Πού πετάτε τα κακάκια τους;;

δηλαδή για να καταλάβω: εγώ που καθαρίζω την άμμο από τα κακάκια 2 φορές την ημέρα και τα πετάω στην τουαλέτα και η άμμος δεν είναι κρυσταλλική (μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει friskies & catsan) θα χρειαστώ σύντομα υδραυλικό έ?? :blink:

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι θα είναι καλύτερο να μην τα πετάς στη λεκάνη! Έτσι και βουλώσουν τα υδραυλικά σε τίποτα περίεργα σημεία, ο λογαριασμός του κτηνιάτρου θα φαίνεται αστείος μπροστά στου υδραυλικού!:lol::lol::lol: Οι κόκκοι της everclean αν βραχούν γίνονται στουπέτσι! Το έχω δει σε βρεγμένο από νερό κόκκο που κόλλησε στο παρκέ και ήθελε τρίψιμο για να βγει!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντως δεν πρεπει να τα πεταμε στη λεκανη εκτος αν εχουμε ειδικη αμμο. στο μπαλκονι σε ειδικο καδο μονο για κακα θα ελεγε πολυ αλλα εχω γατες στο μπαλκονι, αδεσποτες εννοω που ερχονται και τις ταιζω. να ρωτησω ή θα με κραξετε τωρα??:rolleyes::lol: να τα βγαλω εξω ή παιζει να τα πειραξουν οι αλλες γατες??:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πολύ πολύ να σου αφήσουν και τα δικά τους δωράκια στο πάτωμα... να σημαδέψουν το χώρο τους δηλαδή...

χμ παιδιά εμένα η ρέϊνα δεν τα σκεπάζει... (σιγά μη λερώσει τις πατούσες της) αν τα πιάνω καθαρά να τα πετάω στη λεκάνη; (χρησιμοποιώ έβερ κλιν)

χωρίς να είμαι σίγουρη, πιστεύω ότι θα τα πειράξουν.. εγώ αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά τον δεύτερο κάδο εκτος σπιτιου...

χμ παιδιά εμένα η ρέϊνα δεν τα σκεπάζει... (σιγά μη λερώσει τις πατούσες της) αν τα πιάνω καθαρά να τα πετάω στη λεκάνη; (χρησιμοποιώ έβερ κλιν)[/quote]

και πάλι όμως, όλο και λίγη άμμος δεν θα έχει κολλήσει?? αν συσωρευτεί στο σωλήνα? πάλι πρόβλημα δεν θα σου δημιουργήσει? :/:

πάντως στο καινούριο μου σπίτι η άμμος θα μπεί στη μικρή τουαλέτα... μπορεί να τους βάλω ΙΧ καλαθάκι (εκεί θα έχω τρείς γάτες) που να το αδιάζω μία την ημέρα...

τα σακουλάκια από τζάμπο τι ακριβώς προσφέρουν; πόσων γατιών οργανικά απορρίματα πέρνουν;

πάντως στο καινούριο μου σπίτι η άμμος θα μπεί στη μικρή τουαλέτα... μπορεί να τους βάλω ΙΧ καλαθάκι (εκεί θα έχω τρείς γάτες) που να το αδιάζω μία την ημέρα...

τα σακουλάκια από τζάμπο τι ακριβώς προσφέρουν; πόσων γατιών οργανικά απορρίματα πέρνουν;
Ειναι πολύ πολύ μικρά..Εμένα δεν χωρούσε καν στον μικρό κάδο που έχω..Έβαζα 2 αλλιώς έπεφετε απ'εξξω..:redface::redface::/::/:

και γω πιστευω θα τα πειραξουν τα αδεσποτακια γιατι θα τα μυρισουν, :hmm:(μα τι βρωμερη !! κουβεντα ανοιξα και γω η χριστιανη) :lol::lol:γι αυτο και δεν εχω βαλει ηδη καδο εξω.
φοβαμαι οτι θα ξυπνησω κανα πρωι και θα δω το μπαλκονι τιγκα στο σ....ο :lol::lol: μαλλον και γω οπως το τσιτσινι θα βαλω δευτερο μικροτερο καδο εντος του μπανιου, αφου τα τυλιξω με καμια εφημεριδα, που δεν διαβαζω παρεπιπτοντως, οποτε κανενα περιοδικο. :up:

εγώ λέω να το δοκιμάσω από σήμερα να δω αν τελικά βολεύει. αν πάλι όχι, εδώ είμαστε, που θα πάει!! τόσα μυαλά όλο και κάποια λύση θα βρεθεί!!! :P

αν ρίξουμε χύμα λεβάντα μέσα στον κάδο; ξερετε την πουλάνε στα μπαχαρικά... ή μήπως ρήγανη που έχει πιο έντονο άρωμα;

πολυ καλη.. ή μπαχαρικα λοιπον, που ειναι καργα αρωματικα, ή ενα ειδικο μπουκαλακι με σταγονιτσες μεσα για καδους να μη μυριζουν ασχημα. τωρα εφαγα φλασια, ξερει κανεις που θα το βρω? σουπερ μαρκετ υποθετω..:lol:

αρωματικά έλαια εννοείς; χμχμ σε σουπερ μάρκετ, φαρμακεία, πράκτικερ κλπ...

μπαχαρικά χύμα στη λαΊκή ή σε κατάστημα μπαχαρικών....

κάπου είχα διαβάζει ότι η άμμος της γάτας ενδίκνεται για χρήση στον πάτο κάδων ώστε να απορροφάει τις μυρωδιές... δεν το έχω δοκιμάσει...

ξεκινάμε με αιθέρια έλαια;

αν ρίξουμε χύμα λεβάντα μέσα στον κάδο; ξερετε την πουλάνε στα μπαχαρικά... ή μήπως ρήγανη που έχει πιο έντονο άρωμα;

Κάτι μπορεί να γίνει! Εγώ όταν τα πετάω (σε σακουλάκι κλειστό) στον κάδο της κουζίνας και έχει μέσα τίποτα πορτοκαλόφλουδες, πιο πολύ μυρίζουν τα πορτοκάλια! :) Αλλά πάλι δεν πρέπει να μείνουν γιατί μετά αν χαλάσουν και τα πορτοκάλια θα γίνει θανατηφόρος ο συνδυασμός!
:lol::lol::lol:
Θα πάρεις και τρίτη γατούλα? Και θα έχεις και μικρό μπάνιο??? Τι καλά!!!
(αυτό με το μπάνιο, άσχετο. αλλά απωθημένο, όταν δεν το έχεις όπως εγώ τώρα, νιώθεις την έλλειψη:D)

αντε να δουμε τα αιθερια, να δουμε και τα μπαχαρικα, μπας και φυγει η εσανς καθε φορα που ανοιγω τον καδο !!!:blink:

Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά όταν χρησιμοποίησα σακούλες σκουπιδιών με άρωμα (π.χ. λεβάντας) τα κακάκια δε μύριζαν τόσο άσχημα:hmm:

και γω θα ηθελα ενα δευτερο μικρο μπανιο να ηταν αποκλειστικα της καλης μου, εδω αυτο που εχω και θεωρητικα ειναι μικρο.. γι αυτο τρωω στη μαπα τα αρωματα της καλης μου !! :lol:κλαψ κλαψ

και αυτη καλη ιδεα, σακουλες με αρωμα λεβαντα, γιουπι !!! και αντιο κακο αρωμα !! :up::lol::D:P:whistle:

δεν τον παίρνω το τρίτο γάτο...τον έχει ο φίλος μου ... οπότε....

το μικρό μπάνιο το έχω διαμορφώσει σε αποθήκη.. με ντουλάπια για απορυπαντικά, χώρο ηλεκτρικής κλπ... θα χώσω και την άμμο μέσα :) μια χαρά θα είναι. μόνο για τουαλέτα δεν θα χρησιμοποιήται...

Λοιπόν, παρατηρημένο. Όλες οι σκα..συζητήσεις, έχουν πολλλή συμμετοχή, λόγω των προβλημάτων που προκαλούν τα εν λόγω γατοπροϊόντα:D. Άραγε, στα αντίστοιχα σκυλοσάιτς, ψάχνονται οι σκυλοϊδιοκτήτες για τα παράγωγα των καμαριών τους στους δρόμους, πλατείες, γρασίδι, πάρκα, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια κλπ, ή.....το έχουμε βρει "Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει"; Και μη θιγεί κανείς με το "βλάχοι", κι εγώ από επαρχία είμαι, πλην, η σωστή κοινωνική συμπεριφορά, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, αλλά, με την παιδεία του καθενός. Τα είπα και ξεθύμανα.:)
Τέλος, πάντων, στο θέμα μας. Αν μας βρίσκονται από ψώνια μικρές πλαστικές σακκουλίτσες (δεν αγοράζω ειδικά γι αυτό το λόγο πλαστικές σακκούλες, αρκετές κυκλοφορούν από μόνες τους), κάθε πρωί σε καινούργια σακκουλίτσα βάζω τα ....προϊόντα και την κρατώ σφιχτά δεμένη σε σημείο απρόσιτο απ'τη Μπασσέτ, γιατί φοβάμαι μην τα μυρίσει και πάει να τα συγυρίσει, καθώς, έχω και ....νοικοκυρά γάτα:D:D. Καθαρίζω την άμμο τρεις φορές τη μέρα, στο τέλος της μέρας, η μικρή σακκουλίτσα σφραγίζεται με διπλούς κόμπους και μπαίνει στη μεγάλη σακκούλα σκουπιδιών, που πετιέται ή το ίδιο βράδυ, ή την άλλη μέρα το πρωί. Αν δεν έχουμε μικρές σακκουλίτσες, χρησιμοποιώ διπλά φύλλα εφημερίδας τρεις φορές τη μέρα και κατευθείαν στη μεγάλη σακκούλα. Σιχαίνομαι να σκέπτομαι το γατάκι να πατάει έστω και στους βώλους της άμμου:mpliaks:

αρωματικά έλαια εννοείς; χμχμ σε σουπερ μάρκετ, φαρμακεία, πράκτικερ κλπ...

μπαχαρικά χύμα στη λαΊκή ή σε κατάστημα μπαχαρικών....

κάπου είχα διαβάζει ότι η άμμος της γάτας ενδίκνεται για χρήση στον πάτο κάδων ώστε να απορροφάει τις μυρωδιές... δεν το έχω δοκιμάσει...

ξεκινάμε με αιθέρια έλαια;

Δηλαδή όταν λέμε εμείς "σκ@τ@ με ρίγανη" εσεις θα το κάνετε πράξη? :confused::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back