μου ( πατωντας και τον λαιμο μου για να περασει) και τελος οταν τα γατια μου παιζουν και τσακονονται επανω μου την ωρα που κοιμαμαι .....
![]()
DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος

Σημερα μονο καταφερε και τρυπωσε το πρωι στο δωματιο και ξυπνησα με ενα γατι πανω στο κεφαλι μου να γουργουριζει(καταευχαριστημενος που καταφερε να μπει στο δωματιο) Ακομα μενει μυστηριο πως ανοιξε την πορτα!

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβως.....μπορει να διαμαρτηρομαιΕγώ έτσι και την κατεβάσω πλέον απο το κρεβάτι είναι ικανή να μου κρατήσει μουτρα. Το πέρνει πολυ προσωπικά. Πολλές φορές που με βλεπει να σβήνω τα φώτα του σπιτιού τρέχει και ανεβαίνει στο κρεβάτι, θρονιάζεται και με περιμένει. Αλλά μου έχει γίνει συνηθεια πιά οπότε εάν ξυπνήσω και δεν τη βρω δίπλα μου, μου κακοφένεται.
...αλλα δεν μπορω να κοιμηθω εαν δεν τα βαλω ολα μεσα στο δωματιο πρωτα....
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Από όσο έχω καταλάβει, τα γατιά μας ξέρουν πολύ καλά πού πάνε και χώνονται!!!
αααααααααααα να χαθεις!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool