Πρόταση σύστασης συλλόγου γατόφιλων Κυψέλης

φιλες κ φιλοι....ανοιξτε τις ατζεντες, βαλτε υπενθυμιση στα κινητα σας....ηρθε η ωρα......σαββατο 16 του φλεβαρη στις 17.00 (αφειστε τους υπνους κ τα χουζουρια με τα γατονια σας)εχουμε ραντεβου........εκει που το ειχαμε κι αυτη τη κυριακη.....δεν σας το γραφψ....ψαξτε το ειναι παραπανω......συμμετοχες, αναβολες(οχι παλι)προτασεις κι οτι αλλο......το περιμενω εδω!!!!αντε καλη μαζωξη!!!!!α μην το ξεχασω....ευπροσδεκτες ολες οι περιοχες του ν.αττικης κ πασης ελλαδας.....ολοι οι καλοι μαζι......ξερω ηδη αρκετες συμμετοχες απο .....μακρογειτονες.....ελατε παιδια, απ οπου κι αν ειστε......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ως τότε έχω να κάνω δυο επαγγελματικά ταξίδια εξωτερικού -ελπίζω όχι τρία. Πιστεύω ότι δε θα θέλω να κουνηθώ από Θεσσαλονίκη. Περιμένω να συζητήσω το πρόγραμμα με τον άνδρα μου που φτάνει αύριο και θα σου πω. Πάντων γενικά αποφεύγουμε τις μετακινήσεις όταν οι άλλοι μετακινούνται και απολαμβάνουμε μια άδεια απο αυτοκίνητα κι ανθρώπους -υπέροχα ανθρώπινη γιαυτό- Θεσσαλονίκη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μένω Καισαριανή αλλά θα χαρώ να σε γνωρίσω και να ξαναδώ όλα τα κορίτσια του σάιτ. Είχαμε περάσει τόσο όμορφα όταν είχαμε πάει για καφέ. Το έγραψα ήδη στην ατζέντα μου. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερωθούμε από εδώ:)

ανιμα: αν εισαι στη πολη θα το ηθελα να τα πουμε....δες; το προγραμμα σου κ μ λες.

ουρανια: μπραβο η καισαριανη.....μακαρι εσεις να ξαναβρεθειτε κι εγω να σας γνωρισω...

Που έχετε κανονίσει την συνάντηση ? Μόνο αν μου έχει προκύψει κάτι σοβαρό, δεν θα ερθω..

βουλα......στη φωκιωνος νεγρη σαββατο 16 του μηνα το απογ.κατα τις 16οο????17.ΟΟ?????.στο χαγκεν ντατς...δεν ξερω ποιες κ ποσες θα μαζευτουμε.....λιγες οι συμμετοχες.....κ οι περισσοτεροι εκτος κυψελης.....ας ειναι....θα γινει κι οσοι πιστοι....προσελθετε

τεσσερις η πέντε Όλγα?

ουρανια μου: εγω προτεινω το 16.00 αλλα αφηνω ανοιχτο και το 17.00 μηπως βολευτουν καποιοι που ισψς να...δυσκολευονται....η αληθεια ειναι οτι με εχει παραξενεψει τοση..."ησυχια" απο τις κοντογειτονισσες...αλλα αισιοδοξω!!!!με καποιους παντως ειναι σιγουρο οτι θα βρεθουμε!!!τα λεμε!!!!!!

Καλημέρα,:)
Μια Βαφλα με διπλό παγωτό σοκολάτα, στρατσιατέλα και σιρόπι καραμέλα!!!!!

για μένα!!!! :up:

Καλημέρα,:)
Μια Βαφλα με διπλό παγωτό σοκολάτα, στρατσιατέλα και σιρόπι καραμέλα!!!!!

για μένα!!!! :up:

Α βρε Τζούλια τι το ήθελες υπογλυκαιμία με έπιασε:lol::lol::lol: κι εγώ θέλωωωωωωω

ουρανια κ τζουλια: συμπεραινω οτι θα ερθετε ορεξατες βλεπω!!!!ελπιζω κ για γλυκα κ για συζητηση...τα θεματα ειναι πολλα....σας αναμενω αναμμενη!!!!

οι μερες περνανε κι οι κοκκωνες μου σιωπου....με τοσα που συμβαινουν θα μα πειτε....δυσκολοι καιροι για ευαισθητους ζωοφιλους.....καλη ανταμωση σε οσους τα καταφερουν.....

Θα παμε για ΚΑΦΕ???? ΟΕΟ??? ΣΑΒΒΑΤΟ είναι!!!!!

΄Η θα τα φάω όλα ΜΟΝΗ ΜΟΥ????? :lol::lol: (οχι οτι εχω προβλημα.... :cool:)

16.00-17.00 Haagen Danz.. Μελετίου.....

Τελικά για αύριο είναι ή Σάββατο? Και τι ώρα τελικά?
Αν είναι Σάββατο υπολογίστε κ' μένα κ' τη Βούλα.
Μου φαίνεται Τζούλια πως δεν κρατιέσαι για βάφλες κ'
επισπεύδεις το θέμα.:P

ΣΑΒΒΑΤΟ... ειναι...

πεινάαααωωωωω!!!! :lol::lol:

ΣΑΒΒΑΤΟ... ειναι...

πεινάαααωωωωω!!!! :lol::lol:
Βρε Julia και να θέλει κανείς να αγιάσει δεν τον αφήνουν οι διαόλοι:P

ουρανια, τζουλια κισεκακι: Σαββατο ειπαμε...αρχικα ειπα στις 5, μετα σκεφτηκα την ελληνικη αργοπορια κι ειπα απο τις 4 για ναχουμε μαζευτει ως τις 5...Εγω παντως μετα τις 4 θα αριβαρω...τι τραπεζι να πιασω?ποσα περιπου ατομα?να κλεισω το μαγαζι ολο για παρτυ μας?

ουρανια, τζουλια κισεκακι: Σαββατο ειπαμε...αρχικα ειπα στις 5, μετα σκεφτηκα την ελληνικη αργοπορια κι ειπα απο τις 4 για ναχουμε μαζευτει ως τις 5...Εγω παντως μετα τις 4 θα αριβαρω...τι τραπεζι να πιασω?ποσα περιπου ατομα?να κλεισω το μαγαζι ολο για παρτυ μας?

Εγώ θα έρθω και ίσως έρθει και η Πηνελόπη. Τώρα δεν ξέρω ποιες άλλες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back