ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.201 21-08-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Click για ανάπτυξη... αστο γκριζομαλη κατω! Εγω τον ειδα πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:46 Η Raktia έγραψε: #3.202 21-08-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; ποιό είναι το κατάστημα αυτό να πάω να ρίξω μια ματιά;;;; (όταν τελειώσουν οι εκπτώσεις όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:48 Η Raktia έγραψε: #3.203 21-08-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.204 21-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... εξω δεν θα καθισουμε? κι εξω δεν κανει Χριστινακι ε? κι εγω φανατικη αντικαπνιστρια ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:49 Η Kristen έγραψε: #3.205 21-08-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Click για ανάπτυξη... μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.206 21-08-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Click για ανάπτυξη... αστο γκριζομαλη κατω! Εγω τον ειδα πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:46 Η Raktia έγραψε: #3.202 21-08-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; ποιό είναι το κατάστημα αυτό να πάω να ρίξω μια ματιά;;;; (όταν τελειώσουν οι εκπτώσεις όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:48 Η Raktia έγραψε: #3.203 21-08-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.204 21-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... εξω δεν θα καθισουμε? κι εξω δεν κανει Χριστινακι ε? κι εγω φανατικη αντικαπνιστρια ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:49 Η Kristen έγραψε: #3.205 21-08-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Click για ανάπτυξη... μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.206 21-08-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; ποιό είναι το κατάστημα αυτό να πάω να ρίξω μια ματιά;;;; (όταν τελειώσουν οι εκπτώσεις όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:48 Η Raktia έγραψε: #3.203 21-08-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.204 21-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... εξω δεν θα καθισουμε? κι εξω δεν κανει Χριστινακι ε? κι εγω φανατικη αντικαπνιστρια ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:49 Η Kristen έγραψε: #3.205 21-08-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Click για ανάπτυξη... μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.206 21-08-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.204 21-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... εξω δεν θα καθισουμε? κι εξω δεν κανει Χριστινακι ε? κι εγω φανατικη αντικαπνιστρια ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:49 Η Kristen έγραψε: #3.205 21-08-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Click για ανάπτυξη... μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.206 21-08-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Click για ανάπτυξη... εξω δεν θα καθισουμε? κι εξω δεν κανει Χριστινακι ε? κι εγω φανατικη αντικαπνιστρια ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:49 Η Kristen έγραψε: #3.205 21-08-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Click για ανάπτυξη... μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.206 21-08-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είναι ανοιχτό καλέ το μαγαζί. Δεν θα έχεις πρόβλημα κορίτσι μου. Click για ανάπτυξη... μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.206 21-08-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... απο ενδιαφερον καλε στο ειπαμε...κι εγω δεν γουσταρω το παθητικο καπνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Η Raktia έγραψε: #3.207 21-08-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: μαρη ξεμυαλισμένη δεν το λεω για μένα (δεν καπνίζω!) για της φουμαρούδες το λέω Click για ανάπτυξη... αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:03 Η Kristen έγραψε: #3.208 21-08-09 13:03 τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η aporw έγραψε: #3.209 21-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... το βρακι σου αναποδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.210 21-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αααα για να σας πω, σημερα παίρνω αδεια και μπορώ να λέω ότι μπούρδες θέλω εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kristen: τι πλάκα έχει το χάος του γυναικείου εγκεφάλου, είμαστε όμως.... λοιπόν εγώ από τότε που έκοψα το κάπνισμα δεν με ενοχλεί το τσιγάρο (μιας κ ήμουν για πολλαααα χρόνια καπνίστρια) απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν θελω το μπεμπε μου να αναπνεύει καπνό. Από την άλλη την τελευταία φορά ένοιωσα άσχημα που τα κορίτσια που κάπνιζαν έβγαιναν έξω κ τις χάναμε, και δεν απόλαυσαν καλά το φαγητό τους, γι'αυτό λέω τώρα να κάτσουμε όλες μαζί κ αφού θα κάτσουμε και έξω ούτε τσιγάρο ούτε μισες εδώ μισες εκεί!!! Τελεια, λύθηκε και αυτό? Αλλο? τι να φορέσω???? Click για ανάπτυξη... μα με μια ατακα επρεπε ολες μας να τα καταλαβουμε ολα αυτα? κατι κομψο, θηλυκο, αερινο και ολιγον sexy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #3.211 21-08-09 13:24 Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.212 21-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πειτε μου ιντα κανονιζετε,ποτε και πουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.213 21-08-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...Κουνελα δε μπορουμε να σου πουμε! Ειναι μυστικο! θα μας φας ολους τους σκαφατους Click για ανάπτυξη... ΑΑ θα εχει σκαφατους????????????? Κακουργες πειτε μου,πειτε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.214 21-08-09 13:38 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Η aporw έγραψε: #3.215 21-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η kounelaki: #3.216 21-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.217 21-08-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα ναι τουτο? Ποια μερα? Click για ανάπτυξη... Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.218 21-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 11/09 Πισινα Bar στη Φρεατιδα (καλα δεν το λεω?) 10.30μμ Με το μαγιω σου! Click για ανάπτυξη... 11/09 καλε! Παρασκευη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:23 Η Raktia έγραψε: #3.219 21-08-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... Αϊ ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.220 21-08-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα Πειραια μερια πεφτει!! κατια λεγε!!!!! Απο το Ρεθυμνο με ποιο λεωφορειο θα παει? Click για ανάπτυξη... καλο καλο καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.