Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

Και οι λοιποί που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά είναι μακριά? Να βάλουμε τα χρήματα απ' ευθείας στο λογαριασμό τους ή σε κάποιον από εσάς παιδιά, ώστε να αγοραστούν τα πράγματα?

Κοριτσια αν ειναι να βάλετε χρήματα εσεις που ειστε μακρια θα πρότεινα κατευθείαν στον λογαριασμο τους. Εκτος κι αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θελω να παρω πολλα πραγματα για τα ζωακια (μια που πληρωνομαι κιολας:P).Αν ειναι πειτε μου προτασεις για απαραιτητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον, κορίτσια αν θέλτε στέλνετε μου ένα πμ με όνομα και τηλέφωνο όσες θα δώσουν πράγματα/λεφτά και ποια ακριβώς ειναι η προσφορά τους ώστε να κάνω μια λίστα και να το οργανώσουμε το πράγμα.

Ελενη, δες λιστα στην αρχή του θέματος.

Απλα στέλνετέ μου πμ αφού κάνετε την αγορά για να ξέρουμε τι έχουμε σίγουρο.
Τώρα αν κάποιες θέλουν να βάλουν χρήματα για μια μαζική αγορά μου το λέτε και βλέπουμε τι ποσό μαζεύουμε.

Τελικα καλυτερα ειναι χρηματα?εχουμε συμφωνησει ολες???εχω δεν εχω προβλημα.νομιζω καλυτερα χρηματα και απο ενα σακι τροφης ισως...τι λετε????

Τελικα καλυτερα ειναι χρηματα?εχουμε συμφωνησει ολες???εχω δεν εχω προβλημα.νομιζω καλυτερα χρηματα και απο ενα σακι τροφης ισως...τι λετε????

Ο,τι προτιμά η καθεμία! :)
Απλα Ελενη ενημέρωσε με για το τι σκοπεύεις να προσφέρεις, είτε τροφές είτε χρήματα, και αν θες στείλε μου και το τηλ σου για να οργανωθούμε.

Πιστευω ο,τι και να τους παμε θα ειναι χρήσιμο και θα καταναλωθεί.

Αχ βρε κορίτσια έχετε μπλέξει τα μπούτια σας!!!:)

Λοιπόν,ανακεφαλαιώνουμε!
α.ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ στέλνει πμ στην drusilia και λέει τι είναι και δίνει τηλεφωνο του/της.
Αυτό το κανουμε γιατί είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ο καθενας ν αγοράσει ό,τι μπορεί.Πολλοί δεν θελουν να δωσουν απλα χρηματα,ούτε μαζεύω πχ εγω χρηματα για να παω να αγορασω κατι μαζικά.

β.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ(ΠΧ ΘΕΣ/ΚΗ) μπορεί να βαλει αν θέλει χρηματα,στο λογαριασμο του καταφυγίου που δωσαμε στην 1η σελίδα του θεματος αυτού.Δεν τα μαζευουμε εμείς!Κατευθείαν στο καταφύγιο τα προσφερετ ουσιαστικά!

γ.Αν η Νότα μας απαντήσει για καποια μαζική αγορά από το πετ σοπ με τις καλές τιμές ξαναμιλάμε.Απλα το θεωρώ πιο δυσκολο,γιατί πρεπει να μαζευτούν πρωτα τα λεφτα και δεν υπαρχει λόγος να πιεσουμε καποιον ή να κυνηγαμε μετα...Οποιος θελει αγοραζει ό,τι θελει!:)

Επίσης,
αν θελετε να βαλουμε και ένα χρονοδιαγραμμα.Να πούμε πχ μεχρι τελος Φεβρουαρίου να χουμε συγκεντρώσει τα πραγματα?

Η Κατερίνα(Rottie) απ το dog forum θα συμμετάσχει και εκείνη,καθώς τους ενημέρωσα.Θα ρθει και εκείνη να παραδώσει πραγματα στο ΚΑΖ.
Ευχομαι κι απο κει να μαζευτούν πραγματα.

Συνεργασία dog - cat:)

Κορίτσια εγώ προτείνω αφού μιλήσει η Νότα με το πετ σόπ που κλείνει να μας πει τιμές διάθεσης προϊόντων να πάρουμε η καθεμία τι θέλει και αφού συγκεντρωθούμε κανονίζουμε πως θα πάμε και πότε νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι. Το κάνουμε και σας εκδρομούλα παρεούλα τι λέτε:)

εγω τελικα αύριο θα σας πω τιμές κλπ. απλά όντως θεωρώ καλό ο καθένας να κάνει τις αγορές του μόνος του γιατί το να μαζεύονται χρήματα από ένα άτομο έχει και ευθύνες και σχεδόν πάντα ο μαζεύων (δόκιμος όρος??!) βρίσκεται χρεωμένος...:lol::lol:
Λοιπον αναλυτικά τιμές αύριο

μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να πανε οτι μαζευτει ( περιοχη ) ? Ισως να μπορω και εγω να βοηθησω στη μεταφορα Να ξερω μονο για να παρω τη μαουνα του αντρα μου γιατι το δικο μου ειναι λιγο .........:redface:

Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα

Καλησπέρα στην παρέα !

Συμφωνώ με την Ουρανία, ας πάρει ο καθένας από μας ότι θέλει (άλλωστε κάποιος μπορει να διαθέσει 10 ευρώ κι άλλος 100, αλλά αυτό δεν εχει σημασία). Το πιο σημαντικό είναι η καλή δάθεση. Ας ορίσουμε μια ημερ/νια προς το τέλος του μήνα για να πάμε.

Κλειάννα, εσύ μέσω του stray, μήπως μπορείς να επικοινωνήσεις με τις εταιρίες που έχουν τα εμβόλια ή τα αντιπαρασιτικά ή ότι άλλο φάρμακο μπορεί να χρειαστεί ? Ίσως αν εξηγησουμε τι θέλουμε, να μας κάνουμε καλύτερη τιμή.

Βόύλα η Κλειάννα δεν είναι στο στραυ, έχει δικό της blog για υιοθεσίες αδεσπότων.
Παιδιά, έχω μάθει τιμές κλπ αλλά θα χρειαστεί κάποια οργάνωση από μέρους μας.
1) Επικοινωνία με το καταφύγιο κάποιου από εμάς για να ξεκαθαρίσει την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε, σημαντικό επίσης να μην πάμε 20 άτομα, 5-6 το πολύ από εμάς για να δούνε και να επιβεβαιώσουν την παράδοση νομίζω θα είναι καλά. συμφωνείτε?
2) Συνεννόηση ποιοι θέλουμε να συμβάλουμε και να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας. Οπως είπαν και άλλες κοπέλλες πριν όσοι είναι μακρια καλό είναι να καταθέσουν χρήματα απευθείας στο λογαριασμό του καταφυγίου.
3) Ας σκεφτεί περίπου πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει ο καθένας μας και ανάλογα να δούμε τι ποσό μαζεύεται για να καλύψουμε διάφορες ανάγκες (κολλάρα, αντιπαρασιτικά, τροφή, κρεββατάκια κλπ).
4) Σκέφτομαι να κάνω ένα κατάλογο από το τι υπάρχει στο συγκεκριμένο πετ σοπ και να τσεκάρουμε ότι έχει "κλείσει" για να βλέπουμε που είμαστε από άποψη ειδών και τι χρειάζεται ακόμη ή η άλλη ιδέα είναι αφου κλείνει να κάνουμε μια γωνιά "για το καταφύγιο" εκεί και ότι ψωνίζει ο καθένας να μένει εκεί ώστε να μεταφερθούν όλα μαζί (ή και ότι άλλο πάρουμε από αλλού,) Θα συνενοηθώ εγώ με την ιδιοκτήτρια :Ρ .
Οποιος θελει να μάθει λεπτομέρειες για τις τιμές, αλλά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας στείλει ΠΜ
Υ.Γ. μια συνάντηση πριν της ουσίας πριν δεν θα ήταν κακή...
Υ.Γ.2 η ιδέα συνεργασίας με το dog μ'αρεσει πολύ :P

Πηραν στον Αργο το εμαιλ σου Κλειαννα και σε ευχαριστουνε ολοι

Β
Οποιος θελει να μάθει λεπτομέρειες για τις τιμές, αλλά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας στείλει ΠΜ
Υ.Γ. μια συνάντηση πριν της ουσίας πριν δεν θα ήταν κακή...
Υ.Γ.2 η ιδέα συνεργασίας με το dog μ'αρεσει πολύ :P

Νότα νομίζω όλοι ενδιαφερομάστε εδώ για τις τιμές και για τα είδη. Κι εγώ συμφωνώ μια συνάντηση θα ήταν καλή πριν. Δεν είπαμε ότι θα βρεθούμε αυτό το σάββατο στις 1600 στην Κυψέλη?

ωραία, νόμιζα ότι θα ήταν εκείνη μια γενικότερη συνάντηση αλλα δεν χάνουμε κάτι για να μιλήσουμε και γι αυτό

νοτα κ υπολοιπες....φυσικα θα μιλησουμε κ γι αυτο....ηδη στο γκαραζ εχω μαζεψει 18 μεγαλες κονσερβες,κι ενα δεκακιλο ξηρα τροφη....θαθελα να δωσω χρηματα για εμβολια, φαρμακα κλπ......τι θα γινει με την υιοθεσει του παππου γιωργου απο την ομαδα μας????/το ειχα γραψει στο θεμα ταλαιπωρη ολυμπια.....ν ανοιξουμε νεο θεμα για τον παππουλη????αυριο θα τηλ,στο καζ να μαθω λεπτομερειες.....

Nota, ήδη έχω ξεκινήσει μια λιστα με αυτους που μου έστειλαν πμ οτι θέλουν να βοηθησουν, με είδη, λεφτά ή μέσω του λογαριασμου του ΚΑΖ. Οποτε οποιος θέλει συνεχιζει να στελνει με πμ σε εμενα τι θα συνεισφερει περιπου να εχουμε μια γενική αποψη και να δούμε πως θα γινει η μεταφορά.

Ολγα, όταν μιλήσεις για τον παπου Γιώργο πες τι ακριβώς χρειάζονται, ναι σε ένα νέο ποστ.
Βιβή, ναι καλύτερα όλοι να συνεχίσουν να δίνουν στοιχεία σε σένα.
Σχετικά με τις τιμές του πετ σοπ
κονσέρβες γάτας- σκύλου
drontal σκύλου και αμπούλες αποπαρασιτωσης, κρεβατάκια, σπιτακι, άμμους κολλαρα κτλ. 50 %
ξηρά γάτας - σκύλου -φάρμακα – 40 %
και premium τροφές σκύλου-γάτας -30%
αυτά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος στελνει ΠΜ σε μένα ή στη Βιβή να του πω συγκεκριμένα ποσά, εγώ θα πάω αρχή εβδομάδας της επόμενης μάλλον Τρίτη απόγευμα, όποιος θέλει έρχεται να δει ή να πάρει πράγματα.:)

Εγώ πάντως ειμαι μεσα Νοτα, θα πάρω πράγματα εκει και κανονιζουμε τη μεταφορά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back