Προσοχή!!

παιδια βλεπετε τηλεοραση τι γινεται???????????? πανικος!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις έβαλα TV, το πρωί είχαν απεργία οι δημοσιογράφοι σωστά? Επεισόδια?? τι είναι αυτό?? Δείτε τι λέει για το Φάληρο, μένω μερικά τετράγωνα πιο κάτω... για σκεφτήτε το!! ακούσαμε τους πυροβολισμούς, μου λέει η κολλητή μου που μένει ακριβώς δίπλα και είχαν πανικοβληθεί, είχαμε κρυφτεί στα σπίτια μας, τρομοκρατία αυτό θέλουν να πετύχουν!!
Να μας τρομοκρατήσουν για να μην μιλάμε, να βλέπουμε τα ζώα να πεθαίνουν, τα παιδιά να δολοφονούντε, έ όχι ρε γμτ!!! Δε θα τους περάσει, αν δεν ήμουν με 38πυρετό θα ήμουν έξω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να μου παραθέσεις κάποιες έρευνες που να λένε ότι τα δακρυγρόνα είναι πιο επικίνδυνα από τους εμπρησμούς. Προς το παρόν δεν βλέπω και εδώ κάποια τεκμηρίωση.
Οπότε προς το παρόν εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις:)
Και η άποψή μου είναι ότι κάθε μορφής βία είναι επικίνδυνη άλλη σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλη σε μικρότερο
Κοίταξε Ουρανία σε καμία περίπτωση δε θέλω να αρχίσω μια κόντρα μαζί σου:).
α) Εαν το θέμα σε ενδιαφέρει μπορείς κάλλιστα οποιαδήποτε στιγμή (εφ' όσον έχεις πρόσβαση στο internet) να βρεις όποια πληροφορία θες, δε βρίσκω για ποιο λόγο πρέπει να σου υποδείξω εγώ.
β)Εγώ γιατί να τεκμηριώσω και τι; Την ερώτηση που έθεσα;
Η οποία ήταν αν "Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο γι' αυτό;" Εσύ νομίζω έθεσες το θέμα και απλά ρώτησα. Τώρα το να καθόμαστε και να αντιπαραθέτουμε μηνύματα.... συγνώμη αλλά δεν το βρίσκω σωστό.

Παντα αυτο προσπαθουν,να μην εχουμε γνωμη,να ειμαστε παντα τα προβατα αλλα φτανει ΠΙΑ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
(συγνωμη που φωναζω)

Κοίταξε Ουρανία σε καμία περίπτωση δε θέλω να αρχίσω μια κόντρα μαζί σου:).
α) Εαν το θέμα σε ενδιαφέρει μπορείς κάλλιστα οποιαδήποτε στιγμή (εφ' όσον έχεις πρόσβαση στο internet) να βρεις όποια πληροφορία θες, δε βρίσκω για ποιο λόγο πρέπει να σου υποδείξω εγώ.
β)Εγώ γιατί να τεκμηριώσω και τι; Την ερώτηση που έθεσα;
Η οποία ήταν αν "Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο γι' αυτό;" Εσύ νομίζω έθεσες το θέμα και απλά ρώτησα. Τώρα το να καθόμαστε και να αντιπαραθέτουμε μηνύματα.... συγνώμη αλλά δεν το βρίσκω σωστό.

Σε καμμία περίπτωση Νεκταρία μου δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόντρα μεταξύ μας. Αλλίμονο αν η ανταλλαγή απόψεων λέγεται κόντρα. Το να διαφωνείς σε κάποιες αντιλήψεις και να προσπαθείς να καταλάβεις δεν σημαίνει κόντρα ή ρίξη σχέσεων. Το να εκτιμάς και να συμπαθείς έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι δεν θα διαφωνήσεις σε κάποιες περιπτώσεις μαζί του. Το ίδιο ισύει και για την Κατερίνα. Σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι κοντράρομαι. Τρόπους σκέψης συλλέγω:)

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται γιατί είναι η αδερφούλα μου στη Σταδίου στη δουλειά της και λένε ότι γινεται χαμός αλλά εγώ εδώ στο γραφείο δεν έχω ούτε ραδιόφωνο ούτε τηλεόραση...

Δεν είμαι κατά των διαδηλώσεων. Το ξαναλέω είμαι κατά της βίας και του πλιάτσικου. Δηλαδή θέλεις τώρα να μου πεις ότι αυτοί τα σπάνε για το γενικότερο καλό:blink:. Εγώ προτάσεις δεν ακούω.

μαλλον δεν καταλαβες !!!! δεν δεχομαι ουτε τα δακρυγονα ουτε τις φωτιες!!! ειμαι υπερ των ειρηνικών διαδηλωσεων !!!!και πιστεψε με παρα το νεαρο της ηλικιας μου με εχει τρεξει ο πατερας μου σε πολλες πορειες πανω στους ωμους του!!! ναυλωνανε πουλμαν τοτε μεχρι και για να παμε σε πορειες στη θεσ/νικη !!! αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε ποτε δεν ειδα να καιγονται περιουσιες να κλεβουν μαγαζια και να ριχνουν δακρυγονα :mad: παντα διαδηλωναμε ειρηνικα για να διεκδικησουμε τα πιστευω μας!!

και το ιδιο επρεπε να γινει και τωρα για να διαφυλαξουμε την μνήμη του παιδιου που σκοτωθηκε...ασχετα αν πολλοι επωφεληθηκαν με τις κλεψιες καθως με τις φασαριες κλεβαν αβερτα... λογω της οικονομικης κρισης:mad:
Ουφ δεν με καταλαβαίνεται...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στην κηδεία...που δεν θα γίνονταν αν αυτοι δεν έριχναν δακρυγόνα σε ΗΡΕΜΟΥΣ ΕΙΡΙΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ που απλά πενθούσαν...Αρα ποιες καταστροφές μου λέτε???????Θεωρώ ότι είναι απαραδεκτο να πετουν δακρυγόνα ανευ λόγου και αιτίας ηλιθιοι σε 15χρονα 12χρονα και 17χρονα!!ΕΛΕΟΣ!!!!

Μόλις έβαλα TV, το πρωί είχαν απεργία οι δημοσιογράφοι σωστά? Επεισόδια?? τι είναι αυτό?? Δείτε τι λέει για το Φάληρο, μένω μερικά τετράγωνα πιο κάτω... για σκεφτήτε το!! ακούσαμε τους πυροβολισμούς, μου λέει η κολλητή μου που μένει ακριβώς δίπλα και είχαν πανικοβληθεί, είχαμε κρυφτεί στα σπίτια μας, τρομοκρατία αυτό θέλουν να πετύχουν!!
Να μας τρομοκρατήσουν για να μην μιλάμε, να βλέπουμε τα ζώα να πεθαίνουν, τα παιδιά να δολοφονούντε, έ όχι ρε γμτ!!! Δε θα τους περάσει, αν δεν ήμουν με 38πυρετό θα ήμουν έξω!

θέλουν να γίνει πραξικόπημα ..και να πεσει η κυβερνηση!! δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο και γω κοντα μενω καλλιθεα συνορα ν.σμυρνης χθες πανικος γινοταν!!!! δεν ξερω για σημερα..

Ουφ δεν με καταλαβαίνεται...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στην κηδεία...που δεν θα γίνονταν αν αυτοι δεν έριχναν δακρυγόνα σε ΗΡΕΜΟΥΣ ΕΙΡΙΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ που απλά πενθούσαν...Αρα ποιες καταστροφές μου λέτε???????Θεωρώ ότι είναι απαραδεκτο να πετουν δακρυγόνα ανευ λόγου και αιτίας ηλιθιοι σε 15χρονα 12χρονα και 17χρονα!!ΕΛΕΟΣ!!!!

εδω λεει για 5 χρονα στο δρομο που κοντευουν να τα χασουν οι γονεις που ηταν εξω..ΕΛΕΟΣ..ας δουμε το συνολο:down::down::down:

Η γνώμη μου είναι οτι κάποιοι διαδηλώνουν (και καλά κάνουν είναι δικαίωμα μας κατοχηρωμένο από το Ελληνικό Σύνταγμα - και το Ευρωπαϊκό), και κάποιοι άλλοι - κουκουλοφόροι, χρυσαυγίτες κλπ - βρίσκουν την ευκαιρία, είτε με αυτόβουλη δράση, είτε με υποκινούμενη.. να βγάλουν ότι άρωστο έχουν μέσα τους, καταστρέφοντας και λεηλατόντας, και τέλος, σημείο των καιρών εξαθλιωμενοι ή κ τι να πώ? κρέτινοι ίσως, αλλοδαποί κάνουν πλιάτσικο. Και η κυβέρνηση αυτή την εικόνα (λεηλασίες, πλίατσικο κλπ) την θέλει, την χρειάζετε, όπως κάθε ανίκανη κυβέρνηση και δεν μιλάω πολιτικά τώρα(δεν ανήκω ούτε στους μεν ούτε στους δε). Για να μας τραβήξουν την προσοχή, για να ξεχάσουμε φόρους, αδικίες κοινωνικές, τα όσα βατοπεδια με τα εκατομ. να κόβουν βόλτες, ζήσαμε, σε τέσσερης μέρες τα ξεχάσαμε και στρέψαμε αλλού την προσοχή μας.. γιατί? πιους συμφέρει?
Δείτε και το παρακάτω, με κάθε επιφύλαξη πάντα, γιατί στην Ελλάδα ζούμε..!!

Οι Χρυσαυγίτες, σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες "συνεργάζονται" με την αστυνομία, τα συμπεράσματα δικά σας.

https://pressmme.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html

Η σκέψη σου είναι σκέψη μου..αλλά δεν θα ήμουν έξω εγώ αν και τώρα έχω αρχίσει και πριζόνομαι!!!Ας μας πει κάποιος τι γίνεται κι εγώ δουλειά είμαι!!!:/:

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται γιατί είναι η αδερφούλα μου στη Σταδίου στη δουλειά της και λένε ότι γινεται χαμός αλλά εγώ εδώ στο γραφείο δεν έχω ούτε ραδιόφωνο ούτε τηλεόραση...

Μην ανησυχείς νομίζω ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο χθες τα πράγματα. Απλά αναμενόνμενο να γίνουν κάποια επεισόδια πάλι. Ακόμη είναι υπό έλεγχο

Εγώ διάβασα στο in.gr οτι την Πέμπτη εάν δεν σταματήσουν τα επεισόδια κλπ θα κηρύξουν τη χώρα σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης δλδ θα απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις, ίσως αρθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ίσως ζητήσουν από το εξωτερικό (Αγγλία - Γαλλία) τη συνδομή αστυνομικών που έχουν ειδικευθεί στην καταστολή τέτοιων επεισοδίων...

Θεωρώ ότι είναι απαραδεκτο να πετουν δακρυγόνα ανευ λόγου και αιτίας ηλιθιοι σε 15χρονα 12χρονα και 17χρονα!!ΕΛΕΟΣ!!!!
Ποιος σου είπε εσένα βρε πουλάκι μου ότι μόνο η ζωή και τα πνευμόνια των μαθητών έχουν αξία; Αν πιστεύεις στην ισότητα, που είμαι σίγουρη ότι ετοιμάστηκες να το διακηρύξεις μόλις διάβασες τα λόγια μου, χώνεψέ το. Η ζωή ενός μαθητή αξίζει το ίδιο με τη ζωή ενός δημοσίου υπαλλήλου, ενός μικροπωλητή, ενός μετανάστη από το Πακιστάν, ενός πανεπιστημιακού και ενός μπάτσου, όποιας ηλικίας ή φύλου!
Οπότε να μη μιλάμε για τους μαθητές λες και ανήκουν σε προστατευόμενο είδος. Είναι όλοι τους το ίδιο απροστάτευτοι όσο και οι προαναφερθείσες κατηγορίες (και άλλες ακόμα που δεν αναφέρω).

εδω λεει για 5 χρονα στο δρομο που κοντευουν να τα χασουν οι γονεις που ηταν εξω..ΕΛΕΟΣ..ας δουμε το συνολο:down::down::down:
5 χρονα???Ποιος βγήκε με 5χρονα στην σφαγή????????????:|:blink:

Αχ Οκ! ευχαριστώ Ουρανία γιατι είχα αρχίσει να ανησυχω..

5 χρονα???Ποιος βγήκε με 5χρονα στην σφαγή????????????:|:blink:

γονεις με παιδια που βγηκαν εξω για να διαμαρτυρηθούν και τρομοκρατηθηκαν απο πετροπολεμο και πηγαν στις γυρω καφετεριες!!!!ενω ηταν ησυχα 40 μαντραχαλοι επιτεθηκαν και απο κει ξεκινησε το μπαχαλο επιτεθηκαν και σε απλους πολιτες!!!!

χτυπαν και ηλικιωμενους!!!!

Εγώ διάβασα στο in.gr οτι την Πέμπτη εάν δεν σταματήσουν τα επεισόδια κλπ θα κηρύξουν τη χώρα σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης δλδ θα απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις, ίσως αρθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ίσως ζητήσουν από το εξωτερικό (Αγγλία - Γαλλία) τη συνδομή αστυνομικών που έχουν ειδικευθεί στην καταστολή τέτοιων επεισοδίων...
κοινώς...ΧΟΥΝΤΑ!

Ποιος σου είπε εσένα βρε πουλάκι μου ότι μόνο η ζωή και τα πνευμόνια των μαθητών έχουν αξία; Αν πιστεύεις στην ισότητα, που είμαι σίγουρη ότι ετοιμάστηκες να το διακηρύξεις μόλις διάβασες τα λόγια μου, χώνεψέ το. Η ζωή ενός μαθητή αξίζει το ίδιο με τη ζωή ενός δημοσίου υπαλλήλου, ενός μικροπωλητή, ενός μετανάστη από το Πακιστάν, ενός πανεπιστημιακού και ενός μπάτσου, όποιας ηλικίας ή φύλου!
Οπότε να μη μιλάμε για τους μαθητές λες και ανήκουν σε προστατευόμενο είδος. Είναι όλοι τους το ίδιο απροστάτευτοι όσο και οι προαναφερθείσες κατηγορίες (και άλλες ακόμα που δεν αναφέρω).
Καμάρι μου τον νομο επαναλαμβάνω..Λέει ότι σε ανηλικα δεν επιτρεπεται η ρήξη δακρυγόνου..Δεν λέει για όλους τους υπολοιπους που μου αναφέρεις..Ο νομος γραφτηκε προφανώς για κάποιον σκοπό...

επισης οι βλακες αστυνομικοι αρχισαν παλι τα δακρυγονα!!!!:down:

πηγαν να πιουν καφε τετοια μερα:hmm::hmm: γιατι λεει οτι ηταν πολλοι στις καφετερειες!:hmm::hmm:

και επισης οι γνωστοι που προκαλουν το κομφουζιο και ξεκιναν τις φασαριες πιτσιρικαδες με κρανη:down:

γονεις με παιδια που βγηκαν εξω για να διαμαρτυρηθούν και τρομοκρατηθηκαν απο πετροπολεμο και πηγαν στις γυρω καφετεριες!!!!ενω ηταν ησυχα 40 μαντραχαλοι επιτεθηκαν και απο κει ξεκινησε το μπαχαλο επιτεθηκαν και σε απλους πολιτες!!!!

χτυπαν και ηλικιωμενους!!!!
Ρια ποιο κανάλι βλέπεις???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back