Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η Felice έγραψε: #3.461 02-09-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Felice έγραψε: #3.462 02-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η aporw έγραψε: #3.463 02-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... αη μαρη κι εσυ!! σε δουλυει κ εσυ ψαρωνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η gatouni έγραψε: #3.464 02-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Η kounelaki: #3.465 02-09-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Felice έγραψε: #3.466 02-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Felice έγραψε: #3.462 02-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η aporw έγραψε: #3.463 02-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... αη μαρη κι εσυ!! σε δουλυει κ εσυ ψαρωνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η gatouni έγραψε: #3.464 02-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Η kounelaki: #3.465 02-09-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Felice έγραψε: #3.466 02-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η aporw έγραψε: #3.463 02-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... αη μαρη κι εσυ!! σε δουλυει κ εσυ ψαρωνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η gatouni έγραψε: #3.464 02-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Η kounelaki: #3.465 02-09-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Felice έγραψε: #3.466 02-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... αη μαρη κι εσυ!! σε δουλυει κ εσυ ψαρωνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η gatouni έγραψε: #3.464 02-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Η kounelaki: #3.465 02-09-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Felice έγραψε: #3.466 02-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Η kounelaki: #3.465 02-09-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Felice έγραψε: #3.466 02-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Felice έγραψε: #3.466 02-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα! Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω! Click για ανάπτυξη... Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!Περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.467 02-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Melini έγραψε: #3.468 02-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: ρε σύ σορρύ . Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ! Click για ανάπτυξη... Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.469 02-09-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή Click για ανάπτυξη... κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι.... σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #3.470 02-09-09 16:16 Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!! Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!! Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου.... (βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?) και περάσαμε καταπληκτικά κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ. Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #3.471 02-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η staman2 έγραψε: #3.472 02-09-09 23:51 Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Felice έγραψε: #3.473 03-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)! Click για ανάπτυξη... Νίκη, επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου? ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!! Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #3.474 03-09-09 09:33 Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.475 03-09-09 09:36 Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Η aporw έγραψε: #3.476 03-09-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? Θελατε σ/κ ε? Click για ανάπτυξη... τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η Voula έγραψε: #3.477 03-09-09 09:42 Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε. Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Felice έγραψε: #3.478 03-09-09 09:52 Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Τι θέλετε να κάνουμε? 1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09? 2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09? 3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος? Help !!! μπερδέυτικά τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.479 03-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η aporw έγραψε: #3.480 03-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα... Click για ανάπτυξη... ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.