Λοιπόν, παρατηρημένο. Όλες οι σκα..συζητήσεις, έχουν πολλλή συμμετοχή, λόγω των προβλημάτων που προκαλούν τα εν λόγω γατοπροϊόντα

. Άραγε, στα αντίστοιχα σκυλοσάιτς, ψάχνονται οι σκυλοϊδιοκτήτες για τα παράγωγα των καμαριών τους στους δρόμους, πλατείες, γρασίδι, πάρκα, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια κλπ, ή.....το έχουμε βρει "Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει"; Και μη θιγεί κανείς με το "βλάχοι", κι εγώ από επαρχία είμαι, πλην, η σωστή κοινωνική συμπεριφορά, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, αλλά, με την παιδεία του καθενός. Τα είπα και ξεθύμανα.

Τέλος, πάντων, στο θέμα μας. Αν μας βρίσκονται από ψώνια μικρές πλαστικές σακκουλίτσες (δεν αγοράζω ειδικά γι αυτό το λόγο πλαστικές σακκούλες, αρκετές κυκλοφορούν από μόνες τους), κάθε πρωί σε καινούργια σακκουλίτσα βάζω τα ....προϊόντα και την κρατώ σφιχτά δεμένη σε σημείο απρόσιτο απ'τη Μπασσέτ, γιατί φοβάμαι μην τα μυρίσει και πάει να τα συγυρίσει, καθώς, έχω και ....νοικοκυρά γάτα

. Καθαρίζω την άμμο τρεις φορές τη μέρα, στο τέλος της μέρας, η μικρή σακκουλίτσα σφραγίζεται με διπλούς κόμπους και μπαίνει στη μεγάλη σακκούλα σκουπιδιών, που πετιέται ή το ίδιο βράδυ, ή την άλλη μέρα το πρωί. Αν δεν έχουμε μικρές σακκουλίτσες, χρησιμοποιώ διπλά φύλλα εφημερίδας τρεις φορές τη μέρα και κατευθείαν στη μεγάλη σακκούλα. Σιχαίνομαι να σκέπτομαι το γατάκι να πατάει έστω και στους βώλους της άμμου