Πότε θα πάμε για καφέ;

Εγώ κοριτσούδια αν πάτε για καφέ στο Φλοίσβο ίσως να καταφέρω να έρθω:):) όποια το κανονίσει να τις δώσω συστάσεις για τα μαγαζιά που είναι εκεί γύρω στην γατοαποικία ;);) είναι ευκαιρία να επισκεφτουν όσες δεν το έχουν κάνει, κ τα γατούλια, να διαπιστούσουν την κατάσταση κ τις προσπάθειες που γίνονται :):)

Αντε ορίστε μια ημερομηνία κιουρίες μου ;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια δεν λέτε τίποτα.:confused: Καλέεεε! Πείτε κάτι.:mad: Θα κανονίσω για το weekend και μετά δεν θα μπορώ.:(:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε περίπτωση που δεν τον δείτε στο χαμό του θεματος του Φλοισβου

Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία;

Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!!:D

Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη:)

Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!!:D

Ωραία!
για να δούμε πόσοι θα είμαστε:
Βούλα (voula)
Κωνσταντίνα (konstans)
Σιμώνη (aporw)
Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou)
Kika
Κατια (Raktia) ?
Εγω

Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι;

Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη.

Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη.

Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε.:/:

Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν;
Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο.

Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!!

Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95%:(:(:( το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι;););) αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα!

Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? :D:D:D:D:D

κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα?

για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!!:P:P

καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!!

για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!!:lol::lol:

Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!!:up:

Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω.:/:

Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι.

Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλημέρα ,
βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα.:mad: Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί.:/: Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ.:blink::blink:
Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα.:D
Φιλάκια καλή εβδομάδα

Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ...

Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00.
Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία:)

Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ...

Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00.
Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία:)

Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο!
Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back