ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, δεν παραπονιέμαι καθόλου, είχε άμεση και αίσια κατάληξη το πράγμα αλλιώς δεν ξέρω πως θα ήμουν τώρα.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

τι τραβάμε με τα τερατάκια...Τα έχω πάθει κι εγώ αυτά... Πριν μερικά χρόνια που δεν είχε εξαντλήσει ακομα οτι μ... μπορούσε να μου κάνει, ειχα βρεθει να τον ψάχνω παντού επι ώρα, να τον φωνάζω, τίποτα. Αφου λοιπον δεν ζω σε έπαυλη, λέω πάει το γατι, θα έπεσε! Εκει που πήγα να ανοιξω την εξώπορτα λοιπον μου εμφανίζεται! Κοιμοταν μεσα στην ντουλάπα και δεν θεώρησε αρκετά σημαντικο το γεγονος οτι εγώ τον φώναζα....
Τώρα βέβαια έχω μάθει και ψάχνω παντού πριν πάρω τους δρόμους...
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοήθεια! Το πρωί με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος που έχει υιοθετήσει μια γατουλίνα τη Ζουζού (περίπου 8-9 μηνών). Η μικρή κυνηγούσε περιστέρια στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να προσγειωθεί από τον τρίτο όροφο στο ισόγειο. Απ ότι μου είπε την πορεία της ανέκοψαν κάτι φυτά και δέντρα που υπάρχουν , οπότε δεν έπεσε απευθείας στο τσιμέντο. Η Ζουζού δείχνει να πονάει στο ποδαράκι το οποίο δεν πάτάει κάτω και εχει λουφάξει στη γωνίτσα της. Του είπα να την ψιλαφήσει λιγάκι να δει μήπως υπάρχει τίποτα άλλο, αλλά δεν τον αφήνει.... Το χειρότερο (κατά τη γνώμη μου) είναι ότι προσπαθούσε να βρει τον κτηνίατρο στις 9 παρά το πρωι και είχε το κινητό κλειστό... Τώρα δυστυχώς η μικρή είναι μόνη της στο σπίτι (με την κυρία που καθαρίζει) και πρέπει να περιμένει μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουν οι γονείς της....
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Επρεπε να ειχε παρει καποιον αλλο κτηνιατρο και να το παει αμεσως ... Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο...
julia
Διακεκριμένο μέλος
και ο φιλος σου εχει βιντεαδικο????? αν νΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ!!!!!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Julia μάλλον το Ζουζου είναι για τις γάτες κάτι σαν το Μαρία για εμάς!!! Είναι γκρι με φαρδιές μαύρες ρίγες
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελπιζω ολα να πανε καλα.....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γατουλα παντως ειναι κουκλιτσα.... ευχομαι να μην εχει παθει τιποτα....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά ας πάει στον ΑΙΛΟΥΡΟ ΑΜΕΣΑ. Αν έχει εσωτερική αιμορρα΄γία δεν θα ζήσει ούτε 2 ώρες το ζωντανό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Κιτσουλα περνει την Ταρα τηλεφωνο.... να ενημερωσει τον φιλο της.... Το θέμα ειναι οτι ολοι ειναι στις δουλειες τους....
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

. Το ενημέρωσα και για τον αίλουρο, μόνο που μένει χολαργό και είναι λίγο μακρια....Μα καλά, τι κτηνίατρος είναι αυτός στη γειτονιά του????? Έχει ακόμα κλειστό το κινητό κια το μόνο που κατάφερε να μάθει από το διπλανό πετ σοπ είναι ότι ανοίγει στις 6.... Δηλαδή αν σου συμβεί κάτι επείγον τι θα κάνεις? Πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΩΣ
. Ξέρετε κανέναν στην περιοχή Χολαργού - Αγ. Παρασκευής ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
νσι.στην αγια παρασκευη ειναι η κτηνιατρος,ντινα μπελτεκου,μεσογειων 419,εμπορικο κεντρο Αιθριο,210 6015181,6944473367,την εχει προτεινει καποιος απο το forum και ειπε οτι ειναι πολυ καλη!!!

Και ο δικός τους κτηνίατρος σε εμπορικο κέντρο είναι, απ' ότι μου είπε... Ελπίζω να μην είναι η ίδια, γιατί όπως είπα, έχει ακόμα κλειστό το κινητό...
Όταν μάθω θα σας πω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool