Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Η Raktia έγραψε: #3.221 21-08-09 15:34 Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:38 Η aporw έγραψε: #3.222 21-08-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... απιστευτο!! λοιπον κουνελα τη βαλιτσουλα σου και κατευθειαν πισινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Η kounelaki: #3.223 21-08-09 15:47 Χαζααααααα Αθηνα ειμαι τωρα! Αλλα οντως 11 Σεπτεμβρη θα γραφω μαθηματα! Ωραια μερα βρηκατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η kounelaki: #3.224 21-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Click για ανάπτυξη... Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.225 22-08-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Click για ανάπτυξη... ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:45 Η kounelaki: #3.226 22-08-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:38 Η aporw έγραψε: #3.222 21-08-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... απιστευτο!! λοιπον κουνελα τη βαλιτσουλα σου και κατευθειαν πισινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Η kounelaki: #3.223 21-08-09 15:47 Χαζααααααα Αθηνα ειμαι τωρα! Αλλα οντως 11 Σεπτεμβρη θα γραφω μαθηματα! Ωραια μερα βρηκατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η kounelaki: #3.224 21-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Click για ανάπτυξη... Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.225 22-08-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Click για ανάπτυξη... ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:45 Η kounelaki: #3.226 22-08-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... απιστευτο!! λοιπον κουνελα τη βαλιτσουλα σου και κατευθειαν πισινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Η kounelaki: #3.223 21-08-09 15:47 Χαζααααααα Αθηνα ειμαι τωρα! Αλλα οντως 11 Σεπτεμβρη θα γραφω μαθηματα! Ωραια μερα βρηκατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η kounelaki: #3.224 21-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Click για ανάπτυξη... Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.225 22-08-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Click για ανάπτυξη... ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:45 Η kounelaki: #3.226 22-08-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαζααααααα Αθηνα ειμαι τωρα! Αλλα οντως 11 Σεπτεμβρη θα γραφω μαθηματα! Ωραια μερα βρηκατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η kounelaki: #3.224 21-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Click για ανάπτυξη... Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.225 22-08-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Click για ανάπτυξη... ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:45 Η kounelaki: #3.226 22-08-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: και χωρις το γκομενο σου!! ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!) Click για ανάπτυξη... Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.225 22-08-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Click για ανάπτυξη... ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:45 Η kounelaki: #3.226 22-08-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε. Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν. εξυπνες.... Click για ανάπτυξη... εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) Click για ανάπτυξη... ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:45 Η kounelaki: #3.226 22-08-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο... αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες Click για ανάπτυξη... Οι 39χρονες ας πουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.227 22-08-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι 39χρονες ας πουμε???? Click για ανάπτυξη... αντε βρε ειναι καλος φιλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η ria23 έγραψε: #3.228 22-08-09 20:58 καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η kounelaki: #3.229 23-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι... Click για ανάπτυξη... Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 01:27 Η eleni999 έγραψε: #3.230 23-08-09 01:27 πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Η Kristen έγραψε: #3.231 23-08-09 14:14 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Η kounelaki: #3.232 23-08-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: 11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! Click για ανάπτυξη... Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:48 Η Kristen έγραψε: #3.233 23-08-09 19:48 αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Η kounelaki: #3.234 23-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αααα για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις????? (γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? ) Click για ανάπτυξη... Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 19:58 Η Raktia έγραψε: #3.235 23-08-09 19:58 Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:03 Η Melini έγραψε: #3.236 24-08-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...οποια θελει τη παιρνω μαζι μουχωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Η aporw έγραψε: #3.237 24-08-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά Κάπου μέσα στα οφ βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.238 25-08-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα γιατι το λες αυτο?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η aporw έγραψε: #3.239 25-08-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι καλε Νικολετατι ειναι αυτα που λεει η Μελινα? Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη Click για ανάπτυξη... προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.240 25-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: προσωρινα.. με εκτιμηση, Νικολετα Click για ανάπτυξη... α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.