Πόσες και ποιές γατούλες έχετε;

Εγώ έχω την μαυρούλα που είναι 2,5 χρονών και τον ρούκι που μας προέκυψε τελευταία περίπου 4 μηνών.Έξω στην αυλή υπάρχει μόνιμα ο σποράκις 1 έτους ,και ο άσπρος αγνώστων λοιπών στοιχείων.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασία, πολύ καλές οι περιγραφές!! :lol::lol:
Εγώ έχω την Αρήθα (τη βρήκαμε μωρό, να κρύβεται κάτω από ένα αυτοκίνητο, τώρα είναι 8 μηνών) και τον (Πορδο)Λέοντα, τώρα 6 εβδομάδων, που τον βρήκαμε κι αυτόν στο δρόμο, πριν 2 βδομάδες, άρρωστο και σχεδόν τυφλό, τώρα όμως έχει πάρει τα πάνω του! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω μία στο σπίτι μου, τη Θέκλα!
Και οι γονείς μου εχουν υιοθετήσει άλλη μία στο χωριό την Μαυρέλω
η οποία είναι πανέμορφη αλλά όταν νιαουρίζει δεν βγάζει φωνή.
Γιατί άραγε?

Εγώ έχω τον Σουιτυ στο σπίτι, Τη Ρένα και τον Γάταρο (ή Τζέντλεμαν) στην αυλή και 10 γατούλες αδέσποτες που τις ταίζω κα τις ποτίζω

Α, οπως ειπε και το μελινακι δηλαδη η Ελινα, εμενα με λενε Αννα (και ειμαι καλα :P) Κλεοπατρα εχεις τελειο ονομα!!! :up:

Εγώ έχω τη Μουμού, τον Μικρούλη και τον Ματάκη.:)
Έξω στην αυλή φροντίζω την Κουτσούνα, το Τυρικάκι, τον Φουκαράκη, τον Κακό Γατούλη και άλλα ....:):):)

Εγώ έχω τη Μουμού, τον Μικρούλη και τον Ματάκη.:)
Έξω στην αυλή φροντίζω την Κουτσούνα, το Τυρικάκι, τον Φουκαράκη, τον Κακό Γατούλη και άλλα ....:):):)
Απιστευτα ονόματα!:up:

Εγώ συγκατοικώ με το Σίβα εδώ κι 7 χρόνια. Το Δεκέμβρη παραλίγο να μείνει μαζί μας ο Βαλεντίνο, αλλά τελικά μετακόμισε στην πεθερά μου (απέναντι μας σχεδόν). Τον βλέπω σχεδόν καθημερινά έτσι (και την πεθερά μου αναγκαστικά...:rolleyes:).

Η τελευταία (έκπληξη) συγκάτοικος είναι η Αργυρώ που μας έχει φέρει τα "πάνω κάτω"!:)
Ξέχασα...Το όνομα μου είναι Ισμήνη.

Ένας και μοναδικός ο Μαντού. Κατάλευκος και το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί η εικόνα.. Δεν ξέρω εάν μπορεί να επηρεαστεί ένα ζώο από τη φιλοσοφία ζωής μιας οικογένειας, ο δικός μας πάντως είναι σαν είναι φτιαγμένος για μας ή σαν να είμαστε εμείς φτιαγμένοι για αυτόν.:redface:

Συνημμένα

• DSC00020ωωω.JPG
    DSC00020ωωω.JPG
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 57
Ένας και μοναδικός ο Μαντού. Κατάλευκος και το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί η εικόνα.. Δεν ξέρω εάν μπορεί να επηρεαστεί ένα ζώο από τη φιλοσοφία ζωής μιας οικογένειας, ο δικός μας πάντως είναι σαν είναι φτιαγμένος για μας ή σαν να είμαστε εμείς φτιαγμένοι για αυτόν.:redface:

nerina,δεν ειχα ξαναδει τον γατουλη σου,πολλη γλυκια φατσουλα!:inlove::inlove:

Έγω πάντως έχω ένα και μονάκριβο (δεν μου επιτρέπει να έχω δεύτερο...), το Ραούλ. Είναι ζωηρός και λίγο στρίγγλος αλλά καλό παιδί κατα βάθος.
Μετά είναι και τα αδέσποτα που ταίζω αλλά δεν μου κάθονται να τα πλησιάσω να τα ζουλήξω... :)

Εγω δυστυχως αυτη τη στιγμη εχω μονο τον Μινωακο ,αλλα πριν 1 χρονο ακριβως ειχα στο αλλο σπιτι που εμενα με τους γονεις μου την Μινη με τα 3 παιδια της στο σπιτι(ενα απο τα οποια ειναι ο Μινωας) και γυρω στις 15 γατουλες στην αυλη.Εκεινες ηταν η Τζειν,η Καθυ,η Τζιτζερ και ολα τα παιδια τους.Οταν εφυγα χαθηκαν ολες αλλα ευχομαι να ειναι καλα.Αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι τις σκοτωσε ο αστυνομικος γειτονας μας γιατι με ειχε απειλησει απειρες φορες,και οταν εφυγα βρηκε ευκαιρια.Αυτα...

Είμαι ο Κώστας και επίσης δηλώνω καλά!! Η Ladyη Μπέμπα ο Ραμσής ο Σε μπεζάκι και ένα αβάφτιστο μικρό θηλυκό συμπληρώνουν την γατοικογένεια μου . Η μικρή είναι νέα άφιξη δεν της δίνω όνομα επίτηδες γιατί έχω σκοπό να την χαρίσω. η ιστορία της λίγο πολύ από τις γνωστές κάποιοι παππούδες την πήραν από κάπου όσο ήταν τα εγγόνια εδώ να έχουν να παίζουν και μόλις έφυγαν το γατόνι δεν είχε καμία θέση στο σπίτι και όπως συνηθίζει ο Έλληνας κάθε τι «άχρηστο» το πετά στο δρόμο βλ. σκουπίδια, τσιγάρα, ζώα. Τα σχόλια δικά σας !

gristofer το μωρο που μαζεψες ειναι το ασπρουλι που εχεις στη gallery ειναι παρα πολυ ομορφο..Απορω τι ανθρωποι το εκαναν αυτο..:mad:

Ναι antwniaαυτό είναι το μωρό λίγο αγριμάκι και πώς να μην είναι μπορείς να φανταστείς τι πέρασε στα χέρια μικρών παιδιών . Σχετικά με την απορία σου τι άνθρωποι το έκαναν αυτό ίσως θα έπρεπε τουλάχιστον εμείς εδώ μέσα να τους λέμε κάπως αλλιώς να τους βρούμε ένα χαρακτηρισμό και να μη χρησιμοποιούμε τον όρο άνθρωπος

Εχεις δικιο γιατι αν το ανθρωπινο ειδος περιλαμβανει τετοια οντα ειμαστε ολοι για φουντο...:down:

Εγώ είμαι η Ευγενία και στην οικογένεία μου υπάρχει ένα μόνο γατούλι, ο ΦΛΙΞ.Είναι 5,5 ετών και γεννήθηκε στο φοιτητικό μου σπίτι.

Συνημμένα

• Εικόνα 099.jpg
    Εικόνα 099.jpg
    502,3 KB · Εμφανίσεις: 52
εγω εχω την μαιρη που ειναι 4,5 μηνων την οποια την ειχαμε βρει μεσα σε μηχανη αυτοκινητου οταν ηταν μολις 7-10 ημερων το πολυ-τις τελευταιες 3 εβδομαδες φιλοξενουμε και εναν γατουλη που ηταν σχεδον ετοιμοθανατος οταν βρεθηκε και ειναι τωρα ειναι 1,5-2 μηνων τον οποιο λεμε να δωσουμε αν βρεθει ενα καλο σπιτι:cool:προς το παρων αυτα:P

:) εγώ έχω πέντε τιγρέ κεραμιδογατους. τον καρούμπαλο, τον χαντρούλη (ή φαγανούλη), τον σαββάκο-σάρα, το μούντζερο και τον κροάτη. έχουμε ξεμείνει από θηλυκό, κάτι που πρέπει να φροντίσω σύντομα αλλιώς πάει η γενιά, θα χάθεί.. ο κροάτης, είναι ο μόνος που μοιάζει να ανήκει σε άλλη φυλή.. μυτερό κεφάλι, τεράστια γουρλωτά μάτια και ανήσυχος μονίμως..σε ετοιμότητα για κυνήγι. οι άλλοι είναι τεμπέλιδες, μονίμως πάνω στις καρέκλες του κήπου ξαπλωμένοι.ο χοντρούλης τρώει τα πάντα χωρίς διακρίσεις και κατα καιρούς γίνεται σαν βαρίδι.. ο καρούμπαλος είναι ο πιο αγαπησιάρης, ενώ το μούντζερο ενώ ήταν μια ζωή άγριο και απόμακρο, όταν κινδύνεψε η ζωή του και το σώσαμε, άλλαξε στάση απέναντί μας και τώρα που κ πού χαιδεύεται στα πόδια μας.. όσο για τον σαββάκο σάρα ο οποίος έχει κριση φύλλου και ταυτότητας, είναι μονίμως δαγκωμένος από τα αδέσποτα γατιά της περιοχής, τα οποία και προσεγγίζει ερωτικώς, χωρίς επιτυχία.. αυτά είναι τα γατιά μου:P

Δείτε κι αυτό! Η καλύτερη παρουσίαση γάτων που έχω διαβάσει!:up:

:lol::lol::lol:οντως πολυ καλο!τα ονοματα φοβερα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back