kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η kika έγραψε: #4.101 17-11-09 13:26 Ε,σιγά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να είναι όοοολα το ίδιο ακριβώς μέγεθος... Άλλωστε νομίζω το βασικό κριτήριο είναι να έχει το logo του mycat με τ'όνομα και το ψευδώνυμου της καθεμιάς μας..Λές να πάρει κανείς τη μεζούρα και να τα μετρήσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:28 Η natalouko: #4.102 17-11-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ε,σιγά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να είναι όοοολα το ίδιο ακριβώς μέγεθος... Άλλωστε νομίζω το βασικό κριτήριο είναι να έχει το logo του mycat με τ'όνομα και το ψευδώνυμου της καθεμιάς μας..Λές να πάρει κανείς τη μεζούρα και να τα μετρήσει?? Click για ανάπτυξη... Σωστό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:36 Η Hlianna έγραψε: #4.103 17-11-09 13:36 παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:01 Η Μυρτω4038: #4.104 17-11-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Πουπουλίνα: #4.105 17-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Click για ανάπτυξη... εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:08 Η aporw έγραψε: #4.106 17-11-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε,σιγά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να είναι όοοολα το ίδιο ακριβώς μέγεθος... Άλλωστε νομίζω το βασικό κριτήριο είναι να έχει το logo του mycat με τ'όνομα και το ψευδώνυμου της καθεμιάς μας..Λές να πάρει κανείς τη μεζούρα και να τα μετρήσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:28 Η natalouko: #4.102 17-11-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από kika: Ε,σιγά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να είναι όοοολα το ίδιο ακριβώς μέγεθος... Άλλωστε νομίζω το βασικό κριτήριο είναι να έχει το logo του mycat με τ'όνομα και το ψευδώνυμου της καθεμιάς μας..Λές να πάρει κανείς τη μεζούρα και να τα μετρήσει?? Click για ανάπτυξη... Σωστό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:36 Η Hlianna έγραψε: #4.103 17-11-09 13:36 παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:01 Η Μυρτω4038: #4.104 17-11-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Πουπουλίνα: #4.105 17-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Click για ανάπτυξη... εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:08 Η aporw έγραψε: #4.106 17-11-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kika: Ε,σιγά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να είναι όοοολα το ίδιο ακριβώς μέγεθος... Άλλωστε νομίζω το βασικό κριτήριο είναι να έχει το logo του mycat με τ'όνομα και το ψευδώνυμου της καθεμιάς μας..Λές να πάρει κανείς τη μεζούρα και να τα μετρήσει?? Click για ανάπτυξη... Σωστό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:36 Η Hlianna έγραψε: #4.103 17-11-09 13:36 παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:01 Η Μυρτω4038: #4.104 17-11-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Πουπουλίνα: #4.105 17-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Click για ανάπτυξη... εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:08 Η aporw έγραψε: #4.106 17-11-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:01 Η Μυρτω4038: #4.104 17-11-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Πουπουλίνα: #4.105 17-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Click για ανάπτυξη... εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:08 Η aporw έγραψε: #4.106 17-11-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: παιδια εγω λεω για να μην το πολυψαχνουμε οποια μπορει να φτιαξει το λογοτυπο και το ψευδονυμo: και ονομα: και να το εκτυπωσει η καθεμια μονη της.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Πουπουλίνα: #4.105 17-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Click για ανάπτυξη... εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:08 Η aporw έγραψε: #4.106 17-11-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω ότι έτσι είναι πιό εύκολο. Για σας να δώ με τα καρτελάκια στην Έκθεση.... Click για ανάπτυξη... εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:08 Η aporw έγραψε: #4.106 17-11-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... γιγαντοαφισας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η natalouko: #4.107 17-11-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η kika έγραψε: #4.108 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Καλέ μας πήραν στο ψιλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #4.109 17-11-09 15:11 ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια για μας τις ασχετες μπορειτε να το βαλετε και εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #4.110 17-11-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ το έκανα όσο μία card visit!! Click για ανάπτυξη... το πλαστικοποιησες και εσυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Felice έγραψε: #4.111 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: γιγαντοαφισας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Hlianna έγραψε: #4.112 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Click για ανάπτυξη... Λεττα να σε παρω τηλ τωρα?μπορεις να μιλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η kika έγραψε: #4.113 17-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω ηδη το εφτιαξα........αυτο που μενει ειναι να το πλαστικοποιησω!!!.....αληθεια......σε τι μεγεθος περιπου να ειναι???? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Hlianna έγραψε: #4.114 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kika: Φαντάσου σαν μια επαγγελματική κάρτα πάνω-κάτω...Και μη μασάς όσες δεν φτιάξουν και δουν τις δικές μας θα σκάσουν απ'το κακό τους! Click για ανάπτυξη... εμενα θα με βοηθησει καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η natalouko: #4.115 17-11-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: το πλαστικοποιησες και εσυ???? Click για ανάπτυξη... ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η natalouko: #4.116 17-11-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Θέλεις να στο φτιάξω και να στο στείλω με email???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Πουπουλίνα: #4.117 17-11-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η kika έγραψε: #4.118 17-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει καμια? Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ αφού σου είπα αν θές να στο φτιάξω εγώ..Στείλε μου π.μ τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Μυρτω4038: #4.119 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ΌχιΣκέφτομαι να το τυπώσω σε αυτοκόλητο κατευθείαν.Βλακεία ε???Αν το πλαστικοποιήσουμε μετά πως θα το στερεώσουμε??? Click για ανάπτυξη... Συνήθως αυτά που δίνουν στις εκθέσεις με το όνομά σου πάνω έχουν πίσω μιά μικρή παραμάνα. Όταν το δίνεις για πλαστικοποιήση δεν μπορούν να σου στερεώσουν και μιά μικρή παραμάνα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η kika έγραψε: #4.120 17-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα??? Click για ανάπτυξη... Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.