Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Αυτό το τοπικ ανοίγεται για να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στη βοήθεια των αδέσποτων!
Το πρώτο λοιπόν σωματείο που θα βοηθήσουμε θα ναι το ΚΑΖ.
(https://www.kazshelter.org/what.htm)
Προτείνω σε όποιον μπορεί να αγοράσει:
ξηρα τροφή(υπαρχουν οικονομικα 20 κιλα σακια),
κονσερβες,
μπωλ,
κουβερτες,σπιτακια-κρεβατακια.
Πιο ακριβα είναι τα σπρευ frontline για τσιμπουρια,xαπια αποπαρασίτωσης Drontal και αμπουλες για τσιμπουρια.Οποιος μπορει...

Θα ηθελα όποιος ΑΓΟΡΑΣΕΙ κατι να το δηλωσει εδώ ώστε μολις εχουμε μια ικανοποιητική ποσότητα να επισκεφτούμε το ΚΑΖ.

Και μετά,καποιο αλλο σωματείο!
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ετσι κι αλλιως ειμαι Θεσσαλονικη...στειλε μου πμ εναν αριθμο λογαριασμου να βαλω 30 ευρω
Αν θελουν κι αλλοι απο Θεσσαλονικη να δωσουν καποια χρηματα ας το πουν για να τα βαλουμε ολα μαζι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όσους είναι μακριά και θελουν να βοηθησουν υπαρχουν τα παρακατω:

Αριθ. Λογ/σμού: Alpha Bank - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων 1180 0200 2009 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]146[/FONT][/FONT] EUR[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200[/FONT] 2009 146 SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX ([FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Αποστολή του καταθετηρίου της Τράπεζας με όνομα και διεύθυνση για αποστολή απόδειξης, στο Φαξ 210 80 12 149).[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif](https://www.kazshelter.org/help.htm)[/FONT]

Εγω ετσι κι αλλιως ειμαι Θεσσαλονικη...στειλε μου πμ εναν αριθμο λογαριασμου να βαλω 30 ευρω
Αν θελουν κι αλλοι απο Θεσσαλονικη να δωσουν καποια χρηματα ας το πουν για να τα βαλουμε ολα μαζι

οκ ευχαριστω...το πολυ σε 5 ημερες θα τα βαλω..

Ωραία, Κλειάνα!
Ομως παιδιά, αν ειναι να αγοράσουμε έτσι πράγματα μαζικά μήπως υπάρχει κάποιο πετ σοπ/αποθήκε οπου αν τα πάρουμε μαζικά θα έχουμε πιθανώς καλύτερη τιμή;

Ωραία, Κλειάνα!
Ομως παιδιά, αν ειναι να αγοράσουμε έτσι πράγματα μαζικά μήπως υπάρχει κάποιο πετ σοπ/αποθήκε οπου αν τα πάρουμε μαζικά θα έχουμε πιθανώς καλύτερη τιμή;

Συμφωνώ και ακόμα μια ιδέα είναι ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ¨λίστα¨όπως αυτές του γάμου ( ναι μην γελάτε) απλά για να μην καταλήξουμε ν'αγοράζουμε τα ίδια πράγματα...:|

Στη θεσσαλονικη εχει μια αποθηκη μια κυρια καραμανιδου που τα πουλαει σε καλυτερες τιμες νομίζω ισως υπαρχει κατι αντιστοιχο και στην αθηνα.. κλειαννα? ξερεις?

Ωραία, Κλειάνα!
Ομως παιδιά, αν ειναι να αγοράσουμε έτσι πράγματα μαζικά μήπως υπάρχει κάποιο πετ σοπ/αποθήκε οπου αν τα πάρουμε μαζικά θα έχουμε πιθανώς καλύτερη τιμή;[/qu

Κι εγώ συμφωνώ ποιός θα το ψάξει?:/:

Να προσθέσω ότι εδώ στην Καισαριανή είναι ένα παιδί που έχει pet shop με τροφές ο οποίος ασχολείται ενεργά στην φιλοζωϊκή της Όλγας Μάλλη. Αν θέλετε μπορώ να βρώ τηλέφωνο να συνενοηθεί η Κλειάννα μαζί του.

Να προσθέσω ότι εδώ στην Καισαριανή είναι ένα παιδί που έχει pet shop με τροφές ο οποίος ασχολείται ενεργά στην φιλοζωϊκή της Όλγας Μάλλη. Αν θέλετε μπορώ να βρώ τηλέφωνο να συνενοηθεί η Κλειάννα μαζί του.
Κι εσύ φαντάζομαι μπορείς να τον ρωτήσεις απευθείας αν θα μας έκανε καλύτερες τιμές για αν αγοράζαμε πολλά πράγματα για τον συγκεκριμένο φιλοζωικό σκοπό.

Νατάσα, νομίζω οτι ό,τι κια να πάρουμε απο τη λίστα που ανέφερε η Κλειάνα δεν θα πάει χαμενο...

επίσης και εγώ γνωριζω πετ σοπ που λόγω αλλαγής διεύθυνσης θα κάνει τώρα τελος μήνα μισές τιμές σε είδη που έχει οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει να δώσω τα στοιχεία με ΠΜ

Πολύ καλή ιδέα Νότα!
Θα μάθεις πότε θα γίνει αυτό; Αν ειναι να πάει κάποια απο εμάς με αμάξι και να φορτώσουμε πράγματα να τους τα πάμε απευθείας.

εννοείται, θα μιλήσω σήμερα κιόλας νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε αρκετά πράγματα από αυτά που λέει η Κλειάνα από εκεί.:P. Μιλάω και ενημερώνω κατά το μεσημεράκι

Νότα αυτό είναι γενικότερα πολύ ενδιαφέρον...και για τα δικά μας γατάκια εννοώ, διότι κάποια μαγαζιά έχουν χάσει εντελώς τη μπάλα και ζητάνε ό,τι θέλουν! Εάν δεν προκύψει με το μαγαζί αυτό για οποιονδήποτε λόγο, έχω εγώ υπόψιν μου μια αποθήκη στη Βάρη, όπου μπορώ να μεταφέρω και κανα-δυο από μας ένα Σάββατο πρωί ας πούμε, να πάμε μαζί και να ψωνίσουμε. Οι τιμές του είναι πολύ καλές, και φαντάζομαι θα μας κάνει και καλύτερες ακόμη εάν ψωνίσουμε μαζικά.

Παιδιά εγώ δεν ξέρω κάποιο τέτοιο πετ σοπ .
Εγώ νομίζω ότι καλύτερα είναι ο καθενας να παρει οτι θελει,φτηνο..Απ οπου νομίζει.

Δε ξέρω κατα πόσο βολευει το μαζικά..Εμένα ας πουμε δε με βολευει..ΓΙατί προτιμω πχ να παω εδώ κοντα σ ενα πετ σοπ και να παρω ενα σακι 15 ευρω.
Θελετε να βρουμε ενα πετ σοπ,πχ αυτό που κλεινει και θα κανει καλές τιμες,και να παραγγειλουμε πχ απο τωρα 10 σακια και να το κανουμε δια όσα ατομα είμαστε?Εγώ δεν έχω προβλημα,αλλά μην ψάχνουμ μετά το καθενα να πληρωσει..Γι αυτό προτεινα να παρει ο καθενας ό,τι θελει και να τα συγκεντρώσουμε..

Ο,τι θελετε..
ΓΙα πείτε...
Εμένα μ αρεσει η ιδέα της Νοτας.Να παει να δει τιμές σημερα σε οικονομικα σακι τροφής και κανα κουτι κονσερβες και να αποφασίσουμε πόσα θα παρουμε..?

οκ παιδιά θα σας ενημερώσω για τιμές

Κλειανα, εννοειται οτι χωρίς λεφτά στο χέρι δεν παίρνουμε αποφάσεις. :)
Υπάρχει και το ζήτημα τι θα γίνουν ολα αυτα τα σακιά... Μια κοπέλα (ή και 2) που έχει αμάξι θα πρέπει να το αναλάβει να τα πάρει και να πάνε πιθανώς απευθείας στο ΚΑΖ.
Επίσης, ποιος θα μαζεψει τα λεφτά αν ειναι να το κάνουμε συλλογικά;
Εθελοντές;

Ενα σακκι ξηρα τροφη απο μενα...

Πειτε μου που θα πρεπει να το φερω.

Και οι λοιποί που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά είναι μακριά? Να βάλουμε τα χρήματα απ' ευθείας στο λογαριασμό τους ή σε κάποιον από εσάς παιδιά, ώστε να αγοραστούν τα πράγματα?

κοριτσια θελω κι εγω να βοηθησω.ενημερωστε με ο,τι και αν αποφασισετε!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back