Πού κοιμάται η γάτα σας;

Αχ είναι πολύ γλυκό το γατάκι σου!!!!
Κι έχει πλάκα που στο avatar φαίνεται μικρουλάκι και βλέπουμε πώς έχει μεγαλώσει!
Γλύκα σκέτη!!!!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζούλια, τέλεια η "μούτζα" στην πρώτη φωτογραφία!! :lol::lol::lol::lol:

Είναι ομολογουμένως τέλειες οι μούντζες!!!Ειδικά αν συνοδεύονται από ροζ πατουσάκια!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζούλια, τέλεια η "μούτζα" στην πρώτη φωτογραφία!! :lol::lol::lol::lol:

:up::up::lol::lol::lol:

εχω και "πολλαπλές!!!" μούντζες!!!

σημ. προσοχη στο συστημα κουρτίνα!!!! :lol::lol:

Σοφό το σύστημα κουρτίνα, julia!!!
Εμάς οι λινές κουρτίνες μας των 600 ευρώ έχουν μετατραπεί στα.... εξ ων συνετέθησαν! :down::down:

Σοφό το σύστημα κουρτίνα, julia!!!
Εμάς οι λινές κουρτίνες μας των 600 ευρώ έχουν μετατραπεί στα.... εξ ων συνετέθησαν! :down::down:

:blink::blink: Τι να κάνω....?????. :lol::lol:
Λύσσαξε η μάνα μου να μου ράψει κουρτίνες!!!!

Και εγω τις έκανα ΚΟΜΠΟ!!! :up::up::up:

έχουμε καινούριο κρεβάτι...το πρώτο ράφι της ντουλάπας...γριλίζει εάν δεν της ανοίξω το φύλο για να μπεί μέσα...τι να κάνω;

συγκεκριμένα την ντουλάπα με τα ρούχα του πατέρα μου!!!

Julia όταν λες κοιμούνται πάνω σας εννοείς στην πλάτη σας? Γιατί κι η δικιά μου μας καβαλάει τα βράδυα, μια εμένα, μια τον Αριστείδη και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Μάλλον βαρέθηκε να τρώει αδέσποτες που κοιμόταν στα πόδια μας και πήγε στα σίγουρα. Το κακό είναι πως με πονάει η πλάτη μου, αλλά δεν θέλω να τη διώξω. :D
Καλά είναι απίστευτη αυτή η γλυκουλίνα!!!
----------------------

Βλέπω οι αγελαδίτσες μας έχουν έρωτα με τους ανάσκελους ύπνους!!!

Μούτζα

και φυσικά λατρεμένη πλάτη του καναπέ

έχουμε καινούριο κρεβάτι...το πρώτο ράφι της ντουλάπας...γριλίζει εάν δεν της ανοίξω το φύλο για να μπεί μέσα...τι να κάνω;

συγκεκριμένα την ντουλάπα με τα ρούχα του πατέρα μου!!!

:lol::lol::lol::up::up::up: Κλασσική θέση.....

ΑΝ δεν τον πειράζει, τι να κάνουμε??? :up: (εγώ έχω βρει γεννητούρια μέσα στην ντουλάπα μου.....:redface:)

Και εμένα λυσσάει να μπει, αλλά τα καλά μου κουστουμάκια, και πουκαμισάκια για την δουλειά, ειναι κρίμα...... :/::/:

Αν πάλι τον ενοχλεί,
θα σου έλεγα απλά να κλείσεις την ντουλάπα και να το ξεχάσει! Άστον να κοπανιέτε.. και να φωνάζει.... θα το κανει μια - δυο.. και θα βρει άλλη θέση. :)

Γεια σας και εδω:
Εμενα το πιο κουφο που κανει η Μιτση είναι να κοιμαται μεσα στη γλαστρα...αλλά όχι πάνω στο χωμα της γλαστρας! Πάνω στα κλαδια της γαρδενιας! Κανουν μια μεγαλη αγκαλια και φαίνεται εκει μεσα της αρεσει ,χώρια που έχει τον έλεγχο ποιος και τι περναει από κατω!

Αυτο το κανει τα απογευματα. Τα βραδυα κοιμαται οπου βρει , με αγαπημενη της θεση πάνω στο χαλί κατω απο ενα μικρο τραπεζακι.
Ενιοτε έρχεται και μας καβαλαει!

Roberto

Καλησπερα σε ολους!!:D
Ο Robertουλης μου θελει συνεχεια να σκαρφαλωνει πανω στο λαιμο και να κανουμε συνεχεια αγκαλιτσες..Ειδικα οταν παω να κοιμηθω,αγκαλιαζει το λαιμο μου με το σωμα του σαν κασκολ και μου δαγκωνει τρυφερα το αυτι..:inlove:..γαργαλιεμαι ομως και δεν τον αφηνω.
Συνηθως κοιμαται αναμεσα στα ποδια μου,πανω στο κεφαλι μου,διπλα στο μαγουλο μου cheek to cheek(και με κανει να λιωνω...),στην καρεκλα που του βαζω κολητα στο τζαμι της κουζινας(τρελαινεται να βλεπει εξω,ειδικα οταν βρεχει!!) και φαρδυς-πλατυς στο κρεββατι οποτε μπαινει ηλιος πολυς στο δωματιο...
Φανταζομαι δεν ειμαι η μονη που καθομαι και τον χαζευω οταν κοιμαται και κανω γκριματσες σαν χαζομαμα..!!:P

Μην φοβάσαι δεν εισαι η μόνη!!!! :P

Καλωσήρθες κίολας και περιμένουμε φώτο!!!! :up:

Ο Δον Ζουάν έχει επιλέξει ένα σακ -βουαγιάζ πάνω από τη δίφυλλη παιδική ντουλάπα,:rolleyes:και το πάνω κρεβάτι από την κουκέτα που έχουμε στο παιδικό δωμάτιο..Αυτό τα πρωινά:inlove:..Τα μεσημέρι στις πλάτες των καναπέδων:)τα απογεύματα στα πόδια της μαμάς:baby::bleh:και δεν την αφήνει να κοιμηθεί και το βράδυ το μικρό μας:) κοιμάται στο κλουβάκι του μέχρι τις 7 το πρωί..Τεμπέλάκος είναι ,σας το είπα

Ανάλογα με την εποχή και ο ύπνος μας με την Estee. Αν είναι καλοκαίρι σε ένα μαξιλάρι δίπλα στα μούτρα μου, αν είναι χειμώνας πάντα μέσα από τα παπλώματα και με το κεφάλι να ακουμπάει πάνω στο μπράτσο μου..Οι άλλες δύο κοιμούνται σε άλλα δωμάτια. Η Shakira με τους γονείς μου και η Isabella με τον αδερφό μου,όταν έρχεται γαι διακοπές αλλιώς μαζί μου και αυτή αλλά στα πόδια μου:D

Και εμένα ο Γατούλης μου κοιμάται σε διάφορα μέρη του σπιτιού (ακόμα και μέσα στην ντουζιέρα τον έχω πιάσει να ροχαλίζει... αχ και να άνοιγα τη βρύση). Άλλες φορές κοιμάται φαρδύς πλατύς επάνω στο μαξιλάρι μου και όταν τον βλέπω εκεί, τρελαίνομαι..."Τι λέει Γατούλη; Βολεύτηκες;":P
Τα δικά του μαξιλάρια δεν τα εκτιμάει ιδιαίτερα. Αφού του πήρα από το ΙΚΕΑ και ένα μπλε αντισκηνάκι ειδικό για γατάκια, αλλά και πάλι ούτε μια φορά δεν μπήκε. Αν και μια μέρα τον έπιασα τον Γατούλη μου να μπαίνει μέσα στο αντισκηνάκι του: "Αχ, το γλυκούλι μου, επιτέλους το εκτίμησε και θα κοιμηθεί εκεί μέσα." Όμως ο Γατούλης δεν μπήκε για να κοιμηθεί, αλλά για να αφοδεύσει!:bleh:
Αλλά δεν φταίει εκείνος...εγώ φταίω, που δεν προσέχω τί ξεστομίζω όταν γκρινιάζω:
"Τόσα μαξιλαράκια του πήρα και κρεβατάκια ειδικά, αλλά εκείνος ούτε να τα χέσει!":lol:

Άλλη φορά, προσέχουμε τί λέμε.

Φιλιά σε όλους:mpliaks: (έτσι κάνει ο Γατούλης μου όταν τον φιλάω)

Και εμένα ο Γατούλης μου κοιμάται σε διάφορα μέρη του σπιτιού (ακόμα και μέσα στην ντουζιέρα τον έχω πιάσει να ροχαλίζει... αχ και να άνοιγα τη βρύση). Άλλες φορές κοιμάται φαρδύς πλατύς επάνω στο μαξιλάρι μου και όταν τον βλέπω εκεί, τρελαίνομαι..."Τι λέει Γατούλη; Βολεύτηκες;":P
Τα δικά του μαξιλάρια δεν τα εκτιμάει ιδιαίτερα. Αφού του πήρα από το ΙΚΕΑ και ένα μπλε αντισκηνάκι ειδικό για γατάκια, αλλά και πάλι ούτε μια φορά δεν μπήκε. Αν και μια μέρα τον έπιασα τον Γατούλη μου να μπαίνει μέσα στο αντισκηνάκι του: "Αχ, το γλυκούλι μου, επιτέλους το εκτίμησε και θα κοιμηθεί εκεί μέσα." Όμως ο Γατούλης δεν μπήκε για να κοιμηθεί, αλλά για να αφοδεύσει!:bleh:
Αλλά δεν φταίει εκείνος...εγώ φταίω, που δεν προσέχω τί ξεστομίζω όταν γκρινιάζω:
"Τόσα μαξιλαράκια του πήρα και κρεβατάκια ειδικά, αλλά εκείνος ούτε να τα χέσει!":lol:

Άλλη φορά, προσέχουμε τί λέμε.

Φιλιά σε όλους:mpliaks: (έτσι κάνει ο Γατούλης μου όταν τον φιλάω)

Kαι έλεγα ότι μόνο ο Λαζαρούλης δεν εκτιμούσε το αντίσκηνο αυτό..Τελικά νομίζω ότι ήταν η πιο άχρηστη αγορά που έκανα για τον πασά μας..
Το αγαπημένο του μέρος εδω και καμια 10μέρες είναι πανω στη βιβλιοθήκη στο τελευταίο ράφι δίπλα στη Διπλωματία του Κίσινγκερ.. :hmm::hmm:
Τι άλλο θα δώ πιά ??

Kαι έλεγα ότι μόνο ο Λαζαρούλης δεν εκτιμούσε το αντίσκηνο αυτό..Τελικά νομίζω ότι ήταν η πιο άχρηστη αγορά που έκανα για τον πασά μας..
Το αγαπημένο του μέρος εδω και καμια 10μέρες είναι πανω στη βιβλιοθήκη στο τελευταίο ράφι δίπλα στη Διπλωματία του Κίσινγκερ.. :hmm::hmm:
Τι άλλο θα δώ πιά ??
:lol::lol::lol::lol:

Η Ρεγγίνα κοιμάται αγκαλιά μου μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Με το που κοιμάμαι, με πλένει μέχρι να με ξυπνήσει και μετά πάει στα πόδια μου. Αν αργήσω να κοιμηθώ, ζορίζεται και πριν πάει στα πόδια μου, κατεβαίνει για ένα λεπτό από το κρεβάτι...
Η Κάρδο κοιμάται στη βαλίτσα μου και όταν η βαλίτσα είναι ανοιχτή στο κρεβάτι του αδερφού μου. Τη σιέστα της την παίρνει στη θήκη του μπουζουκιού του μπαμπά μου.

Τα μέρη που κοιμάτε ο Μίνωας

1. Στο καλάθι του
2. Στον καναπέ του γραφείου
3. Πάνω σε όποιο μαξιλάρι βρει
4. Πάνω στο laptop
5. Επιδή είναι πάρα πολύ μικρός ακόμα ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει στο mouse pad

στισ γατουλεσ μασ νομιζω οτι εχουμε βγαλει τα σοστοτερ ονοματα (χαδιαρησ,παιχνιδιαρησ,φοβιτσιαρησ)ο παιχνιδιαρησ κ ο φοφιτσιαρησ δεν ειναι κ για πολυ υπνο κ αγκαλιεσ αλλα ο χαδιαρησ ειαι μονο για να κοιμαται στην αγκαλια μου!οταν δεν μπορεισ ή δεν θελεισ να τον παρεισ αγκαλια αυτοσ αρχιζει:<<νιαου,νιαου...>>μεχρι να τον παρω αγκαλια!κ αν παλι κατσω καπου αφτοσ κλαπ πηδαει πανω μου κ μου τριβεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back