mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά και άδεια να μην είναι, την αδειάζει αυτή

"Μα καλά, ποιος έβαλε πορτοκάλια στο κρεβάτι μου?"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Simba+me
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατί πού νομίζεις πως κοιμάται η Σταχτοπούτα μου? στη μούρη μου έχω το κεφάλι της, και χώνει το υπόλοιπο σώμα της στο λαιμό, στον ώμο και στο στήθος μου (κάτω από τα σκεπάσματα εννοείται) Ο Σιλβέστρος ως πιο μεγαλόσωμος πιάνει δικό του μαξιλάρι δίπλα στο δικό μου, ενίοτε ανεμίζει τη φουντωτή του ουρά μέσα στη μούρη μου, όσο για τη Μουντζουρίτσα, προτιμάει να ξαπλώνει πάνω στα πόδια μου! ΝΑΙ! Αντε να χεις πάει δουλειά, να χεις κάνει και 2-3 ώρες προπόνηση, να θες να ξεκουράσεις τα ποδαράκια σου και να ρχεται η δικιά σου να στρώνεται πάνω σαν κυρία! 'μωρή τράβα πιο κει ολάκερο διπλό κρεβάτι έχεις" της λέω, τίποτα αυτή, το χαβά της! Κ δεν τολμάω να κουνηθώ αν της χαλάσω την αναπαυτικούρα θα μου ρίξει καμιά χαϊδευτική δαγκωνιά. όχι παίζουμεΔεν θυμάμαι τί είχα απαντήσει την προηγούμενη φορα. Τώρα θα απαντήσω με τρεις λέξεις:
ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ![]()

Κάποιες έτσι...
Αλλά σχεδόν πάντα...στο κεφάλι της όμορφης μανούλας της...

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
να κι ο δικός μου
Simba+me
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
γιατί πού νομίζεις πως κοιμάται η Σταχτοπούτα μου? στη μούρη μου έχω το κεφάλι της, και χώνει το υπόλοιπο σώμα της στο λαιμό, στον ώμο και στο στήθος μου (κάτω από τα σκεπάσματα εννοείται) Ο Σιλβέστρος ως πιο μεγαλόσωμος πιάνει δικό του μαξιλάρι δίπλα στο δικό μου, ενίοτε ανεμίζει τη φουντωτή του ουρά μέσα στη μούρη μου, όσο για τη Μουντζουρίτσα, προτιμάει να ξαπλώνει πάνω στα πόδια μου! ΝΑΙ! Αντε να χεις πάει δουλειά, να χεις κάνει και 2-3 ώρες προπόνηση, να θες να ξεκουράσεις τα ποδαράκια σου και να ρχεται η δικιά σου να στρώνεται πάνω σαν κυρία! 'μωρή τράβα πιο κει ολάκερο διπλό κρεβάτι έχεις" της λέω, τίποτα αυτή, το χαβά της! Κ δεν τολμάω να κουνηθώ αν της χαλάσω την αναπαυτικούρα θα μου ρίξει καμιά χαϊδευτική δαγκωνιά. όχι παίζουμε![]()
Έχουμε απίστευτα πολλά κοινά!!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
πλάκα κάνεις??χαχαχαχαχαχαΗ Αγάπη κοιμάται στη...φρουτιέρα (Όταν είναι άδεια...)!!!
Αλλά και άδεια να μην είναι, την αδειάζει αυτή
"Μα καλά, ποιος έβαλε πορτοκάλια στο κρεβάτι μου?"
!!!!!!!!!!!!!Κοίτα τον elvis μου σαν μικρό αδερφάκι είναι!!αυτη και αν είναι ομοιότητα!!!!πω πω...ΤΕΛΕΙΟ !!!
να κι ο δικός μου![]()
Γάτα πηλού
Νεοφερμένο μέλος
πλάκα κάνεις??χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
χιχιχι όχι καθόλου πλάκα δεν κάνω

Εάν κάποια στιγμή την αποθανατίσω εν ώρα δράσης, θα ανεβάσω φώτο

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
έπρεπε να δω μια τέτοια φωτο για να το πιστέψω!!!οπως σας το ειπα!στον δισκο! χαχα

γουστάρω!!χιχιχι όχι καθόλου πλάκα δεν κάνω
Εάν κάποια στιγμή την αποθανατίσω εν ώρα δράσης, θα ανεβάσω φώτο![]()

naysa89
Νεοφερμένο μέλος

! Αλλες φορες κατω στα ποδια μας αλλες μεσα στη μουρη μου αλλες στην κοιλια μ .. Αναλογα!!
Μερικες φορες ροχαλιζει κιολας ! Η γλυκια μου , ποσο ευτυχισμενη νιωθω οταν ακουω την καρδουλα και την ανασα της.. Οσο για την καινουρια θα δειξει .. Προς το παρον στο κουτο-σπιτακι της ..

miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
] στη μούρη μου 
A ναι: από τις 17.00 μέχρι τις 23.30 το χειμώνα μπροστά στο τζάκι απλώνεται ένα μακρινάρι Αθήνα - Λαμία
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
Πριν λίγες μέρες όμως άλλαξα την διαρρύθμιση του δωματίου και συνεπώς την θέση του κρεβατιού... Και από τότε δεν...

Χαλάστηκε με την αλλαγή και με παράτησε προτιμώντας την φλοκάτη
Να δούμε για πόσο 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
αχλαμπουχλα
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Της βάζω και μια πετσέτα ώστε να μην καεί αλλά να είναι ζεστή και λιώνει κυριολεκτικά.

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Debbie4ever
Νεοφερμένο μέλος
niamania
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool