Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sophiak
Νεοφερμένο μέλος

nellos
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Σήμερα από το πρωί η μέρα φαινόταν οτι θα πάει χάλια.. Ήταν από τα πρωινά που κάτι σου λέει απλά να μην σηκωθείς από το κρεβάτι.
Ο Darky δίπλα μου, μου έκανε παιχνιδάκια πιο πολλά απο κάθε φορά.. Το αγόρι μου είχε σηκωθεί και ετοιμαζόταν για την δουλειά.. Όλα φαίνονταν μια χαρά.. Η πόρτα του μπάνιου κλειστή γιατί εδώ και 3 μέρες που μου έσπασε το τζάμι μου είχε κολλήσει η ιδέα πως το μωρό μου θα πήγαινε προς τα εκεί να εξερευνήσει.. Περιμένοντας λοιπόν μέχρι σήμερα το απόγευμα που θα ερθει ο μάστορας ,κλείναμε την πόρτα προσεκτικα και τον είχαμε υπό έλεγχο όταν ήμασταν μέσα εμεις.
Σήμερα λοιπόν, ενώ είχα κλείσει την πόρτα και μάζευα λιγάκι μου ήρθε η ιδέα να φωνάξω τον Darky..Άρχισα να ψάχνω όλο το σπίτι όταν με τρόμο κατάλαβα πως η πόρτα δεν είχε κλείσει καλά και πως το μωρό μου είχε σπρώξει και είχε μπει..Μπήκα και άρχισα να φωνάζω δυνατά το όνομα του και μετά από μερικά δευτερόλεπτα τον άκουσα από τον φωταγωγό!! :cry: :cry: :cry: :cry: Έπεσε από τον τρίτο όροφο.. Ευτυχώς εκείνη την ώρα άνεβηκε μια φίλη που μένει στο ισόγειο και το σπίτι της βλέπει στον φωταγωγό.. Το χαζούλι είχε πέσει 2 λεπτά πριν.. Φοβήθηκε μάλλον όταν άνοιξα την πόρτα και για να κρύψει την ζαβολιά του πήδηξε για να μου κρυφτεί.. Τον βγάλαμε και ήταν κατατρομαγμένο το ψυχουλινι μου..Είχε γατζωθεί πάνω μου..Το πως ανέβηκα, τον έβαλα στη γατοφόρο, ντυθηκα με ότι βρηκα και τον πηγα στο γιατρό που είναι ενα τέταρτο μακριά, σε 10 λεπτά, ακόμα δεν το έχω καταλάβει..
Απ'οτι είπε ο γιατρός που τον είδε δεν έχει σπάσει τίποτα.. Το μόνο θύμα ήταν ένα δοντάκι..
Του έδωσε με ένεση αντιβίωση, κορτιζόνη και κάτι βιταμίνες.. Η θερμοκρασία του ήταν κανονική, αλλά μου είπε να τον έλεγχω κάθε 1 ωρα στα ούλα και στα ματάκια για εσωτερική αιμορραγία, μέχρι τις 7 που θα τον ξαναπάω.. Μέχρι τώρα φαίνεται καλά, αν και κοιμάται συνέχεια..Δεν θα αντέξω αν μου πάθει κάτι..:cry: :cry: Νιώθω χάλια και δεν ξέρω ποιον να κατηγορήσω.. Τον μάστορα που δεν ήρθε νωρίτερα, εμένα που δεν έκλεισα καλά την πόρτα.. Κοντεύω να σκάσω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Γιατί δεν του κάνετε όμως και μια εξέταση για την εσωτερική αιμορραγία; (Για να ησυχάσετε αν όλα είναι καλά και για να προλάβετε τα χειρότερα αν παρ'ελπίδα δείξει κάτι...) Δεν είμαι σίγουρη αν σ' αυτές τις περιπτώσεις γίνεται ακτινογραφία, υπέρηχος ή κάτι άλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
..Βρέ ειναι γερό σκαρί ο Darky..
..και ο μπαμπάς του όταν έπεσε απο τον τέταρτο (με πυλωτή...δηλ 5ος) τίποτα δεν έπαθε...!!!!!!!!Να μην κατηγορείς τον εαυτό σου, άνθρωποι είμαστε και λάθη γίνονται και όλα θέλουν μόνο 1 δευτερόλεπτο για να εξελιχθούν..!!!!!
οκ..?????? να σκέφτεσαι θετικά και όλα καλά θα πάνε!!!! μεχρι στιγμής φαίνεται να ειναι οκ...και έτσι θα συνεχίσει!!!!!!!
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Τώρα που πήγα και τον ΄πήρα λίγο αγκαλίτσα μου χάρησε ένα παραπονεμένο νιαου και μου κούνησε και τα ποδαράκια του..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νιάου, ανοιχτη πορτα σε απαγορευμένο μπάνιο....... Ορμαμε!!!
Δεν θελω ούτε νε το σκέφτομαι πάντως.... Φοβερό σοκ για τον ιδιοκτητη και για το γατί!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oλα καλά. Nα την βγάλει με ενα δοντάκι σπασμένο μόνο
Δόξα τω Θεό!!!!! Περαστικά απο το σοκ εύχομαι μόνο (και των 2 σας). Παντως δεν φταις σε τίποτα. H κακιά η ώρα που ευτυχώς δεν ήταν και τόσο κακιά. 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ο κύριος Darky φαίνεται πολύ άνετος σε σχέση με τη μαμά του.. Κοιμόταν συνέχεια μέχρι τις 5.. Μετά είχε ανοιχτά τα ματάκια του, με κοίταζε με ενα τρομερά παραπονεμένο υφάκι και μου γρίνιαζε κάθε φορά που τον μετακινούσα για να δω τα ματάκια του και τα ούλα του.. Γύρω στις 7 κάθισε και αγκαλίτσα να τον πάρω και μου γουργούριζε..
Επίσης έφαγε μερικές κροκετούλες από το χέρι μου..
Πήγαμε και στον γιατρό που μας βρήκε μια χαρά.. Κάναμε και τσισάκια μας!!
όλα υπέροχα αν και εγώ νιώθω μια σχετική ανασφάλεια..
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
παλι καλα... ελπιζω να μην το ξαναεπιδιωξει!!!
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Το καλό που του θέλω είναι να μην το ξανακάνει..!! αν και οι εξερευνήσεις στο ισόγειο του φωταγωγού πλεον θα κοπούν αφού το τζάμι θα μπει αύριο.. Με τόση φασαρία και κούραση δεν άντεχα εγώ να έρθει ο μάστορας να το βάλει..

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
ο πονηρούλης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool