Πότε θα πάμε για καφέ;

Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε.
Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν.
εξυπνες....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν ολοι των ΒΠ θα μαζευτειτε και θα νοικιασετε ενα πουλμανακι για να ξεμπερδευτε.
Και για σας που μου κάνετε τις εξυπνες να σας πω, ότι εκει που αφήνουν τα κρητικα καραβια έχει στάση το ιδιο λεωφορίο που είπα πριν.

:blink::blink::blink: απιστευτο!! :lol::lol::lol:

λοιπον κουνελα τη βαλιτσουλα σου και κατευθειαν πισινα!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαζααααααα Αθηνα ειμαι τωρα!:lol::lol::lol::lol:
Αλλα οντως 11 Σεπτεμβρη θα γραφω μαθηματα! Ωραια μερα βρηκατε!:mad:

και χωρις το γκομενο σου!! :mad::mad: ( αναφερομαι στο θεμα ''αντρες'' οσοι διαβασαν θα καταλαβουν!:mad:)
Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) :lol:

:lol::lol::lol::lol:εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...:Pοποια θελει τη παιρνω μαζι μου:)χωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου:redface:
Θα με αφηνε να ερθω,τα συζητησαμε αυτα! Εξαλλου και στην γατοσυναντηση μιλουσαμε και του ειπα οτι θα ερθω!Με ρωτησε μονο αν εχει κανεναν αντρα στη λιστα. (Τους φοβαται τους φιλοζωους γιατι ξερει οτι τετοιον εψαχνα παντα,να τρωμε τα λαχανικα μας μαζι και να κωλοχτυπιωμαστε σε διαδηλωσεις!) :lol:
ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο...
αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες:rolleyes:;):lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...:Pοποια θελει τη παιρνω μαζι μου:)χωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου:redface:

ειπαμε θα εχει γατοφιλο καλονο τριανταχρονο...
αλλα του αρεσουν οι πιο μεγαλες:rolleyes:;):lol::lol:
Οι 39χρονες ας πουμε????:lol::lol::lol::lol:

καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????:blink::blink::blink:βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????:blink::blink:τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι...:lol::lol::lol::lol:

καλα βρε αθεοφοβες κορασιδες...πατε εκδρομη???????:blink::blink::blink:βλεπω και γω σε μια υπογραφη το my cat παει εκδρομη και λεω οριστε?????:blink::blink:τι σας δωσαν βρε στην τελευταια συναντηση ποσες μπυρες ηπιατε?..βλεπω κακοπερασατε παλι...:lol::lol::lol::lol:
Παμε και εκδρομη,παμε και σε club με πισινα παρακαλω!(με σκαφατους και τριανταχρονα μανουλια γατοφιλα!) :lol:

πειτε και σε μενα ποτε θα ειναι η εκδρομη και που?

11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω:redface::redface: ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! :):):)

11/9 παρασκευή, ώρα δεν ξέρω:redface::redface: ποτάκι στον πειραιά, μαρίνα ζέας (καλά λέω??) club πισίνα!!! :):):)
Για την εκδρομη ρωτησε! Μπρεεεεε τα ζαααα!!!!!!(φιλικα :D:lol:)

αααα:blink::blink::blink: για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις?????
(γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? )

αααα:blink::blink::blink: για εκδρομή δεν ξέρω, κάτι για βόλο άκουσα αλλά ... δεν ξέρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσύ μαρή κουνέλα ξέρεις?????
(γιατι δεν έρχεσαι Αθήνα παρακαλώ??? δώσε μάθημα κ έλα στο καπάκι, δεν προλαβαίνεις??? )
Αθηνα ειμαι ηδη!Εχω ανεβοκατεβει 4 φορες δεν παει αλλο! Και ειναι 8 ωρες ταξιδι...πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα τι να κανω:(:(:(:(

Νομίζω ότι τα της εκδρομης ειναι στη σελιδα 281.:)

:lol::lol::lol::lol:εγω θα ερθω με το τουτου μου δεν εχω αναγκη τα πουλμαν...:Pοποια θελει τη παιρνω μαζι μου:)χωραμε 3 με το ζορι γιατι ειναι καμπριο το αμαξι μου

Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά :lol::lol::lol:
Κάπου μέσα στα οφ :P βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος :D
Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού :D
Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς :P:P:lol::lol:

Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση στο MyCat: να διαβάζεις τα ποστς μαζεμένα 10 μέρες μετά :lol::lol::lol:
Κάπου μέσα στα οφ :P βλέπω ότι κανονίζεται και σπέσιαλ έξοδος :D
Φυσικά, δήλωσα ήδη τη συμμετοχή μου στη Γιούλη, καθώς και την κράτηση μιας θέσης στο κάμπριο τουτού :D
Ε ρε συμμάζεμα που χρειάζεται πάντως... έφυγαν όλοι διακοπές, μοντς, σούπερ μοντς, Φραου Στέλλα, και ξεφύγατε εντελώς :P:P:lol::lol:

μα γιατι το λες αυτο?? :blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:

μα γιατι το λες αυτο?? :blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:
ναι καλε Νικολετα:rolleyes:τι ειναι αυτα που λεει η Μελινα?
Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη:lol::lol::lol:

ναι καλε Νικολετα:rolleyes:τι ειναι αυτα που λεει η Μελινα?
Προσωπικα υπηρξα απολυτα συγκεντρωμενη και σαφεστατη:lol::lol::lol:

προσωρινα..:rolleyes: :lol::lol:

με εκτιμηση,
Νικολετα
:P:lol::lol:

προσωρινα..:rolleyes: :lol::lol:

με εκτιμηση,
Νικολετα
:P:lol::lol:
α ρε Νικολετα μ'εκανες και γελασα
:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back