natalouko
Επιφανές μέλος
Εννοείται ότι θα περάσουμε να γνωρίσουμε και εσένα και τον κούκλο!!!ναι...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω εχθες βρεθηκα μπροστα σε ενα τροχαιο..Κορίτσια προσοχή αυτές τις ημέρες στην δουλειά και στην οδήγηση.Δεν ξέρω τι φταίει σήμερα , κατά την διαδρομή μου προς την δουλειά έγινε ατύχημα ακριβώς μπροστά μου και λίγο παρακάτω είδα ότι είχε γίνει και ένα άλλο. Δεν ξέρω τι φταίει, τα άστρα? ο ανάδρομος ερμης που λένε? Πάντως σήμερα το πρωί ξύπνησα από έναν τεράστιο θόρυβο και όταν σηκώθηκα ανακάλυψα έκπληκτη ότι τα γατιά μου έιχαν κάνει μία τεράστια ζημιά. Δεν ξέρω πως αλλά κατάφεραν και μου έσπασαν την κουζίνα. Αγνωστο πως το έκαναν αυτό. Τώρα ποιος ξέρει πόσο κοστίζει να φτιαχτέι.Αστε δεν θέλω να το σκέφτομαι.

ασε..δεν μπορω να βλεπω τετοια γιατι μου ερχεται στο μυαλο το δικο μου τροχαιο!:cry::cry:Τι εννοεις σου σπασαν την κουζινα?

το φουρνο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι την πόρτα. Τώρα πως το κατάφεραν αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.κι εγω εχθες βρεθηκα μπροστα σε ενα τροχαιο..ασε..δεν μπορω να βλεπω τετοια γιατι μου ερχεται στο μυαλο το δικο μου τροχαιο!:cry::cry:
Τι εννοεις σου σπασαν την κουζινα?το φουρνο?
![]()

Υποθέτω ότι κάποιο βλαμένο έτρεχε με ταχύτητα πήδηξε προς τα επάνω να ανέβει στον πάγκο πατησε στο χερούλι της πόρτας και το κατέβασε με κίνηση ΚΑΡΑΑΑΑΤΕ!!
και τζούντο
μην σου πώ . Αστα μου φαίνεται ότι ποιο πολύ κοστίζει το τζάμι από όλη την κουζίνα. Ακόμα δεν έχω πάθει εγκεφαλικό όταν το ψάξω θα σας πώ. Αμα έρθω μεθάυριο στην έκθεση και κε-κε-κε-κε-δίζω από το εγκεφαλικό θα ξέρετε ότι είναι.

Εντωμεταξύ αυτά τα τζάμια είναι ασφαλείας όπως των αμαξιών και ακουστηκε σαν να έγινε έκρηξη βόμβας μέσα στην κουζίνα. Όταν σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο έπεφταν από παντού τζάμια μέχρι και από τις κουρτίνες, λες και έβρεχε γυαλιά. Ακουγότανε ντιν ντιν ντιν . Πολύ κουφό τι να σας λέω. Τώρα για έναν μήνα δεν θα μπορώ να κυκλοφορώ καθόλου ξυπόλιτη. Εχω και τα βλαμένα που ανησυχώ ότι σίγουρα θα καταπιούνε κανά γυαλί.

natalouko
Επιφανές μέλος
Πως κατάφεραν και το έσπασαν????Ναι την πόρτα. Τώρα πως το κατάφεραν αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Υποθέτω ότι κάποιο βλαμένο έτρεχε με ταχύτητα πήδηξε προς τα επάνω να ανέβει στον πάγκο πατησε στο χερούλι της πόρτας και το κατέβασε με κίνηση ΚΑΡΑΑΑΑΤΕ!!και τζούντο
μην σου πώ . Αστα μου φαίνεται ότι ποιο πολύ κοστίζει το τζάμι από όλη την κουζίνα. Ακόμα δεν έχω πάθει εγκεφαλικό όταν το ψάξω θα σας πώ. Αμα έρθω μεθάυριο στην έκθεση και κε-κε-κε-κε-δίζω από το εγκεφαλικό θα ξέρετε ότι είναι.
Εντωμεταξύ αυτά τα τζάμια είναι ασφαλείας όπως των αμαξιών και ακουστηκε σαν να έγινε έκρηξη βόμβας μέσα στην κουζίνα. Όταν σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο έπεφταν από παντού τζάμια μέχρι και από τις κουρτίνες, λες και έβρεχε γυαλιά. Ακουγότανε ντιν ντιν ντιν . Πολύ κουφό τι να σας λέω. Τώρα για έναν μήνα δεν θα μπορώ να κυκλοφορώ καθόλου ξυπόλιτη. Εχω και τα βλαμένα που ανησυχώ ότι σίγουρα θα καταπιούνε κανά γυαλί.![]()

Αυτό είναι πολύ ανθεκτικό γυαλί.
Φαντάζομαι τι ζουζούνια έχεις στο σπίτι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν την είδα την φάση, υποθέτω ότι έτσι έγινε. Εχω 6!!! Αλλά στα τόσα χρόνια πρώτη μου φορά μου κάνουν οι γάτες τόσο μεγάλη ζημιά. Συνήθως άντε κανά ποτήρι να σπάσουν για τα οποία εγώ δεν δίνω καθόλου σημασία αφού και εμείς σπάμε συχνά.Δυστηχώς τα ζουζουνια ξυπνάνε από τις 5.00 και παίζουν μέχρι να σηκωθω στις 7.30.Πως κατάφεραν και το έσπασαν????Αυτό είναι πολύ ανθεκτικό γυαλί.
Φαντάζομαι τι ζουζούνια έχεις στο σπίτι
![]()
Τώρα έχω κλειδώσειτην κουζινα και επίτηδες για τιμωρία, μήπως και καταλάβουν την αταξία τους, άφησα μόνο νερό και όχι φαγητό. Λέμε μήπως και καταλάβουν πράγμα που δεν το πιστεύω
. Το μεσημέρι όταν γυρίσω με το που θα μπώ μέσα θα πηδήξουν όλα μαζί
θα αγκιστρωθουν πάνω μου νιαουρίζοντας και θα φωνάζουν ΜΑΜΜ!! ΜΑΑΜ!! ΜΑΜΜ !!!.Φαντάσου πόσο τα αγαπάω τα ζουζούνια. Στεναχωριέμαι που τα έβαλα τιμωρία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ αποφεύγω να τα μαλώνω γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημαΔεν την είδα την φάση, υποθέτω ότι έτσι έγινε. Εχω 6!!! Αλλά στα τόσα χρόνια πρώτη μου φορά μου κάνουν οι γάτες τόσο μεγάλη ζημιά. Συνήθως άντε κανά ποτήρι να σπάσουν για τα οποία εγώ δεν δίνω καθόλου σημασία αφού και εμείς σπάμε συχνά.Δυστηχώς τα ζουζουνια ξυπνάνε από τις 5.00 και παίζουν μέχρι να σηκωθω στις 7.30.
Τώρα έχω κλειδώσειτην κουζινα και επίτηδες για τιμωρία, μήπως και καταλάβουν την αταξία τους, άφησα μόνο νερό και όχι φαγητό. Λέμε μήπως και καταλάβουν πράγμα που δεν το πιστεύω. Το μεσημέρι όταν γυρίσω με το που θα μπώ μέσα θα πηδήξουν όλα μαζί
θα αγκιστρωθουν πάνω μου νιαουρίζοντας και θα φωνάζουν ΜΑΜΜ!! ΜΑΑΜ!! ΜΑΜΜ !!!.Φαντάσου πόσο τα αγαπάω τα ζουζούνια. Στεναχωριέμαι που τα έβαλα τιμωρία.

Οι ζημιές εμάς είναι στο καθημερινό πρόγραμμα οπότε το έχω συνηθίσει.
Βέβαια δεν έχουμε τόσο σοβαρές ζημιές, αλλά ας μην λέω μεγάλες κουβέντες

Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανένα με τα γυαλιά

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα δύσκολα θα την γλυτώσουν γιατί αυτά περπατανε με γυμνά πόδια. Σίγουρα θα καταποιουν κανά σκόνη θραύσμα και θα μου είναι αδιάθετα. Πριν από δύο μήνες έσπασα ενα γυαλάκι από καδράκι παρόλο που τα μάζεψα και δεν ήτανε τίποτε σπουδαίο έβγαλαν λίγο αίμα στην τουαλέτα τους. Εδώ τώρα μιλάμε ότι έχει γεμίσει ο τόπος γυαλί. Μέχρι το γύψινο έφτασεΚαι εγώ αποφεύγω να τα μαλώνω γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημαΟι ζημιές εμάς είναι στο καθημερινό πρόγραμμα οπότε το έχω συνηθίσει.
Βέβαια δεν έχουμε τόσο σοβαρές ζημιές, αλλά ας μην λέω μεγάλες κουβέντες
Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανένα με τα γυαλιά![]()

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εύχομαι να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημαΜπα δύσκολα θα την γλυτώσουν γιατί αυτά περπατανε με γυμνά πόδια. Σίγουρα θα καταποιουν κανά σκόνη θραύσμα και θα μου είναι αδιάθετα. Πριν από δύο μήνες έσπασα ενα γυαλάκι από καδράκι παρόλο που τα μάζεψα και δεν ήτανε τίποτε σπουδαίο έβγαλαν λίγο αίμα στην τουαλέτα τους. Εδώ τώρα μιλάμε ότι έχει γεμίσει ο τόπος γυαλί. Μέχρι το γύψινο έφτασε.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα![]()
Και εγώ το ίδιο

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Δεν την είδα την φάση, υποθέτω ότι έτσι έγινε. Εχω 6!!! Αλλά στα τόσα χρόνια πρώτη μου φορά μου κάνουν οι γάτες τόσο μεγάλη ζημιά. Συνήθως άντε κανά ποτήρι να σπάσουν για τα οποία εγώ δεν δίνω καθόλου σημασία αφού και εμείς σπάμε συχνά.Δυστηχώς τα ζουζουνια ξυπνάνε από τις 5.00 και παίζουν μέχρι να σηκωθω στις 7.30.
Τώρα έχω κλειδώσειτην κουζινα και επίτηδες για τιμωρία, μήπως και καταλάβουν την αταξία τους, άφησα μόνο νερό και όχι φαγητό. Λέμε μήπως και καταλάβουν πράγμα που δεν το πιστεύω. Το μεσημέρι όταν γυρίσω με το που θα μπώ μέσα θα πηδήξουν όλα μαζί
θα αγκιστρωθουν πάνω μου νιαουρίζοντας και θα φωνάζουν ΜΑΜΜ!! ΜΑΑΜ!! ΜΑΜΜ !!!.Φαντάσου πόσο τα αγαπάω τα ζουζούνια. Στεναχωριέμαι που τα έβαλα τιμωρία.
Αχ τα τερατακια,πως τα καταφεραν;

Παντως κι εγω σπανια τα μαλωνω ,συνηθως δεν ξερουν καν τι εκαναν,αν και γενικα δεν μου κανουν ζημιες.
Ελπιζω μονο να μην καταπιουν γυαλακι,κι εγω αυτο θα σκεφτομουν...

Hlianna
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στεναχωριέμαι που τα έβαλα τιμωρία.
Και εγώ στεναχωριέμαι πάντα όταν τα μαλώνω Λέττα.

Η Μυρτώ βέβαια μου αντιμιλάει, δηλαδή θυμώνει και μου απάντάει με χχχχ!

Ο Άρης πάλι μόλις καταλάβει ότι κάτι κακό έκανε και πάω να τον μαλώσω κρύβεται κάτω από το τραπέζι ανάμεσα στις καρέκλες και παίρνει ένα κακόμοιρο ύφος που τελικά γελάω και δεν του βάζω τις φωνές.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά Λέττα και να μην έχετε κανένα άλλο δυσάρεστο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν συνέβει ο κρότος έτρεξαν και χώθηκαν κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. Μετά όμως που μάζευα τα γυαλιά ήθελαν να μπουν στην κουζινα να δουν τι έγινε .Έκεί τότε τους έβαλα τις φωνές για να φοβηθούν να φύγουν.Και εγώ στεναχωριέμαι πάντα όταν τα μαλώνω Λέττα.
Η Μυρτώ βέβαια μου αντιμιλάει, δηλαδή θυμώνει και μου απάντάει με χχχχ!
Ο Άρης πάλι μόλις καταλάβει ότι κάτι κακό έκανε και πάω να τον μαλώσω κρύβεται κάτω από το τραπέζι ανάμεσα στις καρέκλες και παίρνει ένα κακόμοιρο ύφος που τελικά γελάω και δεν του βάζω τις φωνές.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά Λέττα και να μην έχετε κανένα άλλο δυσάρεστο.![]()
Μετά το βράδυ όταν γύρισα τους έβαλα φαγητό και όταν κάποια στιγμη πήγα στην κουζίνα είδα ότι δεν υπήρχε πουθενά σε κανένα από τα 5 πιάτα φαγητό, λυσσάξαν από την πείνα.

Γιατί μου έχουν γίνει τόσο άτακτα?Επειδή είναι πολλά και παίζουν?Επειδή δεν τα μαλώνω δυνατά? Επειδή είναι μόνα τους μέχρι τις 17.30?Με στεναχώρησαν πολύ χτες. Και πάλι σήμερα το πρωί κάποιος πείραζε την πόρτα της ντουλάπας και θέλοντας να την ανοίξει χτύπαγε το φύλλο γκαπα γκούπα γκαπα γκούπα.
Αλήθεια καλέ η Μυρτώ σου βγάζει γλώσσα το ζουζούνι??
Μέχρις στιγμής που καθάρισα σήμερα την τουαλέτα τους δεν υπηρξε κανενα σημάδι αίματος . Και ελπίζω να μην δώ.
Ευχαριστώ για τις ευχες σας .

Θα τα πουμε από κοντά στην έκθεση.
φιλάκια
natalouko
Επιφανές μέλος
Συνήθως τα δικά μου κάνουν τις μεγάλες αταξίες τους, όταν βαριούνται.Όταν συνέβει ο κρότος έτρεξαν και χώθηκαν κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. Μετά όμως που μάζευα τα γυαλιά ήθελαν να μπουν στην κουζινα να δουν τι έγινε .Έκεί τότε τους έβαλα τις φωνές για να φοβηθούν να φύγουν.
Μετά το βράδυ όταν γύρισα τους έβαλα φαγητό και όταν κάποια στιγμη πήγα στην κουζίνα είδα ότι δεν υπήρχε πουθενά σε κανένα από τα 5 πιάτα φαγητό, λυσσάξαν από την πείνα.
Γιατί μου έχουν γίνει τόσο άτακτα?Επειδή είναι πολλά και παίζουν?Επειδή δεν τα μαλώνω δυνατά? Επειδή είναι μόνα τους μέχρι τις 17.30?Με στεναχώρησαν πολύ χτες. Και πάλι σήμερα το πρωί κάποιος πείραζε την πόρτα της ντουλάπας και θέλοντας να την ανοίξει χτύπαγε το φύλλο γκαπα γκούπα γκαπα γκούπα.
Αλήθεια καλέ η Μυρτώ σου βγάζει γλώσσα το ζουζούνι??
Μέχρις στιγμής που καθάρισα σήμερα την τουαλέτα τους δεν υπηρξε κανενα σημάδι αίματος . Και ελπίζω να μην δώ.
Ευχαριστώ για τις ευχες σας .
Θα τα πουμε από κοντά στην έκθεση.
φιλάκια

Αφού έχουν παίξει με όλα τα παιχνίδια τους και έχουν κυνηγηθεί μεταξύ τους, μετά αρχίσουν να σκαρφαλώνουν σε σημεία που είναι επικύνδινα ή έχουν αντικείμενα που σπάνε για να βρουν κάτι ενδιαφέρον.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να φαμε σε κανα φθηνο ταβερνακι?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Οργανωνουμε κατι για τις γιορτες?Να φαμε σε κανα φθηνο ταβερνακι?
![]()
ναιιιιι!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
εγω θα ειμαι Αθηνα απο 22 μεχρι 27...Και εγώ μέσα είμαι αλλά κορίτσια πριν της 20 γιατί μετά θα εξαφανιστούμε όλες.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε