Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Felice έγραψε: #4.141 18-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Καλησπέρα κορίτσια! Πότε είναι η έκθεση γάτας?? Στο Δαίς είναι? Click για ανάπτυξη... 28-29/11/2009 https://www.daiscenter.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 13:27 Η tsitsini1: #4.142 18-11-09 13:27 Τέλεια! Είναι και δίπλα από το σπίτι μου!!! Λογικά θα περάσω και εγώ μια βολτίτσα να σας γνωρίσω (επιτέλους) και από κοντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:28 Η nickis έγραψε: #4.143 18-11-09 15:28 θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η kika έγραψε: #4.144 18-11-09 15:32 Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:43 Η Nonika έγραψε: #4.145 18-11-09 15:43 Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #4.146 18-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Καλησπέρα κορίτσια! Πότε είναι η έκθεση γάτας?? Στο Δαίς είναι? Click για ανάπτυξη... 28-29/11/2009 https://www.daiscenter.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 13:27 Η tsitsini1: #4.142 18-11-09 13:27 Τέλεια! Είναι και δίπλα από το σπίτι μου!!! Λογικά θα περάσω και εγώ μια βολτίτσα να σας γνωρίσω (επιτέλους) και από κοντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:28 Η nickis έγραψε: #4.143 18-11-09 15:28 θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η kika έγραψε: #4.144 18-11-09 15:32 Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:43 Η Nonika έγραψε: #4.145 18-11-09 15:43 Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #4.146 18-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια! Είναι και δίπλα από το σπίτι μου!!! Λογικά θα περάσω και εγώ μια βολτίτσα να σας γνωρίσω (επιτέλους) και από κοντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:28 Η nickis έγραψε: #4.143 18-11-09 15:28 θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η kika έγραψε: #4.144 18-11-09 15:32 Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:43 Η Nonika έγραψε: #4.145 18-11-09 15:43 Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #4.146 18-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η kika έγραψε: #4.144 18-11-09 15:32 Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:43 Η Nonika έγραψε: #4.145 18-11-09 15:43 Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #4.146 18-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:43 Η Nonika έγραψε: #4.145 18-11-09 15:43 Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #4.146 18-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #4.146 18-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kika: Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστει ο γατούλης μου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν. Click για ανάπτυξη... το καλύτερο Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Πουπουλίνα: #4.147 18-11-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!! Click για ανάπτυξη... εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η kounelaki: #4.148 18-11-09 18:27 Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #4.149 18-11-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #4.150 18-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!! Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η Hlianna έγραψε: #4.151 18-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... wow..μπραβο πουπουλινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #4.152 18-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω..........εντελως χειροποιητο... Click για ανάπτυξη... απλες διαδικασιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η natalouko: #4.153 18-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι....... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #4.154 18-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!! Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 11:16 Η Felice έγραψε: #4.155 19-11-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει? Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση? Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς? Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο. Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η tsitsini1: #4.156 22-11-09 20:44 Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:57 Η Felice έγραψε: #4.157 22-11-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η nickis έγραψε: #4.158 24-11-09 11:55 μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 Η natalouko: #4.159 24-11-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 206 207 208 209 210 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 208 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο Click για ανάπτυξη... Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η nickis έγραψε: #4.160 24-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε???? Click για ανάπτυξη... ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.