Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

Τελικά που είναι το pet shop?Θέλω κι εγώ να πάρω κάποια πράγματα.
Για τροφές περιμένουμε να μας πείτε.
Επίσης αν χρειάζεστε κι άλλο αμάξι για την μεταφορά, ευχαρίστως να βοηθήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά θα πεταχτώ πεμπτη -παρασκευη να δω τ ι γίνεται και τι ακριβώς υπάρχει. Θα σας ενημερώσω απόγευμα για το που ειναι με ΠΜ οποιον ενδιαφερεται γιατι αλλιώςθα είναι σαν να γίνεται διαφήμιση επίσης εγώ θα ξαναπάω Τρίτη απόγευμα, όποιος θέλει έρχεται μαζί μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά,
ό,τι παρουμε το παίρνουμε όπως μπορούμε.ΔΕν είμαι στο stray ούτε έχω πρόσβαση σε εταιρίες για..εμβόλια..Και εγώ από πετ σοπ θα παω να αγορασω μερικες τροφες!Μην το κανουμε πολύπλοκο!!:)

Νότα εχω ηδη εγώ επικοινωνία με τη Βανα,την υπεύθυνη του ΚΑΖ και φυσικά τν εχω ενημερώσει για την προσπάθεια μας..
Σήμερα μου στειλε και νεα για την Ολυμπία.Θα σας τα βαλω σε λίγο.

Ας μαζέψουμε μεχρι τελη Φεβρουαρίου τα πράγματα και μετά 4-5 άτομα θα παμε να τα παραδώσουμε.ΔΕ γίνεται να παμε τσουρμο.Αυτοκίνητο εχω εγώ,οποτε θα αναλαβω κ εγώ να μεταφερω καθώς και η Κατερίνα-ΡΟτυ απτο dog forum.

Mην τρελλαίνεστε για το τι θα παρετε.Ενα μπωλ,μια κουβερτα,ενα σακι τροφη ,και η παραμικρή προσφορά είναι σημαντική.Οποιος θελει μπορεί να παρει και πχ χαπια drontal που είναι πιο ακριβα είτε 2 είτε 102 είναι οκ!!

Απλά ας ενημέρώνει ο καθενας τι παίρνει να τα καταγραφουμε!
:)

επειδη δεν θα παμε ολοι μαζι,αν καμια φορα θελω να παω εγω για να δω τα ζωακια και να προσφερω και κατι,επειδη δεν ειμαι μελος,μηπως απαγορευεται???ξερεις???

Αχ κορίτσια η Ολυμπία φένεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση:up:
Αυτοκίνητο έχω κι εγώ αν υπάρξει ανάγκη. Νότα περιμένω πμ όταν έχεις νέα χρυσό μου από το pet shop. Κορίτσια πραγματικά χαίρομαι
που έχω γνωρίσει άτομα που σκέφτονται τόσο όμορφα και δεν είναι κενά. Μακάρι να καλυφθούν κάποιες ανάγκες από τα ζωάκια

ELENIP, δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να πας στο ΚΑΖ. Το μόνο που ίσως χρειάζεται, να έχει ενημερώσει πιο πριν για την επίσκεψη.
Νότα, Drussila και λοιπά κορίτσια, και παραπάνω από 5-6 να μαζευτούμε, πειράζει ? Πολλές από μας θα θελήσουν να έρθουν.

Όσο για τον παππού Γιώργο, ας είναι θέμα προς συζήτηση στην συνάντηση του Σαββάτου.

Αχ κορίτσια η Ολυμπία φένεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση:up:
Αυτοκίνητο έχω κι εγώ αν υπάρξει ανάγκη. Νότα περιμένω πμ όταν έχεις νέα χρυσό μου από το pet shop. Κορίτσια πραγματικά χαίρομαι
που έχω γνωρίσει άτομα που σκέφτονται τόσο όμορφα και δεν είναι κενά. Μακάρι να καλυφθούν κάποιες ανάγκες από τα ζωάκια

αυτο λεω κι εγω Ουρανια μου.ειναι ελαχιστα τα ατομα με τις δικες μας ευαισθησιες και γι αυτο το λογο θα ηταν κριμα να μην βοηθαγαμε ουτε κι εμεις.αυτη η σκεψη με κανει να θελω να βοηθαω ακομα πιο πολυ.

OK Ουρανία μου θα ενημερώσω:) και εγώ χαιρομαι που γνώρισα κάποιες από κοντα και θα γνωρίσω και άλλες.
Βουλα φυσικά και όχι, απλά το θέμα είναι ότι για να μαζευτούν πολλοί είναι πιο δύσκολη η συνεννοήση. Εγω δεν έχω πρόβλημα να μην παω αν ξέρω ότι πήγαν κάποιοι από μας, είδαν τα ζωάκια και έδωσαν τα πράγματα:D

η ολυμπια.....εξαιρετικη....ειναι τοσο ομορφος ο αγωνας της...κι αυτο το βλεμμα της.....μελι σταλαζει στη ψυχη....αν κ πολυ ωρα μιλησα με καζ κι ηθελα να μαθψ για παππου...ειπαν πως θα με παρουν ομως με ξεχασαν παντελως....ετσι θελω να ελπιζω...δεν θελω να σκεφτω οτι εφαγα.....γραψιμο!!!!!!

Καλημέρα!
Σας παραθέτω το e-mail που μου έστειλε η Βάνα απο το ΚΑΖ!

<<Η ξηρά τροφή που τρώνε είναι η Happy Dog, φοβάμαι όμως ότι δεν θα την βρείτε σχεδόν πουθενά. Εμείς την παίρνουμε από τον εισαγωγέα, οπότε αφήστε την. Δεν πειράζει. Κονσέρβες πάρτε όποιες θέλετε. Δεν τρώνε κονσέρβα για κανονικό γεύμα, τους βάζουμε τα φάρμακα μέσα. Νάσαι άρρωστο και να σου ανοίγουν το στόμα για να σου χώσουν το χάπι με το ζόρι στο λαιμό, δεν λέει :-)) Επίσης μερικά μίζερα που δεν τρώνε ξηρά τροφή, παίρνουν στην αρχή κονσέρβα με ξηρά κρυμένη από κάτω μέχρι να συνηθίσουν. Σημαντικά είναι για μας, τα Ζυλαπούρ, Vibramycin χάπια, αμπούλες ή σπρέυ για τα ζωύφια και χάπια Drontal Plus για τις
αποπαρασιτώσεις. Αυτά είναι τα βασικά μας. Πλαστικά κρεβατάκια έχουμε προς το παρόν, αυτό που μας λείπει είναι πιάτα για το φαγητό τους, πολύ μεγάλα όμως. Για πολύ μεγάλα σκυλιά. Από μικρότερα είμαστε καλυμένοι. Α, και μην ξεχάσετε να τους φέρετε δύο σακούλες παξιμάδια ολικής αλέσεως από το σούπερ μάρκετ (παξιμάδια για ανθρώπους) :-D Είναι η αγαπημένη τους λιχουδιά! >>

Παιδιά ευχαριστώ από καρδιάς
Βάνα

ευχαριστούμε Κυριακή!
αυτό με τα παξιμάδια δεν το ήξερα θα πάρω και εγώ. Πολύ χρήσιμο αυτό..

Σημαντικά είναι για μας, τα Ζυλαπούρ, Vibramycin χάπια, αμπούλες ή σπρέυ για τα ζωύφια και χάπια Drontal Plus για τις αποπαρασιτώσεις.
ΟΚ για όλα τα υπόλοιπα, τα Ζυλαπούρ τι είναι; :hmm:
Επομένως παίρνουμε: κονσέρβες, φάρμακα, αντιπαρασιτικά, παξιμάδια (!) και μεγάλα μπωλ... Check! :)

ΟΚ για όλα τα υπόλοιπα, τα Ζυλαπούρ τι είναι; :hmm:
Επομένως παίρνουμε: κονσέρβες, φάρμακα, αντιπαρασιτικά, παξιμάδια (!) και μεγάλα μπωλ... Check! :)

Λογικά πρέπει να είναι χάπια , θα την ρωτήσω όμως για να είμαστε σίγουρες!
Καλά αυτό με τα παξιμάδια ...απίστευτο:lol::lol:!

Η Βάνα απο το ΚΑΖ μου είπε ότι τα Zylapour και τα Vibramycin είναι χάπια και τα βρίσκεις στα κανονικά φαρμακεία. Το πρώτο είναι το σταθερό φάρμακο για το Καλαζάρ και το δεύτερο για τη θεραπεία της Ερλιχίωσης και είναι φτηνά αλλά θαυματουργά φάρμακα. Ακόμα, αν κάποιος έχει κανένα σπιτάκι σκύλου που δεν το χρειάζεται, θα βρούν χώρο να το βάλουν κάπου στο καταφύγιο. :P:P:)

εχω κατι ζιλαπουρ απομιναρι απο την πιτμπουλινα μας που δεν τα καταφερε:( τουλαχιστον να πιασουν τοπο...

Eγώ θα παρω σίγουρα σακί ξηρά τροφή και μπωλ.
Το αγόρι μου θα παρει κονσερβες και περιμενω από τη μαμα μου καποιο απ τα χαπακια!Θα ξηλωθεί θελει δε θελει!!

:)

παιδια συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετη....το ΚΑΖ τι ειναι????????:confused:

Φιλοζωικος σύλλογος. δες στην αρχη του θεματος, εχει λινκ για το σαιτ τους. Μαζευουμε πράγματα να τους παμε

Φιλοζωικος σύλλογος. δες στην αρχη του θεματος, εχει λινκ για το σαιτ τους. Μαζευουμε πράγματα να τους παμε

πολύ καλο!!!δηλαδή μπορώ να μαζέψω αδέσποτα και να τα πάω εκεί για να τους βρούν πιθανότατα και σπιτάκι???:hmm:

όχι Τεζ, δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι το πράγμα. Γι'αυτό το λόγο και οι σύλλογοι τηρούν μια μυστικότητα για το που είναι οι εγκαταστάσεις τους. Οπως καταλαβαίνεις οι ανθρωποι εκεί βρίσκονται αντιμέτωποι πολύ συχνά με σκυλάκια και γατάκια που τα αφήνουν έξω από την πόρτα τους.
Η προσπάθεια σ'αυτό το ποστ είναι να βοηθήσουμε τα αδέσποτα που φιλοξενούνται εκεί, είτε αγοράζοντας κάποια πράγματα που θα τους πάει μια ομάδα από το φόρουμ είτε κάποια χρήματα που θα κατατεθούν απευθείας στον λογαριασμό του ΚΑΖ αναφέρεται παραπάνω.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάποια καλή πράξη σε σχέση με τ'αδέσποτα είναι η να τα φιλοξενήσεις εσύ μέχρι να βρούνε σπιτάκι ή να πληρώνεις για την φιλοξενία τους κάπου αλλού.Σε καμμία περίπτωση δεν είναι λύση να επιβαρύνουμε αυτούς τους συλλόγους με νέα αδέσποτα.

παιδιά και γω μέσα για βοήθεια.θα στείλω πμ στη drusilia.μπαίνω συχνά στη σελίδα του ΚΑΖ κάνουν καταπληκτική δουλειά.είχα μιλήσει και με μια εξαιρετική κυρία απο κει.είδα στη σελίδα τους την ολυμπία και τρελλάθηκα!!!!!!!!!!!!!τι να πω για τους "ανθρώπους"?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back