Προσοχή!!

Να σου πω την αληθεια ουτε εγω ξερω ποιος ειναι ο κυριος.
Ο Μπακούνιν είναι ο εξής:
https://el.wikipedia.org/wiki/Μιχαήλ_Μπακούνιν

Δεν ήταν μονο χούλιγκανς ήταν οργισμένα 15χρονα και αυτό είναι που με θλίβει παραπανω...
Σε κάποιο μήνυμα προς την αρχή του θέματος, ποιος μιλούσε για ώριμα 13χρονα;

Η δικιά μου ιδεολογία λέει, αν υπήρχε ΕΝΑ΅νομος που έλεγε παντα να κανεις τα παντα για τον διπλανό σου και ΤΙΠΟΤΑ για τον εαυτό σου τότε ΟΛΟΙ θα ήταν ευτυχισμενοι!!

Η αντίδραση είναι αντίδραση σε μια δράση που έχει πληγώσει..Ούτε πρωτοβουλια ουτε ανθρωπια ούτε εξυπνάδα..Μόνο εγωισμός και επιτρεψε μου να πω "εαυτουλισμός"
Επίτρεψέ μου να παραφράσω. Κάνοντας τα πάντα για τον διπλανό μας και τίποτα για τον εαυτό μας, το μόνο βέβαιο είναι πως καταλήγουμε ανισόρροποι. Κανονικά, ό,τι σεβασμό, αναγνώριση, αγάπη κλπ. προσφέρεις στον εαυτό σου, αυτά τα ίδια πρέπει να προσφέρεις και στον διπλανό σου.
Και η αντίδραση είναι αντίδραση σε μια δράση. ΤΕΛΕΙΑ. Γιατί αν δεν βάλεις τελεία, ξεκινάς να γράφεις μελό σενάριο.

και οι περισσότεροι το ξέρουν εδώ μέσα, είναι ότι αυτοί που καίνε την περιουσία των ανθρώπων καμια σχέση με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αναρχικούς έχουν όπως λέγεται στην τηλεοραση και στα άλλα μιντια..
Μα ποιοι είναι τελικά αυτοί οι "πραγματικοί" αναρχικοί και πώς τους ξεχωρίζεις από τους κάλπικους; Και τι διαφορά έχει αν αυτός που πλιατσικολογεί είναι 15άρης, 25άρης ή 45άρης;;; :hmm:

Κατερίνα μου, μάλλον για χαωμένη σε κόπτω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αντιφάσκεις κατά συρροή. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Δοκίμασε να γράψεις κανένα πιο σύντομο μήνυμα μπας και καταφέρω να βγάλω καμιά άκρη, η γραία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι αυτό που παρατηρούμε είναι η αντίδραση και η οργή των ανθρώπων που αγανακτούν απέναντι στην κρατική -και όχι μόνο- διαφθορά και την παντελή ανικανότητα της εξουσίας. Η δολοφονία του παιδιού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Λυπάμαι τους φτωχούς, απλούς ανθρώπους που βλέπουν την περιουσία τους, τα μαγαζιά τους να καίγονται σε μια νύχτα... Αν το σκεφτούμε όμως, όλοι μας φταίμε, που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εκεί που φτάσανε, που αφήνουμε τους ισχυρούς να εκμεταλλεύονται τα πάντα και τους πάντες, που ανεχόμαστε ακροδεξιά στοιχεία να περιφέρονται και να προκαλούν.

Αν ανεχτείς τον μπάτσο (τον ΜΠΑΤΣΟ, όχι τον αστυνομικό, υπάρχει διαφορά) που φέρεται στους μετανάστες σαν να είναι ζώα, που τους κυνηγά για να τους πάρει την τρομερή 'είσπραξη' και που τους ταπεινώνει με κάθε ευκαιρία, μέσα στο τμήμα ή και έξω... τότε αργά η γρήγορα αυτός ο μπάτσος θα δολοφονήσει το παιδί σου, επειδή του αντιμίλησε.

Και όλα αυτά για επιθέσεις και αναρχικούς κλπ είναι ψέματα... Στην αρχή είπαν ότι επιτέθηκαν στο περιπολικό με καδρόνια και μολότωφ, ενώ στην πραγματικότητα οι μπάτσοι διαπληκτίστηκαν περνώντας με το περιπολικό με τα παιδιά που κάθονταν στις καφετέριες, και μετά άφησαν το περιπολικό και γύρισαν πίσω για να (;) επιδείξουν πόσο καλό σημάδι ξέρουν;

Άκουσα τα πάντα, ότι το παιδί ήταν αναρχικός, κουκουλοφόρος, ναρκομανής (έλεος) και άλλα τέτοια κουφά. Ε, λοιπόν, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, έχει καμιά σημασία;;;;;;; 'Αυτούς' μπορούμε να τους δολοφονούμε εν ψυχρώ;

Τέλος, τα Εξάρχεια δεν είναι το 'γκέτο' των Αθηνών... Γκέτο είναι όλοι οι μαλάκες του lifestyle που νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται μαζί τους... τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μπακούνιν είναι ο εξής:
https://el.wikipedia.org/wiki/Μιχαήλ_Μπακούνιν

Σε κάποιο μήνυμα προς την αρχή του θέματος, ποιος μιλούσε για ώριμα 13χρονα;

Επίτρεψέ μου να παραφράσω. Κάνοντας τα πάντα για τον διπλανό μας και τίποτα για τον εαυτό μας, το μόνο βέβαιο είναι πως καταλήγουμε ανισόρροποι. Κανονικά, ό,τι σεβασμό, αναγνώριση, αγάπη κλπ. προσφέρεις στον εαυτό σου, αυτά τα ίδια πρέπει να προσφέρεις και στον διπλανό σου.
Και η αντίδραση είναι αντίδραση σε μια δράση. ΤΕΛΕΙΑ. Γιατί αν δεν βάλεις τελεία, ξεκινάς να γράφεις μελό σενάριο.

Μα ποιοι είναι τελικά αυτοί οι "πραγματικοί" αναρχικοί και πώς τους ξεχωρίζεις από τους κάλπικους; Και τι διαφορά έχει αν αυτός που πλιατσικολογεί είναι 15άρης, 25άρης ή 45άρης;;; :hmm:

Κατερίνα μου, μάλλον για χαωμένη σε κόπτω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αντιφάσκεις κατά συρροή. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Δοκίμασε να γράψεις κανένα πιο σύντομο μήνυμα μπας και καταφέρω να βγάλω καμιά άκρη, η γραία...
Μμμμμ κάποιος έκανε ένα τεραστιο λάθος και το παραδέχεται..Δεν το περίμενα!

Θα μπορουσε να παραφραστει ναι!!!!Εγώ απλά βλέπω ότι όταν μπαινει ο εγωισμός μας στην μέση πάντα κάτι κακό γίνεται!Οπότε βγαζω τον εαυτό μας απεξω γιατί μερικές φορές παρασυρόμαστε.Από την αλλη είπα να υπάρχει κανονας..Δεν ειπα ότι δεν μπορουμε να δινουμε και στον εαυτό μας..Απλά κανόνας της κοινωνιας θα ήταν η προσωπική ευτυχία του δίπλα...Πολύ ιδεαλιστικό..το ξέρω...

Δεν εχει σημασια η ηλικια..σωστά..αλλά σιγουρα ενα 15χρονο που καταστρεφει δεν εη\χει καποια ιδεολογια..ενς μεγαλυτεροσ σε ηλικια που κανει κατι τετοιο ή πεινάει ή εγκληματιας είναι ή τρελος.Ποιοι είναι??Τι θες να σου απαντησω εδώ..Η ιδεολογια του αναρχικού ενώ δεν βασίζεται καθόλου στου ιδεαλιστή έχει σκοπό επισης την ηρεμια.Μια κοινωνια χωρις καταπιεση και νομους..Εγω δεν συμφωνω με την ιδεολογια αυτή απολυτα γιατι χωρις νομους μερικοι ισως σκοτωναν και δεν τιμωρουνταν ποτε...εκει υπαρχει μια διενεξη...Ομως υπαρχουν και δεχομαι η μα΄λλον καταλαβαινω την λογικη..

ισως φαινεται να ανυιφασκω γιατι υποστηριζω δυο μεριες ενώ εγώ ειμαι η μια απο τις δυο..ετσι φαινεται σαν να εχω 2 αποψεις..Υποστηριζω την ιδεολογια των αναρχικών γιατι τους παραδεχομαι σε διαφορα θεματα και τουα καταλαβαινω αλλά σαν ιδεαλιστρια αντικρουω καποιες ενεργειεσ τους(ας πουμε βια)καιι φαινεται σαν να λέω αλλα αντι αλλων..Υποστηριζω την οργη τους προς τους ματαδες και τους ηλιθιους δημοσιους υπαλληλους σε θέσεις ισχυος(πολυ ορθα ειπωμενο)αλλά δεν υποστηριζω την χρηση της βιας γενικά...Επίζω να πήρες μια ιδεα σε αυτό...Ισως αυτό να καλύψει κάποιες αποριες σου: ΔΕΝ ΜΠΟΣΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Νομίζω ότι αυτό που παρατηρούμε είναι η αντίδραση και η οργή των ανθρώπων που αγανακτούν απέναντι στην κρατική -και όχι μόνο- διαφθορά και την παντελή ανικανότητα της εξουσίας. Η δολοφονία του παιδιού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Λυπάμαι τους φτωχούς, απλούς ανθρώπους που βλέπουν την περιουσία τους, τα μαγαζιά τους να καίγονται σε μια νύχτα... Αν το σκεφτούμε όμως, όλοι μας φταίμε, που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εκεί που φτάσανε, που αφήνουμε τους ισχυρούς να εκμεταλλεύονται τα πάντα και τους πάντες, που ανεχόμαστε ακροδεξιά στοιχεία να περιφέρονται και να προκαλούν.

Αν ανεχτείς τον μπάτσο (τον ΜΠΑΤΣΟ, όχι τον αστυνομικό, υπάρχει διαφορά) που φέρεται στους μετανάστες σαν να είναι ζώα, που τους κυνηγά για να τους πάρει την τρομερή 'είσπραξη' και που τους ταπεινώνει με κάθε ευκαιρία, μέσα στο τμήμα ή και έξω... τότε αργά η γρήγορα αυτός ο μπάτσος θα δολοφονήσει το παιδί σου, επειδή του αντιμίλησε.

Και όλα αυτά για επιθέσεις και αναρχικούς κλπ είναι ψέματα... Στην αρχή είπαν ότι επιτέθηκαν στο περιπολικό με καδρόνια και μολότωφ, ενώ στην πραγματικότητα οι μπάτσοι διαπληκτίστηκαν περνώντας με το περιπολικό με τα παιδιά που κάθονταν στις καφετέριες, και μετά άφησαν το περιπολικό και γύρισαν πίσω για να (;) επιδείξουν πόσο καλό σημάδι ξέρουν;

Άκουσα τα πάντα, ότι το παιδί ήταν αναρχικός, κουκουλοφόρος, ναρκομανής (έλεος) και άλλα τέτοια κουφά. Ε, λοιπόν, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, έχει καμιά σημασία;;;;;;; 'Αυτούς' μπορούμε να τους δολοφονούμε εν ψυχρώ;

Τέλος, τα Εξάρχεια δεν είναι το 'γκέτο' των Αθηνών... Γκέτο είναι όλοι οι μαλάκες του lifestyle που νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται μαζί τους... τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται.
Σημερα χαίρομαι που υπάρχει μια λογική σε αυτά που γράφουμε..Συμφν.ω στα πάντα..Εκτός από την λογική εξέλιξη της συμπεριφοράς του μπατσου που γραφεις.Η συμπεριφορά του μπάτσου προς τον αλλοδαπό σαν να είναι ζώο υποδηλώνει ρατσισμό και φυσικά μια αστειρευτη δίψα για επιδειξη της εξουσιας αρα δεν είναι λογικο να δολοφονησει το παιδί ένας άλλος αστυνομικος αλλά είναι λογικό να καταλαβουμε ότι όλοι αυτοί οι μπάτσοι είναι ανεκπαιδευτοι μ@@@@κες που θα χρησιμοποιησουν την ιδιια βιαιη συμπεριφορα σε οποιονδηποτε χρειαστει με σκοπο την επειδηξη της ισχυος αυτής είτε είναι 15χρονο 25 χρονο 35χρονο κτλ, μαυρος ασπρος κιτρινος, ορθοδοξος καθολικος μουσουλμανος, συνταξιουχος, μικρομεσαιος γυναικα ή ανδρας!!!Κοιμώς τα ιδια λέμεαπλά επεκτάθηα περισότερο, τώρα που το σκέφτομαι!!!

Ναι εσύ το πήγες ακόμα πιο μακριά, εγώ το ειδίκευσα στους μετανάστες επειδή είχα συμβάν στην περιοχή μου... Κυνήγησαν ένα παιδί που πουλούσε cd για να του πάρουν (όπως συνήθιζαν) την είσπραξη της ημέρας (...) και αυτός μέσα στην απόγνωσή του πήδηξε από τον πρώτο όροφο, από το μπαλκόνι μιας καφετέριας και σκοτώθηκε...

Αυτό είναι το πιο κοντινό παράδειγμα που με πόνεσε και γι' αυτό το θυμήθηκα... Απάνθρωπης συμπεριφοράς και κατάχρησης εξουσίας... Και μηδενικού σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπο, όποιος κι αν είναι.

Δίκιο έχεις, δεν αφορά μόνο τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους μετανάστες... αλλά τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους πάντες.

Στέλλα ποιος σου είπε ότι είναι ιδεαλιστής ένας αναρχικός??????????????????:hmm::hmm:Αναρωτιέμαι μί\ήπως δεν κατάλαβες τα γραμμένα..Εγώ είπα ότι είναι επαναστάτης..Και εγώ σαν ιδεαλίστρια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ επαναστάτρια..Παρά με αποκάλεσες με εναν πολύ επεξηγηματικό τρόπο χωρίς νόημα....Επαναστάτη από το σπίτι...Μα δεν σου είπα ότι είμαι επαναστάρια ποτέ..Απλά ήθελες να με θίξεις προφανώς γιατί νόμιζες ότι σε έθιξα εγώ!Λυπάμαι...αυτό κι αν είναι αντίδραση!Και το χειρότερο ότι έγραψα δεν πήγαινε σε εσενα εξ αρχής...

Κατερίνα, δεν κατάλαβα γιατί το ό,τι γράφεται εδώ μέσα το παίρνεις προσωπικά. Το ότι κάποιος γράφει την άποψή του για ένα θέμα δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι απευθύνεται σε σένα προσωπικά και οφείλεις είτε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου είτε να παραθέσεις το μήνυμά του και να απαντήσεις.:hmm:Δεν ξέρω αν σου πέρασε από το μυαλό αλλά στο θρέντ αυτό σχολιάζονται ΓΕΝΙΚΑ οι "πεποιθήσεις" των καταστροφέων αλλά πιο γενικά η απαράδεκτη κατάσταση...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gatouni
...

Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα, γιατί ο τρόπος που παράθεσες κομμάτι από το μήνυμα μου, αλλάζει τελείως το νόημα αυτού που είχα γράψει.

Mea Culpa, o γραπτός λόγος, βλέπεις, μπορεί να παρεξηγηθεί. Θα προσπαθήσω να διαγράψω το μήνυμά μου για να μην αλλοιώνει τα λεγόμενά σου.

Αυτο που εγινε το βραδυ του Σαββατου,
λιγο μετα την ανακοινωση της δολοφονιας
του 16χρονου Γρηγοροπουλου Αλεξανδρου-Ανδρεα,
απο πυρα αστυνομικου,
στα Εξαρχεια,

δεν ειχε πραγματικα κανενα προηγουμενο...
Οχι τοσο για την αμεση κινητοποιηση
των φοιτητων,αντιεξουσιαστων,αναρχικων και αριστερων...
αλλα οσο για τον κοινο στοχο ολων
που ηταν το

"να κατεβουμε στους δρομους
και να τα κανουμε ολα πουτανα"...
Και ετσι εγινε!
..
Μεσα σε μια νυχτα και μια μερα,
ολοκληρο το κεντρο της Αθηνας
και ειδικοτερα οι δρομοι γυρω απο το Πολυτεχνειο,
αλλα και τα μαγαζια στην Ερμου,

εγιναν ολοκαυτωμα και σαν να μην εφτανε μονο αυτο...
καποιοι ακομη μεγαλυτεροι επαναστατες
φροντισαν τα μαγαζια που εσπασαν...
να τα κλεψουν κι'ολας,
δημιουργοντας ετσι μια κατασταση πλιατσικου,
που στην ουσια προσβαλει

τον λογο της μαζικης συγκεντρωσης
στους δρομους,αλλα προ παντων,
προσβαλει και τη μνημη
του ιδιου του νεκρου,μιας και στο ονομα του,
εγιναν χθες,ολες οι καταστροφες
που βλεπουμε σημερα στο Κεντρο της πολης.

Μαλιστα το γεγονος,ταρακουνησε τοσο πολυ το κοσμο
και τις κατα τοπος αναρχικες ομαδες νεαρων

σε ολοκληρη την Ελλαδα,
με αποτελεσμα,να εχουμε επισης

καταστροφες σε Θεσσαλονικη,Ιωαννινα,Πατρα,
Αγρινιο,Μυτιληνη και Κρητη,

ως "ενδειξη συμπαραστασης".

Δυστυχως ομως,αυτο που δεν εχουν καταλαβει,
ολοι οσοι πηραν μερος στα επεισοδια,
αλλα και στο πλιατσικο που ακολουθησε,
ειναι οτι σημερα,οι εργαζομενοι των καταστηματων
που καηκαν θα βρεθουν στο δρομο,
μενοντας ανεργοι...
αρκετοι μικροεπιχειρηματιες μαλιστα
εχουν καταστραφει οικονομικα,
ενω παραλληλα φροντισαν να δωσουν
μια γερη αφορμη και κινητρο στην Ελληνικη Κυβερνηση
για την ψηφιση νεων νομων περι τρομοκρατιας
που θα προωθουν το φακελωμα,
τους συνεχομενους προλυπτικος ελεγχους,
αλλα και την καταστολη γεγονοτων,
πριν ακομη αυτα γινουν.
Δεν χτυπας το συστημα συντροφε,
με το να καταστρεφεις και να κλεβεις,
περιουσιες μεροκαματιαριδων.

Αν ηθελες να χτυπησεις πραγματικα το συστημα
και να ξεσηκωσεις τον Ελληνικο λαο,
θα μπορουσες να χτυπησεις αλλους στοχους,
με μεγαλυτερη ιδιολογικη,κοινωνικη και πολιτικη σημασια...
τους οποιους εντελως τυχαια
δεν ακουμπησε κανενας αναρχικος,
αντιεξουσιαστης,αριστερος
ή απλος κλεφτης φασιστας.

Ειδε μηπως κανεις να τυλιγεται στη φλογες
η Μητροπολη Αθηνων
ή η Βουλη των Ελληνων;;;

Οχι.
Οποτε,
για ποια επανασταση μας μιλατε;;;

Καλο ταξιδι Αλεξανδρε
Εφυγες "κατα λαθος"...
επειδη βρεθηκες "κατα λαθος"
στο "Λαθος σημειο"
την "λαθος στιγμη"
κατω απο τις "λαθος συνθηκες και συγκυριες",
ενω την επομενη μερα,
η μνημη σου χρησημοποιηθηκε
απο "λαθος ατομα", με "λαθος τροπο"
για καποιους ισως "ΣΩΣΤΟΥΣ ιδεολογικους σκοπους",
που ομως δεν προλαβαν να ανατειλουν,
διοτι πνιγηκαν στην εφημερη σκοπιμοτητα.

ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2008

πηγή:https://prezatv.blogspot.com/2008/12/16_5967.html

Με άγγιξε πολύ αυτό το κείμενο και με εκφράζει απόλυτα μπορώ να πω!

μπράβο Νικολέτα..συμφνωνώ...αλλά να βάλουμε και τις φωτο όπου οι αστυνομικοί προβάλουν τα όπλα τους με τρόπο αλαζονικο ή τον άλλο να κάνει χειρονομίες....να πω οτι μολις τώρα μίλησε η μητέρα ενος παιδιού που σκοτώθηκε πριν 23 χρόνια με τον ιδιο τρόπο...η μητέρα του λέει οτι σε 8 μηνες ο αστυνομικός ήταν ελευθερος...τι αλλο να πω...:mad:ποια δικαιοσύνη θα αποδοθεί στη μάνα...?:mad:σαφως δεν συμφωνώ με το χαος και τον πόλεμο εναντια στους φτωχους μεροκαματιαρηδες...αλλά κάτι πρέπει να γίνει..

Μα ήδη έχει σκοτωθεί κάποιος... ποιοί φταίνε για αυτό?

το να σκοτωθουν και αλλοι αγαπητη μας κανει καλυτερους ολους εμας????????:mad::mad::mad:

Όπως πήγάμε και σήμερα! Το πρωί τα ΜΜΜ διέσχιζαν άνετα τη πόλη, μετά το μεσημέρι χάθηκαν βέβαια, αλλά κυκλοφορούσες άνετα, όπως τις άλλες ημέρες. Όσο για αυτούς που δουλέυουν στο κέντρο, νομίζω ότι το πρωί δε θα υπάρχει κίνδυνος. Πριν λίγο διέσχισα (πεζός) την απόσταση Πατήσια- Σύνταγμα και (Οκ, προσέχοντας τι κάνω...) η μόνη απειλή που ένιωθα ήταν από τους πλιατσικολόγους που κοίταζαν "κάπως" τη φωτογραφική μου μηχανή. Α, ναι, ξέχασα και τα δακρυγόνα...

Μη τσιμπάτε ρε σεις από τη τηλεοπτική παραπληροφόρηση, η κατάσταση είναι μεν πολύ σοβαρή, αλλά όχι και όπως τα λένε, όσον αφορά την ασφάλεια όσων κινούνται στο κέντρο (και δε φοράνε κουκούλα ή δε κουβαλάνε ολοκαίνουρια laptop, του "κουτιού" που λέμε...).

Και η Βιβλιοθήκη δεν έχει καεί. Άλλη μια παραπληροφόρηση?

δεν τσιμπαμε γλυκια μου απλα σημερα με την κηδεια σιγουρα θα υπαρξουν χειροτερα!!!!!:mad::mad::mad::mad:

το οτι καψαν την περιουσια και τα αυτοκινητα του κοσμου ειναι επανασταση!!:blink: ????? εμεις θα πληροσουμε παλι τους φορους για τις ζημιες!!:blink:ωραια επανασταση!! και τη βουλη να καιγαν παλι εμεις την πληρωνουμε επανασταση το λες αυτο ή βλακεια????:blink:

Ρία επειδη δεν θέλω να επεκταθώ πολύ απλά θα σου πω αυτά που λέω και υπερασπίζομαι από εχθες..Οι ανθρωποι που σπάνε την περιουσία των άλλων απλά για να τα σπάσουν είναι βλακες..Δεν έχω καμια σχέση μαζί τους και δεν υποστηρίζω τις κινήσεις τους.Αντίθετα οι ανθρωποι που εναντιώθηκαν για χάρη του παιδιου στους Αστυνομικούς προστατευοντας τον "κόσμο" τους και την περιοχή τους, ναι αυτοι είναι άνθρωποι που υπερασπίζομαι και θα υπερασπίζομαι ωσπου να πεθανω..

Εχω δεχθει επιθεση από μικροτερο σε ηλικία..Που??Λυκόβρυση..μαρουσι..Δεν είναι κακοφημε περιοχές..Τι σχέση έχει αυτό??Δεν θα ξαναπατήσω εκεί???Μήπως να γίνουμε λονδίνο που οι άνθρωποι δεν βγαίνουν μετά τις 6 από φόβο λόγω της εγκληματικότητας.Η μήπως θα κάθομαει κλειδαμπαρωμένη μέσα στο σπίτι μου με φοβο να μην με πετύχει καμία σφαίρα κανενος ηλιθιου ανεγκέφαλου ειδικού φρουρου???Ας ζήσει όποιος θέλει στον φόβο του να μην βγαίνει έξω..έτσι ήμουν και δύσκολα "θεραπευτηκα" αλλά δεν θα το ξαναπεράσω.
..

κατερινα μου για αυτο ακριβως τον λογο εμαθα αυτοαμυνα για να μην φοβαμαι !!!!!! αλλα αν καποιος μου επιτεθει και τον χτυπησω οπως επεσε εκεινο το παιδι απο τις σκαλες ...σε αυτοαμυνα τον εριξα ...εμας τους απλους πολιτες ποιος θα μας υπερασπιστει???????οσο για τις περιοχες και φυσικα παταω καθημερινα μη σου πω!!!!! αστυνομια ομως δεν εχω δει πουθενα!!!!!!!!:mad::down::down::down::down:

Νικολεττα το κειμενο δεν θα μπορουσε να τα πει καλυτερααα!!!!!!!!!!!!!!

Εγω πολυ θα ηθελα να ξέρω τι επιπτωσεις εχουν οι χημικες ουσιες στα ζώα που προφανως πρεπει να φαγαν πολλα....εκτος φυσικα απο ποδοπατημα, μολοτοφ, ξωφαλτσες, εμπρησμους....

Αν κανεις βρει καποιο κειμενο ας μας το παραθεσει.
ευχαριστω.

δεν τσιμπαμε γλυκια μου απλα σημερα με την κηδεια σιγουρα θα υπαρξουν χειροτερα!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Ψιτ, άντρας είναι.:P

Όσο για την Εθνική Βιβλιοθήκη, όντως η πυροσβεστική δέχτηκε μια σχετική κλήση, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ήταν εκτός του κτηρίου. Ωστόσο, άκουσα ότι πήρε φωτιά η βιβλιοθήκη της Νομικής. Δεν ξέρω τι έγινε μετά, γιατί έκλεισα την τηλεόραση και δεν είδα καθόλου σήμερα.

Ωστόσο να πω ότι αυτές οι πληροφορίες βασίζονται εν μέρει στις κλήσεις που γίνονται στην πυροσβεστική και αλλού, οπότε είναι λογικό μέσα στον πανικό να δημιουργείται σύγχυση. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει εσκεμμένη απόπειρα παραπληροφόρησης - και, έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν χρειάζεται κιόλας. Απλά πρέπει να είμαστε κι εμείς πιο κριτικοί και να παίρνουμε τα όσα ακούμε με "μια πρέζα αλάτι", που λένε και οι Άγγλοι.;)

Μαρίνα, αυτό που λες το σκεφτόμουν κι εγώ. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και ποιος ξέρει τι απέγιναν τα καημένα τα αδέσποτα...:(

Ψιτ, άντρας είναι.:P

αληθεια:lol::lol::lol:?????? δεν φταιω δεν γραφει τι φυλο ειναι:P:P

Mea Culpa, o γραπτός λόγος, βλέπεις, μπορεί να παρεξηγηθεί. Θα προσπαθήσω να διαγράψω το μήνυμά μου για να μην αλλοιώνει τα λεγόμενά σου.
Δεν υπάρχει λόγος. Μη μπαίνεις στον κόπο:).

Δεν υπάρχει λόγος. Μη μπαίνεις στον κόπο:).

Κανένας κόπος, έχει γίνει ήδη. Δεν ήταν ο στόχος μου η αλλοίωση:)

Το ξέρω βρε για αυτό και σου είπα να μην μπεις στο κόπο.:)
Τεσπα δε σε πρόλαβα.

πολυ σωστα αυτα που λες, οσο σκληρο κι αν ακουγεται, ολοι φταιμε που εγιναν οσα εγιναν τις τελευταιες μερες. Τους Αμερικανους (και δεν ειμαι αμερικανοφιλη) , που τους εχουμε για ηλιθιους, τους παραδεχτηκα που τολμησαν και εκαναν δραματικη αλλαγη, απο μπους σε ομπαμα. εμεις εδω, απο τον ενα χειροτερο στον αλλο, και χρονια ολοκληρα, ψηφιζουμε τον καθε μ.... που μας ρουφα το αιμα. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ. αρα ολα αυτα, ηταν αναμενομενα και λογικα, για μενα παντα. ακομα και οι βανδαλισμοι.

Καλημέρα παιδιά αυτό με τα ζωάκια το σκέφτηκα κι εγώ. Έβλεπα τα σκυλάκια που έτρεχαν και συμμετείχαν και λέω τώρα θα τα κάψουν.
Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι είδα έναν των ματ που ήρθε δίπλα του γαυγίζοντας που χτύπησε το πόδι του απλά κάτω για να φύγει:P. Τέλος πάντων χτες έβλεπα τους αστυνομικούς το βράδι δίπλα παραταγμένους κάτω από το σπίτι μου έβλεπα και τα γατάκια που ταϊζω τα μωράκια μες το δρόμο γιατί βγαίνουν κάθε βράδι μες τον δρόμο επειδή κλείνει ο δρόμος λόγω αστυνομικού τμήματος. Με είχε πιάσει αγωνία μην τους συμβεί τίποτα και κατέβηκα στις 1.00 τα έσκασα στο φαϊ μπας και πάνε για ύπνο και όντως έτσι έγινε:D

Καλημέρα παιδιά αυτό με τα ζωάκια το σκέφτηκα κι εγώ. Έβλεπα τα σκυλάκια που έτρεχαν και συμμετείχαν και λέω τώρα θα τα κάψουν.

Αυτα τα καημενα ειναι τα μονα που οντως δε φταινε σε τιποτα..:( εμεις φταιμε ολοι μας, αυτα ΟΧΙ. :(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back