Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Εγώ έχω την Αρήθα (τη βρήκαμε μωρό, να κρύβεται κάτω από ένα αυτοκίνητο, τώρα είναι 8 μηνών) και τον (Πορδο)Λέοντα, τώρα 6 εβδομάδων, που τον βρήκαμε κι αυτόν στο δρόμο, πριν 2 βδομάδες, άρρωστο και σχεδόν τυφλό, τώρα όμως έχει πάρει τα πάνω του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ24
Νεοφερμένο μέλος
Και οι γονείς μου εχουν υιοθετήσει άλλη μία στο χωριό την Μαυρέλω
η οποία είναι πανέμορφη αλλά όταν νιαουρίζει δεν βγάζει φωνή.
Γιατί άραγε?
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
) Κλεοπατρα εχεις τελειο ονομα!!! 
marfot75
Δραστήριο μέλος

Έξω στην αυλή φροντίζω την Κουτσούνα, το Τυρικάκι, τον Φουκαράκη, τον Κακό Γατούλη και άλλα ....

Ismini
Διάσημο μέλος
Απιστευτα ονόματα!Εγώ έχω τη Μουμού, τον Μικρούλη και τον Ματάκη.
Έξω στην αυλή φροντίζω την Κουτσούνα, το Τυρικάκι, τον Φουκαράκη, τον Κακό Γατούλη και άλλα ....![]()

Εγώ συγκατοικώ με το Σίβα εδώ κι 7 χρόνια. Το Δεκέμβρη παραλίγο να μείνει μαζί μας ο Βαλεντίνο, αλλά τελικά μετακόμισε στην πεθερά μου (απέναντι μας σχεδόν). Τον βλέπω σχεδόν καθημερινά έτσι (και την πεθερά μου αναγκαστικά...
).Η τελευταία (έκπληξη) συγκάτοικος είναι η Αργυρώ που μας έχει φέρει τα "πάνω κάτω"!

Ξέχασα...Το όνομα μου είναι Ισμήνη.

Συνημμένα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ένας και μοναδικός ο Μαντού. Κατάλευκος και το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί η εικόνα.. Δεν ξέρω εάν μπορεί να επηρεαστεί ένα ζώο από τη φιλοσοφία ζωής μιας οικογένειας, ο δικός μας πάντως είναι σαν είναι φτιαγμένος για μας ή σαν να είμαστε εμείς φτιαγμένοι για αυτόν.![]()
nerina,δεν ειχα ξαναδει τον γατουλη σου,πολλη γλυκια φατσουλα!

drusilia
Διάσημο μέλος
Μετά είναι και τα αδέσποτα που ταίζω αλλά δεν μου κάθονται να τα πλησιάσω να τα ζουλήξω...

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
EVGENIA1
Νεοφερμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
προς το παρων αυτα
aerela
Νεοφερμένο μέλος
εγώ έχω πέντε τιγρέ κεραμιδογατους. τον καρούμπαλο, τον χαντρούλη (ή φαγανούλη), τον σαββάκο-σάρα, το μούντζερο και τον κροάτη. έχουμε ξεμείνει από θηλυκό, κάτι που πρέπει να φροντίσω σύντομα αλλιώς πάει η γενιά, θα χάθεί.. ο κροάτης, είναι ο μόνος που μοιάζει να ανήκει σε άλλη φυλή.. μυτερό κεφάλι, τεράστια γουρλωτά μάτια και ανήσυχος μονίμως..σε ετοιμότητα για κυνήγι. οι άλλοι είναι τεμπέλιδες, μονίμως πάνω στις καρέκλες του κήπου ξαπλωμένοι.ο χοντρούλης τρώει τα πάντα χωρίς διακρίσεις και κατα καιρούς γίνεται σαν βαρίδι.. ο καρούμπαλος είναι ο πιο αγαπησιάρης, ενώ το μούντζερο ενώ ήταν μια ζωή άγριο και απόμακρο, όταν κινδύνεψε η ζωή του και το σώσαμε, άλλαξε στάση απέναντί μας και τώρα που κ πού χαιδεύεται στα πόδια μας.. όσο για τον σαββάκο σάρα ο οποίος έχει κριση φύλλου και ταυτότητας, είναι μονίμως δαγκωμένος από τα αδέσποτα γατιά της περιοχής, τα οποία και προσεγγίζει ερωτικώς, χωρίς επιτυχία.. αυτά είναι τα γατιά μου
Ismini
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

οντως πολυ καλο!τα ονοματα φοβερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool