Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δες αν ο αριθμος ειναι ο ιδιος του κινητου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δες αν ο αριθμος ειναι ο ιδιος του κινητου.
Θα τον ρωτήσω αμέσως μόλις μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο σταθερό δοκιμάσατε;;;
Νέο ψυχικο σας ενδιαφέρει;

Τι απεγινε τελικα??
Ολα καλα με τον γατουλη????

Ο φίλος μου και εγώ σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την άμεση κινητοποίηση! Η Ζουζού πήγε χθες το απόγευμα στο γιατρό και τη βρήκε καλά, εκτός από το ποδαράκι της που πονάει. Της έδωσε ένα χάπι για την περίπτωση εσωτερικής αιμοραγίας που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτη (!, έτσι μου ειπαν!) και για τη γρήγορη επούλωση τραύματος. Θα την ξαναδεί αύριο και αν χρειστεί θα της κάνει ακτινογραφία.
Απορίες: Δεν θα έπρεπε ήδη να της έχει κάνει ακτινογραφία? Τι χάπι είναι αυτό?
Ό γιατρός τελικά δεν είναι η Μπελτέκου και, για να μην τον κατηγορώ άδικα, είχε κλειστό το κινητό γιατί είχε χειρουργείο και απάντησε στο μήνυμα αμέσως μόλις μπόρεσε απ' ότι έμαθα...
Ελπίζω να άνε όλα καλά!

Καλά ακούγονται όλα Τάρα! :) Περαστικά στην μικρή!
Δεν ξέρω για την ακτινογραφία, αλλά προφανώς ο γιατρος θα έκρινε οτι δεν υπάρχει λογος να φάει το γατάκι ακτινοβολία τσάμπα, ενώ φαίνεται να ειναι ολα καλα.

Ευτυχώς, καλά νέα!

περαστικά :happy:

Ωραία!!!!!:up:

Περαστικά στο γατέλι!:happy:

ευτυχως:rolleyes::rolleyes:

Πτώση από μπαλκόνι

:(η blanca μου χθες γλιστρισε και επεσε απο το μπαλκονι μας(3ο οροφος) για δευτερη φορα μονο που τωρα ειναι σοβαρα τα πραγματα.αυριο θα κανει χειρουργειο στα ποδαρακια της,τα οποια εσπασε ασχημα.τωρα ειναι στην κλινικη του γιατρου,ποναει παρα πολυ.ο γιατρος μου ειπε οτι θα ειναι καλα μετα τη χειρουργικη επεμβαση,ομως εγω φοβαμαι παρα πολυ.συνηθιζουν οι γατες να πεφτουν απο μπαλκονια?και μετα τι θα κανω?αν πεσει 3η φορα και τη χασω?οτι και να βαλω στα καγκελα, πιστευω πως οταν νιωσει καλυτερα θα ανεβει ξανα.οι γονεις μου,μου τονιζουν πως κατα μια πλευρα ευθυνομαι και εγω επειδη ηξερα οτι το ειχε ξανακανει.δε θελω να τη χασω...το πιο σημαντικο ομως ειναι να γινει καλα το blancaki μου!!δεν ξερω τι κανω.θα ειναι οπως πριν??διολακι:D?θα μπορεσει να ξαναπερπατησει καλα?βοηθηστε με!!!:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΧι μωρέ κουράγιο και περαστικά!!!!!!!!!!!

Το μπαλκόνι γενικά ειναι ΠΟΛΥ επικίνδυνο!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι πάθατε, βρε παιδιά...:(
Περαστικά στη γατούλα σου. Θα ξανακαταφέρει να περπατήσει, μην ανησυχείς! Ποια ποδαράκια έσπασε;

:(η blanca μου χθες γλιστρισε και επεσε απο το μπαλκονι μας(3ο οροφος) για δευτερη φορα μονο που τωρα ειναι σοβαρα τα πραγματα.αυριο θα κανει χειρουργειο στα ποδαρακια της,τα οποια εσπασε ασχημα.τωρα ειναι στην κλινικη του γιατρου,ποναει παρα πολυ.ο γιατρος μου ειπε οτι θα ειναι καλα μετα τη χειρουργικη επεμβαση,ομως εγω φοβαμαι παρα πολυ.συνηθιζουν οι γατες να πεφτουν απο μπαλκονια?και μετα τι θα κανω?αν πεσει 3η φορα και τη χασω?οτι και να βαλω στα καγκελα, πιστευω πως οταν νιωσει καλυτερα θα ανεβει ξανα.οι γονεις μου,μου τονιζουν πως κατα μια πλευρα ευθυνομαι και εγω επειδη ηξερα οτι το ειχε ξανακανει.δε θελω να τη χασω...το πιο σημαντικο ομως ειναι να γινει καλα το blancaki μου!!δεν ξερω τι κανω.θα ειναι οπως πριν??διολακι:D?θα μπορεσει να ξαναπερπατησει καλα?βοηθηστε με!!!:bye:
Ολα καλά θα πάνε για το γατάκι σου!Κάνε κουράγιο και στείλε μας νέα σας..

sos κουραγιο γατουλι μου!! Απάντηση στο θέμα

Περαστικά στη γατούλα σου. Θα ξανακαταφέρει να περπατήσει, μην ανησυχείς! Ποια ποδαράκια έσπασε;

τα πισω ποδαρακια της.και θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να αναρρωσει αφου ειναι και τα 2 σπασμενα:(

τα πισω ποδαρακια της.και θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να αναρρωσει αφου ειναι και τα 2 σπασμενα:(

Μην απογοητεύεσαι το έχω δει να γίνετε μια χαρά!!!! :)

και ότι θες να ρωτήσεις εδω είμαστε!!:up::up:

sos κουραγιο γατουλι μου!!

ευχαριστω παρα πολυ!!!:rolleyes:

Εύχομαι περαστικά σας και σύντομα!:)
Αφού σου είπε ο γιατρός ότι δεν θα έχει πρόβλημα μετά, μην ανησυχείς. Οι γάτες έχουν φοβερές δυνατότητες ανάρρωσης και προσαρμογής, τα καταφέρνουν ακόμα και σε πολύ δυσκολότερες περιπτώσεις.
Σχετικά με το θέμα της περίφραξης του μπαλκονιού, μπορείς να δεις εδώ και εδώ κάποια παλιότερα σχετικά θέματα, όπου προτείνονται αρκετές ιδέες.
Εμείς πάλι, επειδή έχουμε τη γάτα-κασκαντέρ που δεν μασάει με κανενός είδους οχύρωση, καταλήξαμε στη λύση σαμαράκι-λουράκι, που μας έχει βολέψει όλους (ανθρώπους και γάτα) πάρα πολύ:

Περαστικά να ειναι όλα και γρήγορα να γίνει καλά.Βάλεις δεν βάλεις κάτι στα κάγκελα πάντως πρέπει να τη μαλώνεις όταν πάει να ανέβει έτσι θα καταλάβει οτι δεν πρέπει να το κάνει.Εγω αυτο κάνω με τη Lita και με ακουει.Όπως και να έχει και πάλι περαστικα:):up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back