Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ο Ραούλ μου έπεσε απο το μπαλκόνι!

Χθες το βράδυ είχαμε μια δυσάρεστη περιπέτεια αν και με καλο τέλος...
Γυρνώντας σπίτι δεν βρήκα το Ραούλ πουθενά! Αμέσως πήγε το μυαλό μου στο κακο και κατεβήκαμε κάτω και αρχίσαμε να ψάχνουμε.
Η βασική φρίκη που έφαγα ήταν οτι κάτω κυκλοφορούν τα αδεσποτάκια που ταίζω, κυρίως αρσενικά και φοβήθηκα οτι θα έπεσε ο μικρός μου και θα τον κηνύγησαν.
Ακομα και τότε ήταν ένας κοκκινοπορτοκαλής που έκανα εγώ "ψιψιψι" και φώναζα το Ραούλ και ερχόταν αυτος και μου νιαούριζε!

Αλλά το Ραούλ δεν τον άκουγα πουθενά, οποτε άρχισα να κοιτάω κάτω απο όλα τα αμάξια, στο τέλος τον άκουσα να μου βγάζει μια φωνούλα και τον είδα κολημένο πάνω σε μια ρόδα. Ουτε καν σηκώθηκε να με πλησιάσει!
Επαθα σοκ γιατι σκέφτηκα μήπως επεσε και χτύπησε και έπαθε εσωτερική αιμορραγία, οποτε προσπαθούσα να βρω έναν τροπο να τον βγάλω χωρις να τον τραβήξω αποτομα. Είχε έρθει και ο άλλος ο κοκκινουλης εκει και νιαούριζε και δυκολευε την κατάσταση, παρόλο που του είχα ένα βουνο κροκέτες πιο κει...
Τελος πάντων, με τα πολλά τον βγάλαμε, ήταν μια χαρά το μωρό μου!!!:) Μόνο γεμάτος στη βρωμιά! Γυρίσαμε και άρχισε να τρώει με απίστευτη λαιμαργία.
Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθε ο φίλος μου που δεν φανταζόταν οτι θα επηζούσε απο αυτο και στην φάση που τον βρήκα ήταν έτοιμος να ανοιξει τον σκουπιδοντενεκέ να ψάξει μήπως τον είχαν βρει πεθαμένο και τον πέταξαν...
Εγώ επειδη τον ξέρω, φαντάστηκα οτι θα είναι κρυμένος τριγύρω περιμένοντας την ομάδα διάσωσης. Αλλά βρε παιδια μου έκανε εντύπωση που ο άλλος ο γατούλης τον αγνόησε παντελώς, λες και ήταν γλάστρα! Να ναι καλα ο κοκκινούλης που φέρθηκε καλά στον Ραουλινο μου...

Επίσης, φταίω εγώ για αυτο. Χθες το βράδυ που είχα ξαπλώσει δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο την υπερένταση και αναρωτιόμουν πώς έπεσε αφού προσέχει πολύ. Τώρα το πρωί διαπίστωσα οτι ειχα καιρο να αντικαταστήσω το σπάγγο με τον οποίο ειναι δεμένο το πλέγμα που εχω βάλει να μην πηγαίνει στο γείτονα. Ο σπάγγος ειχε σπάσει σε διάφορα σημεία και το πλέγμα δεν ηταν στερεωμένο στο κάγγελο. Οπότε ο καημένος ο Ραούλ προφανώς πήγε να σκαρφαλώσει στο πλέγμα, γλύστρισε και αντί να προσγειωθεί στο μπαλκόνι έφυγε κάτω...

Δεν θέλω ουτε να σκεφτώ τι θα γινόταν αν έλειπα πιο πολλές ώρες ή αν ήταν άλλη ώρα της ημέρας...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω,πω,παλι καλα που τον βρηκες και ειναι καλα!:)φανταζομαι πως θα ησουνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε, δεν φρίκαρα αμέσως γιατι και ειχε ξαναπέσει πριν χρόνια στο πατρικό μου και δεν έπαθε κάτι, αλλά κυρίως γιατί σκέφτηκα οτι θα τον έβλεπα αν ειχε χτυπήσει άσχημα ...
Απλά τρόμαξα πάρα πολύ μήπως τον έδιωχναν οι άλλες γάτες ή του έκαναν κακό.
Αλλά ευτυχώς δεν σκέφτηκα οτι μπορεί να είχε σκοτωθεί και να τον πέταξαν στα σκουπίδια, όπως σκέφτηκε ο φίλος μου. Αυτός είχε πάθει πραγματικά σοκ με το θέμα, σε βαθμο που δεν το περίμενα...
Αφού να φατναστείς οταν ξαπλώσαμε μου έκανε παράπονα που δεν ήρθε ο Ραούλ στο κρεβάτι να τον χαιδέψει, παρόλο που ήταν μέσα στη βρώμα και ο φίλος μου ειναι πολύ σιχασιάρης...:)

Σας λαχτάρησε γερά ο Ραούλ!!:blink:
Τυχερός ήταν όμως, πάλι καλά... Από ποιον όροφο έπεσε;
Φαντάζομαι ότι μόλις ξεκουραστεί και συνέλθει από την περιπέτειά του θα σας τρελάνει στα χάδια... :)

Τρίτο...
Σε πληροφορώ οτι αμέσως χθες που τον ανέβασα ηταν σε τρελά κέφια... Προφανώς αισθάνθηκε ανακούφιση ο κακομοίρης, πρέπει να πέρασε μεγάλη φρίκη... Τι να πω με αυτο το ζώο, οντως εφτάψυχο, μην το γρουσουζεύω κιολας...
Κάθισε να τον ανεβάσω αγκαλια μέχρι το σπιτι, ουτε και μέσα στο ασανσερ δεν παραπονέθηκε που το φοβάται. Ευτυχώς, γιατι μέσα στον πανικό μου δεν είχα κατεβάσει τη γατοφόρο.

Να δω πώς θα ξεβρωμίσει όμως. Έχουν μαυρίσει τα πόδια του και οσο και να τον έτριψα με πετσέτα τίποτα. Και να μην επεκταθώ στο τι έγινε οταν πήγα να τον βάλω στον νιπτήρα. Όπως ειπα ήταν σε τρελά κέφια και τη γλύτωσα με δυο προειδοποιητικά "Χιιι".
Και δεν θέλω να γλύψει ολη τη βρώμα μόνος του.

Ευτυχώς που σώθηκε ο καημένος. Ο δικός μου έπεσε το Σεπτέμβρη σε ηλικία τεσσάρων μηνών από τον τέταρτο και ήταν δυο μέρες σε κωματώδη κατάσταση. Δεν τον πας στο γιατρό να τον δει καλού κακού;
Για το πλέγμα σου προτείνω να καταργήσεις τον σπάγκο και να πάρεις πλαστικά τσέρκια από ένα χρωματοπωλείο που δεν φθείρονται.
Άντε, περαστικά σας…

Ναι, έχεις δίκιο με το σπάγγο και φταίω πολύ σε αυτο γιατι το συγκεκριμένο τμήμα είχα καιρο να το ελέγξω και να το ανανεώσω. Τώρα έβαλα χοντρό νάυλον σκοινί και θα κοιτάξω σε χρωματοπωλείο για αυτο που λές.

Με μικρό γατάκι μου είχε συμβεί αυτο πριν χρόνια, προφανώς τοσο μικρά δεν ξέρουν να πέφτουν σωστά. Απο τοτε κάνω περιφράξεις, αλλά στην συγκεκριμένη δεν πρόσεξα και να τι έγινε. :(

Τον παρακολουθώ και ειναι εντάξει, οποτε δεν νομίζω οτι αξίζει να τον ταλαιπωρήσω με το γιατρο.

Ευτυχώς τέλος καλά όλα καλά

επειδή μου έχει τύχει και εμένα 2 φορές, και μάλιστα από τον 5ο, παρακολουθησε τον απλά για τις επόμενες 48ώρες, μήπως παρουσιάσει λήθαργο ή κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του, αυτό μόνο. Πάντως δεν θέλω να σε τρομάξω, αν τρώει και συμπεριφέρεται φυσιολογικά είναι μια χαρά..πάντως αυτό με το μπαλκόνι κάντο το συντομότερο..

Αφου τελειωσαν ολα με τον καλυτερο δυνατο τροπο μη στεναχωριεσαι..αλλωστε με τα γατακια μας ολο και καποια λαχταρα θα περασουμε ολοι...:P

Ναι, τον παρακολουθώ, προς το παρον ειναι ΟΚ.
Απο εδώ και πέρα θα προσεχω πολύ περισσότερο, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μου αυτο...

Έλα μωρέ,αφού είναι όλα καλά τώρα μην τα ρίχνεις σε σένα όλα!

Ευτυχώς, όλα καλά:) Νομίζω ότι από 'δω και στο εξής και ο ίδιος ο Ραούλ θα είναι προσεκτικός. Όσο για τη βρωμιά που λες, μήπως να δοκιμάσεις να τον τρίψεις με βρεγμένη πετσέτα ή ένα ξηρό σαμπουάν;

Πώ πώ τι περάσατε!! Ο καημενούλης θα τρόμαξε!!
Δοκίμασε αυτό με την πετσετούλα την βρεγμένη να τον καθαρίσεις;)

Φτου φτου Χριστέμου αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου, μη γυρίσω από τη δουλειά και η Μένια δεν είναι σπίτι... Γι' αυτό της έχω βάλει λουράκι με 2 κουδούνια, βαρελάκι με τα στοιχεία μου και ταμπελάκι πάλι με τα σοτιχεία μου..

Με βρεγμένη πετσετα δοκίμασα... Τίποτα, πρέπει να είναι γράσα ή κάτι τέτοιο. Πάντως θα πάω στο πετ σοπ να ρωτήσω μήπως έχουν κάποιο προϊόν... Ούτε χαλί να ήθελα να καθαρίσω!! :)

Εννοειται Μένια, κι εμένα ο χειροτερος εφιάλτης μου ειναι γιατι το έχω πάθει κιολας στο παρελθον. Κι εγώ του έχω λουράκι με βαρελάκι.
Ευτυχώς δεν τον πείραξαν οι γάτες, αυτο σκέφτομαι μόνο...

Και η Αρήθα είχε γράσα όταν τη βρήκαμε... (κάτω από αυτοκίνητο κι αυτή). Είχα δοκιμάσει κι εγώ τότε με μωρομάντηλα, πετσέτες κ.λπ., αλλά τελικά μόνο με λούσιμο καθάρισε (και στέγνωμα με πιστολάκι μετά :lol:).
Είχε φοβηθεί, είναι η αλήθεια, και μου είχε κάνει και τα χέρια ριγέ, αλλά από τότε δεν ξαναχρειάστηκε ποτέ μπάνιο, είναι πεντακάθαρη και γυαλιστερή η γλυκιά μου!

Ειπαμε, η Αρήθα ειναι μια κυρία και φαίνεται.:)
Ναι, κι εγώ οταν τον βρήκα ομοιως ήταν χάλια και τον έκανα μπάνιο. Αλλά πλέον αυτο δεν γίνεται. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τις δυνάμεις μου πλέον! :)

Αν είναι γράσο δύσκολα τα πράγματα,μόνο με tide θα βγει,αλλιως με πετρελαιο,δεν νομίζω να θες να τον καθαρίσεις με τον 2ο τρόπο:confused::P

Ο καημενούλης ο Ραούλ θα φοβήθηκε πολύ.
Τέλος καλό όλα καλά, ευτυχώς!!!!
:):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back