Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να ξαναπάω και να μείνω μάλιστα στο Imaret!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Έγω πάντως που μένω Αθηνα έχω να πω τα εξείς : Εξαρτάτε το που μένεις στην Αθηνα.
Όταν έμενα σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους δεν μου άρεσε .
τωρα που μένω σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι και έχω τις γάτες μου και τους σκύλους μου, δεν την αλλάζω.
Η Αθήνα είναι πολυ όμορφη πολη αρκεί να μπορείς να επιλέξεις τους ρυθμούς σου και τη ζωή σου και να μην σε παρασυρει....
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ζω στην Αθήνα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου... σε διάφορες περιοχές....
Μονοκατοικία στην Ν. Φιλαδέλφεια, πολυκατοικία στον Πειραιά, πολυκατοικία στην Ακρόπολη......
Κάποτε ίσως να μην σκεφτόμουνα να φύγω απο την Αθήνα (αν και ποτέ δεν ήμουνα της φασαρίας).. όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνω τόσο περισσότερο θέλω να φύγω απο εδώ...
Φαντάζομαι μια μικρή πόλη... με λίγους κατοίκους.. να μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω με τα πόδια, να ξέρω τους περισσότερους, να μην έχει τόσα αυτοκίνητα, να ξαπλώνω το μεσημέρι και να μην τινάζομαι απο τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα...
Φαντάζομαι πολλά πράγματα για μια πιο ανθρώπινη ζωή με τους κήπους μου, τα λαχανικά μου, τα γατουλίνια μου...
Ευτυχώς και ο άντρας μου θέλει τα ίδια.. οπότε και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικότητα την φαντασιωσή μας....
"Ο καιρός γαρ εγγύς"
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Έγω πάντως που μένω Αθηνα έχω να πω τα εξείς : Εξαρτάτε το που μένεις στην Αθηνα.Όταν έμενα σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους δεν μου άρεσε .
τωρα που μένω σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι και έχω τις γάτες μου και τους σκύλους μου, δεν την αλλάζω.
Η Αθήνα είναι πολυ όμορφη πολη αρκεί να μπορείς να επιλέξεις τους ρυθμούς σου και τη ζωή σου και να μην σε παρασυρει....
![]()
Έτσι, έτσι το βλέπω και εγώ...

Maxi, και στην επαρχία έχει θόρυβο, μηχανάκια κ.λ.π. Μάλιστα περισσότερο από τη γειτονιά μου στο Χαλάνδρι: όταν πηγαίνω στη μάνα μου ή στην πεθερά μου, στις μικρές επαρχιακές πόλεις, παραπονιέμαι που δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά...
Άσε που όλοι οι επαρχιώτες παίρνουν το ΙΧ ακόμη και μέχρι το περίπτερο!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Maxi, και στην επαρχία έχει θόρυβο, μηχανάκια κ.λ.π. Μάλιστα περισσότερο από τη γειτονιά μου στο Χαλάνδρι: όταν πηγαίνω στη μάνα μου ή στην πεθερά μου, στις μικρές επαρχιακές πόλεις, παραπονιέμαι που δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά...
Άσε που όλοι οι επαρχιώτες παίρνουν το ΙΧ ακόμη και μέχρι το περίπτερο!
Το λέω ίσως γιατί ξέρω που μάλλον θα πάμε και εκεί απο ότι έμαθα είναι τον χειμώνα τουλάχιστον ήσυχα.....

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
hellcine
Νεοφερμένο μέλος
Θεωρητικά "προσωρινά" μέχρι να γυρίσω Παπάγο.
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι στην επαρχεια είναι καλύτερα!!!Μακαρι και εγω να μπορούσα να πάω αλλα πρεπει να σκεφτομαι θετικά.
...Η Αθηνα ειναι ωραια... Η Αθηνα ειναι ωραια ... Η Αθηνα ειναι....

Subject to change
e-steki.gr Founder
izabo έχεις ζήσει στην επαρχία ποτέ ή είναι θεωρητική και/ή διαμορφωμένη απο διακοπές η άποψη σου;Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι στην επαρχεια είναι καλύτερα!!!Μακαρι και εγω να μπορούσα να πάω αλλα πρεπει να σκεφτομαι θετικά....Η Αθηνα ειναι ωραια... Η Αθηνα ειναι ωραια ... Η Αθηνα ειναι....
![]()
serax
Νεοφερμένο μέλος
Μια χαρά περνάω.. Μπροστά στο χάος της Αθήνας εδώ είναι παράδεισος!
Στο τέλος του μήνα θα μετακομήσω σε χωριό (πάλι εδώ στη Λέσβο). Εκεί - μάλλον- θα τα δω όλα!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σε ποιό χωριό θα πας;
serax
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
serax
Νεοφερμένο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Θεσσαλονίκη καλέ.εγω που ειμαι απο την κερκυρα, αλλα μεγαλωσα στη θεσσαλονικη τι να ψηφισω....?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool