Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Τα αγαπάμε τα πλασματάκια μας, αλλά όταν πάθουν κάτι ξαφνιαζόμαστε κι εμείς οι ίδιοι με το μέγεθος της αγάπης που τους έχουμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ατύχημα έγινε γιατί έλειψε ένα μέτρο ασφαλείας. Η επιβεβαίωση (με ένα σπρώξιμο) ότι η πόρτα έκλεισε. Σε όλες τις πόρτες: Τράβηγμα για κλείσιμο σπρώξιμο για επιβεβαίωση. Δυο κινήσεις απανωτές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
και κάτι άλλο τώρα που το πρόσεξα.. Είμαστε και κοντοχωριανοί!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πόρτα ελέγχεται αν έκλεισε καλά, με πολύ εύκολο τρόπο σε απειροελάχιστο χρόνο, δεν χρειάζεται να γυρίσεις καν προς αυτήν. Οπως την κρατάς και την τραβάς, με το κρακ του κλεισίματος που κάνει τη σπρώχνεις πίσω.Τελικά η βιασύνη και η αφηρημάδα δεν είναι καθόλου καλοί σύμβουλοι Θανάση..![]()
και κάτι άλλο τώρα που το πρόσεξα.. Είμαστε και κοντοχωριανοί!!![]()
Είμαστε κοντοχωριανοί; 980 χλμ μόνο χε χε χε Από πού είσαι;
Μήπως το πόμολο είναι πατητό και την άνοιξε μόνος του;
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ο μπαμπάς μου είναι από εκεί¨
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααουυυ από Πεντάλοφοοοοοο χε χε χε χε μου λέει μου λέει αλλά εσύ δεν είχες γεννηθεί τότε.Πεντάλοφος αν σου λέει κάτι..Ο μπαμπάς μου είναι από εκεί¨
![]()
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι καμιά σχέση. Για βόλτα πήγαινα όταν ήμουν 18 χρονών. Από το Φυλάκιο είμαι στην Ορεστιάς απλώς κατοικώ, τωρα. Ο Πεντάλοφος ήταν ένα από τα στέκια στα οποία τα κάναμε γυαλιά καρφιά ως νεολαίρα (έτσι μας λέγανε οι μεγάλοι)κάτι με στρατό να υποθέσω?? Στον ιστορικό μας λόχο?![]()
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Στο καφενείο? Γιατί το χωριό μου δεν φημίζεται και για την νυχτερινή του ζωή.. 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Όχι καμιά σχέση. Για βόλτα πήγαινα όταν ήμουν 18 χρονών. Από το Φυλάκιο είμαι στην Ορεστιάς απλώς κατοικώ, τωρα. Ο Πεντάλοφος ήταν ένα από τα στέκια στα οποία τα κάναμε γυαλιά καρφιά ως νεολαίρα (έτσι μας λέγανε οι μεγάλοι)
νεολαίρα????!!! καλό!!!!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα δεν ξέρω, αλλά τότε φημίζονταν. Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα, ναι στο καφενείο βέβαια, ήταν ένα καφενείο μόνο για μας αριστερά όπως ανεβαίνεις την ανηφόρα την αριστερή. Ένα χαμηλό που είχε και αποστακτήριο κι έφτιαχνε τσίπουρο. Και κάποιες φορές στην πλατεία στους δυο Σταύριδες.Που τα κάνατε γυαλιά καρφιά?Στο καφενείο? Γιατί το χωριό μου δεν φημίζεται και για την νυχτερινή του ζωή..
![]()
Δεν αποκλείεται να κάναμε παρέα και με τον πατέρα σου.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά και τι δεν μας έλεγαν τότε ουυυυυ το τι μας έσουρναν άλλο πράμα αλλά κι εμείς άλλο τόσο κάναμε το δικό μας χε χε χενεολαίρα????!!! καλό!!!!![]()
![]()
![]()
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το 1978 είναι ο πατέρας σου στην Αθήνα; Εμ τότε ποιο Πενταλοφος και χωριό σου μου λες εσύ μόνο σε φωτογραφία θα τον έχεις δει.Ο μπαμπάς μου σου ρίχνει μια δεκαετία και... όταν πήγαινες, είχε κατέβει αθήνα και είχε παντρευτεί και τη μαμά μου![]()
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Κοιμήθηκε δίπλα μου το βράδυ στην αγαπημένη του θέση και σήμερα το πρωί με ξύπνησε με γουργουριτα και χαδάκια, δείγμα ότι η διάθεση του είναι πολύ καλή.. Γύρω στο απογευματάκι άρχισε να παίζει και με τα παιχνιδάκια του αν και όχι με τόση όρεξη.. Δείχνει να προτιμάει τις αγκαλίτσες προς το παρόν και δεν θέλει να με δαγκώσει καθόλου..
Είμαι πολύ χαρούμενη που όλα πάνε καλά

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
βρέ τα γονίδια ειναι δυνατά!!!!!!!!!
και εγώ ειμαι χαρούμενη που σε ακούω έτσι....!!!!!!
rotonda
Δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Είμαι άπιστευτα χαρούμενη και την πληρώνει ο Darky..όλη την ώρα του δίνω φιλάκια.. και σε κάθε τραγούδι που ακούω στο ράδιο και μ'αρ'εσει τον παίρνω και χορεύουμε μαζί..
Τουλάχιστον φαίνεται να του αρέσει,κάθεται και με κοιτάζει συνέχεια στα μάτια..Νιώθω λες και μ'αγαπάει περισσότερο μετά από το ατύχημα.. Έχει γίνει τόσο τρυφερούλικο το πλασματάκι μου..
Και όσον αφορά το δοντάκι του, δεν φαίνεται να τον πειράζει καθόλου στον να με δαγκώνει
Πάντως ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μένα για να προσέχω όσο πιο πολύ μπορώ..και κατάλαβα πόσο πολύ τον αγαπάω..

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool