Geo-ia
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

pseiras
Νεοφερμένο μέλος
Κοιμάται παντού πάντως στον καναπέ, στο σπιτάκι μεταφοράς, στα χαλιά μεσα στη μεση, στην κρεββατοκάμμαρα-κυριως όταν δεν είναι καλα-, στο δωμάτιό του στο δικό του κρεββάτι (ανθρωπινο κανονικό) πάντα στην ίδια γωνίτσα.
Το καλοκαίρι και εξω στο μπαλκόνι στην αυλή μέσα στα χόρτα...έχει βρει και ένα κρυο πλακάκι στην κουζίνα και αραζει εκει.
Κυρίως θέλει να φωλιάζει δίπλα μας στη μασχάλη από κατω στα πλεύρά μας και μάλιστα από την πλευρά της καρδιάς μάλλον για να την ακούει και να ηρεμεί.Εννοειται στο μαξιλ'αρι και ανάμεσα στα πόδια...εχουμε μαθει να κοιμόμαστε με τα πόδια ορθάνοιχτα!!!
Και μόλις δει ότι καθεσαι στον καναπε έρχεται στα πόδια σου και φωλιάζει!
Κοιλίτσες σας κάνουν?εμας συνέχεια! λίγα χαδάκια στην κοιλίτσα και τσουπ! πέφτει πλαγίως και τα χάδια συνεχίζονται!!!
Ορισμένες φορές πιπιλάει και λιγο το αυτάκι μας όταν θέλει να χουζουρώσει!
Όσον αφορά στα ωράρια ξ'ερει ότι όταν δουλεύω από 7-8 π.μ. μπορεί να φάει.αμα δεν έχω ξυπνήσει με ξυπνάει..αλλά δεινοπαθω σ/κ και γιορτές γιατί έχει μαθει σε αυτό το πρόγραμμα!
Τα δικά μου κανονικά ωράρια τα συνήθισε ..αλλά επειδη το αγόρι μου το ξενυχτάει στον η/υ τον έχει ταράξει στο μίου μίου κι εμενα που βλέπει ότι κοιμάμαι με αφήνει στην ησυχία μου!!!
Τα περισσότερα βράδια τα περνάει εξω ειδικά αν έχει καλό καιρό, σαν σωστός αίλουρος!!!αυτά!νομίζω?

prince
Διάσημο μέλος
έχω ξαναγράψει τις συνήθειες των γατιών μου αλλά....δεν μπορώ να αντισταθώ...
από την ημέρα που μετακόμισα και γίναμε τρείς γάτες ( :Ρ ) ο κύριος πρίνς περνάει το βράδυ του στο κρεβάτι μου... όχι πάνω στο πάπλωμα... θέλει το χώρο του στο σεντόνι, δίπλα από το μαξιλάρι μου ή πάνω στο μαξιλάρι μου.
αν προλάβει να ανέβει είτε η ρέινα είτε ο πάρης τότε μου γυρίζει την πλάτη ο πρίνς και κοιμάται πάνω στο ρούτερ στο σαλόνι..... τι να πείς....
η κυρία ρέινα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα κοιμόταν πίσω από το πληντύριο, στριμωγμένη μεταξύ τοίχου και μπιντέ.... (ναι έχει μπιντέ το σπίτι...) τώρα τελευταία βολέυεται στη μικρή βιβλιοθήκη δίπλα στη μικρή τηλεόραση.... χτες την τσεκάρήσα πρώτη φορά (αργότερα θα σας ανεβάσω φωτό...
)΄ο πάρης από την άλλη μεριά κοιμάται όσο πιο κοντά μπορεί με τη ρέινα.... σε σημείο που η κυρία ασφικτιά... και αλόίμονο αν έχεις καταλάβει τη θέση που θέλει εκείνος να ξαπλώσει.... ξαπλώνει πάνω σου και σου γυρνάει και την πλάτη...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

azil
Νεοφερμένο μέλος
Οταν ομως δεν ειμαι εγω σπιτι, η μαμα μου μού λεει οτι δεν κοιμαται στο κρεβατι μου, αλλα ή θα κοιμηθει στην ντουλαπα ή στον καναπε στη γωνια στην κουβερτουλα της...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν στα φανερά, ο Σορμέ κοιμάτε στον καναπέ φαρδύς - πλατύς, στην πλάτη του καναπέ όταν τον πέρνει ο ύπνος κοιτάζοντας το ενυδρείο, μια φορά έπεσε κάτω
στις καρέκλες τις τραπεζαρίες, σε όλο το μήκος του χαλιού, σε όλα τα χαλιά, ειδικά σε αυτό δίπλα από το κρεβάτι μας, πάνω στο λαπτοπ ακόμα κ όταν είναι ανοιχτό στο πληκτρολόγιο
στο κρεβάτι του σκύλου, εκείνος παέι στου γάτου, στο κρεβάτι του όταν είναι μέσα ό σκύλος, ο κακομοίρης ξανά στο δικό του,αυτό συμβαίνει καμιά δεκαριά φορές την ημέρα. Κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού μέσα στο καλαθι με τα περιοδικά, στην καρέκλα του γραφείου του άντρα μου, και κάτω από τα πόδια του που έχει μια μαξιλάρα, επίσης όταν βρέχει κ βάζω την απλώστρα στο γραφείο κάτω από τα ρούχα, μέσα στην λεκάνη που απλώνω τα ρούχα, μια φορα μπήκε ενώ είχα ρούχα μέσα....Στα κρυφά
όταν ξεγλιστρύσει στο κρεβάτι μας, ξαπλώνει στα πόδια και μόλις μας δει βγάζοντας μια φωνούλα σαν πουλί πηδάει κ φεύγει, αααα και μέσα στο χαλάκι του μπάνιου, μια φορά τον έκλεισα κανά δύωρο μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
.. κα ανανγαστικα και της πιρα μια ηλεκτρικη κουβερτουλα για γατες, τωρα κοιματε εκει. Ο Παντσιτο κοιματε παπο απο ενα παπλομα διπλομενο (του αρεσουν να βουλιαζει στο πουπουλο

και ο Baby κοιματε η στη καρεκλα η σε μια σαρμανιτζα παλαια που εχο... αλλα εαν πεσο στο κρεβατι ερχετε μεσα απο τα σεντονια και κοιμομαστε αγκαλια...
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Που και που ανοίγει και την ντουλάπα και αράζει στα σκοτεινά...
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και συνεχώς βρίσκουν και καινούρια μέρη. Και βέβαια να μην ξεχάχω τις γλάστρες. Αγαπημένη θέση τους καλοκαιρινούς μήνες.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Η εικονα που ανεβασα ειναι το παλιο σπιτακι της γατας ,αυτο που ανεφερα πιο πανω της purina.Tην πολυθρονα δεν την εχω βγαλει photo ακομα.
Συνημμένα
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Στο κρεβάτι μου... κάτω από το κρεβάτι μου.... γύρο από το κρεβάτι μου...
Που και που ανοίγει και την ντουλάπα και αράζει στα σκοτεινά...
Κι εμένα ο Στεφανάκος μου τρελαίνεται για την ντουλάπα, ιδιαίτερα για το ράφι με τα μάλλινα πουλόβερ. Αν μπει, πρέπει να βάλω όλη μου τη δύναμη για να τον βγάλω. Ωστόσο, κοιμάται (αν υποθέσουμε ότι κοιμάται καμιά ώρα το βράδυ, που δε νομίζω!) πάνω στο μαξιλάρι μου, στο κρεβάτι μας, με τα ποδαράκια του στα μάγουλά μου και ενίοτε πάνω στο κεφάλι μου. Εννοείται πως εδώ και δύο εβδομάδες που τον έχω, δε χρειάζομαι πλέον ξυπνητήρι: στις 07:14 έχουμε εγερτήριο! Χτυπάει με τα πατουσάκια του κεφάλι μου και ξυπνάω αναγκαστικά, για να του βάλω κροκέτες και φρέσκο νεράκι! Κρίμα το καλάθι που του αγόρασα - δε θέλει ούτε να το δει. Α! ξέχασα να πω ότι παίζει και σιδερώστρα, υπό την προϋπόθεση ότι την έχω στο παράθυρο δίπλα στο καλοριφέρ, με θέα τα κεραμίδια του διπλανού σπιτιού και των περιστεριών που θέλει να αρπάξει(!).
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μας ενοχλεί, γιατί κλείνουμε την πόρτα του δωματίου μας. Η κλάρα έχει μάθει έτσι και δεν ζητά ποτέ να βγεί από την κρεββατοκάμαρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool