din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
ευτυχώς της πέρασε αυτό με τα ματάκια!που και που βέβαια όταν είναι κουρασμένη ή εκνευρισμένη και χαλαρώνει εμφανίζεται πάλι αλλά όχι συνεχώς όπως πρίν αλλά για μια-δύο ώρες.Τελικά από ότι κατάλαβα παρά τις εξετάσεις κτλ πρέπει να είναι ψυχολογικό (γιατί μου είναι και λίγο νευρικούλα!!!) πάντως αν ο γιατρός εξέτασε τα ματάκια της και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα (από ότι κατάλαβα μπορείς να δεις αν έχει εγκεφαλικό πρόβλημα από τα μάτια!!!) δεν θα έχει τίποτα απλά θα είναι από την κούραση κτλ!ελπίζω να βοήθησα!Καλό απόγευμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
brightlight
Νεοφερμένο μέλος
Το καλο ειναι οτι απο εχθες το βραδυ ,βλεπω τα ματακια του καπως καλυτερα,(περισσοτερη ωρα ανοιχτα) ελπιζω κι εγω να συνερθει ο φοβιτσιαρης μου συντομα!!
aelin μου ειμαστε οκ με αποπαρασιτωση τους δινω dronal και τους βαζω αμπουλες stronghold ,πρεπει να καλυπτονται με αυτα

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδω και 2 μερουλες η μια μου γατουλα εχει παρουσιασει 3ο βλεφαρο... δεν κανει εμετουσ δεν κανει διαρρεια δεν εχει τσιμπλες... πηρα σημερα τον γιατρο και μου ειπε αμα συνεχισει και αυριο να την παω να την δει... στεναχωριεμαι που την βλεπω ετσι... ευχομαι αν μην ειναι κατι σοβαρο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχομαι με αυτα να συνελθει και δεν θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο να ειναι κατι αλλο!!! αλλιωσ θα κανουμε εξετασουλεσ...
ουφ...
speri
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να πανε ολα καλα

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστουμε για τα περαστικουλια
καλο σαββατοκυριακο ευχομαι σε ολους!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
την βρησκει ηγιεστατη και μου ειπε πωσ και εξετασεισ αιματοσ να κανουμε απο την στιγμη που δεν εχει παρουσιασει τπτ δεν θα βρουμε και τπτ...
το ιδιο ειχε γινει και μετα την στειρωση που παρολο που το γατι δεν ετρωγε δεν επιενε και εγω πιστευα πωσ δεν θα την χασω..επανηλθε ως δια μαγειασ παλι και οι αιματολογικεσ και οι βιοχημικεσ δεν ειχαν δειξει κανενα προβλημα... μου ειπε πως μαλλον αυτη η γατα εχει ψυχοσωματικα (δεν αμφιβαλλω καθολου). ισως λεει εχει επιρεαστει απο τον ερχομο του κουταβιου. η αληθεια ειναι πως πριν κανα 2 εβδομαδεσ εγινε κι ενα συμβαν...
ειχανε μπει και οι 2 γατουλεσ σε μαι χαρτοσακουλα και παιζανε και πηγε το κουταβακι μασ και εκανε επιθεση (παιζωντασ παντα) και με το συμπαθειο χεστηκαν πανω τουσ και οι 2!!!! τι να πω...την αφηνουμε ετσι προσ το παρων και αν παρουσιασει κατι το ξανασυζηταμε...κατα τα αλλα ειναι μια χαρα..λειωνει στο παραθυρο και κοιταει τα πουλεια ολη μερα!!!
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνήθως είναι τραχεΪτιδα, θέλει αντιβίωση! Να πάτε στον κτηνίατρο, θα σας πει τι φάρμακα χρειάζονται! Μπορεί να είναι χλαμύδια, αλλεργίες ή κάτι άλλο! Πρέπει οπωσδήποτε ο γιατρός να τη δει, να κάνει διάγνωση και να δώσει την κατάλληλη αγωγή!εχω μια απορια λιγο ασχετη, οταν το ματακι της γατας κανει τζιμπλες συνεχως τι παει να πει? θα τον παω αυριο στο γιατρο αλλα δεν μπορω να περιμενω θα ηθελα την γνωμη σας.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Θα περιμενουμε νεα σας

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασουλακι
Νεοφερμένο μέλος

αλλα 15 ιουνιου θα αποκτισω ευτιχως που εμαθα κατι και για αυτο το 3ο βλεφαρο να ξερω για το μελοντικο μου γατακι ( αμα παθενε κατι τετιο το γατακι μου θα ειχα πεθανει γενικα ερωτευομαι τα ζωα μου

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απο οτι διαβασα και στις σελιδες δεν ειναι κατι ανησυχητικο και περναει απο μονο του ε?
δεν υπαρχει περιπτωση τυφλωσης και τα λοιπα ε?

παντως λογω ηλικιας το γατακι ειναι πολυ ζωηρο...
μπορει να παιζει 1-2 ωρες με την μητερα της ή ακομη και μονο του εξω στην αυλη ενω εγω το βλεπω!
και τρωει(μην σας πω περισσοτερο απο την μητερα της και μετα της ριχνει και λιγο γαλα
)και δεν μπορω να πω οτι κοιμαται περισσοτερες ωρες απο πριν παρουσιασει το προβλημα
το μεσημερακι δεν ξερω λογω και της ζεστης ολο κοιμαται!
αλλα ειπαμε , ειναι και ζωηρουλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool