Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Kristen έγραψε: #3.881 07-10-09 16:34 Εγώ κοριτσούδια αν πάτε για καφέ στο Φλοίσβο ίσως να καταφέρω να έρθω όποια το κανονίσει να τις δώσω συστάσεις για τα μαγαζιά που είναι εκεί γύρω στην γατοαποικία είναι ευκαιρία να επισκεφτουν όσες δεν το έχουν κάνει, κ τα γατούλια, να διαπιστούσουν την κατάσταση κ τις προσπάθειες που γίνονται Αντε ορίστε μια ημερομηνία κιουρίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η Felice έγραψε: #3.882 07-10-09 16:37 Κορίτσια δεν λέτε τίποτα. Καλέεεε! Πείτε κάτι. Θα κανονίσω για το weekend και μετά δεν θα μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Η SofiaV έγραψε: #3.883 09-10-09 16:21 Σε περίπτωση που δεν τον δείτε στο χαμό του θεματος του Φλοισβου Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η kika έγραψε: #3.884 09-10-09 16:23 Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #3.885 09-10-09 16:27 Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η SofiaV έγραψε: #3.886 09-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κοριτσούδια αν πάτε για καφέ στο Φλοίσβο ίσως να καταφέρω να έρθω όποια το κανονίσει να τις δώσω συστάσεις για τα μαγαζιά που είναι εκεί γύρω στην γατοαποικία είναι ευκαιρία να επισκεφτουν όσες δεν το έχουν κάνει, κ τα γατούλια, να διαπιστούσουν την κατάσταση κ τις προσπάθειες που γίνονται Αντε ορίστε μια ημερομηνία κιουρίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η Felice έγραψε: #3.882 07-10-09 16:37 Κορίτσια δεν λέτε τίποτα. Καλέεεε! Πείτε κάτι. Θα κανονίσω για το weekend και μετά δεν θα μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Η SofiaV έγραψε: #3.883 09-10-09 16:21 Σε περίπτωση που δεν τον δείτε στο χαμό του θεματος του Φλοισβου Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η kika έγραψε: #3.884 09-10-09 16:23 Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #3.885 09-10-09 16:27 Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η SofiaV έγραψε: #3.886 09-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια δεν λέτε τίποτα. Καλέεεε! Πείτε κάτι. Θα κανονίσω για το weekend και μετά δεν θα μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Η SofiaV έγραψε: #3.883 09-10-09 16:21 Σε περίπτωση που δεν τον δείτε στο χαμό του θεματος του Φλοισβου Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η kika έγραψε: #3.884 09-10-09 16:23 Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #3.885 09-10-09 16:27 Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η SofiaV έγραψε: #3.886 09-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε περίπτωση που δεν τον δείτε στο χαμό του θεματος του Φλοισβου Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η kika έγραψε: #3.884 09-10-09 16:23 Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #3.885 09-10-09 16:27 Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η SofiaV έγραψε: #3.886 09-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #3.885 09-10-09 16:27 Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η SofiaV έγραψε: #3.886 09-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφου δεν χρειάζεται να κανουμε καποια κρατηση αυτή την φορά, εγω θα σας πω τελευταια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η SofiaV έγραψε: #3.886 09-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kika: Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! για να δούμε πόσοι θα είμαστε: Βούλα (voula) Κωνσταντίνα (konstans) Σιμώνη (aporw) Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou) Kika Κατια (Raktia) ? Εγω Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Voula έγραψε: #3.887 09-10-09 16:34 Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η Raktia έγραψε: #3.888 09-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η SofiaV έγραψε: #3.889 09-10-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη. Click για ανάπτυξη... Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν; Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η tzoutzou έγραψε: #3.890 09-10-09 17:45 Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα τωρα!Αντε μαζευτειτε να σας κανουμε μια ομαδικη ξεναγηση και προσωπικη γνωριμια με τα υπεροχα,πλυν ομως αστεγα, γατια του Φλοισβου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:13 Η Kristen έγραψε: #3.891 09-10-09 18:13 Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα πει κ εγώ οκ αλλά κυριακη μεσημέρι έχω τραπέζι στο σπίτι κατά 95% το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:26 Η aporw έγραψε: #3.892 09-10-09 18:26 Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξερω οτι ειναι αργα..και οτι πολλες τσουπρες μπορει να μην το δουν..αλλα ποιοι θελουν να ερθουν το βραδυ σπιτι μου για πιτσες μπυρες κους-κους και Λουκουμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:03 Η τακις έγραψε: #3.893 09-10-09 20:03 κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ γω μεσα για καφε. τι ωρα θα πουμε τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η ria23 έγραψε: #3.894 09-10-09 20:10 για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για καφε και γω μεσα φυσικα!!!!!!! καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!! για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η kika έγραψε: #3.895 09-10-09 20:56 Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άν κατάλαβα καλά τελικά ισχύει Κυριακή μεσημέρι στις 12 σωστά??? Θα συνενοηθώ με Λέττα και θα έρθω να ζουλήξω κι' εγώ γατάκια Φλοίσβου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η konstans έγραψε: #3.896 10-10-09 09:50 Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσάκια εγώ θα έχω γατομετακόμιση την Κυριακή, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η SofiaV έγραψε: #3.897 10-10-09 14:24 Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν άντε να το κάνουμε την άλλη Κυριακή μπας και έρθουν περισσότεροι. Κυριακή 18/10 καφέ στον Φλοίσβο στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.898 12-10-09 10:31 Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα , βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα. Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί. Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ. Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα. Φιλάκια καλή εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 Η Voula έγραψε: #3.899 12-10-09 10:40 Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 10:47 Η SofiaV έγραψε: #3.900 12-10-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ... Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00. Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία Click για ανάπτυξη... Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο! Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.