Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πω πω τι πάθατε βρε drusilia! Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά και πέρασε όσο πιο ανώδυνα γινόταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμαν τι πάθατεεεε. Τώρα ειδα το στορυ καημενη μου. Πολλοι το πάθαμε, ασε ξέρουμε πως ειναι:cry: Ελπίζω να προσεχει περισσότερο τώρα. Η Μπιάνκα πάντως έγινε πολύ προσεκτικοτερη μετά το πέσιμο και την εξαφάνησή της για μέρες πριν 6 χρόνια.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσέχει ο κακομοίρης... Εγώ δεν είχα προσέξει σε αυτήν την περίπτωση...
Τέλος πάντων, δεν παραπονιέμαι καθόλου, είχε άμεση και αίσια κατάληξη το πράγμα αλλιώς δεν ξέρω πως θα ήμουν τώρα.

Λαχτάρισα και γω πρωι πρωί. Ακουσα κατι σαν μπουπ στα κάγκελα και πετάχτηκα πάνω νομίζοντας οτι επεσε η Καρμέλα. Εχει και προιστορια στο πέσιμο. Ευτυχώς ειμαστε στον 1ο και πέφτουν και πάνω σε λιγουστρα. Μετά απο 5 λεπτά ψάξιμο σιγουρευτικα αυφου μονο τις άλλες ειδα όσο κι αν τη φώναζα. Ετρεχα σαν τη τρελή σε κήπο και δασάκι κα ήταν πάνω τελικά:P

:lol::lol: τι τραβάμε με τα τερατάκια...
Τα έχω πάθει κι εγώ αυτά... Πριν μερικά χρόνια που δεν είχε εξαντλήσει ακομα οτι μ... μπορούσε να μου κάνει, ειχα βρεθει να τον ψάχνω παντού επι ώρα, να τον φωνάζω, τίποτα. Αφου λοιπον δεν ζω σε έπαυλη, λέω πάει το γατι, θα έπεσε! Εκει που πήγα να ανοιξω την εξώπορτα λοιπον μου εμφανίζεται! Κοιμοταν μεσα στην ντουλάπα και δεν θεώρησε αρκετά σημαντικο το γεγονος οτι εγώ τον φώναζα....
Τώρα βέβαια έχω μάθει και ψάχνω παντού πριν πάρω τους δρόμους...

Γατάκι έπεσε από μπαλκόνι

Βοήθεια! Το πρωί με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος που έχει υιοθετήσει μια γατουλίνα τη Ζουζού (περίπου 8-9 μηνών). Η μικρή κυνηγούσε περιστέρια στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να προσγειωθεί από τον τρίτο όροφο στο ισόγειο. Απ ότι μου είπε την πορεία της ανέκοψαν κάτι φυτά και δέντρα που υπάρχουν , οπότε δεν έπεσε απευθείας στο τσιμέντο. Η Ζουζού δείχνει να πονάει στο ποδαράκι το οποίο δεν πάτάει κάτω και εχει λουφάξει στη γωνίτσα της. Του είπα να την ψιλαφήσει λιγάκι να δει μήπως υπάρχει τίποτα άλλο, αλλά δεν τον αφήνει.... Το χειρότερο (κατά τη γνώμη μου) είναι ότι προσπαθούσε να βρει τον κτηνίατρο στις 9 παρά το πρωι και είχε το κινητό κλειστό... Τώρα δυστυχώς η μικρή είναι μόνη της στο σπίτι (με την κυρία που καθαρίζει) και πρέπει να περιμένει μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουν οι γονείς της....

μεγα λαθος!!!!πρεπει να παει το συντομοτερο στον κτηνιατρο για να της κανει ενεση για πιθανη εσωτερικη αιμορραγια και τραυματα!μην σου πω να φυγει απο την δουλεια και να παει ,αν το γατακι εχει κατι σοβαρο μεχρι το απογευμα θα ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Το πρώτο που του είπα ήταν να πάει κτηνίατρο για να αποφύγει τα χειρότερα... Δυστυχώς στη δουλειά του είνα [πολύ αυστηρά τα πράγματα. Πρότεινα μόλις τελειώσω τη δική μου δουλειά (αδύνατο να φύγω νωρίτερα) να την πάω εγώ στο γιατρό.

και καλα ο κτηνιατρος 9 η ωρα και το ειχε κλειστό ??? :mad:
Επρεπε να ειχε παρει καποιον αλλο κτηνιατρο και να το παει αμεσως ... Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο...

Ταρα... η ζουζου είναι κίτρινο τιγράκι με φουντωτή ουρά???
και ο φιλος σου εχει βιντεαδικο????? αν νΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ!!!!!!!

ελπίζω να μην ειναι πολυ αργά μεχρι να το πατε στον κτηνιατρο:(

Θα ειναι τρελη συμπτωση....... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ>>>>>>:(

Niar πήρε 1-2 κτηνίατρους που ηξερε στην περιοχή του και το είχαν κλειστό!!!:down:

Julia μάλλον το Ζουζου είναι για τις γάτες κάτι σαν το Μαρία για εμάς!!! Είναι γκρι με φαρδιές μαύρες ρίγες

Συνημμένα

• DSC_0074_resize.JPG
    DSC_0074_resize.JPG
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC_0131_resize.JPG
    DSC_0131_resize.JPG
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 34
οκ... δεν ειναι αυτο....
Ελπιζω ολα να πανε καλα.....:|

Παιδιά ας πάει στον ΑΙΛΟΥΡΟ ΑΜΕΣΑ. Αν έχει εσωτερική αιμορρα΄γία δεν θα ζήσει ούτε 2 ώρες το ζωντανό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι δυνατον πια τοση ατυχια??? ολοι να εχουν κλειστα κινητα? Τι να πω βρε παιδι μου...
Η γατουλα παντως ειναι κουκλιτσα.... ευχομαι να μην εχει παθει τιποτα.... :(

Παιδιά ας πάει στον ΑΙΛΟΥΡΟ ΑΜΕΣΑ. Αν έχει εσωτερική αιμορρα΄γία δεν θα ζήσει ούτε 2 ώρες το ζωντανό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Κιτσουλα περνει την Ταρα τηλεφωνο.... να ενημερωσει τον φιλο της.... Το θέμα ειναι οτι ολοι ειναι στις δουλειες τους....

Το γατούλι φαίνεται καλά και κατά την προσφιλή του συνήθεια κοιμάται αλλάζοντας θέσεις... Ο φίλος μου πάει να σκάσει γιατί δεν μπορεί να το σκάσει από τη δουλειά... Θα την πάει κτηνίατρο στις 6 που ανοίγει. Δυστυχώς δεν μορώ να κάνω τίποτε άλλο...:(:(. Το ενημέρωσα και για τον αίλουρο, μόνο που μένει χολαργό και είναι λίγο μακρια....

Μα καλά, τι κτηνίατρος είναι αυτός στη γειτονιά του????? Έχει ακόμα κλειστό το κινητό κια το μόνο που κατάφερε να μάθει από το διπλανό πετ σοπ είναι ότι ανοίγει στις 6.... Δηλαδή αν σου συμβεί κάτι επείγον τι θα κάνεις? Πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΩΣ:mad:. Ξέρετε κανέναν στην περιοχή Χολαργού - Αγ. Παρασκευής ?

νσι.στην αγια παρασκευη ειναι η κτηνιατρος,ντινα μπελτεκου,μεσογειων 419,εμπορικο κεντρο Αιθριο,210 6015181,6944473367,την εχει προτεινει καποιος απο το forum και ειπε οτι ειναι πολυ καλη!!!

νσι.στην αγια παρασκευη ειναι η κτηνιατρος,ντινα μπελτεκου,μεσογειων 419,εμπορικο κεντρο Αιθριο,210 6015181,6944473367,την εχει προτεινει καποιος απο το forum και ειπε οτι ειναι πολυ καλη!!!

:hmm::hmm:Και ο δικός τους κτηνίατρος σε εμπορικο κέντρο είναι, απ' ότι μου είπε... Ελπίζω να μην είναι η ίδια, γιατί όπως είπα, έχει ακόμα κλειστό το κινητό...:mad: Όταν μάθω θα σας πω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back