Πότε θα πάμε για καφέ;

πλακα κανω καλε!!!!:cool::cool: δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια!:lol::lol: να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις??:rolleyes::P ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου!:up::up: πετυχα το σκοπο μου! :P:lol::lol:

Ε αϊ χάσου εσύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε:rolleyes::P:lol::lol:
Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες:/::lol:

κοροιδευεις μανταμ??:mad::mad: το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι.
Ετσι δεν είναι Γιούλη;

Ετσι δεν είναι Γιούλη;

αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!!:mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::lol::lol:

κοροιδευεις μανταμ??:mad::mad: το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια!:lol::lol::lol::lol:
ναι σας κοροιδευω μαλιστα:P

:lol::lol::lol:αυτο για τη κυρα Μαρικα:lol::lol::lol:
Ελά τώρα που δεν ξέρεις......:rolleyes:

Ετσι δεν είναι Γιούλη;
:lol:με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε:P:lol:
αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International:lol:

εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα...:redface::P
βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα:lol::lol::lol:

Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ.:mad:

εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα...:redface::P
βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα:lol::lol::lol:

3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια.:blink:

3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια.:blink:

εγω δεν εχω κανει ποτε!!:blink::blink: ντρεπομαι..:redface::redface: πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!!:rolleyes: μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη!:up::lol::lol::lol:

Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ.:mad:
εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης...
Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα:redface::lol:
:lol:παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! :cool::up:
κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο...:P

εγω δεν εχω κανει ποτε!!:blink::blink: ντρεπομαι..:redface::redface: πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!!:rolleyes: μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη!:up::lol::lol::lol:
Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη :P:lol:
Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) :lol:
οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες :cool::lol::lol::P

:lol:παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! :cool::up:
κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο...:P

Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου.:redface:
Μονογαμική έως τελειως α......

Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη :P:lol:
Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) :lol:
οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες :cool::lol::P

:redface::redface: ναι μαμα Γιουλη!:lol::lol: θελω εντατικα μαθηματα!:rolleyes::P

δεν θελω βλακεις!:mad::mad: γιααα μαζεψου!!:mad: η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι??:confused::mad: :lol::lol::lol:

Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου.:redface:
Μονογαμική έως τελειως α......
σωπα καλε...υπερβολες
:redface::redface: ναι μαμα Γιουλη!:lol::lol: θελω εντατικα μαθηματα!:rolleyes::P

δεν θελω βλακεις!:mad::mad: γιααα μαζεψου!!:mad: η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι??:confused::mad: :lol::lol::lol:
δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι:/:...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας:redface::P(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες?;) αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα):lol:

σωπα καλε...υπερβολες

δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι:/:...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας:redface::P(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες?;) αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα):lol:

δεν ακουγεται κακο..:redface::cool::lol::lol:

οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!!:up::lol:

καλέ μαζευτείτε :mad::mad::mad: κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες ;);) να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες:mad::mad::mad:

Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο:redface:)
Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back