moukelis
Επιφανές μέλος
Γιατί την βγάζεις κι εσύ στο μπαλκόνι αφού κάνει έτσι βρε;Μπορείς να βάλεις σίτα,πέργκολα,ή τέντα διάφανη σε όλο το μπαλκόνι.Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα,ένα λουράκι με "σαμαράκι" είναι η λύση,ή βόλτα στο μπαλκόνι μόνο με επίβλεψη.
Περαστικά της,όλα θα πάνε καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
natalo9
Δραστήριο μέλος
η blanca μου χθες γλιστρισε και επεσε απο το μπαλκονι μας(3ο οροφος) για δευτερη φορα μονο που τωρα ειναι σοβαρα τα πραγματα.αυριο θα κανει χειρουργειο στα ποδαρακια της,τα οποια εσπασε ασχημα.τωρα ειναι στην κλινικη του γιατρου,ποναει παρα πολυ.ο γιατρος μου ειπε οτι θα ειναι καλα μετα τη χειρουργικη επεμβαση,ομως εγω φοβαμαι παρα πολυ.συνηθιζουν οι γατες να πεφτουν απο μπαλκονια?και μετα τι θα κανω?αν πεσει 3η φορα και τη χασω?οτι και να βαλω στα καγκελα, πιστευω πως οταν νιωσει καλυτερα θα ανεβει ξανα.οι γονεις μου,μου τονιζουν πως κατα μια πλευρα ευθυνομαι και εγω επειδη ηξερα οτι το ειχε ξανακανει.δε θελω να τη χασω...το πιο σημαντικο ομως ειναι να γινει καλα το blancaki μου!!δεν ξερω τι κανω.θα ειναι οπως πριν??διολακι
?θα μπορεσει να ξαναπερπατησει καλα?βοηθηστε με!!!
![]()
Μην ανησυχεις κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε..τα γατια σε τετοιες περιπτωσεις σου προκαλούν εκπληξη με το πόσο γρηγορα αναρρώνουν..αλλίως δεν θα τα έλεγαν και εφταψυχα...
Οσο για την μετα την εγχείρηση περίοδο, ένα θα σου πω.. τον λαζαράκο μου τον είχε παρασύρει αμάξι και είχε σπάσει το πίσω ποδαράκι και ραγισε το μπροστινο. Μετά την εγχείρηση- και με αντιβιωτικα- πέρασε η πρωτη δύσκολη εβδομάδα, αναρρωσε πλήρως και δεν κουτσαίνει..

Οπλίσου με υπομονή, βάλε και κανενα προστατευτικό στο μπαλκόνι για τον ταρζαν σου και μην αγχωνεσαι..

blancazia
Νεοφερμένο μέλος
Μην ανησυχεις κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε..τα γατια σε τετοιες περιπτωσεις σου προκαλούν εκπληξη με το πόσο γρηγορα αναρρώνουν..αλλίως δεν θα τα έλεγαν και εφταψυχα...
Οσο για την μετα την εγχείρηση περίοδο, ένα θα σου πω.. τον λαζαράκο μου τον είχε παρασύρει αμάξι και είχε σπάσει το πίσω ποδαράκι και ραγισε το μπροστινο. Μετά την εγχείρηση- και με αντιβιωτικα- πέρασε η πρωτη δύσκολη εβδομάδα, αναρρωσε πλήρως και δεν κουτσαίνει..

Οπλίσου με υπομονή, βάλε και κανενα προστατευτικό στο μπαλκόνι για τον ταρζαν σου και μην αγχωνεσαι..

[/quote]Μακαρι,μακαρι!!!τελεια για τον λαζαρακο σου!!!
αλλα οσο να ναι φοβαμαι αρκετα.σημερα μου ειχε πει οτι θα γινει το χειρουργειο και ακομα περιμενω να με παρει τηλεφωνο ο γιατρος και εχω αρχισει να ανησυχω!!σε μια ωριτσα θα παρω τηλ. και επλιζω να εχω καλα μαντατα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
ας ελπίζουμε ολα οκ!
natalo9
Δραστήριο μέλος

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalo9
Δραστήριο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
η blanca μου χθες γλιστρισε και επεσε απο το μπαλκονι μας(3ο οροφος) για δευτερη φορα μονο που τωρα ειναι σοβαρα τα πραγματα.αυριο θα κανει χειρουργειο στα ποδαρακια της,τα οποια εσπασε ασχημα.τωρα ειναι στην κλινικη του γιατρου,ποναει παρα πολυ.ο γιατρος μου ειπε οτι θα ειναι καλα μετα τη χειρουργικη επεμβαση,ομως εγω φοβαμαι παρα πολυ.συνηθιζουν οι γατες να πεφτουν απο μπαλκονια?και μετα τι θα κανω?αν πεσει 3η φορα και τη χασω?οτι και να βαλω στα καγκελα, πιστευω πως οταν νιωσει καλυτερα θα ανεβει ξανα.οι γονεις μου,μου τονιζουν πως κατα μια πλευρα ευθυνομαι και εγω επειδη ηξερα οτι το ειχε ξανακανει.δε θελω να τη χασω...το πιο σημαντικο ομως ειναι να γινει καλα το blancaki μου!!δεν ξερω τι κανω.θα ειναι οπως πριν??διολακι
?θα μπορεσει να ξαναπερπατησει καλα?βοηθηστε με!!!
![]()
Στα γατάκια καμιά φορά συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα... Ευτυχώς εσένα έπεσε από χαμηλά... Εμάς πριν από τρεις μήνες έπεσε η γατούλα μας η Λαίδη από τον 5ο και δεν κατάφερε να ζήσει... Περαστικά στη γατούλα σου!!! Να την προσέχεις πιο πολύ και αν γίνεται να βάλεις ένα πλέγμα

μαγισσα
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χτες το βράδυ ο Σείριος είπε να μου κάνει το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων...πέφτοντας από το μπαλκόνι.Συνήθως τρέχει κατάμήκος του και πηδα πανω απο εμπόδια ακόμα κι αν μπορεί να περάσει από κάτω τους.Χτες πέρασε το τέλος του μπαλκονιού γα εμπόδιο από τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού και...απογειώθηκε.Ευτυχως είναι διόροφο το σπιτι και δεν ήταν μεγάλο το ύψος.Για μισή ώρα περίπου έκανε έναν περίεργο ήχο όταν ανέπνεε,δεν σηκωνόταν,ήταν με κλειστά τα ματάκια και όποτε τον έστηνα στα τέσσερα έπεφτε.Η γιατρός του μου είπε να τον πιάσω στα ποδαράκια και στο θώρακα για να εντοπίσουμε τυχόν σπασίματα.Δεν αντεδρασε σε τίποτα,οπότε μου είπε να του δώσω κάτι να πιει και να τον κρατησω λιγο αγκαλιά.Μου εξήγησε ότι θα είναι για λιγη ώρα κάπως από το σοκ.Μετά από μια ώρα περίπου άρχισε να περπατά κανονικά,πήγε στην τουαλέτα του,και έφαγε με όρεξη.Κοιμηθήκαμε μαζί χτες για να τον παρακολουθώ.

Σήμερα ξύπνησε με όρεξη,μου έκανε ζυμαράκια και έφαγε κανονικά.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν πατά το πίσω αριστερό ποδαράκι του κανονικά.Θέλω να πω,το "φυλάει" και κουτσαίνει ελαφρώς.Η κτηνίατρός μας είναι εκτός Βόλου αυτή τη στιγμή,ίσως επιστρεψει το απογευμα και τον πάω,ή αλλιώς αύριο σίγουρα.Δεν εμπιστευομαι άλλον γιατρό εδώ.Υποψιάζομαι κάποια θλάση,γιατί δείχνει να τον πονά στο πατουσάκι.Μπορώ να κάνω κάτι για να τον ανακουφίσω μέχρι να πάμε στον γιατρό;Και γιατί χτες δεν κούτσαινε καθόλου;

Freddy
Νεοφερμένο μέλος
Χτες το βράδυ ο Σείριος είπε να μου κάνει το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων...πέφτοντας από το μπαλκόνι.Συνήθως τρέχει κατάμήκος του και πηδα πανω απο εμπόδια ακόμα κι αν μπορεί να περάσει από κάτω τους.Χτες πέρασε το τέλος του μπαλκονιού γα εμπόδιο από τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού και...απογειώθηκε.Ευτυχως είναι διόροφο το σπιτι και δεν ήταν μεγάλο το ύψος.Για μισή ώρα περίπου έκανε έναν περίεργο ήχο όταν ανέπνεε,δεν σηκωνόταν,ήταν με κλειστά τα ματάκια και όποτε τον έστηνα στα τέσσερα έπεφτε.Η γιατρός του μου είπε να τον πιάσω στα ποδαράκια και στο θώρακα για να εντοπίσουμε τυχόν σπασίματα.Δεν αντεδρασε σε τίποτα,οπότε μου είπε να του δώσω κάτι να πιει και να τον κρατησω λιγο αγκαλιά.Μου εξήγησε ότι θα είναι για λιγη ώρα κάπως από το σοκ.Μετά από μια ώρα περίπου άρχισε να περπατά κανονικά,πήγε στην τουαλέτα του,και έφαγε με όρεξη.Κοιμηθήκαμε μαζί χτες για να τον παρακολουθώ.
Σήμερα ξύπνησε με όρεξη,μου έκανε ζυμαράκια και έφαγε κανονικά.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν πατά το πίσω αριστερό ποδαράκι του κανονικά.Θέλω να πω,το "φυλάει" και κουτσαίνει ελαφρώς.Η κτηνίατρός μας είναι εκτός Βόλου αυτή τη στιγμή,ίσως επιστρεψει το απογευμα και τον πάω,ή αλλιώς αύριο σίγουρα.Δεν εμπιστευομαι άλλον γιατρό εδώ.Υποψιάζομαι κάποια θλάση,γιατί δείχνει να τον πονά στο πατουσάκι.Μπορώ να κάνω κάτι για να τον ανακουφίσω μέχρι να πάμε στον γιατρό;Και γιατί χτες δεν κούτσαινε καθόλου;![]()
Ατακτα γατουλινια!!! Περαστικα σας...
Ο πρωτος γατος που ειχα, επεσε απο την ντουλαπα και επαθε μια κακωση, απο οτι θυμαμαι του καναμε μια ενεσουλα και συνηλθε μεσα σε λιγες μερες...
Ευχομαι να μην ειναι τιποτα....

myrtos
Δραστήριο μέλος

αυτος το περασε το σοκ να δω εσυ ποτε θα το περασεις.Περαστικα στο μικρουλι.πισε του απαλα το ποδαρακι κατα μηκος να δεις που ακριβως τον ποναει και δεν παταει.Δεν ειμαι γιατρος λεω τωρα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το δοκίμασα,φαινεται να στραμπούληξε απλά το πατουσάκι του.Άσε,εκείνη την ώρα που τον έβαζα να σταθεί και έπεφτε,μου ήρθε ατο μυαλό η εικόνα του Έκτορα να μου πεθαινει στα χέρια μου...Δεν θα άντεχα να το ξαναζήσω.αυτος το περασε το σοκ να δω εσυ ποτε θα το περασεις.Περαστικα στο μικρουλι.πισε του απαλα το ποδαρακι κατα μηκος να δεις που ακριβως τον ποναει και δεν παταει.Δεν ειμαι γιατρος λεω τωρα....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool