Πού μένετε;

Που μένετε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Θράκη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ήπειρος

• Θεσσαλία

• Πελλοπόνησος

• Κρήτη

• Total voters
    4
Έκανα συχνά διακοπές στην Καβάλα και σε χωριά της (Ζυγός, Αμυγδαλεώνας), είχα συγγενείς εκεί. Τώρα σκόρπισαν όλοι...
Θέλω να ξαναπάω και να μείνω μάλιστα στο Imaret!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γονεισ μου μενουν κορινθο εγω ειμαι λαμια για να τελειωσς σπουδες (τη τυχη μου εδω που περασα!)και το αμορε ειναι αθηνα και πηγαινω σιχνα καθως και ο γατουλησ μου.Μιαουυυυυ!Οταν τελειωσω απ εδω θα βρω και εγω σπιτι αθηνα,μαλλον μετα το σεμπτεβρη θα ειμαι κατω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κατάλαβα, ο γατούλης μένει Αθήνα ή Λαμία;

αθήνα ειναι το μωρο μου νιαουυυυ

Αθηνα...αλλα που και πώς!!!

Έγω πάντως που μένω Αθηνα έχω να πω τα εξείς : Εξαρτάτε το που μένεις στην Αθηνα.:hmm: Όταν έμενα σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους δεν μου άρεσε . :mad:τωρα που μένω σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι και έχω τις γάτες μου και τους σκύλους μου, δεν την αλλάζω.:up: Η Αθήνα είναι πολυ όμορφη πολη αρκεί να μπορείς να επιλέξεις τους ρυθμούς σου και τη ζωή σου και να μην σε παρασυρει....:cool:

Αθήνα;;;;;; ή αλλού;;;;

Ζω στην Αθήνα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου... σε διάφορες περιοχές....
Μονοκατοικία στην Ν. Φιλαδέλφεια, πολυκατοικία στον Πειραιά, πολυκατοικία στην Ακρόπολη......
Κάποτε ίσως να μην σκεφτόμουνα να φύγω απο την Αθήνα (αν και ποτέ δεν ήμουνα της φασαρίας).. όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνω τόσο περισσότερο θέλω να φύγω απο εδώ...

Φαντάζομαι μια μικρή πόλη... με λίγους κατοίκους.. να μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω με τα πόδια, να ξέρω τους περισσότερους, να μην έχει τόσα αυτοκίνητα, να ξαπλώνω το μεσημέρι και να μην τινάζομαι απο τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα...

Φαντάζομαι πολλά πράγματα για μια πιο ανθρώπινη ζωή με τους κήπους μου, τα λαχανικά μου, τα γατουλίνια μου...
Ευτυχώς και ο άντρας μου θέλει τα ίδια.. οπότε και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικότητα την φαντασιωσή μας....

"Ο καιρός γαρ εγγύς"

Έγω πάντως που μένω Αθηνα έχω να πω τα εξείς : Εξαρτάτε το που μένεις στην Αθηνα.:hmm: Όταν έμενα σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους δεν μου άρεσε . :mad:τωρα που μένω σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι και έχω τις γάτες μου και τους σκύλους μου, δεν την αλλάζω.:up: Η Αθήνα είναι πολυ όμορφη πολη αρκεί να μπορείς να επιλέξεις τους ρυθμούς σου και τη ζωή σου και να μην σε παρασυρει....:cool:

Έτσι, έτσι το βλέπω και εγώ... :)

Maxi, και στην επαρχία έχει θόρυβο, μηχανάκια κ.λ.π. Μάλιστα περισσότερο από τη γειτονιά μου στο Χαλάνδρι: όταν πηγαίνω στη μάνα μου ή στην πεθερά μου, στις μικρές επαρχιακές πόλεις, παραπονιέμαι που δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά...
Άσε που όλοι οι επαρχιώτες παίρνουν το ΙΧ ακόμη και μέχρι το περίπτερο!

Maxi, και στην επαρχία έχει θόρυβο, μηχανάκια κ.λ.π. Μάλιστα περισσότερο από τη γειτονιά μου στο Χαλάνδρι: όταν πηγαίνω στη μάνα μου ή στην πεθερά μου, στις μικρές επαρχιακές πόλεις, παραπονιέμαι που δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά...
Άσε που όλοι οι επαρχιώτες παίρνουν το ΙΧ ακόμη και μέχρι το περίπτερο!

Το λέω ίσως γιατί ξέρω που μάλλον θα πάμε και εκεί απο ότι έμαθα είναι τον χειμώνα τουλάχιστον ήσυχα.....:blink:

Ναι, θυμάμαι, σε νησί...

Έμενα Παπάγου (το πατρικό μου) και αγόρασα σπίτι στο Περιστέρι.
Θεωρητικά "προσωρινά" μέχρι να γυρίσω Παπάγο.

δεν το συζητω!!!!

Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι στην επαρχεια είναι καλύτερα!!!Μακαρι και εγω να μπορούσα να πάω αλλα πρεπει να σκεφτομαι θετικά.:blink:...Η Αθηνα ειναι ωραια... Η Αθηνα ειναι ωραια ... Η Αθηνα ειναι....:blink::blink::blink:

Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι στην επαρχεια είναι καλύτερα!!!Μακαρι και εγω να μπορούσα να πάω αλλα πρεπει να σκεφτομαι θετικά.:blink:...Η Αθηνα ειναι ωραια... Η Αθηνα ειναι ωραια ... Η Αθηνα ειναι....:blink::blink::blink:
izabo έχεις ζήσει στην επαρχία ποτέ ή είναι θεωρητική και/ή διαμορφωμένη απο διακοπές η άποψη σου;

Εδώ και 3 μήνες μένω Μυτιλήνη.
Μια χαρά περνάω.. Μπροστά στο χάος της Αθήνας εδώ είναι παράδεισος!

Στο τέλος του μήνα θα μετακομήσω σε χωριό (πάλι εδώ στη Λέσβο). Εκεί - μάλλον- θα τα δω όλα!

Εμένα πάλι μπροστά στη βλαχιά της Μυτιλήνης η Αθήνα μου είχε φανεί παράδεισος όταν μετακόμισα εκεί και ακόμα μου αρέσει περισσότερο απο κάθε ελληνική πόλη.
Σε ποιό χωριό θα πας;

Πολυχνίτο για 1 χρονο...........:( :(

Μπλιαααχ! Θα σιχαθείς τη ζωή σου εκεί!

Το υποψιάζομαι....:(

εγω που ειμαι απο την κερκυρα, αλλα μεγαλωσα στη θεσσαλονικη τι να ψηφισω....?:D:D:D

εγω που ειμαι απο την κερκυρα, αλλα μεγαλωσα στη θεσσαλονικη τι να ψηφισω....?:D:D:D
Θεσσαλονίκη καλέ. :)

done!!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back