Πού κοιμάται η γάτα σας;

που κοιμαται η γατα σας;

στις γατουλες μας νομιζω οτι εχουμε βγαλει τα σωστοτερα ονοματα (χαδιαρης,παιχνιδιαρης,φοβιτσιαρης)ο παιχνιδιαρης κ ο φοφιτσιαρης δεν ειναι κ για πολυ υπνο κ αγκαλιες αλλα ο χαδιαρης ειαι μονο για να κοιμαται στην αγκαλια μου!οταν δεν μπορω ή δεν θελω να τον παρω αγκαλια αυτος αρχιζει:<<νιαου,νιαου...>>μεχρι να τον παρω αγκαλια!κ αν παλι κατσω καπου αυτος κλαπ πηδαει πανω μου κ μου τριβεται
ειναι τωρα να μην τον παρω αγκαλια???
υ/γ :το ξαναεγραψα το κειμενο γιατι πριν πατησα ender χωρισ να το διωρθωσω κ να το τελειωσω!!!:bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο γατούλης μου μέχρι και πριν από τρεις μέρες κοιμόταν στο σαλόνι μόνος του και γώ δεν ξέρω που. Έχει τρείς μέρες τώρα που έρχεται στις 3 το πρωί στο κρεβάτι μου - στο διπλό μου κρεβάτι που προς το παρόν κοιμάμαι μόνη μου - και με δαγκώνει απαλά μέχρι να μετακινήσω όποιο χέρι ή πόδι τον ενοχλεί. Έπειτα βολεύται στο ζεστό εκείνο σημείο και ξεκινάει το γουργουριτό τόσο δυνατά που εγώ πλέον αδυνατό να κοιμηθώ. Έτσι και κάνω το λάθος και μετακινηθώ μετά από λίγο σηκώνεται και διεκδικεί άλλη θέση για την αφεντιά του, θέση η οποία είναι πάλι κατελημένη από κάποιο χέρι ή πόδι μου όπως καταλαβαίνετε. Όποτε πάλι μου δίνει μικρές δαγκωνιές μέχρι να πάρω ότι τον ενοχλεί από τη μέση. Και όλα αυτά σε ένα τεράστιο στρώμα... Δεν μπορώ να τον καταλάβω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γάτος το καλοκαίρι κάτω από την αγαπημένη του πολυθρόνα σε σημείο με πολύ δροσιά ή στη βεράντα πάνω σε μια γλάστραπου είναι κρεμασμένη από την οροφή ...κάτι σαν αιώρα δηλαδή.Γενικά πρόκειται για ένα σκανδαλιάρικο "τέρας" το οποίο όταν κοιμηθεί ησυχάζει και το σπίτι.:lol:
Τον χειμώνα πάνω στο καλοριφέρ...
Η γάτα , συνήθως στην πολυθρόνα της στο σαλόνι ,τον χειμώνα όπου έχει ζέστη ή μαζί μου :D ...κάποτε αποφάσισε πως θέλει να κοιμηθεί στο πρόσωπο μου και παραλίγο να πάθω ασφυξία νυχτιάτικα!!

Όλα το σπίτι είναι ένα τεράστιο κρεβάτι για την Κύκα..Οι καναπέδες,οι καρέκλες, τα τραπέζια, η μπανιέρα, ο νιπτήρας...Το αγαπημένο της μέρος όμως είναι πάνω στη σιδερώστρα..!!
Και κατά προτίμηση όταν σιδερώνω!!:lol::lol::lol:

Εμας, οι δυο περσικες μας γατουλες κοιμουνται στο δωματιο των γονιων μου.. Ο Τυμι μου μεχρι και πριν 3 χρονια κοιμοταν μαζι μου,μετα εφυγε απο εμενα και κοιμοταν στο κρεβατι του αδερφου μου(μαλλον επειδη ειναι κουκετα και προτιμα το υψος).Εκτως και αν ειμαι αρρωστη ή του εχω λειψει,οποτε ερχεται και κοιμαται μαζι μου στα ποδια του κρεβατιου... Ο Simba τωρα που τον φιλοξενουμε κοιμαται μαζι μου στα ποδια του κρεβατιου ή στο πατομα διπλα μου(επειδη ειναι καλοκαιρι και ζεσταινεται). Αλλιως,το χειμωνα κοιμαται διπλα μου στο κρεβατι(σαν ανθρωπος..)με το κεφαλι στο μαξιλαρι και το υπολοιπο σωμα στο στρωμα... :D :cool:

Ορίστε, η Μπασσέτ μου, ένα γατί, που δεν κοιμάται σε κρεβάτι, ακόμη και όταν κοιμόμαστε με ανοιχτές τις πόρτες!!!!Σπάνια, αλλά πολύ σπάνια να έρθει να κοιμηθεί ,παρόλο που είναι μόνο 4 μηνών. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι τα βράδυα κοιμάται πάντα έξω στη βεράντα από μωρό ,που ήρθε σπίτι. Όμως, μόλις τη βάλω μέσα το πρωί ακόμη και να νυστάξει, δεν πηγαίνει να κοιμηθεί στα παιδιά, πολύ σπάνια δηλαδή, ούτε το μεσημέρι, αν ξαπλώσω έρχεται μαζί μου. Προτιμά τις δικές της μεριές. Αντίθετα, και ξύπνια να είναι και να παίζει, άμα με δει να κάθομαι (π.χ. για να τηλεφωνήσω), γρήγορα γρήγορα, θα τα παρατήσει όλα και θα στρογγυλοκαθήσει γουργουρίζοντας στην αγκαλιά μου για να πάρει τον υπνάκο της. Τώρα το καλοκαίρι πάντως, εκτός από την αγκαλιά μου, που είναι ζεστή, βρίσκει τα πιο δροσερά σημεία του σπιτιού για να κοιμηθεί. Είμαι σίγουρη, το Χειμώνα θα βρίσκει τα πιο χουζούρικα.

Μα φυσικά μαζί μου στο κρεββάτι μου :D

Tα δικάμου, πάλι, από τις διακοπές και μετά πέρνουν τον υπνάκο τους το μεσημέρι μαζί μας στο κρεβάτι μας. Το βράδυ όμως στο δωμάτιό τους. Στη διάρκεια της μέρας στους "πύργους τους, στα κρεβάτια τους, πάνω στην τουαλέτα τους και όπου αλλού τους αρέσει. Αααα ναι! και στις μεγάλες γλάστρες της βεράντας μας.

Εμένα ο γάτος που δεν κοιμάται μέσα στο σπίτι γιατί είναι κεραμιδόγατος.Αλλά απ' ότι ξέρω κοιμάται κάτω από το τραπέζι της βεράντας.Έχουμε στρώσει και μια παλιά ψάθα εκεί από κάτω και κάθεται εκεί πέρα.:/: :happy:

Χμμ ... την δικιά μου την κλείνω σε ένα δωμάτιο δυστηχώς. :( Την αφήσαμε μερικές φορές στο δωμάτιο αλλά πηδάει στο κρεβάτι, δαγκώνει πόδια, τραβάει μαλιά κτλ. Αν δεν την κλείσω στο δωμάτιο (έχει κρεβατάκι, άμμο και όλα τα παιχνίδια της εκεί) κάθεται έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και νιαουρίζει ασταμάτητα. Τις τελευταίες μέρες πρωί πρωί νιαουρίζει και 'χτυπάει' την πόρτα της να την βγάλουμε έξω κάθε πρωί. Πώς 'χτυπάει' την πόρτα δεν έχω καταλάβει.

Την αφήσαμε μερικές φορές στο δωμάτιο αλλά πηδάει στο κρεβάτι, δαγκώνει πόδια, τραβάει μαλιά κτλ.

Έχω βάλει το κλουβί του Prince στην κρεβατοκάμαρα. Τελευταία φορά που ανέβηκε να με ξυπνήσει στο κρεβάτι και μου τράβηξε τα μαλλιά μπήκε για 10 λεπτά στο κλουβί. Έκ τοτε δεν το έχει ξανα επιχειρήσει. Μάλλον δεν του άρεσε το κλουβί στη μέση της νύχτας....

Έχω βάλει το κλουβί του Prince στην κρεβατοκάμαρα. Τελευταία φορά που ανέβηκε να με ξυπνήσει στο κρεβάτι και μου τράβηξε τα μαλλιά μπήκε για 10 λεπτά στο κλουβί. Έκ τοτε δεν το έχει ξανα επιχειρήσει. Μάλλον δεν του άρεσε το κλουβί στη μέση της νύχτας....

Καλή ιδέα φαίνεται :cool: Θα το δοκιμάσω σε καμια βδομάδα γιατί χθες της πήρα κλουβί και ακόμα το μυρίζει. Θα σου πω και τα αποτελέσματα :D

Τωρα καλοκαιρι στις ραχες καναπεδων η πολυθρονας...Χειμωνα προτιμαει τα κρεβατια μας...Φυσικα κατα διαστηματα σε οποιο αλλο μερος βολευεται (δε θα ξεχασω μια μερα που τον ψαχναμε τρομοκρατημενοι μην επαθε τπτ κ ξαφνικα τον βλεπουμε να βγαινει αγουροξυπνημενος κ απορημενος απο την ντουλαπα)......

Τωρα καλοκαιρι στις ραχες καναπεδων η πολυθρονας...Χειμωνα προτιμαει τα κρεβατια μας...Φυσικα κατα διαστηματα σε οποιο αλλο μερος βολευεται (δε θα ξεχασω μια μερα που τον ψαχναμε τρομοκρατημενοι μην επαθε τπτ κ ξαφνικα τον βλεπουμε να βγαινει αγουροξυπνημενος κ απορημενος απο την ντουλαπα)......

:lol::lol::lol: Αυτο που κανουναι ειναι τρομερο...! Το κανει και η δικιας μας η γατα, η Ναλα. Μπορει να την φωναζουμε μια ωρα να την ψαχνουμε παντου και να μην την βρισκουμε...! Μεχρι που να λεμε, ενταξει κατι επαθε η γατα και κοιταμε κατω απο το μπαλκονι(μηπως μας εχει ξεφιγει και εχει ωγει εξω,γιατι δεν τιν αφηνουμε ποτε μονη της)... Και ξαφνικα να ανοιγουμε μια ντουλαπα που ειχαμε ξεχασει να ανοιξουμε και να την βλεπουμε να κοιμαται μεσα χαλαρη....! :D Παντως η συγκεκριμενη γατα καθε μερα βρισκει και διαφορετικη κρυψώνα...!:D:D Ενω ολοι οι αλλοι (και ο Simba μαζι) οπου και να ειναι, και να κοιμουνται ακομα,ερχονται αμεσως..!:) :)

Ενας λόγος που τρελαίνομαι για τις γατούλες ειναι και αυτός...:):) που τις χάνεις που τις βρισκεις δεν περιγράφεται στα πιο απίθανα μέρη.
Ο πρώτος μου γάτος κοιμότανε στις ντουλάπες, η δεύτερη γατούλα μου κάτω απο τα συρτάρια, μεχρι και μονόζυγο την ειχα δει να κανει απο τον πολυλελαιο και της άρεζε ήταν το παιχνίδι της..το τρίτο γατι μου ο Λήο κοιμόταν επάνω στα ντουλάπια της κουζίνας:rolleyes::rolleyes:

Το γατουλινι που εχω τώρα το φοινικάκι μου κοιμάται πίσω απο τις κούκλες μου εκτος απο το κρεββάτι που κοιμόταν στην αρχη..αλλαξε συνήθειες με τον καιρο θα βρει και αλλα μέρη...

Ολο εκπλήξεις ειναι αυτα τα γατια για αυτο και μου αρέσουν πολύ..;);)

:lol::lol::lol: Αυτο που κανουναι ειναι τρομερο...! Το κανει και η δικιας μας η γατα, η Ναλα. Μπορει να την φωναζουμε μια ωρα να την ψαχνουμε παντου και να μην την βρισκουμε...! Μεχρι που να λεμε, ενταξει κατι επαθε η γατα και κοιταμε κατω απο το μπαλκονι(μηπως μας εχει ξεφιγει και εχει ωγει εξω,γιατι δεν τιν αφηνουμε ποτε μονη της)... Και ξαφνικα να ανοιγουμε μια ντουλαπα που ειχαμε ξεχασει να ανοιξουμε και να την βλεπουμε να κοιμαται μεσα χαλαρη....! :D Παντως η συγκεκριμενη γατα καθε μερα βρισκει και διαφορετικη κρυψώνα...!:D:D Ενω ολοι οι αλλοι (και ο Simba μαζι) οπου και να ειναι, και να κοιμουνται ακομα,ερχονται αμεσως..!:) :)
ΧΑ! Μα, καλές μου φιληνάδες, δεν το ξέρετε, ότι αυτός είναι ένας β-α-σ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο-ς κανόνας, που έχουν θέσει οι γάτες στα αφεντικά τους; (Μόνο που αυτά, αργουν να πάρουν χαμπάρι;),δηλ, "Στον ύπνο, κοιμόμαστε στα πιο απίθανα μέρη, αν μας ψάχνουν δεν βγαίνουμε ποτέ πριν περάσει κάνα δύωρο και εμφανιζόμαστε, όταν όλοι μας κλαίνε, οπότε μας γεμίζουν φιλιά και λιχουδιές":lol::lol::lol:

Εγώ που του το έκανα γιατί με καταρίμαξε ( όλο γρατσουνιές είμαι),ξεσήκωσε τον κόσμο από το νιαουρητό και το κλάμα...και δεν το εμπέδωσε. Το ξανακάνει...Είναι πολύ πεισματάρικο γατί, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.:/:

Μήπως τελικά δε πρέπει να τα αφήνουμε τα γατουλίνια μας να κοιμούνται μαζί μας;
Το γατουλίνο μου όταν κοιμάμαι τον αποχωρίζομαι..Προσ το παρόν..Δε ξέρω τι νακάνω.Η αλήθεια είναι πως με έχει ξεμυαλίσει ο μικρός μου.Τώρα που σας γράφω κοιμάται σε μία καρέκλα επάνω..Αλλά σκέφτομαι και το άλλο...Αν είναι amore στο δωμάτιο τι κάνεις?
Ο σκύλος μου πάντωσ είναι ζηλιάρης...Διαπιστωμένα!!!

Υ.Γ.Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ο καλτσάκιας μου δε μπορεί να κοιμάται στο δωμάτιο

Μήπως τελικά δε πρέπει να τα αφήνουμε τα γατουλίνια μας να κοιμούνται μαζί μας;

Αλλά σκέφτομαι και το άλλο...Αν είναι amore στο δωμάτιο τι κάνεις?
Ο σκύλος μου πάντωσ είναι ζηλιάρης...Διαπιστωμένα!!!

Υ.Γ.Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ο καλτσάκιας μου δε μπορεί να κοιμάται στο δωμάτιο

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το σκευτόμουν το θέμα αυτό με τον άντρα το βράδυ στο κρεβάτι και το γατόνι τριγύρω. Αλλά δεν ξέρω :redface:

ΧΑ! Μα, καλές μου φιληνάδες, δεν το ξέρετε, ότι αυτός είναι ένας β-α-σ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο-ς κανόνας, που έχουν θέσει οι γάτες στα αφεντικά τους; (Μόνο που αυτά, αργουν να πάρουν χαμπάρι;),δηλ, "Στον ύπνο, κοιμόμαστε στα πιο απίθανα μέρη, αν μας ψάχνουν δεν βγαίνουμε ποτέ πριν περάσει κάνα δύωρο και εμφανιζόμαστε, όταν όλοι μας κλαίνε, οπότε μας γεμίζουν φιλιά και λιχουδιές":lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Πολύ σωστή πάντως η σκέψη τους...! Την παραδέχομαι...!:up::up: Γενικά το ξέρω για τις γάτες αυτό γιατί το κάνουν και ο Τύμι και Simba. Και οχι μονο σε ντουλεπες... Σε κούτες,συρτάρια,σακούλες... :D Ο δε Simba όλα αυτά είναι η αδυναμίες του... Με το που μας δει να ανοιγουμε την ντουλάπα τρέχει(κυριολεξία)για να προλλάβει να χωθεί όσο πιο μέσα γίνεται γιατι ξέρει πως θα τον βγάλουμε...:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back