strayshelp
Δραστήριο μέλος
Το πρώτο λοιπόν σωματείο που θα βοηθήσουμε θα ναι το ΚΑΖ.
(https://www.kazshelter.org/what.htm)
Προτείνω σε όποιον μπορεί να αγοράσει:
ξηρα τροφή(υπαρχουν οικονομικα 20 κιλα σακια),
κονσερβες,
μπωλ,
κουβερτες,σπιτακια-κρεβατακια.
Πιο ακριβα είναι τα σπρευ frontline για τσιμπουρια,xαπια αποπαρασίτωσης Drontal και αμπουλες για τσιμπουρια.Οποιος μπορει...
Θα ηθελα όποιος ΑΓΟΡΑΣΕΙ κατι να το δηλωσει εδώ ώστε μολις εχουμε μια ικανοποιητική ποσότητα να επισκεφτούμε το ΚΑΖ.
Και μετά,καποιο αλλο σωματείο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θελουν κι αλλοι απο Θεσσαλονικη να δωσουν καποια χρηματα ας το πουν για να τα βαλουμε ολα μαζι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Αριθ. Λογ/σμού: Alpha Bank - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων 1180 0200 2009 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]146[/FONT][/FONT] EUR[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200[/FONT] 2009 146 SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX ([FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Αποστολή του καταθετηρίου της Τράπεζας με όνομα και διεύθυνση για αποστολή απόδειξης, στο Φαξ 210 80 12 149).[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif](https://www.kazshelter.org/help.htm)[/FONT]
Εγω ετσι κι αλλιως ειμαι Θεσσαλονικη...στειλε μου πμ εναν αριθμο λογαριασμου να βαλω 30 ευρω
Αν θελουν κι αλλοι απο Θεσσαλονικη να δωσουν καποια χρηματα ας το πουν για να τα βαλουμε ολα μαζι
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ομως παιδιά, αν ειναι να αγοράσουμε έτσι πράγματα μαζικά μήπως υπάρχει κάποιο πετ σοπ/αποθήκε οπου αν τα πάρουμε μαζικά θα έχουμε πιθανώς καλύτερη τιμή;
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Ωραία, Κλειάνα!
Ομως παιδιά, αν ειναι να αγοράσουμε έτσι πράγματα μαζικά μήπως υπάρχει κάποιο πετ σοπ/αποθήκε οπου αν τα πάρουμε μαζικά θα έχουμε πιθανώς καλύτερη τιμή;
Συμφωνώ και ακόμα μια ιδέα είναι ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ¨λίστα¨όπως αυτές του γάμου ( ναι μην γελάτε) απλά για να μην καταλήξουμε ν'αγοράζουμε τα ίδια πράγματα...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ωραία, Κλειάνα!
Ομως παιδιά, αν ειναι να αγοράσουμε έτσι πράγματα μαζικά μήπως υπάρχει κάποιο πετ σοπ/αποθήκε οπου αν τα πάρουμε μαζικά θα έχουμε πιθανώς καλύτερη τιμή;[/qu
Κι εγώ συμφωνώ ποιός θα το ψάξει?![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Κι εσύ φαντάζομαι μπορείς να τον ρωτήσεις απευθείας αν θα μας έκανε καλύτερες τιμές για αν αγοράζαμε πολλά πράγματα για τον συγκεκριμένο φιλοζωικό σκοπό.Να προσθέσω ότι εδώ στην Καισαριανή είναι ένα παιδί που έχει pet shop με τροφές ο οποίος ασχολείται ενεργά στην φιλοζωϊκή της Όλγας Μάλλη. Αν θέλετε μπορώ να βρώ τηλέφωνο να συνενοηθεί η Κλειάννα μαζί του.
Νατάσα, νομίζω οτι ό,τι κια να πάρουμε απο τη λίστα που ανέφερε η Κλειάνα δεν θα πάει χαμενο...
RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Θα μάθεις πότε θα γίνει αυτό; Αν ειναι να πάει κάποια απο εμάς με αμάξι και να φορτώσουμε πράγματα να τους τα πάμε απευθείας.
RedCat
Διάσημο μέλος
. Μιλάω και ενημερώνω κατά το μεσημεράκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Εγώ νομίζω ότι καλύτερα είναι ο καθενας να παρει οτι θελει,φτηνο..Απ οπου νομίζει.
Δε ξέρω κατα πόσο βολευει το μαζικά..Εμένα ας πουμε δε με βολευει..ΓΙατί προτιμω πχ να παω εδώ κοντα σ ενα πετ σοπ και να παρω ενα σακι 15 ευρω.
Θελετε να βρουμε ενα πετ σοπ,πχ αυτό που κλεινει και θα κανει καλές τιμες,και να παραγγειλουμε πχ απο τωρα 10 σακια και να το κανουμε δια όσα ατομα είμαστε?Εγώ δεν έχω προβλημα,αλλά μην ψάχνουμ μετά το καθενα να πληρωσει..Γι αυτό προτεινα να παρει ο καθενας ό,τι θελει και να τα συγκεντρώσουμε..
Ο,τι θελετε..
ΓΙα πείτε...
Εμένα μ αρεσει η ιδέα της Νοτας.Να παει να δει τιμές σημερα σε οικονομικα σακι τροφής και κανα κουτι κονσερβες και να αποφασίσουμε πόσα θα παρουμε..?
RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Υπάρχει και το ζήτημα τι θα γίνουν ολα αυτα τα σακιά... Μια κοπέλα (ή και 2) που έχει αμάξι θα πρέπει να το αναλάβει να τα πάρει και να πάνε πιθανώς απευθείας στο ΚΑΖ.
Επίσης, ποιος θα μαζεψει τα λεφτά αν ειναι να το κάνουμε συλλογικά;
Εθελοντές;
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Πειτε μου που θα πρεπει να το φερω.
jasmine
Δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool